Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια !!! Καλές γιορτές με υγεία και ευτυχία στα σπίτια σας!!! Και σύντομα να γεμίσουν οι αγκαλιές μας!!! 
      Σημερα είχαμε κάποια πολύ ενθαρρυντικά νέα όχι τέλεια αλλά βλέπω λίγο φως στο τούνελ !!!

πήραμε αποτελέσματα σπέρματος και επιτέλους η καλλιέργεια ειναι αρνητική και το dfi έπεσε απο 66% στο 38% ( το ξέρω ειναι ακόμα πολύ ανεβασμένο αλλά θεωρώ καλό σημάδι πως έπεσε αρκετά σε δυο μήνες άρα όντως οφειλόταν ο πυρετός ) και έπισης ανέβηκε ο αριθμός σπερματοζωαρίων από 1,5 εκ στα 15εκ!!

Ήθελα να σας ρωτήσω αν γνωρίζετε επειδή ακόμα το ποσοστό ποιοσφαιριων είναι αρκετά ανεβασμένο αλλά η καλιεργια αρνητική υπάρχει περίπτωση να υποδηλώνει ουρεοπλασμα μυκόλασμα ή χλαμύδια ; (Τα οποία δεν φαίνονται στην καλιεργια και χρειάζονται άλλη εξέταση ) 

• Μου αρέσει 2
      • Λουλούδια 2

Μανουλες Ιουνιου 2015

sangreluna

Recommended Posts

Κορίτσια έχει ενα 20λεπτο που γυρισα!!! Ολά Κάλα το μωρακι μας είναι μια χάρα ολά πάνε Κάλα άλλα μπερδευτηκα με το φύλο. Στην αρχή λέει 80-20 αγόρι αλλά δεν φαινόταν Κάλα το κουνάει το ξανακουναει μουλαρωσε κι αυτό και κλειστά τα ποδιά ,μου δίνει σοκολάτα μπας και κουνηθεί τίποτα....μας έστειλε βόλτα και επιστρεψαμε μετα απο μια μισή ωρα μπας και το δουμε τίποτα οκλαδόν τα ποδιά κι επιπλέον ο ομφάλιος λώρος αναμεσα στα ποδιά ακριβως στο επίμαχο σημείο. Αρχισε να μπερδεύεται κι ο γιατρός μας λέει παιδιά μπορεί να ναι και κορίτσι....σας επρηξα!!! Τελικά θα πάω ξάνα την Δευτερά για ακόμη μια απόπειρα. Κανένα νεο απο τα υπόλοιπα κορίτσια και τις εξετάσεις τους;;;

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

εχτος απο το μπερδεμα με το φυλο όλα καλα λοιπον mama82. . σας πεδευει το μικρούλι απο τωρα! ο γιατρός εννοεί οτι οσως αυτο που ειδε αναμεσα στα ποδια του είναι ο λωρος?? Βρε λες???? αντε ακομα λιγη υπομονη...

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Τι να πω δεν ξέρω , ρε λες να χω κορίτσι; δεν με χαλάει τίποτα!!! Μας παιδεύει λίγο αλλά αφού είναι ολά καλά δεν πειράζει... Άντε να δουμε τα υπολοιπα κορίτσια αν δεν κάνω λάθος και η marina-roz είχε σήμερα γιατρό. Τέλος πάντων θα μάθουμε τα νέα!!! Εσυ ξεκουραστηκες; έκανες τις δουλείες σου και τα γλυκακια σου;

yk1yp3.png

Όλα τέλεια κορίτσια!Το χαρηκα σήμερα. Είδαμε αρκετή ωρα το μωρακι μας και ηταν παρα πολύ ζωηρο.Δεν μπορεσε αυτός ο γιατρός να επιβεβαιωσει το φύλο.Ηταν μπροστά ο ομφάλιος λώρος.Εγώ βλέπω καθαρά στο προηγούμενο υπερηχογράφημα οτι είναι αγόρι.Αναπτύσσεται σωστα σύμφωνα με την εβδομαδα και οι εξετάσεις αίματος ηταν πολύ καλες.

mama82 πολύ καλά νέα μπραβο!!

Έχει παρα παρα πολύ κρύο απο χθες και σήμερα χιονισε για λίγη ωρα.

μπραβο marina-poz και σε σενα!! ολα καλα με τα νινακια σας!!

το προηγούμενο υπερηχογραφημα που βλεπεις οτι ειναι αγορι ποια εβδομάδα είναι;; γιατι και εμένα φενεται καθαρά από την αυχενική ότι κάτι εξέχει εκει κάτω και γιαυτό και το έδεσα!!

εσένα mama82 όταν σου ειπε 70-30 φαινόταν τίποτα; σε ποια εβδομάδα ήσουν;;

πάντως κορίτσια πολλες περιπτώσεις άκουσα που εγιναν λάθη στην εκτιμηση του φύλου κυρίως κατα την αυχενική. γιαυτό περιμένουν την εξέταση Β επιπέδου για να το σιγουρεψουν. εμένα πάντως στην 17η μου το επιβεβαίωνε και στους δύο μεγάλους μου γιους αφού πρώτα στην αυχενική πάντα μου το έλεγε με επιφύλαξη! ελπίζω τώρα να μην παθω κανένα μπέρδεμα όπως εσείς γιατι θα σκάσω!!! αν και το είδαμε καθαρα!! 75% μας είπε εμάς πιθανότητα αλλά εγώ με αυτό που είδαμε είμαι 200% σίγουρη!!

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!!! Marina-roz μπράβο και σε σένα για τα καλά νέα!!!! Χθες τα μωρακια μας αποφάσισαν να μας παιδεψουν και με τον ίδιο τροπο μάλιστα!!! Στην αυχενική μου είπε για το φύλο 70-30 και χθες στην αρχή μου είπε 80-20 με πιο Πόλυ σιγουριά αλλά μετα μας το γύρισε μάλλον κι αυτός μπερδεύτηκε. Την αυχενική την εκανα 12 εβδομαδα τώρα θα δουμε την Δευτερά....πάντως πονάει σήμερα επιφανειακά η κοιλία μου απο το ταρακουνημα στον υπέρηχο!!!!

yk1yp3.png

Τώρα αλλαζω εβδομαδα την πεμπτη μπαίνω 17 οποτε δεν θα μου την γλιτώσει!!! Σήμερα έχει και Θεσσαλονίκη πολύ κρυοοοοοο!!!! Και ξεκίνησε να ρίχνει ψιλό ψιλό χιονακι άντε να δουμε θα το κρατήσει;

yk1yp3.png

καλημερα mama82! δεν πειραζει οτι και νανε τα παιδακια μας φτανει να ειναι υγιεστατα! αλλα σε καταλαβαινω εχεις αγωνια!! προαισθημα δεν εχεις;;

και εμας κανει κρυο αλλα στειλε και λιγα χιονακια εδω κυπρο μεριες!!

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Κύπρο είσαι; τι καλά!!! Σου Στέλνω μετα χαράς χιονακι..πάντως μην φανταστεις κανένα χοντρό χιόνι αλλά εγίνε η αρχη !!! Χαχα!!! Τι να πω; εγώ έχω προαίσθημα για αγόρι άλλα μπορεί να επηρεαστηκα απο την αυχενική που μου έδωσε το ποσοστο δεν πειράζει λιγες μέρες και θα μάθω...στο χερι του είναι; προσπαθώ να το φανταστώ και δεν με βοηθάει....

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια αρχισατε να νιώθετε τα μωρακια σας; εγώ μια δυο φορες αισθάνθηκα κάτι που δεν μπορω να προσδιόρισε και δεν ξέρω....:confused:

εγώ δεν ενιωσα τιποτα ακομα.. κατι νιωθω ωρες ωρες χαμηλα σαν τραβαει κατι βαρετο αλλα δεν μπορω να καταλαβω τι ειναι

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...