Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Χρόνια πολλά ! Καλά Χριστούγεννα!! Ήθελα να σας γράψω και εγω την ιστορία μου ..και να ακουσω την γνώμη - συμβουλή σας!! Εχω διαγνωστεί απο τα 18 με πρόωρη ωοθυκική ανεπάρκεια και μου ειχαν  αποκλέισει το κομματι του να αποκτησω παιδί απο μόνη μου ( μόνο με δωρεά). Έτσι, το τελευταιο έτος προσπάθω να γίνω και εγώ μαμά! Βρίσκομαι στην τρίτη προσπάθεια! Στις 2 προηγουμενες  εμβρυομεταφορες ειχα 0 χοριακη  ( 1 η προσπάθεια ειχα φλεγμωνη με σταφυλοκοκκο, χαμηλους γαλακτοβακκυλους και 2 βλαστοκυστες 5BC - 5CC. /2η προσπαθεια ημουν καθαρη αλλα δεν έιχα καλή δότρια μόνο 2 μορίδια 4ης μέρας ). Τώρα βρισκομαι στην 3η προσπάθεια που εκανα εμβρυομεταφορα με 2  αριστες βλαστοκυστες αλλά δυστυχως φοβάμαι παρα πολυ για το αποτελεσμα...Νομίζω οτι με καταλαβαινετε!! Εχετε περάσει πολυ δυσκολα και εσεις  ( που διαβάζω τις ιστορίες σας). Ευχομαι η νέα χρονιά να μας φερει πολλά μωρά και ευτυχία!!!

****Στο ενδιαμεσο 1ης και 2ης εμβρυομεταφορας εχω κάνει σαλπιγγογραφία ( εχουν αποκλειστει υδροσαλπιγγες) και υστεροσκοπηση με era test και ngs.

Μανουλες Ιουνιου 2015

sangreluna

Recommended Posts

κοριτσια οντως καποια βοτανα πρεπει να τα προσεχουμε ομως για την μεντα το χω τσεκαρισμενο και επινα κι εγω στις μεγαλες αναγουλες και ακουσα οτι κανει και για καουρες επειδη ειναι χωνευτικο βοηθαει, παντως ρωτηστε τον γιατρο μηπως ξερει. Επισης καποιοι γιατροι δινουν γκαβισκον ή κατι αλλο τετοιου τυπου

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα κοριτσια!! η Μαρινα ειχε γιατρο χθες! τι εγινε;; εμεις ολα καλα... κουραζομαι παρα πολυ τωρα τελευταια και ζαλιζομαι αν και περνω ολες μου τις βιταμινες..... ειδικα το πρωι οταν ξυπνησω και βγω απο το σπιτι με πιανει μια ταση λιποθυμιας οπως στις αρχες... καουρες αρχισα να εχω και εγω.. sprite με βοηθαει πολυ..

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

marina-poz...2/6/2015 μαλλον

mam2be..... 3/6/2015

ΜΑΜΟΥΛΗ....4/6/2015

dimitra00.. 5/6/2015 (διδυμα)

nia85!....... 8/6/2015 μαλλον

mama82.......10/6/2015

Kidenio..... 11/6/2015 (διδυμα)

christab..... 14/6/2015

sangreluna 19/6/2015

gianna87...23/6/2015

dimitra2222....27/6/2015

jokots.......30/6/2015

dimitra2222 δεν θυμαμαι αν ειπες το φυλο του μωρου σου....mam2be, gianna87,jokots χαθηκατε.....

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Δεν θα πιστέψετε απο που σας γραφω. Απο το νοσοκομειο οπου βρισκομαι απο χθες το μεσημέρι.Ερχόμαστε το πρωι μου κάνει υπερηχογράφημα και ηταν όλα τέλεια.Την αλλη Παρασκευη κανονίζουμε β επιπέδου και φεύγουμε.Κάνουμε μια βολτα στην πλατεια και καθομαστε με ενα φιλικο ζευγαρι για φαγητο.Οταν φύγαμε καθως περπατούσα προς το αυτοκινητο αισθάνομαι κατι να τρεχει απο κάτω αλλά αρκετό.Τελικά ήταν αίμα παίρνω το γιατρό ελα τωρα μου λέει.το μωρό είναι καλά, δεν έχω αποκόλληση, κατι βλέπουν σαν μικρο αιμάτωμα.Με κράτησαν για παρακολούθηση. παίρνω και καποια φάρμακα ενδοφλέβια και αυριο θα κάνουμε υπερηχογραφημα και κολπική εξέταση γιατι εχω και έναν πολύποδα που θελει να το δει.Δεν ξερω ποτε θα βγω ακομα ελπίζω για αυριο.Μένουμε μακρια απο την πόλη και φοβηθηκε ο γιατρος.

Είμαι στην μαιευτική και ακούγονται τα μωράκια που κλαίνε.Σήμερα ο μικρος μου κουνηθηκε πολυ εντονα καμποσες φορες και ηταν τελεια.

Κοριτσάκια να ειστε καλά και θα σας γραψω με το καλο απο το σπιτι.

Διαφημίσεις

Κορίτσια γεια σας και από μενα! Χάθηκα τόσο καιρό γιατί χαλασε το κιν μουκαι ειχα μια παντοφλα που δεν εμπαινε καν στο ίντερνετ! Αισίως όμως ξαναγύρισα στην παρέα :-) εξακολουθώ να έχω ΠΗΤ 23/06 και επίσης περιμένουμε αγοράκι! Έκανα και αυχενική πριν ένα μήνα τώρα είμαι στην 17η εβδομάδα και μεγάλο υπέρηχο θα κανΩ στις 22 εβδομάδες αυτά τα νέα μου έχω χάσει τα δικά σας αλλά θα τα διαβάσω όλα ευθύς αμέσως :-)

Καλημέρα κορίτσια!!!! Αχ ρε μαρίνα τι λαχταρά πέρασες;;;; υπομονή κορίτσι μου εύχομαι ολά να πάνε καλά και να πας γρηγορα στο Σπιτι σου!!! Να εχεις θετικη σκέψη!!!

yk1yp3.png

nia μου ακόμη δεν ξέρουμε αν το μωράκι μας είναι αγοράκι ή κοριτσάκι!! Ελπίζω στις 28 επιτέλους να μάθουμε, οπότε θα σας ενημερώσω!! Μαρίνα περαστικά! Όλα θα πάνε καλά και σύντομα θα γυρίσεις σπιτάκι σου!!! Αν δεν κάνω λάθος είσαι η πρώτη που αναφέρει ότι ένιωσε το μωράκι της...με το καλό λοιπόν και οι υπόλοιπες κλωτσιές!!!

Καλημέρα σε όλεεεεεες!!!!!

Καλημέρα κορίτσια! Πω πω Μαρίνα κορίτσι μου τι πέρασες! Τουλάχιστον όλα πάνε καλά! Καλά έκανε ο γιατρός και σε κράτησε για παρακολούθηση! Και σκέψου πως σε λίγο καιρό θα ακούς το κλάμα του δικού σου μωρού!

Γιάννα καλώς μας ήρθες και πάλι και με το καλό το αγοράκι σου! Στις μανούλες Ιουνίου μου φαίνεται είναι περισσότερα τα αγοράκια! Θα κάνουμε μάχη για τις νύφες της παρέας!χιχιχιχιχιχι

τα άλλα κορίτσια τι κάνουν? mama82, dimitra2222, sangreluna?

Η επόμενη που έχει γιατρό είναι η sangreluna στις 19 νομίζω!

να σας πω ότι έχει κάποιες μέρες που έχω αρχίσει και εγώ να τον νιώθω τον μπόμπιρα ξεκάθαρα πια και είμαι πολύ χαρούμενη!!

Άντε κορίτσια φτάσαμε σχεδόν στα μισά της εγκυμοσύνης!

Διαφημίσεις

έχω την αίσθηση πάντως πως είναι μεγαλύτερα από κρεμμύδια σε αυτή την εβδομάδα!χααχαχαχα εκτός φυσικά και αν υπάρχουν κρεμμύδια που ζυγίζουν 200 γραμμάρια!χαχαχαχαχαχαχα

marina-poz...2/6/2015

mam2be..... 3/6/2015

ΜΑΜΟΥΛΗ....4/6/2015

dimitra00.. 5/6/2015 (διδυμα)

nia85!....... 8/6/2015 μαλλον

mama82.......10/6/2015

Kidenio..... 11/6/2015 (διδυμα)

christab..... 14/6/2015

sangreluna 19/6/2015

gianna87...23/6/2015

dimitra2222....27/6/2015

jokots.......30/6/2015

γεια σας κοριτσια και απο μενα!!

ανανεωνω και τη λιστα καθε τοσο!!

δεν ειναι αποκλειστικα δικη μου η λίστα!! ολες μπορειτε να την κανατε copy paste:D

λοιπον οπως φαινεται πιο πανω οντως τα αγορακια ειναι περισσοτερα! παντως εγω όσες γνωστες μου ξερω κοριτσακι περιμενουν!!

Μαρινα περαστικουλια μωρε.. ολα θα πανε καλα.. το αιματομα που το βλεπει ο γιατρος;; ειναι λογω πολυποδα δηλαδη αν καταλαβα καλα;;

εγω κοριτσια δεν ξέρω αν το νιωθω ακόμα.. δεν μπορω να ξεχωρήσω ειναι τα εντερα που μετακινούνται... σε ποιο σημειο της κοιλιας το νιώθετε οσες το νιωθετς;; εσεις που το νιωθετε τυχερες ειστε τωρα γιατι οταν το νιωθετε να κινειτε ξερετε οτι ολα ειναι μια χαρα..

πονακια εχω εγω σημερα μετα απο μια λαχταρα που τραβηξα το πρωι αλλα οκ νομιζω τωρα ειμαι καλα...

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...