Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Lila86 είπε:

Πολύ ενθαρρυντικο το μνμ σου! Μπράβο σου που το διαχειρίζεσαι έτσι..σου εύχομαι μέσα από τη καρδιά μου να έρθει σύντομα το μωρό σου.. Χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα σε όλα τα κορίτσια! Υγεία και σωματική και ψυχική γιατί είναι το μόνο που μετράει..όλα τα υπόλοιπα μπορούμε να τα καταφέρουμε! Να περάσετε όλες όμορφα εύχομαι! 🎄

Σε ευχαριστώ πολύ πολύ!!! Έτσι ακριβώς.. την υγειά μας να έχουμε και θα συνεχισουμε να παλεύουμε μεχρι να τα καταφέρουμε!!!! 

8 ώρες πρίν, kate82 είπε:

@Nima21Nima21ισως να είναι και το πιο αληθινό μήνυμα που έχω διαβάσει έδω μέσα ,ακριβώς όπως τα λες είναι!!! Καλές γιορτές με υγεία και χαμόγελα και όλα θα πάνε καλά.... μόνο θετικά σκεφτόμαστε 

Με συγκινείς να ξέρεις ... Αλλά αν δεν δειξουμε την αληθεια μας εδω μεσα, που αλλου θα τη δειξουμε; Αρκετα κρυβόμαστε στον εξω κοσμο και καταπιεζόμαστε πολλες φορες!! Καλή χρονιά με ολα τα καλά!!!!

Μανουλες Ιουνιου 2015

sangreluna

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Δεν μπορείς να πας να δεις μονο το φύλλο; εγώ είχα την προηγούμενη Δευτερά και μου πέ να πάω να το δουμε σήμερα για να μην σκασουμε και τώρα έχω 26/01 . έκτος και αν έχει παρα Πόλυ δουλειά και δεν προλαβαίνει...ποτε θα κανεις β επιπέδου;

yk1yp3.png

Δεν μπορείς να πας μονο για να δεις το φύλο; εγώ κανονικά είχα ραντεβού 26/01 αλλά επειδή την προηγούμενη εβδομαδα μας έσκασε μου πέ να πάω μονο γι αυτό σημερα. Έκτος και αν έχει Πόλυ δουλεια και δεν προλαβαινει ποτε θα κανεις β επίπεδους;;

yk1yp3.png

Πάντως όλοι περίμεναν αγόρι και τους ήρθε λίγο... Χωρίς να Λεώ φυσικά οτι δεν χάρηκαν βέβαια. Νια εσύ ποτε; μια ακόμα δεν είχε ραντεβού σήμερα; σορρυ δεν θυμάμαι ποια:confused:

οχι δεν θελω να παω μόνο για το φυλο δεν θελω να δείξω λυσασμενη!

β επιπέδου εχω 3/2. σου ειπε τι ηταν αυτο που ειδε και το πήρε για αγορακι? ? ο λωρος η κλειτοριδα? θα ρωτησω ολες μου τις αποριες τωρα mama82 χαχαχα

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Καλημέρα!!! Νια δεν ξέρω τι ηταν αυτό που τον .πετδεψε δεν το συζητησαμε πάντως εχθες τα ποδιά τα είχε ανοιχτα και μου φάνηκε ξεκάθαρα οτι ηταν κορίτσι κι εμένα. Επίσης δεν είναι κακό αν θες να δεις το φύλο να πας κι εγώ πηγα σιγά.... 3/2 που εχεις γιατρό είναι άγιου Συμεών και ξέρεις τι λένε; αλήθεια ψέματα προσεχε

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!! Νια δεν τι ηταν αυτό που τον .πετδεψε δεν το συζητησαμε πάντως εχθες τα ποδιά τα είχε ανοιχτα και μου φάνηκε ξεκάθαρα οτι ηταν κορίτσι κι εμένα. Επίσης δεν είναι κακό αν θες να δεις το φύλο να πας κι εγώ πηγα σιγά.... 3/2 που εχεις γιατρό είναι άγιου Συμεών και ξέρεις τι λένε; αλήθεια ψέματα προσεχε

ναι ντρεπομαι ομως να παω ξανά για αυτό το λογο.

του Αγιου Συμεών ε?? αληθεια ψεματα προσεχε?? τι ενοεις? πρωτη φορα το ακουω!

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Μπράβο mama να έρθει γερό το κοριτσάκι σου...άντε το σπίτι θα γεμίσει κορδέλες και φουστίτσες... τρελλλλλαίνομαι!!! nia δεν είσαι η μόνη...κι εμάς δεν μας έκανε τη χάρη χθές το μωράκι μας...δεν καταφέραμε να μάθουμε τι είναι...αλλα μεγάλωσε πολλλλλύ...110 γραμάρια...μου φάνηκε τεράστιο!! Όσο για το γιατρό κορίτσια ευχαριστώ για τις συμβουλές...ακόμη δεν έχω καταλήξει πως θα συνεχίσω...ευτυχώς ο αιματολόγος με καθησύχασε λέγοντας πως η εγκυμοσύνη για να θεωρηθεί υψηλού κινδύνου σημαίνει ότι είτε προκύπτει κάτι ανησυχητικό, είτε έχουν υπάρξει αποβολές νωρίτερα. Στην περίπτωσή μου η θεραπεία είναι προληπτική διότι και τα επίπεδα πήξης είναι μια χαρά και τίποτα από τα 2 παραπάνω δεν συνέβη...να δούμε!!! Εγώ πάντως τις ενεσούλες τις παίζω στα δάχτυλα... Επίσης ο γιατρός μου χτές μου είπε ότι συμπληρώματα (σίδηρο-ασβέστιο) δίνει στον 5ο...Οι υπόλοιπες φίλες μου παίρνουν ήδη από τον 4ο...εσείς???

Ευχαριστώ Δήμητρα!!! Ανυπομωνω να ερθει!!!! Με το καλό σε όλες μας!!! Εγώ το πρωτο τρίμηνο έπαιρνα μονο filicine τώρα σιδηρο κσι μαγνήσιο με το ασβέστιο είπαμε να το παλεψουμε με την διατροφή βέβαια θα ξανσκανω εξετάσεις στις 26 και σΝ χρειαστεί θα πάρω. Την ημερα του αγίου Συμεών που αν δεν κάνω λάθος είναι στις 03/02 λένε οτι οι εγκυουλες δεν πρεπει να κρατήσουν μαχαίρι ψαλίδι κλειδιά κτλ επίσης δεν κανει να ράψουν κάτι κσι να κλέψουν πχ ενα λουλούδι απο κήπο μην φανταστεις κλέψιμο... Τέλος πάντων αν κατα λάθος κανεις κάτι απο αυτά λένε οτι το πρωτο σημειό που σκουμπησειε στο σωμα σου σε εκείνο το σημείο θα μείνει σημάδι στο μωρο... Έχω ακούσει πολλές ιστορίες κσι το πιστεύω. Η μεγάλη αδερφή μου πήρε ένα τριαντάφυλλο ΑΟ την γειτόνισσα κσι οτάν το κατάλαβε επισδε κάτω στα απόκρυφα και ο ανηψιός μου έχει ενα σημάδι τριαντάφυλλο στο ενα απο τα μπαλάκια του....χαχα

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

πινω απολα απο την αρχη της εγκυμοσυνης εγω κοριτσια.

Δημητρα σε ποια εβδομάδα εισε εσυ?? ΠΗΤ ποτε εχεις??

αυτα ηια τον άγιο Συμεών τα εχω ακουσει! για τα αλήθεια και τα ψέματα δεν ξετω κατι

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

καλημέρα κορίτσια! mama82 με το καλό η κόρη! ούτε εγώ ξέρω ακόμα τι φύλο είναι το μωράκι αλλά έχω την Παρασκευή γιατρό, ελπίζω να μας κάνει τη χάρη!!! συμπληρώματα και εγώ μετά την αυχενική άρχισα σίδηρο και ασβέστιο, filicine έπαιρνα από την αρχή! και εδώ λίγο χιόνι έριξε, τώρα έχει βγάλει ένα ωραίο ήλιο το έλιωσε όλο σχεδόν!

Ευχαριστώ Πόλυ cristab!!! Σντε να δουμε με το καλό και τα δικά σας!!! Εμένα β επιπεδουμου είπε να κάνω την 22-23 εβδομαδα τώρα την πεμπτη θα μπω στην 18 οποτε αρχές Φεβρουάριο ακριβώς δεν ξέρω θα κλείσω ραντεβού μετα τις 26 που θα πάω στον γιατρό μου εσείς;

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...