Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα και χρόνια πολλά!!! Σου εύχομαι αυτή η μεταφορά να είναι η τελευταία και τυχερή και να σου φέρει το Πρωτοχρονιάτικο δωράκι σου.. νομίζω ότι για την ώρα πρέπει να κάνεις θετικές σκέψεις και να πιστέψεις ότι όλα θα πάνε καλά!!! Αν παρ ελπίδα, κάτι χρειαστείς, εδώ είμαστε να τα πούμε!!! 

Θα περιμένουμε τα θετικά σου νέα!

Ευχαριστώ πολυ για τα καλα σας λόγια!! Είναι πολυ μεγαλη παρηγορια για μένα!! Δυστυχώς αυτες οι μέρες της αναμονης ειναι δυσκολες!! Προσπαθώ να βρω ένα σημαδι να χαρω ..αλλα δεν έχω και λίγο απελπιζομαι!! 

5 ώρες πρίν, Malntalia είπε:

Νικολέτα χρόνια  πολλά  για τις μέρες!! Είμαστε κ ίσα.. και εγώ του 88.. και εμένα  η πρώτη δοτρια δεν ήταν καλή..  είσαι με άλλες συνθήκες  τώρα..   με το καλό η χοριακη  σου!!

Ότι θέλεις  στείλε μου..

Ευχαριστώ πάρα πολύ!! Δεν νιωθω μόνη μου!!!και ειναι πολυ σημαντικό για μένα!!

On 8/12/2024 at 11:26 ΜΜ, Malntalia είπε:

Δε νομίζω  ότι γίνεται  σε φυσικό κυκλο..

Δεν έχει να κάνει με το τι υλικό θα μεταφερθεί..εξετάζει την δική σιυ δεκτικοτητα..δηλαδή  αν υπάρχει  μετατοπισμενο παραθυρικό  εμφύτευσης... 

Καλησπέρα!! Ηθελα να παραθεσω την δική μου εμπειρία με το era test το οποιο μου εκαναν σε συνδιασμό με υστεροσκόπηση και βιοψία για μικροβιώμα ( ngs). Το era test ειναι το λεγόμενο " παραθυρο" για την εμβρυομεταφορα! Υπαρχει ισως μια μικρη αποκλειση 2 ημερων πανω κατω. Ουσιαστικα βρισκει το πιο γόνιμο διαστημα για την εμβρυομεταφορα της κάθε μίας απο εμάς! Εμένα μου κάνανε κανόνικα την προετοιμασία για εμβρυομεταφορα λές και προκειται οντως να μου βάζανε αυγουλάκια! Σαν διαδικασία δεν καταλαβα τίποτα γτ εγινε με μέθη...απλά λίγες μέρες μετα ειχα λίγο αίμα.

Μανουλες Ιουνιου 2015

sangreluna

Recommended Posts

Μαρίνα καλη αναρρωση!!! Ξανα νοσοκομειο σου ευχομαστε στη γεννα...εφτασε ο καιρος σου για β επιπεδου...τι καλα θα δεις τω μωρακι σου για αρκετη ωρα!!! αντε με το καλο να το απολαυσεις... mama ετσι λεω κι εγω να βγω καμια βολτα στα μαγαζια, αν δεν κανω λαθος από Θεσσαλονικη εισαι κι εσυ...εάν βρω κατι αξιολογο θα σου πω ή αν δεις κατι κι εσυ ενημερωσε μας..κορίτσια διαβασα παραπανω για τα orchestra που γραφατε.....εχει ρουχα και για εμας??? νομιζα εχει μονο παιδικα...εγω από h&m μονο παντελονι εγκυμοσυνης με λαστιχο πηρα ως τωρα το οποιο μου είναι οριακο τωρα και χρειαζομαι μεγαλυτερο!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κορίτσια!!! Δήμητρα εννοείται θα σας ενημερωσω για τις αγορες , κι εγώ νόμιζα οτι το orchestra έχει μονο παιδικά ρούχα θα το τσεκαρω.... Εχεις δίκιο Θεσσαλονίκη είμαι μπορείς να πας στην πλατεια odeon στο prenatal για παντελόνι έχει και ωραία κολαν που βολευουν σε καλες τιμες!!

yk1yp3.png

mama εάν προλάβω σημερα η αυριο θα κατεβω μια βολτα...διαφορετικα για cosmos με βλεπω...μου πεφτει λιγο πιο κοντα! Καλημέρα σε ολες....Ήρθε επιτελους Σαββατο! Απολαυστε το!!!

Γεια σας κορίτσια τι κάνετε;;;; σήμερα Κυριακή και όλες χαθήκανε με τις δουλείες μας!! Δήμητρα μια και είσαι Θεσσαλονίκη μπορεί να σ ενδιαφέρει, πέρασα παλι απο πλατεια odeon και prenatal και εντελώς τυχαία μου είπε η πωλήτρια για μια ενημέρωση που θα γίνει την ερχόμενη πεμπτη απο μια Μάια στο μαγαζί τους και μου έδωσε επιπλέον εκπτωτικα κουπόνια. Αν σε ενδιαφέρει δήλωσε συμμετοχη, εγώ σκέφτηκα οτι και χαλιά να ναι δεν έχω τίποτα να χάσω, Σκέψου το !! Επίσης ίσως συναντήσουμε κιόλας!!

yk1yp3.png

Νια τι γίνεται; ολά καλά;;;; sagreluna αύριο γιατρό ε;;; άντε επιτέλους για σένα και εμείς να μάθουμε τα νέα σου!!! Κι εγω ανυπομονω έχω ραντεβού στις 26 στον γιατρό μου και μια επίσκεψη την τριτη στο νοσοκομειο σαν αναγνώριση σε περιπτωση που γεννησω εκεί!!! Μου φαίνεται οτι έχω να δω το μωρο μου παρα Πόλυ καιρό.... Άντε αύριο θα χρωματιστεί το όνομα σου στην λίστα!!!

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

mama σ'ευχαριστω για την ενημερωση! εάν προκειται για απογευματινη ωρα δυστηχως δεν μπορω γιατι δουλευω...εάν είναι πρωι μπορω να ερθω...σε ποιο νοσοκομειο εχεις ραντεβού? εγω ηδη εχω παει στο Παπαγεωργιου και εχω τον Φλεβαρη και στο Ιπποκρατειο.Να εχεις μαζι σου ολες τις εξετασεις καθως ο γιατρος θα σημειωσει στο φακελο σου μονο οσα εχεις εγγραφως..επισης εγω νομιζα ότι θα μου εκαναν και υπερηχο..αλλα μονο ακουνε το μωρο με κατι σαν ηχειο...υπερηχο δεν κανουν..μην απογοητευτείς...επισης εάν υπαρχουν πιθανότητες να γεννησεις στο νοσοκομειο κλεισε από τωρα ραντεβού για τους επομενους μηνες να σε βλεπουν τακτικα κι εκει κ να χουν τις εξετασεις σου...εγω καταφερα να βρω για Απριλιο Μαιο Ιουνιο ραντεβού... :D Κοριτσια οι υπολοιπες πως ειστε??? Ξεπορτισατε το ΣΚ...

καλημερα κοριτσια!!! δημητρα δεν ξερω τι ωρα ειπαν θα ενημερωσουν μεχρι την τριτη οταν με παρουν θα σου πω. Οσο για τα νοσοκομεια εχω παει στο παπαγεωργιου και ξερω για τον σουπερ εξοπλισμο τους..... εγω πηγα πιο πολυ για το ιστορικο και γενικα να δω τι γινεται, η συμπεριφορα της γιατρου ηταν απαραδεκτη και εφυγα νευριασμενη και αποφασισα να μην ξαναπαω, ειπα να προσπαθησω στο ιπποκρατειο που εχω αυριο ραντεβου και βλεπουμε. Δεν ξερω αν θα γεννησω σε νοσοκομειο η κλινικη, λιγο αγχωνομαι γιατι ειναι και το πρωτο αλλα η κλινικη ζηταει πολλα και το σκεφτομαι....παντως οτι και να γινει τον εξωτερικο γιατρο δεν τον αφηνω ασχετα με τις επισκεψεις στο νοσοκομειο. Εσυ που θα γεννησεις;;;;

yk1yp3.png

καλημερα κοριτσια!! τι κανετε;;;

sangreluna καλη τυχη!!! περιμενουμε νέα σου!!! αντε να χρωματοσουμε τι λιστα μας!!

εγω δεν ασχοληθηκα καθολου με ψωνια ακομα κοριτσια... να μπω στον 7ο και βλεπουμε.

πηγα και εγω σε αρραβωνες το σαββατο και κανενας δεν καταλαβε οτι ειμαι εγκυος χιχιχιχι!! βεβαια η αδελφη μου το ανακοινωσε σε ολους αλλα τελοσπαντων!

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

καλημερα νια μου!!!! κι εγω στον γαμο που πηγα ηταν μιας συναδελφου του αντρα μου και οπως καταλαβαινεις ολες με κοιτουσαν στην κοιλια.... (ειναι λιγο εκνευριστικο αυτο...) τελος παντων , εγω φουσκωσα λιγο αλλα μην φανταστεις παρα πολυ απλα εγινε πολυ αποτομα μεσα σε 10-15 μερες πεταχτηκε και πιστευω ετσι θα πεταχτει πιο πολυ απο δω και περα!! το μωρο το νιωθω περισσοτερο οσο περναν οι μερες και εχει μια μανια να μαζευεται πιο πολυ αριστερα αφου φαινεται πιο φουσκωμενη η κοιλια αριστερα... Εσυ ολα καλα;;;;πως τα πας;;;; προσπαθω εδω και μια ωρα να κλεισω ραντεβου για β επιπεδου σε ενα κεντρο προγεννητικου ελεγχου και δεν μπορω ειμαι μονιμως σε αναμονη τοσο δουλεια επεσε;;;

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα νια μου!!!! κι εγω στον γαμο που πηγα ηταν μιας συναδελφου του αντρα μου και οπως καταλαβαινεις ολες με κοιτουσαν στην κοιλια.... (ειναι λιγο εκνευριστικο αυτο...) τελος παντων , εγω φουσκωσα λιγο αλλα μην φανταστεις παρα πολυ απλα εγινε πολυ αποτομα μεσα σε 10-15 μερες πεταχτηκε και πιστευω ετσι θα πεταχτει πιο πολυ απο δω και περα!! το μωρο το νιωθω περισσοτερο οσο περναν οι μερες και εχει μια μανια να μαζευεται πιο πολυ αριστερα αφου φαινεται πιο φουσκωμενη η κοιλια αριστερα... Εσυ ολα καλα;;;;πως τα πας;;;; προσπαθω εδω και μια ωρα να κλεισω ραντεβου για β επιπεδου σε ενα κεντρο προγεννητικου ελεγχου και δεν μπορω ειμαι μονιμως σε αναμονη τοσο δουλεια επεσε;;;

και εγω φουσκωσα μην νομιζεις οτι δεν.. απλα φοραω ριχτα ρουχα και αυτος που δεν το ξερει δεν το καταλαβαινει. επειδη ειμαι γενικος αδυνατη αμα φορισω το ελαχιστο εφαρμοστο αμεσως φαινετε η τουμπωμενη κοιλια!! γενικα ειμαι καλα!! κουρασμενη αλλα οκ!! υπομονη! περιμενω τη β επιπεδου εγω 3/2 να περασει και αυτο!!

μηπως να πας απο εκει να κλεισεις το ραντεβου;; καποιες φορες οι κοπελλες εκει βαριουνται να κανουν και τη δουλεια τους...

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Τι να πω; με έχουν συνέχεια στην αναμονή και οτάν επιτέλους χτυπάει βγαίνει ο ήχος του φαξ. Αν δεν βγάλω άκρη ουτε αύριο θα πάω. Δεν βιαζομαι έχω χρονο απλα να κανονίζονται κάποια πραγματα. Ποσο σου ειπαν οτι κοστίζει η εξέταση;;;; εμένα ο γιατρός μου παιρνει 100 στο κεντρο προγεννητικός ελέγχου μπορεί και 200 απλα αν δει κάτι ο γιατρός θα με στείλει να την ξανακανω και εκεί οποτε σκέφτηκα να πάω εξαρχής στο κεντρο να τελειωνουμε και πιο σίγουρα.

yk1yp3.png

Τι να πω; με έχουν συνέχεια στην αναμονή και οτάν επιτέλους χτυπάει βγαίνει ο ήχος του φαξ. Αν δεν βγάλω άκρη ουτε αύριο θα πάω. Δεν βιαζομαι έχω χρονο απλα να κανονίζονται κάποια πραγματα. Ποσο σου ειπαν οτι κοστίζει η εξέταση;;;; εμένα ο γιατρός μου παιρνει 100 στο κεντρο προγεννητικός ελέγχου μπορεί και 200 απλα αν δει κάτι ο γιατρός θα με στείλει να την ξανακανω και εκεί οποτε σκέφτηκα να πάω εξαρχής στο κεντρο να τελειωνουμε και πιο σίγουρα.

εδω στην κυπρο για την αυχενικη παιρνουν 150. για το Β επιπεδου μαλλον περισσοτερα.. η δικια μου ομως επειδη ηδη με ξεγεννησε 2 φορεσ μου κανει εκπτωση και στην αυχενικη πληρωσα μονο 60.. τωρα υπολογιζω να πληρωσω το πολυ 100 ευρω....πολλα κοστιζουν αυτες οι εξετασεις αλλα χαλαλι των μωρουλιων.

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

καλημέρα κορίτσια! sangreluna περιμένω με αγωνία τα νέα σου από τον γιατρό! μην μας ξεχάσεις... αν και μαθαίνω νέα σου από το άλλο θεματάκι.

τα άλλα κορίτσια τι κάνουν?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...