Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Χρόνια πολλά ! Καλά Χριστούγεννα!! Ήθελα να σας γράψω και εγω την ιστορία μου ..και να ακουσω την γνώμη - συμβουλή σας!! Εχω διαγνωστεί απο τα 18 με πρόωρη ωοθυκική ανεπάρκεια και μου ειχαν  αποκλέισει το κομματι του να αποκτησω παιδί απο μόνη μου ( μόνο με δωρεά). Έτσι, το τελευταιο έτος προσπάθω να γίνω και εγώ μαμά! Βρίσκομαι στην τρίτη προσπάθεια! Στις 2 προηγουμενες  εμβρυομεταφορες ειχα 0 χοριακη  ( 1 η προσπάθεια ειχα φλεγμωνη με σταφυλοκοκκο, χαμηλους γαλακτοβακκυλους και 2 βλαστοκυστες 5BC - 5CC. /2η προσπαθεια ημουν καθαρη αλλα δεν έιχα καλή δότρια μόνο 2 μορίδια 4ης μέρας ). Τώρα βρισκομαι στην 3η προσπάθεια που εκανα εμβρυομεταφορα με 2  αριστες βλαστοκυστες αλλά δυστυχως φοβάμαι παρα πολυ για το αποτελεσμα...Νομίζω οτι με καταλαβαινετε!! Εχετε περάσει πολυ δυσκολα και εσεις  ( που διαβάζω τις ιστορίες σας). Ευχομαι η νέα χρονιά να μας φερει πολλά μωρά και ευτυχία!!!

****Στο ενδιαμεσο 1ης και 2ης εμβρυομεταφορας εχω κάνει σαλπιγγογραφία ( εχουν αποκλειστει υδροσαλπιγγες) και υστεροσκοπηση με era test και ngs.

Μανουλες Ιουνιου 2015

sangreluna

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κορίτσια γειά σας κι από εμένα...2η μέρα στη δουλειά και τσούπ Σαββατοκύριακο...να δω από Δευτέρα πως θα γυρίσουμε μετά από 17 μέρες άδεια!!! Καλή αρχή σε όλες όσες επιστρέφετε και καλή ξεκούραση σε όσες απολαμβάνετε το σπιτάκι σας...σας ζηλεύουμε, ειδικά τις παγωμένες αυτές μέρες! Απ'οτι διαβάζω καμία δεν ένιωσε το μωράκι της με σιγουριά...ανυπομονώ γι αυτό κι εγώ πολύ κορίτσια! άντε να δούμε πότε και πως θα είναι...

Διαφημίσεις

κορίτσια καλημέρα!ήρθε η ώρα να προσθέσω και το δικό μου χρωματάκι στην λίστα μας! πήγα γιατρό χθες!όλα πολύ καλά,έχουμε μεγαλώσει πάρα πολύ(1 εβδομάδα μεγαλύτερο βάση υπέρηχου) και αγοράκι!!! αγορομάνα και εγώ μιας και το πρώτο μου αγόρι είναι!!! αυτά τα δικά μου νέα!

dimitra2222 θεωρητικά ναι,πρακτικά όχι. και για να καταλάβεις και ο μεγάλος μου ήταν 10 μέρες μεγαλύτερος βάση υπερήχου αλλά γεννήθηκε 1 μέρα πριν κλείσω τις 40 εβδομάδες βάση της παλιάς ΠΗΤ (αυτή που είχε υπολογίσει με βάση την πρώτη μέρα της τελευταίας περιόδου).

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια!!!! Αυτό το σαββατοκύριακο δεν μιλήσαμε πολύ!!! Sagreluna Άντε με το καλό να μάθουμε και για σένα!!! Και γενικά να χρωματιστεί επιτελούς αυτή η λίστα!!!! Πως περασατε; εγώ είχα κοσμο σήμερα και μόλις ξεμπερδεψα με ολά και τεζα στον καναπέ!!

Χαλαλι, ο αντρουλης μου έχει γεννρθλια και φωναξαμε φιλους για φαγητο!!!

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...