Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Χρόνια πολλά ! Καλά Χριστούγεννα!! Ήθελα να σας γράψω και εγω την ιστορία μου ..και να ακουσω την γνώμη - συμβουλή σας!! Εχω διαγνωστεί απο τα 18 με πρόωρη ωοθυκική ανεπάρκεια και μου ειχαν  αποκλέισει το κομματι του να αποκτησω παιδί απο μόνη μου ( μόνο με δωρεά). Έτσι, το τελευταιο έτος προσπάθω να γίνω και εγώ μαμά! Βρίσκομαι στην τρίτη προσπάθεια! Στις 2 προηγουμενες  εμβρυομεταφορες ειχα 0 χοριακη  ( 1 η προσπάθεια ειχα φλεγμωνη με σταφυλοκοκκο, χαμηλους γαλακτοβακκυλους και 2 βλαστοκυστες 5BC - 5CC. /2η προσπαθεια ημουν καθαρη αλλα δεν έιχα καλή δότρια μόνο 2 μορίδια 4ης μέρας ). Τώρα βρισκομαι στην 3η προσπάθεια που εκανα εμβρυομεταφορα με 2  αριστες βλαστοκυστες αλλά δυστυχως φοβάμαι παρα πολυ για το αποτελεσμα...Νομίζω οτι με καταλαβαινετε!! Εχετε περάσει πολυ δυσκολα και εσεις  ( που διαβάζω τις ιστορίες σας). Ευχομαι η νέα χρονιά να μας φερει πολλά μωρά και ευτυχία!!!

****Στο ενδιαμεσο 1ης και 2ης εμβρυομεταφορας εχω κάνει σαλπιγγογραφία ( εχουν αποκλειστει υδροσαλπιγγες) και υστεροσκοπηση με era test και ngs.

Μανουλες Ιουνιου 2015

sangreluna

Recommended Posts

εδω δεν την παλευει με τιποτα τοσες μερες χιονιζε ειχε ηλιο και το ελιωνε σημερα που αποφασισε να συνεφιασει σταματησε να ριχνει αλλα ο ψοφος ψοφος προπο παιζουμε με τις θερμοκρασιες

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα κοριτσια!! εγω μολις ξεπμερδεψα. εφαγα 2 ωρες να γραψω τον μεγαλο μου στο Δημοτικο! μετα ειχα προβλημα με το διαδυκτυο.. τωρα ξεμπερδεψα!

εδώ κανει πολυ κρυο. 2 βαθμους εχει και ειναι συνεφια αλλα δεν ριχνει ουτε βροχη ουτε χιονι.

το φλουρι τελικα δεν το κερδισα Γιαννα μου!! χαχα!! ευτυχως γιατι πενθημερη διανυκτερευση ητανε και τωρα εγω δεν ειμαι για τετοια!! αν ηταν λεφτα θα τα ηθελα!!

η θερμανση μας τελικα δεν εχει φτιαχτει και εχθες δευτερη μερα την περασαμεμεσα στην παγωνια... μακαρι σημερα να διευθετηθει..

ψες εβλεπα ονειρο πως ειχα κοριτσακι.. και μαλιστα εμοιαζε της αδελφης μου οταν ητανε μικρη...... ουφφφφ θα με τρελλανουν αυτα τα ονειρα μου εμενα.....

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Καλημέρα και παλι!!! Και εδώ έχει Πόλυ κρύο μέχρι τις 11 είχε μείον και τώρα εχει μηδέν!! Αυτά και απο την Θεσσαλονίκη, μαρίνα εμένα ο άντρας μου είναι απο Πτολεμαιδα Οντως εκεί έχει Πόλυ κρύο!!! Νια τι έννοιες πενθήμερη διανυκτέρευση;;;; ωχ!!! Αρχίζουν τα βάσανα για τον μικρο σου ε; κανά δυο φορες ενιωσα κάτι Πόλυ ελαφρύ στην κοιλιά μου άλλα δεν είμαι σίγουρη αν είναι το μωρο!!! Νια μην σκας λιγες μέρες είναι και θα μάθεις!!

yk1yp3.png

Καλημέρα και παλι!!! Και εδώ έχει Πόλυ κρύο μέχρι τις 11 είχε μείον και τώρα εχει μηδέν!! Αυτά και απο την Θεσσαλονίκη, μαρίνα εμένα ο άντρας μου είναι απο Πτολεμαιδα Οντως εκεί έχει Πόλυ κρύο!!! Νια τι έννοιες πενθήμερη διανυκτέρευση;;;; ωχ!!! Αρχίζουν τα βάσανα για τον μικρο σου ε; κανά δυο φορες ενιωσα κάτι Πόλυ ελαφρύ στην κοιλιά μου άλλα δεν είμαι σίγουρη αν είναι το μωρο!!! Νια μην σκας λιγες μέρες είναι και θα μάθεις!!

πενθημερη διανυκτερευση ειτε το καλοκαιρι για διακοπες ειτε σε βουνο το χειμωνα. ασε μωρε που να τρεχω τωρα σαυτο το κρύο.. και το καλοκαιρι με το βρεφος... δεν λεει!! αντε 2-3 μερες μπορει να πεταχτουμε καπου για χαρη των παιδιων..

και εγω κατι νιωθω στην κοιλια χαμηλα Γιαννα μου αλλα δεν μπορω να ξεχωρησω τι ειναι... και ειναι και η τριτη μου εγκυμοσύνη....

Γιαννα 25 μερες εμειναν για να μαθω!!

Με ρωτησες για το πως κοιμηθηκα..... ας πουμε καλα... οι πονοι στα κοκκαλα ομως ειναι αφορητοι......

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Καλό ακούγεται το έπαθλο άλλα Οντως με το βρέφος και δυο ακόμα Μίκρα που να τρέχεις!!! Άντε κοντεύει ο καιρός και αυτά τα όνειρα της εγκυμοσύνης φουλ βλέπω δυο τρια καθέ βράδυ!! Σιγά σιγά θα το συνηθησεις το στρώμα βέβαια μπορεί να είναι και απο την εγκυμοσύνη που ποναν τα κόκαλα σου!! Υπομονη

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

ναι ισως απο την εγκυμοσύνη ειναι... ισως θελω ασβεστιο.. την επομενη φορα θα το συζητησω και αυτο μαζι της...

ρε συ εκει που εκανα ενα χρονο να δω καποιο ονειρο τωρα βλεπω καθε βραδυ ονειρα με διαφορα σεναρια!!

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Αν σου πω οτι ανυπομονω να ερθει η ωρα!!! Μου φαίνεται πολύ μακρινή η εγκυμοσυνη ..... Και τελευταια έχω ενα φόβο οτι κάτι θα συμβεί. Ποτε θα νιώσω χαλαρή;; να μην σκέφτομαι βλακειες συνεχεία....ουφφ

yk1yp3.png

Αν σου πω οτι ανυπομονω να ερθει η ωρα!!! Μου φαίνεται πολύ μακρινή η εγκυμοσυνη ..... Και τελευταια έχω ενα φόβο οτι κάτι θα συμβεί. Ποτε θα νιώσω χαλαρή;; να μην σκέφτομαι βλακειες συνεχεία....ουφφ

τιποτα δε θα συμβει! ολα καλα θα πανε!! οταν το νιωσεις το μωρακι σου θα ειναι διαφορετικα γιατι οποτε θελεις να επιβεβαιωνεσε οτι ειναι καλα θα το χαιδευεις και θα σου ανταποκρινεται!!

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

ολο το αγχος που νιωθουμε ειναι απολυτα φυσιολογικο. μεχρι την ωρα που θα γεννησεις και δεις οτι το μωρακι σου ειναι μια χαρα ολο αγχος εχεις.... πιστευω οτι ολες οι μανουλες τα ιδια νιωθουμε...

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...