Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια !!! Καλές γιορτές με υγεία και ευτυχία στα σπίτια σας!!! Και σύντομα να γεμίσουν οι αγκαλιές μας!!! 
      Σημερα είχαμε κάποια πολύ ενθαρρυντικά νέα όχι τέλεια αλλά βλέπω λίγο φως στο τούνελ !!!

πήραμε αποτελέσματα σπέρματος και επιτέλους η καλλιέργεια ειναι αρνητική και το dfi έπεσε απο 66% στο 38% ( το ξέρω ειναι ακόμα πολύ ανεβασμένο αλλά θεωρώ καλό σημάδι πως έπεσε αρκετά σε δυο μήνες άρα όντως οφειλόταν ο πυρετός ) και έπισης ανέβηκε ο αριθμός σπερματοζωαρίων από 1,5 εκ στα 15εκ!!

Ήθελα να σας ρωτήσω αν γνωρίζετε επειδή ακόμα το ποσοστό ποιοσφαιριων είναι αρκετά ανεβασμένο αλλά η καλιεργια αρνητική υπάρχει περίπτωση να υποδηλώνει ουρεοπλασμα μυκόλασμα ή χλαμύδια ; (Τα οποία δεν φαίνονται στην καλιεργια και χρειάζονται άλλη εξέταση ) 

• Μου αρέσει 2
      • Λουλούδια 2

Μανουλες Ιουνιου 2015

sangreluna

Recommended Posts

Ευχαριστώ για την λίστα!!! Εγώ δεν έχω facebook οποτε... Δεν πειράζει όμως

Αυτά τα τραβηγματα χαμηλά τα έχω και εγώ που και που αλλά πρεπει να ναι η μήτρα που μεγαλώνει και γενικώς οι αλλαγές που γίνονται στο σωμα καθώς αναπτύσεται το μωρο αυτό που ενιωσα ηταν σαν κάτι να "σκάει" σε εκείνο το σημειό δεν ξέρω πως να το περιγράψω αλλά αν είναι αυτό θα συνεχισει και θα το σιγουρεψω

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

εγω αυτο που νιωθω δεν νομιζω να ειναι το μωρο. ασε που αμα ξαπλωνω πολυ ωρα ανασκελα ποναω την κοιλια μου χαμηλά.......αν και ειναι η τριτη μου εγκυμοσύνη νομιζω θα το καταλαβαινα αν ηταν το μωρακι..

εχω την παρασκευη γιατρο.. για να δουμε τι θα δουμε ποσο μεγαλωσαμε..

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Άντε να δουμε την παρασκευή!!! Λογικά το ξέρεις απο τις αλλες σου εγκυμοσύνες άλλα εγώ το άφησα 5,3 εκατοστά και το βρήκα 14!!!! Σχεδόν τριπλασιάστηκε και μοιάζει πιο Πόλυ μωρο, επίσης είδαμε και το προσβπακι σε 3d φοβερό!!! Βεβαια θα αλλάξει κι άλλο αλλά η πρωτη φωτο είναι Πόλυ ωραία!!! :-D

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

ναι κατι θυμαμαι απο τις προηγουμενες φορες αλλα μη φανταστεις και πολλα. πρεπει να τρεξω να δω τα χαρτια και τους υπερηχους για να συγκρίνω! αποτι θυμαμαι απο αυτό τον υπερηχο δεν θα φενεται ολοκληρο το μωρο! δεν θα το χωραει η οθονη!

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Τι ωραία που θα πας την παρασκευή!!!! Και όσο και αν είσαι σιγουρη για το φύλο θα το σιγουρεψεις 1000 τοις εκατό!!! Θα σου κανει και ποδαρικο ο τριτοτοκος !!! Και πρωτομηνιά και πρωτοχρονιά!!!!

yk1yp3.png

Κι εγώ μια απο τα ιδία!! Μόλις μπήκα Σπιτι ψώνια στο σουπερ μάρκετ και έχω κάτι δουλιτσες άλλα αύριο τώρα σήμερα μονο θα τακτοποιησω τα πραγματα. Ο καιρός παγωμένος νομιζω οτι την ψιλοαρπαξα και Σύριο θα μαι μπουκωμενη :roll: αύριο θα πάμε σε κάτι φιλους που θα κανουν κάτι σαν μαζωξη-παρτυ (40+ ατομα) με αλλους θα αλλάξουμε χρονιά και άλλοι θα ρθουν μετα εσείς τι θα κάνετε;

yk1yp3.png

Καλημέρα! εμεις ειμαστε καλεσμενοι σε ενα θειο του αντρα μου αλλα θα προτιμούσα να μεινω σπιτι στην ησυχία μου επειδη ξερω οτι θα ταλαιπωρηθώ και εγω και τα παιδια μεχρι τοσο αργα... εγω που ειμαι μαθημενη να κοιμαμαι απο τις 9..... ουφφ......

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!! Καταλαβαίνω κι εγώ κοιμάμαι νωρίς και ξέρω εσύ ενα παραπανω με τα παιδιά, και εγώ με βλέπω να γυριζω μονη μου νωρίτερα ευτυχώς το Σπιτι μου είναι κοντα . προσπάθησε αν εχεις και χρονο να κοιμηθεις μεσ την Μερά για να αντεξεις περισσότερο το βράδυ.....και προσπάθησε να το πάρεις ελαφρά για να το διασκεδάσεις!!!

yk1yp3.png

Κορίτσια καλη χρονια σε όλες! Εύχομαι γερά μωρά κ κουράγιο να τα μεγαλώσουμε! Πάντως το κινέζικο που ειχα κανει παλιότερα τις πέτυχε τις κόρες μου κ τώρα μας έλεγε αγοράκι. Χρονια σας πολλα!

hBdsp2.pngh9oap1.pngWRnvp2.png

Κιντενιο και σε όλα τα κοριτσια ευχες τωρα Ελλαδα εισαι μωρε σε σκεφτομουν με αυτα που γιναν με το καραβι πιο κινεζικο βρε κοπελια αυτο που εβαλα εγω γιατι μεχρι τις 19 θα σκασω μου φαινεται. Αχ βρε κοπελια θελω κι εγω 4 θα τα προλαβω λες;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...