Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα και χρόνια πολλά!!! Σου εύχομαι αυτή η μεταφορά να είναι η τελευταία και τυχερή και να σου φέρει το Πρωτοχρονιάτικο δωράκι σου.. νομίζω ότι για την ώρα πρέπει να κάνεις θετικές σκέψεις και να πιστέψεις ότι όλα θα πάνε καλά!!! Αν παρ ελπίδα, κάτι χρειαστείς, εδώ είμαστε να τα πούμε!!! 

Θα περιμένουμε τα θετικά σου νέα!

Ευχαριστώ πολυ για τα καλα σας λόγια!! Είναι πολυ μεγαλη παρηγορια για μένα!! Δυστυχώς αυτες οι μέρες της αναμονης ειναι δυσκολες!! Προσπαθώ να βρω ένα σημαδι να χαρω ..αλλα δεν έχω και λίγο απελπιζομαι!! 

5 ώρες πρίν, Malntalia είπε:

Νικολέτα χρόνια  πολλά  για τις μέρες!! Είμαστε κ ίσα.. και εγώ του 88.. και εμένα  η πρώτη δοτρια δεν ήταν καλή..  είσαι με άλλες συνθήκες  τώρα..   με το καλό η χοριακη  σου!!

Ότι θέλεις  στείλε μου..

Ευχαριστώ πάρα πολύ!! Δεν νιωθω μόνη μου!!!και ειναι πολυ σημαντικό για μένα!!

On 8/12/2024 at 11:26 ΜΜ, Malntalia είπε:

Δε νομίζω  ότι γίνεται  σε φυσικό κυκλο..

Δεν έχει να κάνει με το τι υλικό θα μεταφερθεί..εξετάζει την δική σιυ δεκτικοτητα..δηλαδή  αν υπάρχει  μετατοπισμενο παραθυρικό  εμφύτευσης... 

Καλησπέρα!! Ηθελα να παραθεσω την δική μου εμπειρία με το era test το οποιο μου εκαναν σε συνδιασμό με υστεροσκόπηση και βιοψία για μικροβιώμα ( ngs). Το era test ειναι το λεγόμενο " παραθυρο" για την εμβρυομεταφορα! Υπαρχει ισως μια μικρη αποκλειση 2 ημερων πανω κατω. Ουσιαστικα βρισκει το πιο γόνιμο διαστημα για την εμβρυομεταφορα της κάθε μίας απο εμάς! Εμένα μου κάνανε κανόνικα την προετοιμασία για εμβρυομεταφορα λές και προκειται οντως να μου βάζανε αυγουλάκια! Σαν διαδικασία δεν καταλαβα τίποτα γτ εγινε με μέθη...απλά λίγες μέρες μετα ειχα λίγο αίμα.

Μανουλες Ιουνιου 2015

sangreluna

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

μπράβο sangre!!!! Γερο και καλοτυχο να ρθει το αγορακι σου....κορίτσια πιο πανω βλεπω τα κιλα για τα οποια γραφετε και πραγματικα γελαωωωωω...καλε εσεις τιποτα δεν βαλατε...εγω ως τωρα εβαλα 7 κιλα...ναι παρακαλω 7 κιλα!!! Τρωωωωωωωω!! Ο γιατρος δεν με μαλωσε ακομη και περιμενω από στιγμη σε στιγμη να μου πει φτανει κοπελια...η αληθεια είναι ότι τελος Αυγουστου παντρευτηκαμε οποτε ειχα χασει αρκετα κιλα μετα δουλευα εξαντλητικα κι εχασα κι αλλα και ξεκινησα την εγκυμοσυνη με τα λιγοτερα κιλα που ειχα ποτε!! Εκοψα και το καπνισμα και μου ειχε πει εξ αρχης ο γιατρος...θα παρεις και λογω διακοπης καπνισματος θα χεις και κατακρατηση από τις υπαρηνες μην παθεις εμμονη με τη ζυγαρια!! η κοιλια μου είναι σαν να καταπια πεπονι...:roll:

Διαφημίσεις

mama κι εγω κατά πασα πιθανοτητα στο νοσοκομειο θα γεννησω...κι εγω εξακολουθώ να βλεπω το γιατρο μου εξω...Απλα εκτος του οικονομικου της κλινικης που είναι φυσικα αρκετα χρηματα, λογω της θρομβοφιλιας μου νιωθω μια ασφαλεια στο νοσοκομειο...ο γιατρος μου είναι μονο στη Γενικη Κλινικη και τον ρωτησα τις προαλλες εάν υπαρχει αιματολόγος εκει και τραπεζα αιματος σε περιπτωση που προκυψει κατι και μου απαντησε αρνητικα...εκλεισα και στο Ιπποκρατειο ραντεβού το Φλεβαρη για να εχουν κι εκει ιστορικο και βλέπουμε...

καλημερα νια! πως τα πας τα νεα σου Α! τελικα το κινεζικο ημερολογιο ειχε δικιο!

καλα ειμαι sangre! πινασα και τρωω σαντουιτς!!!

ποιο κινεζικο απο τα δύο; ειχα βαλει ενα και εγω αποτι θυμαμαι!!

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

ουπς αυτο που ειχα βαλει εγω το δικο σου το λεγε κοριτσι

αα καλα!! τελικα υπαρχουν 1000 κινεζικα και ολα αναξιοπιστα!! και εμενα το δικο σου μου βγαζει κοριτσι το δικο μου αγορι!!! θα σας πω 3/2 τελικα χαχα

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

γεια σας κοριτσια!!!!! τι ωραια που εγινε η λιστα μας!!!! αν και λειπουν μερικα αλλα ειναι λιγα.... εγω πηγα στο ιπποκρατειο σημερα και εχει λιγη ωρα που γυρισα. Μπορω να πω για δημοσιο νοσοκομειο ηταν ολοι πολυ καλοι και εξυπηρετικοι εδωσα και τα στοιχεια μου για καποια δωρεαν σεμιναρια ανωδυνου τοκετου και θηλασμου που γινονται απο τις μαιες του νοσοκομειου. Επισης εκλεισα ραντεβου και για τους υπολοιπους 3 μηνες, ελπιζω να πετυχω καλους γιατρους επισης στην εφημερια. Εκλεισα και β επιπεδου σε ενα κεντρο προγεννητικου ελεγχου στις 10/02 επειδη δεν βολευαν οι ωρες, ειμαι λιγο οριακα αλλα οκ. Δημητρα τελικα με πηραν απο το prenatal και ειναι η συναντηση απογευμα οποτε δυστυχως δεν θα μπορεις αφου δουλευεις...... παρε παντως τηλεφωνο για να κλεισεις ραντεβου για το ιπποκρατειο εγω εμεινα πολυ ευχαριστημενη!!!

yk1yp3.png

Α!!! μια που αναφερατε κιλα ειμαι +3,5 απο αυτα που ξεκινησα, βεβαια εγω δεν ημουν αδυνατη σαν και εσας και με καει περισσοτερο το θεμα προσπαθω να προσεξω την διατροφη μου αλλα με πιανουν κατι λιγουρες και δεν μπορω να σταματησω... επισης εκοψα το τσιγαρο με το που εμαθα για την εγκυμοσυνη. Ο γιατρος δεν με μαλωσε αλλα μου ειπε να προσεχω και να αποφευγω τις βλακειες δηλαδη την επομενη φορα μαλλον θα με κραξει....ευτυχως συμφωνα με την ζυγαρια του νοσοκομειου ειμαι +1 κιλο απο την προηγουμενη επισκεψη

θα δουμε, δεν μπορω να σκαω και για αυτο, το μονο σιγουρο ειναι οτι θα πεσουν μεγαλες πεινες μετα την γεννα.....

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...