Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Lila86 είπε:

Πολύ ενθαρρυντικο το μνμ σου! Μπράβο σου που το διαχειρίζεσαι έτσι..σου εύχομαι μέσα από τη καρδιά μου να έρθει σύντομα το μωρό σου.. Χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα σε όλα τα κορίτσια! Υγεία και σωματική και ψυχική γιατί είναι το μόνο που μετράει..όλα τα υπόλοιπα μπορούμε να τα καταφέρουμε! Να περάσετε όλες όμορφα εύχομαι! 🎄

Σε ευχαριστώ πολύ πολύ!!! Έτσι ακριβώς.. την υγειά μας να έχουμε και θα συνεχισουμε να παλεύουμε μεχρι να τα καταφέρουμε!!!! 

8 ώρες πρίν, kate82 είπε:

@Nima21Nima21ισως να είναι και το πιο αληθινό μήνυμα που έχω διαβάσει έδω μέσα ,ακριβώς όπως τα λες είναι!!! Καλές γιορτές με υγεία και χαμόγελα και όλα θα πάνε καλά.... μόνο θετικά σκεφτόμαστε 

Με συγκινείς να ξέρεις ... Αλλά αν δεν δειξουμε την αληθεια μας εδω μεσα, που αλλου θα τη δειξουμε; Αρκετα κρυβόμαστε στον εξω κοσμο και καταπιεζόμαστε πολλες φορες!! Καλή χρονιά με ολα τα καλά!!!!

Μανουλες Ιουνιου 2015

sangreluna

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

marina-poz...2/6/2015 μαλλον

mam2be..... 3/6/2015

ΜΑΜΟΥΛΗ....4/6/2015

dimitra00.. 5/6/2015 (διδυμα)

nia85!....... 8/6/2015 μαλλον

mama82.......10/6/2015

Kidenio..... 11/6/2015 (διδυμα)

christab..... 14/6/2015

sangreluna 19/6/2015

gianna87...23/6/2015

dimitra2222....27/6/2015

jokots.......30/6/2015

Διορθωμενη!!

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Σήμερα χρονιά πολλά και στην gianna κι επίσης σε μένα και στον άντρα μου!!! Είμαστε ο Γιαννης και η Γιάννα!!! Χαχα!!!

ααα!! να ζησεις Γιαννα μου τοτε και να σου ζησει και ο αντρας σου!!! και ολο ελεγα να σε ρωτησω το ονομα σου για να μη σε φωναζω συνεχεια mama82!!

ωραια η λίστα μας ε;;; αντε να χρωματιστει ολη σιγα σιγα να ξερουμε τι μας γινεται!!! αν και υπαρχουν κοπελες που χαθηκαν νομιζω....

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

Ευχαριστουμε Πόλυ νια μου!!! Να σαι καλά!!! Ναι να χρωματιστεί να υσηχασετε και εσείς!!! Οντως πολλά κορίτσια χάθηκαν αν και σκεφτόμουν οτι εσείς μιλάτε στο fb και υπεθεσα οτι δεν μπαίνουν εδώ γι αυτό το λογο. Σχολασες ή ακόμα;;αντε να πας να ξεκουραστεις!!!

yk1yp3.png

Χαζό λίγο το mama82 αλλά οτάν το φιαξα δεν ήξερα τι να βάλω και μου μείνε....δεν πειραζει

ουφ ναι ποτε θα μαθουμε και εμεις να ησυχασουμε!! και να περασει ο καιρος να γεννησουμε καλα υγιεστατα μωρακια!!!

οχι δεν σχολασα ακομα. στις 5 εχουμε κοψιμο βασιλοπιτας σημερα οποτε θα καθυστερησω να σχολασω..δεν μπαινουν ολες φεις Γιαννα μου.. μονο 4-5 μπαινουμε.

καλα εκανες με το ονομα σου. εγω μετανιωσα που εβαλα αυτο γιατι ειναι φως φαναρι οτι ειναι το μερος του ονοματος μου και το 85 της γεννησης μου. θα προτιμουσα να εβαζα κατι που να μηνδειχνει τιποτα. αλλα δεν μπορω να το αλλαξω μου φαινεται.

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Και εγώ το μετσνιωσα για το όνομα και δεν νομιζω να μπορουμε να τ αλλάξουμε άλλα δεν πειραζει , τι να κάνουμε; άντε να κερδίσεις και το φλουρί και να πας στα αγόρια σου!!!

yk1yp3.png

Και εγώ το μετσνιωσα για το όνομα και δεν νομιζω να μπορουμε να τ αλλάξουμε άλλα δεν πειραζει , τι να κάνουμε; άντε να κερδίσεις και το φλουρί και να πας στα αγόρια σου!!!

ναι για να δούμε τι επαθλο θα έχει φετος.....

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας και απο μενα!!!ολα καλα απο αυτα που διαβαζω και χαιρομαι.Γυρισαμε στο σπιτι μας μετα απο σχεδον 20 μερες και αρρωστησα.Ειχα πονολαιμο,συναχι και τρομερο βηχα.Το μωρακι μου τρανταχτηκε αρκετα.Ευτυχως σημερα ειμαι πολυ καλυτερα.Αρχες της εβδομαδας θα παω και στον γιατρο μου εδω. Θα κανονισουμε και για την β επιπεδου γιατι νομιζω οτι θα πρεπει να παμε στην Πατρα.

Τωρα παιρνω σιδηρο μαγνησιο και ασβεστιο.

Τη Δευτερα θα μπω στην 20 εβδομαδα και νομιζω οτι αισθανομαι αυτες τις μερες το μωρο λιγακι.

Μαρίνα τι κανεις; έχουμε καιρό να σ ακούσουμε καλωσηρθες!!! Γιατί πρεπει να πας στην Πάτρα; απο που είσαι; μην σκας και άρρωστη που ήσουν το μωρακι σου είναι καλά προστατευμένο. Εσυ τι θα κανεις; εμαθες; με το Κάλο και η β επίπεδου!!!!

yk1yp3.png

αποτι ειδα στη λιστα η μαρινα γαλάζια ειναι αλλα δεν ξερουμε αν ειναι σιγουρο.

μαρινα καμια μας δεν ενιωσε μωρακι αποτι καταλαβα!! εσυ εισε η πρωτη νομιζω μιας και εχεις πητ πιο νωρις από όλες.

ξαπλωσα στο κρεβατακι μου και μακαρι να ξεκουραστω αποψε...

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Καλημέρα!!!!!!!Είμαι απο την Κοζάνη αλλα μενω στη Ζάκυνθο!!!Κάνουν κι εδω νομιζω β επιπεδου αλλα καποιες γνωστες μου πηγαν στην Πάτρα.Δεν ξερω το λογο που τις εστειλε ο γιατρος.

Εμεις αγορακι ξέρουμε.Το αισθανομαι λιγο.Ανυπομονω να αρχισει να κλοτσαει.

Το φλουρι κερδισαν οι αδερφες μου.

Ηλιοφανεια εχει καθε μερα αλλα κρυο.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...