Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Χρόνια πολλά ! Καλά Χριστούγεννα!! Ήθελα να σας γράψω και εγω την ιστορία μου ..και να ακουσω την γνώμη - συμβουλή σας!! Εχω διαγνωστεί απο τα 18 με πρόωρη ωοθυκική ανεπάρκεια και μου ειχαν  αποκλέισει το κομματι του να αποκτησω παιδί απο μόνη μου ( μόνο με δωρεά). Έτσι, το τελευταιο έτος προσπάθω να γίνω και εγώ μαμά! Βρίσκομαι στην τρίτη προσπάθεια! Στις 2 προηγουμενες  εμβρυομεταφορες ειχα 0 χοριακη  ( 1 η προσπάθεια ειχα φλεγμωνη με σταφυλοκοκκο, χαμηλους γαλακτοβακκυλους και 2 βλαστοκυστες 5BC - 5CC. /2η προσπαθεια ημουν καθαρη αλλα δεν έιχα καλή δότρια μόνο 2 μορίδια 4ης μέρας ). Τώρα βρισκομαι στην 3η προσπάθεια που εκανα εμβρυομεταφορα με 2  αριστες βλαστοκυστες αλλά δυστυχως φοβάμαι παρα πολυ για το αποτελεσμα...Νομίζω οτι με καταλαβαινετε!! Εχετε περάσει πολυ δυσκολα και εσεις  ( που διαβάζω τις ιστορίες σας). Ευχομαι η νέα χρονιά να μας φερει πολλά μωρά και ευτυχία!!!

****Στο ενδιαμεσο 1ης και 2ης εμβρυομεταφορας εχω κάνει σαλπιγγογραφία ( εχουν αποκλειστει υδροσαλπιγγες) και υστεροσκοπηση με era test και ngs.

Μανουλες Ιουνιου 2015

sangreluna

Recommended Posts

Γεια σας κορίτσια!!! Σήμερα αλλαζω εβδομαδα 19 αισίως!!! Άρχισα κι εγώ να νιώθω το μωρο μου σαν να γυρνάει κάπως όχι κλωτσιές κτλ είναι περίεργο συναίσθημα μιας και το ζω πρωτη φορά, το νιώθω λίγο κάτω σπό τον οφαλο και κυρίως αριστερά, είναι λίγο πιο φουσκωμενη η κοιλιά μου αριστερά και Ρώτησα τον γιατρό αν είναι η ιδέα μου και μου είπε εχεις δίκιο εκεί είναι το κεφάλι του!!! Επίσης Οντως τα αγοράκια μας φαγανε λαχανο!!! Χαχα δεν πειράζει να δούμε εμείς οι νύφες πιο πολλές επιλογές!!! Σήμερα Πηγά να δω μερικά πραγματα στην αγορά μιας και αρχισαν οι εκπτώσεις , τελικά προς το παρών πήρα ενα κολαν για μένα και ενα παντελόνι εγκυμοσύνης μιας και τα είχα αναγκη απο το prenatal που είχε 50% έκπτωση. Άντε sagreluna λίγο έμεινε την Δευτερά θα χρωματίσουμε και το δικο σου όνομα!!! Νια τι λαχτάρα τραβηξες το πρωι; το στρώμα πως είναι; το συνηθησες;

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γενικά είχαν καλες τιμες το κολαν το πήρα 10 ευρώ και το παντελόνι 36 δηλαδή κέρδισα γυρώ στα 50 ευρώ με την έκπτωση στα ορκέστα δεν πήγα ποτε θα κοιταξω κι εκεί. Και στα βρεφικα είχαν καλες εκπτώσεις άλλα ρε κορίτσια ηταν αρκετά χοντρά εμείς θα γεννησουμε καλοκαιράκι οποτε μάλλον θα ψωνισουμε αργότερα ρουχαλακια τώρα μονο τα βασικά. Α!!! Μου δωσαν κι 10 ευρώ δωροεπιταγη για τις επόμενες αγορες!!! Επίσης πιστεύω θα γόνου. Καλύτερες εκπτώσεις στην πορεία ακόμα αρχή είναι αν δεν κάνω λάθος οι εκπτώσεις κρατάνε μέχρι τέλος Φεβρουάριου!!!

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσακια!!!

σημερα αλλο κακο βρηκε το σπιτακι μου!! χαλασανε οι τουαλετες και πλυμμηρισαμε νερα!! οτι χρηματα κρατησα για τη γεννα τα εδωσα ολα σε 1,5 βδομαδα λογω πολλων ζημιων που επαθα....... μια η θερμανση μια το αυτοκινητο του αντρα μου μετα το αυτοκινητο μου μετα οι τουαλετες... ενα παπα να μου κανει αγιασμο θελω......

νομιζω πως αρχισα κ εγω να νιωθω το μωρο...... κατι χτυπηματακια ωρες ωρες και οχι καθημερινα. επισης και εγω το νιωθω αριστερα παραπανω αλλα και χαμηλα αλλα δεν προσεξα να ειναι πιο φουσκωμενη η κοιλια μου απο αριστερα.

η επομενη που εχει γιατρο ειναι η sangre?? αντε κοντευουμε και για β επιπεδου σιγα σιγα!! εγω ουτε ψωνισα τιποτα ακομα αλλα και ουτε εψαξα να βρω τα βρεφικα των αγοριων μου.. νομιζω λιγο νωρις ειναι ακομα......

κοριτσια εσεις που ψωνιζετε τι ρουχα περνετε;;;; χειμερινα ή καλοκαιρινα;;;; τελικα στην κλινικη τι θα παρετε;;;;;; οσες ειναι τελοι ιουνιου λογικα καλοκαιρινα θα παρουν... εμεις που ειμαστε αρχες ομως υπαρχει περιπτωση να πεσουμε και καμια βδομαδα... αρα??? τι περνουμε;;;;

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Καλημέρα, αμάν βρε νια μου σας ματιαξαν;;;; κι εγώ δεν ξέρω τι να ψωνισω για το μωρο φαντάζομαι επειδή θα ναι και ευαίσθητο Πόλυ θα χουμρ και κάτι πιο χοντρό αλλά τα απαραίτητα . πως είναι η αίσθηση δηλαδή σαν πως το παρομοιαζεις αυτό που αισθάνεσαι; εγώ σαν να στριφογυρναει κάπως και δεν είμαι σιγουρη

yk1yp3.png

Καλημέρα, αμάν βρε νια μου σας ματιαξαν;;;; κι εγώ δεν ξέρω τι να ψωνισω για το μωρο φαντάζομαι επειδή θα ναι και ευαίσθητο Πόλυ θα χουμρ και κάτι πιο χοντρό αλλά τα απαραίτητα . πως είναι η αίσθηση δηλαδή σαν πως το παρομοιαζεις αυτό που αισθάνεσαι; εγώ σαν να στριφογυρναει κάπως και δεν είμαι σιγουρη

σαν χτυπημα αισθανομαι Γιαννα μου ψηλα στα αριστερα του οφαλου.. και χαμηλα στην μητρα σαννα κατι να σερνετε....

ειμαι σιγουρη οτι μας ματιαξαν....δεν εξηγειτε αλλιως ολα αυτα τα κακα.......θα τρελαθω..

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια καλημέρα...αχ τι τυχερες που ειστε οσες ηδη νιώθετε τα μωράκια σας...εμενα με φάει η αγωνία ποτε θα κουνηθεί κ θα το νιώσω και πιστευω από την αγωνια ουτε θα το καταλαβω...επισης κι εγω το πρωι αυτό συζητουσα με τον αντρα μου...μηπως πρεπει να κανουμε καμια βολτα στην αγορα να ριξουμε μια ματια για οσα θα χρειαστούμε με το μωρο να δουμε και ποσα χρηματα θα χρειαστουν για να κανουμε προυπολογισμο σιγα σιγα...αφήστε που ψάχνουμε και σπιτι να μετακομίσουμε και φοβάμαι μη μου πεσουν όλα μαζι τελευταια στιγμη και δεν μπορω να κουνηθώ επειδή θα χω βαρυνει...ουφ σας ζαλισα..ερωτηση στα βρεφικα ειδη τυπου καρότσια κρεββατακια κλπ πιστευετε και σε αυτά θα κανουν εκπτωσεις??? συμφερει να τα παρουμε τοσο νωρις???Οι επομενες εκπτωσεις θα είναι τον Αυγουστο οποτε ηδη θα τα εχουμε αγορασει όλα αυτά...

Δήμητρα πιστεύω πως και στα καροτσια κτλ θα κανουν εκπτώσεις και μέχρι τέλος Φεβρουαρίου ακόμα καλύτερες εκπτώσεις!!! Έχετε χρόνο να κάνετε ερευνά αγοράς το ίδιο θα κάνω κι εγω . Σκέψου μετα θα είσαι με την κοιλιά στο στόμα και θα εχεις αλλά στο κεφάλι σου, εγώ τουλαχιστον έτσι το σκέφτομαι οπώς και να χει θα τα παρουμε κάποια πραγματα καλυτερα να ξεμπερδευουμε και ενα παραπανω να τα παρουμε σε καλύτερες τιμες!!!

yk1yp3.png

Σας γράφω απο το σπιτάκι μου. Σήμερα βγήκα απο το νοσοκομείο. Όλα καλά.

Την Παρασκευή 23/1 θα κάνουμε τη β επιπέδου.

αχ βρε nia υπομονή όλα θα φτιάξουν.

Με το καλό να νιώσετε τα μωράκια σας και οι υπόλοιπες.

Εδω 2 μαγαζιά έχει μόνο.Περάσαμε να ρίξουμε μια ματιά στο ένα αλλα θα ψωνίσουμε αργότερα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...