Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια !!! Καλές γιορτές με υγεία και ευτυχία στα σπίτια σας!!! Και σύντομα να γεμίσουν οι αγκαλιές μας!!! 
      Σημερα είχαμε κάποια πολύ ενθαρρυντικά νέα όχι τέλεια αλλά βλέπω λίγο φως στο τούνελ !!!

πήραμε αποτελέσματα σπέρματος και επιτέλους η καλλιέργεια ειναι αρνητική και το dfi έπεσε απο 66% στο 38% ( το ξέρω ειναι ακόμα πολύ ανεβασμένο αλλά θεωρώ καλό σημάδι πως έπεσε αρκετά σε δυο μήνες άρα όντως οφειλόταν ο πυρετός ) και έπισης ανέβηκε ο αριθμός σπερματοζωαρίων από 1,5 εκ στα 15εκ!!

Ήθελα να σας ρωτήσω αν γνωρίζετε επειδή ακόμα το ποσοστό ποιοσφαιριων είναι αρκετά ανεβασμένο αλλά η καλιεργια αρνητική υπάρχει περίπτωση να υποδηλώνει ουρεοπλασμα μυκόλασμα ή χλαμύδια ; (Τα οποία δεν φαίνονται στην καλιεργια και χρειάζονται άλλη εξέταση ) 

• Μου αρέσει 2
      • Λουλούδια 1

Μανουλες Ιουνιου 2015

sangreluna

Recommended Posts

Καλη χρονιά απο τη χιονισμένη Κοζάνη!!Με το καλό να γεννηθούν τα μωρακια μας!!Το 2015 να μας φέρει υγεία και ευτυχία!Εμείς οικογενειακά στο σπίτι.Δεν βγαινω καθόλου εδώ και 3 μέρες γιατί εξω κανεις πατινάζ.Να περάσετε καλά!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλή Χρονιά κοριτσια και Χρόνια Πολλά! !! πήγα στο γιατρό σήμερα. όλα καλα με το μπεμπακι. μονο που μπερδεύτηκα λίγο. μου λέει "συγχαρητήρια θα κανεις κοριτσακι " καγκελο εγω. μετα το γυρισε και λεει οχι αγορακι και το κρύβει. . τι σκατά. .. θα σκασω . τι ειχα δέσει για 3ο γιο και τωρα μπερδευτηκα. χαλαστηκα στο να μην ξέρω.. ειμαι στο περίμενε ξανα... μου φαίνεται ότι θα το μάθουμε οταν γεννηθει τελικά. ..

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Καλή Χρονιά κοριτσια και Χρόνια Πολλά! !! πήγα στο γιατρό σήμερα. όλα καλα με το μπεμπακι. μονο που μπερδεύτηκα λίγο. μου λέει "συγχαρητήρια θα κανεις κοριτσακι " καγκελο εγω. μετα το γυρισε και λεει οχι αγορακι και το κρύβει. . τι σκατά. .. θα σκασω . τι ειχα δέσει για 3ο γιο και τωρα μπερδευτηκα. χαλαστηκα στο να μην ξέρω.. ειμαι στο περίμενε ξανα... μου φαίνεται ότι θα το μάθουμε οταν γεννηθει τελικά. ..

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!!! Και καλη χρονιά!!! Νια συγχαρητήρια που ολά είναι καλά όσο για το φύλο μου φαίνεται οτι ολά τα μωρακια μας είναι συνενοημενα για να μας παγιδεύουν δεν πειράζει ας είναι όλα Κάλα και τα αλλά αργά η γρήγορα θα τα μαθουμε

yk1yp3.png

Εμένα δυστυχώς δεν μπήκε καλά η χρονία... Η αδερφή μου τράκαρε και είναι στο νοσοκομείο ευτυχώς είναι Κάλα και είναι μέσα για προληπτικούς λόγους και εξετάσεις , πιεστηκα και αγχωθηκα όμως πολύ και επειδή μένει δράμα θέλω να πάω άλλα φοβάμαι και για μένα να μετακινηθω έιχα κάτι τσημπιματακια κάτω και αν πάω έχω δρόμο γύρω στις 2 ώρες και απο την αλλη σκαω που δεν μπορω να είμαι εκεί τι να κάνω; αν συμβεί κάτι και σε μένα;

yk1yp3.png

mama82 περαστικά στην αδερφή σου! γιατί φοβάσαι να πας? έχεις κάποιο θέμα με την εγκυμοσύνη σου και δεν επιτρέπονται οι μετακινήσεις? αν είναι έτσι μην το ρισκάρεις.

Διαφημίσεις

mama82να σκασω είμαι. ηθελα πολύ κοριτσακι, οταν μου είπε αγόρι δε με πειραξε συμβιβαστικα και μου άρεσε., τωρα με εχει κουρδισει παλι και δεν θελω να απογοητευτω... ασε που ειναι και το ονεορο που είναι και το όνειρο που ειδα και με τρώει....

περαστικα στην αδερφή σου. αν δεν κανει να μετακινηθεις μην το κάνεις. . δεν ειναι για να τρέχουν και τις δυο σας...

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Είχα στην αρχή καφέ υγρά και μια φορά αίμα απο αποκόλληση πλακούντα και ήμουν ξάπλα με utrogestan και επειδή πιεστηκα κσι αγχωθηκα είχα τσιμπήματα χαμηλά που με κράτησαν Σπιτι μου απο φόβο δεν ξέρω μπορεί να είμαι υπερβολική είναι και το πρωτο και φοβάμαι παραπανω. Φυσικά αν ηταν τα πραγματα πιο σοβαρά θα είχα εξαφανιστεί αλλά ευτυχώς είναι επιφανειακά τα χτυπήματα οπώς δείχνουν και οι εξετάσεις. Επιτέλους ποτε θα σταματήσουν μερικοί οδηγοί να είναι ανευθυνοι;;; η αδερφή μου πήγαινε χθες το πρωι στην δουλειά και ο άλλος εκτός οτι ηταν μεθυσμένος κοιμήθηκε και στο τιμόνι....έλεος!!! Θα μπορούσε να την σκοτώσει Αγιο είχε και αυτή κι εμείς!!!

yk1yp3.png

Νια το ξέρω το συναίσθημα!!! Υπομονή κι εγώ ενω ήμουν Χάλαρη τώρα με βαλαν στην πρίζα και θα σκασω αν δεν δω το φύλο!!! Θα πήγαιναν σήμερα να το δω άλλα θα κάνω υπομονή για την δεύτερα.....

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...