Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 16 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Καλησπέρα!! Ηθελα να παραθεσω την δική μου εμπειρία με το era test το οποιο μου εκαναν σε συνδιασμό με υστεροσκόπηση και βιοψία για μικροβιώμα ( ngs). Το era test ειναι το λεγόμενο " παραθυρο" για την εμβρυομεταφορα! Υπαρχει ισως μια μικρη αποκλειση 2 ημερων πανω κατω. Ουσιαστικα βρισκει το πιο γόνιμο διαστημα για την εμβρυομεταφορα της κάθε μίας απο εμάς! Εμένα μου κάνανε κανόνικα την προετοιμασία για εμβρυομεταφορα λές και προκειται οντως να μου βάζανε αυγουλάκια! Σαν διαδικασία δεν καταλαβα τίποτα γτ εγινε με μέθη...απλά λίγες μέρες μετα ειχα λίγο αίμα.

καλησπέρα και καλή επιτυχία στην προσπάθεια σου! και χρόνια πολλά! και τι έδειξε το ΕΡΑ τεστ και τελικά με τι πρωτόκολλο προχώρησε στην τελευταία σου προσπάθεια; εγώ με όσους έχω μιλήσεις πλην του γιατρού μου που κι εκείνος αναγκάζεται να μου το προτείνει,  μου λένε ότι δεν έχει σημασία και δεν είναι αξιόπιστο. πραγματικά δεν ξερω πως να προχωρήσουμε!

Μανουλες Ιουνιου 2015

sangreluna

Recommended Posts

marina-poz...2/6/2015

Μανδάμ ΣουΣουράδα...3/6/2015

ΜΑΜΟΥΛΗ....4/6/2015

nia85!....... 8/6/2015

mama82.......10/6/2015

Kidenio..... 11/6/2015 ιδυμα)

dimitra00.. 12/6/2015 (διδυμα)

christab..... 14/6/2015

sangreluna 19/6/2015

jokots....... 30/6/2015

dimitra2222 27/6/2015

Ελπίζω να το έκανα σωστά και να μην σας το χάλασα :/

4149p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

σωστο απλα δεν το χρωματισες :tongue:

marina-poz...2/6/2015

Μανδάμ ΣουΣουράδα...3/6/2015

ΜΑΜΟΥΛΗ....4/6/2015

nia85!....... 8/6/2015

mama82.......10/6/2015

Kidenio..... 11/6/2015 ιδυμα)

dimitra00.. 12/6/2015 (διδυμα)

christab..... 14/6/2015

sangreluna 19/6/2015

jokots....... 30/6/2015

dimitra2222 27/6/2015

3/6 κανονικα επρεπε να ημουνα κ εγω βαση της τελευταιας ημερομηνιας περιοδου! το μικρουλακι ομως φαινεται μια βδομαδα μικροτερο που σημαινει καθυστερημενη συλληψη απο οτι μου ειπε ο γιατρος!! αρχικα με εβαλε 10/6 και στην αυχενικη μου το αλλαξε για 8/6!! για να δουμε αν θα παμε ακριβως!

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

χαχαχα ναι, τωρα το διαβασα περι χρωματισμού λίστας.

Προσπαθω να κανω μια γρήγορη ανασκόπηση σε όλες σας τις σελίδες, για να σας γνωρισω καλύτερα και να μπω στο κλίμα! :)

Και μένα καπως ετσι. Βαση ΤΕΡ, στους υπολογισμούς εβγαινε για 1η Ιουνη, αλλά τελικα καθυστέρησε και μας η σύλληψη και μας βγήκε +2.

Να σκεφτείς, η εμφύτευση πρεπει να εγινε 20-21 Σεπ το πολύ και 18 εγω το ασυγκράτητο, πηρα να κανω τεστ και οπως ηταν φυσικο, βγηκε αρνητικό.

Νταξει λέω, την επομενη φορα θα τα καταφέρουμε.. περιμένω 24/9, περιμένω 25, 26. Στις 27 λεω... κάνε τεστ, γιατι κάτι γίνεται και ξανακανω και βγηκε θετικό. Απο τοτε κατάλαβα ότι, ειχε καθυστερήσει!

Για να δουμε και μεις στην πορεία, αν και μου πε οτι στα πρώτα πάντα υπάρχει επιπλέον καθυστέρηση. Για να δουμε...

4149p2.png

χαχαχα ναι, τωρα το διαβασα περι χρωματισμού λίστας.

Προσπαθω να κανω μια γρήγορη ανασκόπηση σε όλες σας τις σελίδες, για να σας γνωρισω καλύτερα και να μπω στο κλίμα! :)

Και μένα καπως ετσι. Βαση ΤΕΡ, στους υπολογισμούς εβγαινε για 1η Ιουνη, αλλά τελικα καθυστέρησε και μας η σύλληψη και μας βγήκε +2.

Να σκεφτείς, η εμφύτευση πρεπει να εγινε 20-21 Σεπ το πολύ και 18 εγω το ασυγκράτητο, πηρα να κανω τεστ και οπως ηταν φυσικο, βγηκε αρνητικό.

Νταξει λέω, την επομενη φορα θα τα καταφέρουμε.. περιμένω 24/9, περιμένω 25, 26. Στις 27 λεω... κάνε τεστ, γιατι κάτι γίνεται και ξανακανω και βγηκε θετικό. Απο τοτε κατάλαβα ότι, ειχε καθυστερήσει!

Για να δουμε και μεις στην πορεία, αν και μου πε οτι στα πρώτα πάντα υπάρχει επιπλέον καθυστέρηση. Για να δουμε...

καθυστερηση στη γεννηση εννοεις;; εγω τον πρωτο μου τον γεννησα 40+3 ενω τον δευτερο 38+6!! για να δουμε τωρα!!!

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Καλωσορισες στην παρέα μας μαντάμ σουσουραδα!!!! Με το καλό!!! Όπως βλέπεις οι μανουλες Ιουνίου είναι αντροκρατουμενες χαχα!!! Εσυ απο που είσαι;

Kidenio μήπως μπορείς να μου πεις το όνομα του γιατρού σου στο ιπποκράτειο;;;;

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

Καλωσορισες στην παρέα μας μαντάμ σουσουραδα!!!! Με το καλό!!! Όπως βλέπεις οι μανουλες Ιουνίου είναι αντροκρατουμενες χαχα!!! Εσυ απο που είσαι;

Kidenio μήπως μπορείς να μου πεις το όνομα του γιατρού σου στο ιπποκράτειο;;;;

αντροκρατουμενος ο ιουνιος πραγματι!! εχτος αν αλλαξω χρωμα εγω τελικα μπουχαχαχαχα...

και οι δυο κοπελιες στο τελος εχουν μερες να φανουν δεν ξερουμε τι γινεται....

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Ναι χαθήκανε όπως και η mam2be αν δεν κάνω λάθος.... Άντε να δουμε νια θα κανεις την ανατροπή τελευταια στιγμη???

εχουνε οντως χαθει... μακαρι να ειναι καλα τα κοριτσια και απλα να μην εχουν ωρα για να μπαινουν...

Γιαννα μου πλεον δεν ξερω.. και αν ειχα ενα προαισθημα τωρα με τοσο σκαμπανευασμα περι φυλου δεν ξερω... θα δουμε :D μακαρι να ειναι υγιεστατο πανω απολα..........

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Και η μαρινα έχει μέρες να επικοινωνήσει:confused:

Αύριο αλλαζω κι εγώ εβδομαδα μπαίνω 20!!! Είμαστε στην μέση της εγκυμοσύνης!!!

ακριβως στα μισα!! αρχισες να φουσκωνεις καθολου;; εγω αρχισα να φουσκωνω αλλα καποιος που δεν ξερει οτι ειμαι εγκυος δεν το καταλαβαινει ακομα!

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

Μανούλες Ιουνίου καλησπέρα είμαι στην 18 η εβδομάδα και από χθες εχω μια γενικη ατονια και άντε αυτό εντάξει είναι νορμάλ έχω όμως πονακια στα πλευρα κάπου αριστερά κάτω αΠ το στήθος και στη μέση έχει καμμία από εσάς κάτι από αυτά?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...