Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα και χρόνια πολλά!!! Σου εύχομαι αυτή η μεταφορά να είναι η τελευταία και τυχερή και να σου φέρει το Πρωτοχρονιάτικο δωράκι σου.. νομίζω ότι για την ώρα πρέπει να κάνεις θετικές σκέψεις και να πιστέψεις ότι όλα θα πάνε καλά!!! Αν παρ ελπίδα, κάτι χρειαστείς, εδώ είμαστε να τα πούμε!!! 

Θα περιμένουμε τα θετικά σου νέα!

Ευχαριστώ πολυ για τα καλα σας λόγια!! Είναι πολυ μεγαλη παρηγορια για μένα!! Δυστυχώς αυτες οι μέρες της αναμονης ειναι δυσκολες!! Προσπαθώ να βρω ένα σημαδι να χαρω ..αλλα δεν έχω και λίγο απελπιζομαι!! 

5 ώρες πρίν, Malntalia είπε:

Νικολέτα χρόνια  πολλά  για τις μέρες!! Είμαστε κ ίσα.. και εγώ του 88.. και εμένα  η πρώτη δοτρια δεν ήταν καλή..  είσαι με άλλες συνθήκες  τώρα..   με το καλό η χοριακη  σου!!

Ότι θέλεις  στείλε μου..

Ευχαριστώ πάρα πολύ!! Δεν νιωθω μόνη μου!!!και ειναι πολυ σημαντικό για μένα!!

On 8/12/2024 at 11:26 ΜΜ, Malntalia είπε:

Δε νομίζω  ότι γίνεται  σε φυσικό κυκλο..

Δεν έχει να κάνει με το τι υλικό θα μεταφερθεί..εξετάζει την δική σιυ δεκτικοτητα..δηλαδή  αν υπάρχει  μετατοπισμενο παραθυρικό  εμφύτευσης... 

Καλησπέρα!! Ηθελα να παραθεσω την δική μου εμπειρία με το era test το οποιο μου εκαναν σε συνδιασμό με υστεροσκόπηση και βιοψία για μικροβιώμα ( ngs). Το era test ειναι το λεγόμενο " παραθυρο" για την εμβρυομεταφορα! Υπαρχει ισως μια μικρη αποκλειση 2 ημερων πανω κατω. Ουσιαστικα βρισκει το πιο γόνιμο διαστημα για την εμβρυομεταφορα της κάθε μίας απο εμάς! Εμένα μου κάνανε κανόνικα την προετοιμασία για εμβρυομεταφορα λές και προκειται οντως να μου βάζανε αυγουλάκια! Σαν διαδικασία δεν καταλαβα τίποτα γτ εγινε με μέθη...απλά λίγες μέρες μετα ειχα λίγο αίμα.

Μανουλες Ιουνιου 2015

sangreluna

Recommended Posts

γεια σου Γιαννα μου!! 3,5 κιλα δεν ειναι τιποτα καλε!! και εγω που σχετικα αδυνατη ειμαι μετα τις γεννες μου κανω ενα και εναμιση χρονο να τα χασω!!

νιωθω ενα βαρος χαμηλα και σφηξιμο στην κοιλια. θυμαμαι το ενιωθα και στις αλλες εγκυμοσύνες μου γιαυτο δεν πολυασχοληθηκα..

ειμαστε σε αναμονη της Β επιπεδου τωρα οι περισσότερες ε!!

οντως υπαρχουν καποια κοριτσια που χαθηκαν τελειως....

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

νια εμενα μου ειπε να κλεισω β επιπεδου ως 15/2 θα παρω να κλεισω την αλλη βδομαδα δε βιαζομαι

εχεις μερες ακομα! αλλα να παρεις συντομα για να βρεις ραντεβου στην ημερομηνια που σου ειπε.

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

αχ!!! ανυπομονω να παω στο γιατρο να δω το μπεμπε μου!!! την δευτερα εχω ραντεβου, τουλαχιστον σημερα στο νοσοκομειο ακουσα την καρδουλα της και γενικα ειναι δραστηρια και συνεχεια κουνιεται, αν μεγαλωσει και κουνιεται ετσι.... εμενα κανονικα ηταν να μου κλεισει β επιπεδου στις 5/2 αλλα ειχε ραντεβου μονο μεσημερι και επειδη ηθελα να ειναι και ο αντρας νμου της ειπα μετα τις 5 επειδη δουλευει και ετσι μου κλεισε στις 10/2 ενα κλικ πριν την 23 εβδομαδα...ενταξει παλι εντος οριων ειμαι...

λενε οτι αυτη η εξεταση ειναι πολυ αναλυτικη και ειναι η καλυτερη ολων γιατι βλεπεις το μωρο σου διαφορετικα και κραταει και πιο πολυ ωρα. Αντε να δουμε....

3,5 κιλα νια μου δεν ειναι πολλα αλλα οταν ξεκινας 80+........ αγχωνεσαι και με τα 10 που σιγουρα θα βαλεις μεχρι το τελος, τωρα θα μου πεις γιατι δεν φροντισες να χασεις μερικα κιλα πριν και θα χεις και δικιο αλλα καθε μερα λες απο αυριο...τελος παντων κιλα ειναι θα τα χασω μηπως πρωτη φορα θα ναι;;; χαχα!!! σορρυ για το πρηξιμο...

yk1yp3.png

μαμα ουτε καν σκέφτηκα αυτο που γράφεις ειλικρινά...

ενταξει καλε και εγώ που ξεκίνησα νε 52 νομισες καλύτερη είμαι?? απο χαλαρωση πρωτη χαχα.....

ενταξει η β επιπέδου γίνεται μέχρι την 24η οπότε μια χαρα είσαι! !

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Κοριτσια καλημερα! Sangreluna συγχαρητηρια για τα ευχάριστα νέα! Ηρθε κ το δευτερο αγοράκι που ήθελες! Ετσι να υπάρχουν γαμπροί για τις κόρες μας! Mama82 διάβασα οτι θα πας στα μαθηματα του Ιπποκρατείου. Απο τη δική μου εμπειρία ειναι απλα καταπληκτικά! Κ οποία άλλη κοπέλα ειναι θεσσαλονικη αν μπορέσει να παει. Ειναι μεγάλη ευκαιρία! Οι μαίες ειναι φοβερές! Μακάρι να ήμουν κ εγω εκεί να τα παρακολουθήσω ξανα... Όσο να πεις μετα απο έξι χρονια εχω ξεχάσει κάποια πραγματα. Mama εσυ που θα γεννήσεις;

hBdsp2.pngh9oap1.pngWRnvp2.png

Α επίσης απο κιλα κ εγω ειμαι στα +5. Κ νομίζω πως ολα ειναι μαζεμένα στην κοιλιά μου! Φαίνομαι σαν 7 Μηνών! Απορώ που θα φτάσει... Φοβάμαι κ τις ραγαδες... Δεν εκανα στα κοριτσια αλλα τώρα μου φαίνεται δεν θα τη γλυτωσω! Εσεις κοριτσια βάζετε τίποτα για τις ραγαδες;

Καλημέρα κορίτσια!!!! Kidenio ναι έδωσα τα στοιχεια μου για τα σεμινάρια στο ιπποκράτειο μου ειπαν μέχρι τέλος Φεβρουάριου θα με ενημερώσουν. Σκέφτομαι Πόλυ το οικονομικό και μάλλον θα γεννησω στο ιπποκράτειο, ο γιατρός μου επιμένει για Γενεσις αλλά μάλλον χλωμο... Εγώ είπα θα πάρω κάτι για τις ραγαδες αλλά μέχρι τώρα βάζω το κλασικό baby oil και μια χάρα κανει την δουλεια του!!! Οποτε δεν θα πάρω κάτι άλλο προς το παρόν. Κορίτσια τα μωρακια σας κανουν σβούρες στην κοιλιτσα;;;; εμένα Πόλυ γυριστρουλα είναι!!! Χαχα!!!

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!!!! Kidenio ναι έδωσα τα στοιχεια μου για τα σεμινάρια στο ιπποκράτειο μου ειπαν μέχρι τέλος Φεβρουάριου θα με ενημερώσουν. Σκέφτομαι Πόλυ το οικονομικό και μάλλον θα γεννησω στο ιπποκράτειο, ο γιατρός μου επιμένει για Γενεσις αλλά μάλλον χλωμο... Εγώ είπα θα πάρω κάτι για τις ραγαδες αλλά μέχρι τώρα βάζω το κλασικό baby oil και μια χάρα κανει την δουλεια του!!! Οποτε δεν θα πάρω κάτι άλλο προς το παρόν. Κορίτσια τα μωρακια σας κανουν σβούρες στην κοιλιτσα;;;; εμένα Πόλυ γυριστρουλα είναι!!! Χαχα!!!

καλημερα μαμα!! εμενα δενκανει σβουρες ακομα. αντιθετως ουτε καν το νιωθω καθε μερα.... και ειναι και το τριτο που κανονικα δεν επρεπε να το νιωσω πιο νωρις;;;

εγω για τις ραγαδες βαζω ελαιολαδο αλλα οποτε θυμιθω.. στον πρωτο ημουν πολυ τυπικη! πρωι εβαζα μουστελα και βραδυ ελαιολαδο καθημερινα!!! στον δευτερο δεν εβαζα μουστελα αλλα εβαζα καθε βραδυ ελαιολαδο!!τωρα οποτε θυμιθω το βραδυ και οταν δεν κρυωνω(!) βαζω ελαιολαδο το βραδυ! ελπιζω να μην κανω τωρα στην τριτη εγκυμοσύνη.... μαμα νιωθεις βαρος εσυ?? εγω αν και δεν το νιωθω καλα ακομα νιωθω να με πιεζει χαμηλα στο σημειο που ειναι η μητρα οταν δεν ειμαστε εγκυες.. και νιωθω σαννα κατουριεμαι συνεχεια... δεν ξερω... εμπαιδωνεται απο τώρα;;;;;;;

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Κ εγω κοριτσια τα νιώθω αλλα οχι τοσο έντονα όσο εσυ mama82. Πρεπει να ξάπλωσω κ να αφουγκραστω για να τα καταλάβω. Κ εγω Νια αυτή την απορία εχω... Δεν θα έπρεπε μετα απο άλλες δυο εγκυμοσύνες κ με δυο μωρά μεσα στην κοιλιά να τα αισθάνομαι περισσότερο;

Κ εγω κοριτσια τα νιώθω αλλα οχι τοσο έντονα όσο εσυ mama82. Πρεπει να ξάπλωσω κ να αφουγκραστω για να τα καταλάβω. Κ εγω Νια αυτή την απορία εχω... Δεν θα έπρεπε μετα απο άλλες δυο εγκυμοσύνες κ με δυο μωρά μεσα στην κοιλιά να τα αισθάνομαι περισσότερο;

Φενια ακριβως τα ιδια και εγω! πρεπει να ξαπλωσω να συγκεντρωθω για να το καταλαβω!! δεν ξερω ρε λες να ειναι πολυ μικρουλια γιαυτο να μην τα νιωθουμε;;; προσπαθει και ο μεγαλος μου να το καταλαβει αλλα αμα εγω δεν το καταλαβαινω θα το καταλαβουνοι υπολοιποι;

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Κορίτσια τώρα ξαναμπηκα..σιδέρωμα...ουφ τελείωσαν επιτέλους!!!! Ο γιατρός μου δεν είναι σε δημόσιο νοσοκομειο , εψαξα γιατρούς σε νοσοκομειο μου ειπαν για κάποιους και μερικοί ζητάνε φακελάκι άλλος 1000 άλλος 2000!!!! Έλεος!!! Αν είναι πάω στην κλινική και έχω τον γιατρό μου και με χουν στα οπα οπα ....μετα απο ολά αυτά κατεληξα οτι αν και η εγκυμοσύνη το επιτρέπει και όλα βαίνουν καλώς οτάν έρθουν οι πόνοι να πάω στο εφημερευων και τελειωσε!!! Εκτός και αν ο Πανίκος μου είναι τέτοιος που δεν μπορω και πάω τελικά στην κλινική!!!! Το μωρο μου είναι μέρες που το νιώθω λίγο και αλλες που κουνιεται συνεχεία...αυτό το βαρος που λες αν κατάλαβα Κάλα το νιώθω κυρίως όταν κουραζομαι και πρήζεται και η κοιλιά μου. Με την τουαλέτα έχουμε Πόλυ στενές σχέσεις αφού συνεχεία κατουριεμαι και το βράδυ σηκωνομαι 2-3 φορες. Επίσης το baby oil το βάζω και στο στήθος και μέση και άρχισα και γοφούς αλλά κι εγώ όχι καθημερινά αν και τώρα που πήραμε φορά θέλει συνεχεια

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...