Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Χρόνια πολλά ! Καλά Χριστούγεννα!! Ήθελα να σας γράψω και εγω την ιστορία μου ..και να ακουσω την γνώμη - συμβουλή σας!! Εχω διαγνωστεί απο τα 18 με πρόωρη ωοθυκική ανεπάρκεια και μου ειχαν  αποκλέισει το κομματι του να αποκτησω παιδί απο μόνη μου ( μόνο με δωρεά). Έτσι, το τελευταιο έτος προσπάθω να γίνω και εγώ μαμά! Βρίσκομαι στην τρίτη προσπάθεια! Στις 2 προηγουμενες  εμβρυομεταφορες ειχα 0 χοριακη  ( 1 η προσπάθεια ειχα φλεγμωνη με σταφυλοκοκκο, χαμηλους γαλακτοβακκυλους και 2 βλαστοκυστες 5BC - 5CC. /2η προσπαθεια ημουν καθαρη αλλα δεν έιχα καλή δότρια μόνο 2 μορίδια 4ης μέρας ). Τώρα βρισκομαι στην 3η προσπάθεια που εκανα εμβρυομεταφορα με 2  αριστες βλαστοκυστες αλλά δυστυχως φοβάμαι παρα πολυ για το αποτελεσμα...Νομίζω οτι με καταλαβαινετε!! Εχετε περάσει πολυ δυσκολα και εσεις  ( που διαβάζω τις ιστορίες σας). Ευχομαι η νέα χρονιά να μας φερει πολλά μωρά και ευτυχία!!!

****Στο ενδιαμεσο 1ης και 2ης εμβρυομεταφορας εχω κάνει σαλπιγγογραφία ( εχουν αποκλειστει υδροσαλπιγγες) και υστεροσκοπηση με era test και ngs.

Μανουλες Ιουνιου 2015

sangreluna

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημέρα κορίτσια μου!sangre σου εύχομαι να έχεις και εσύ στην κοιλίτσα σου το δεύτερο αγοράκι σου! έχεις και εσύ λατρεία για τα μικρά αντράκια ε????

τρελη και παλαβη τι να πω μακαρι

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσια!!!!τι κάνετε???Εμένα πάντα κάτι με πιάνει. Εδω και 3 μέρες καούρες.Δεν ξέρω τι να φάω. Μήπως ξέρετε εσεις κατι που να βοηθάει??

Αύριο θα πάμε στον γιατρό. Αντε να βγουμε και απο το σπίτι...

Γεια σας κοριτσια!!!!τι κάνετε???Εμένα πάντα κάτι με πιάνει. Εδω και 3 μέρες καούρες.Δεν ξέρω τι να φάω. Μήπως ξέρετε εσεις κατι που να βοηθάει??

Αύριο θα πάμε στον γιατρό. Αντε να βγουμε και απο το σπίτι...

"Αντε με το καλό αύριο να μάθουμε τα νέα σας!!! Έχω ακούσει διάφορες συμβουλές για καούρες...εμένα προσωπικά με βοηθούσε το γάλα και οι φρυγανιές...είχα αρκετές στο 2ο και 3ο μήνα...και απέφευγα τα πορτοκάλια...ενώ τα μανταρίνια δεν με ενοχλούσαν...όταν έτρωγα πορτοκάλι ή 'επινα χυμό με πέθαινε....περαστικά!!!

Κορίτσια καλημερα κ καλη χρονια! Γυρίσαμε απο τις διακοπες στην Ελλαδα κ τώρα τα κεφαλιά μεσα! Πήραμε κ τα δεύτερα αποτελεσματα της αμνιο κ ολα ειναι μια χαρα κ για τα δύο μωρά μου! Άντε να δούμε την συνεχεια! Mama 82 σε διαβεβαιώνω οτι τα κοριτσάκια ειναι υπέροχα! Απλα φαντάζομαι πως οτι εχει ο καθένας εκείνο θέλει ίσως γιατι εχει συνηθίσει κ ξέρει πως να το διαχειριστεί. Κ μας όλοι μας έλεγαν πάτε για το γιο; Κ εγω τους απαντούσα, οχι πάμε για την τριτη κορη! Ακόμη κ ο άντρας μου προτιμούσε να ειναι κοριτσι. Που συνήθως οι άντρες έναν γιο τον θέλουν! Τώρα που ανακάλυψα οτι τα μωρά ειναι ενα κ ενα νιώθω λίγο περίεργα. Χαίρομαι πολυ, αλλα φοβάμαι κ λίγο γιατι δεν ξέρω καθολου τι σημαίνει να εχεις αγορι... Sangreluna ποτε ξανα εχεις γιατρό; Το φυλο όντως θα το μάθετε στη γέννα; Χαρα στην υπομονή σας...

hBdsp2.pngh9oap1.pngWRnvp2.png

οχι βρε κιντενιο απλα ετσι που δε φαινεται...λεω για το αγορακι μη νοιαζεσαι ειναι πιο ευκολο από το κοριτσι πιστευω... να σου πω σε σκεφτομουν με το νορμαν ατλαντικ πως περασατε στο ελλαντα; αχ στην καλυτερη φαση μας αφησες προεκλογικα! γκρρρρρρρρρ!

Διαφημίσεις

Άντε λοιπόν να μάθουμε κ τα δικά σου νέα απο Δευτέρα! Μπα εμεις ποτε δεν πάμε με πλοίο Ελλαδα. Ευτυχώς! Πάντα πετάμε με easyjet. Ειναι να μη σου τύχει... Φοβάμαι μήπως μου βγει κανένας πολυ ζωηρος κ δεν ξέρω πως να τον χειριστώ.. Τέλος πάντων ας ειναι γερά κ θα βρεθεί ο τρόπος!

Ναι ναι χάνουμε όλη τη Βάβουλα των εκλογών. Ειλικρινά πάντως στις συγκεκριμένες εκλογές θα ήθελα πολυ να ήμουν Ελλαδα κ να ψηφιζα.

Κ εγω περιμένω πως κ πως την Πέμπτη να πάω στη γιατρό να τα δω.

Καλημέρα κορίτσια!!!! Κιντενιο δεν έχω παράπονο όλα καλά να πάνε μονο!!! Το καθέ φύλο έχει την χάρη του!!!! Καλη επιστροφη και σε σας!!! Μαρίνα άκουσα οτι βοηθάει το τσάι μέντα δοκίμασε αν μάθω κάτι ακόμα θα σου πω. Άντε σιγά σιγά μαζευομαστε!!! Καλά νέα σε οσες έχουν γιατρό!! Η νια που χάθηκε; εύχομαι ολά κακά!!!

yk1yp3.png

κοριτσακια προσεξτε λιγο τα βοτανα στη εγγυμοσυνη μπορει να χουν ανεπιθυμητες ενεργειες Αχ θα θελες να σουν κιντενιο καλε ελα και παω γω ελβετια! Ποια βαβουρα απο το νετι τα βλεπουμε ποιος ξεμυταει με τετοιο ψοφο; Για πες τι καλα εφαγες στο Ελλαντα;

Δεν εκανα κ τίποτα άλλο στην Ελλαδα μόνο έτρωγα! Μια στη μαμα μου μια στην πεθερά μου! Δυο κιλα μου κόστισαν αυτές οι διακοπες! Τι τηγανιά, τι ψάρια, τι μπριζολες, τι γύρους... Δεν συζητάω για γλυκά... Εκεί να δεις παρεκτροπές!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...