Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια !!! Καλές γιορτές με υγεία και ευτυχία στα σπίτια σας!!! Και σύντομα να γεμίσουν οι αγκαλιές μας!!! 
      Σημερα είχαμε κάποια πολύ ενθαρρυντικά νέα όχι τέλεια αλλά βλέπω λίγο φως στο τούνελ !!!

πήραμε αποτελέσματα σπέρματος και επιτέλους η καλλιέργεια ειναι αρνητική και το dfi έπεσε απο 66% στο 38% ( το ξέρω ειναι ακόμα πολύ ανεβασμένο αλλά θεωρώ καλό σημάδι πως έπεσε αρκετά σε δυο μήνες άρα όντως οφειλόταν ο πυρετός ) και έπισης ανέβηκε ο αριθμός σπερματοζωαρίων από 1,5 εκ στα 15εκ!!

Ήθελα να σας ρωτήσω αν γνωρίζετε επειδή ακόμα το ποσοστό ποιοσφαιριων είναι αρκετά ανεβασμένο αλλά η καλιεργια αρνητική υπάρχει περίπτωση να υποδηλώνει ουρεοπλασμα μυκόλασμα ή χλαμύδια ; (Τα οποία δεν φαίνονται στην καλιεργια και χρειάζονται άλλη εξέταση ) 

• Μου αρέσει 2
      • Λουλούδια 2

Μανουλες Ιουνιου 2015

sangreluna

Recommended Posts

Με υγεια πανω απ ολά!!! Και όλα τ άλλα θα γίνουν!!! Όπως και να χει είμαι ενθουσιασμένη ....

Θα σας πω νέα σίγουρα το βραδύ που θα γυρίσω!! Ευχαριστώ πολυ

εδώ ενθουσιάστηκα εγώ που είναι ο τρίτος μου!!! και εκανα σαν τρελλη για κοριτσι πριν μαθω...

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

οχι κοπελιες ακομα περιμενουμε τον επομενο υπερηχο 19/1 κιντενιο ενα αγορι ενα κοριτσι εχεις νια γιατι; γιατι ειναι χαζοι τεσπα εχω κολησει με το κινεζικο ημερολογιο εγκυμοσυνης οσες ξερετε μπορειτε να το κανετε να μου πειτε αν βγαινει σωστα;

http://paidimou.gr/chinese-gender

οχι κοπελιες ακομα περιμενουμε τον επομενο υπερηχο 19/1 κιντενιο ενα αγορι ενα κοριτσι εχεις νια γιατι; γιατι ειναι χαζοι τεσπα εχω κολησει με το κινεζικο ημερολογιο εγκυμοσυνης οσες ξερετε μπορειτε να το κανετε να μου πειτε αν βγαινει σωστα;

http://paidimou.gr/chinese-gender

τον πρωτο μου τον βγαζει σωστο!! τον δευτερο μου τον βγαζει κοριτσι!! το τριτο μου το βγαζει κοριτσι!! αρα μονο στο πρωτο επεσε μεσα....εχτος αν αλλαξει κατι την παρασκευη με το τζουνιορ νινι μπουχαχαχα!!! :tongue: τι σου βγαζει;; δοκιμασε αυτο:

http://www.chinesetools.eu/tools/baby-sex/

ειναι το μονο που μου βγαζει 3 αγορια! ολα σωστα δηλαδη.

μην τα πιστευεις ομως αυτα.. αν ήταν έτσι τα διδυμακια της kidenio πως ειναι ενα κι ενα;;;)

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

δε ξερω γιατι τις μισες μου βγαζει κοριτσι και τις μισες αγορι καναμε 10 μερες σερι εκεινο το διαστημα ανεξαρτητως γονιμων επειδη είμασταν στις γλυκες και δε μπορω να πω ακριβως ημερομηνια ε τωρα 20 -30/9 το αλλο μου βγαζει αγορι... καλα δεν τα πιστευω αλλα ας κανει καμμια ακομα

δε ξερω γιατι τις μισες μου βγαζει κοριτσι και τις μισες αγορι καναμε 10 μερες σερι εκεινο το διαστημα ανεξαρτητως γονιμων επειδη είμασταν στις γλυκες και δε μπορω να πω ακριβως ημερομηνια ε τωρα 20 -30/9 το αλλο μου βγαζει αγορι... καλα δεν τα πιστευω αλλα ας κανει καμμια ακομα

εγώ αυτό το είχα ξαναβάλει πιο παλια αλλα καμια δεν απαντησε αρα μαλλον καμια δεν θα το έκανε!!! γιαυτο δεν το ξανααναφερα. θεωρησα οτι τα κοριτσια δεν ασχολούνται με τετοια και καλα κανουν βεβαια!

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

ναι βρε νια εννοειται εδω ειμαστε μονο κουλτουριαρες χιχιχιχι! καλα κι εγω απλα κολλησα ε η αληθεια τρωγομαι λιγο αλλα ουτως η αλλως σε 2 βδομαδες θα ξερω οτι και να γινει

ναι βρε νια εννοειται εδω ειμαστε μονο κουλτουριαρες χιχιχιχι! καλα κι εγω απλα κολλησα ε η αληθεια τρωγομαι λιγο αλλα ουτως η αλλως σε 2 βδομαδες θα ξερω οτι και να γινει

δεν σου ειπε καν την πιθανότητα;;;; δεν ειδε τίποτα;;;

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

ευχαριστω για τις απαντησεις κοριτσια κανατε και στα δυο; κριστα αυτο που λες παιζει τα σπερματοζωαρια που δινουν κοριτσι ειναι πιο ανθεκτικα και αρα τα μονα που αντεχουν να τα στησει το ωαριο και να το περιμενουν τα αρσενικα παλι θελουν να το βρουν εκει αλλιως την κανουν με ελαφρα

αν συλλαβεις στη γεμιση του φεγγαριου ειναι κοριτσι στη χαση ειναι αγορι (η το αντιθετο δε θυμαμαι) εμενα σε ολα το αντιθετο ηταν τέλοσπαντων.. αυτο που λενε με την ωορηξια ισχυει αλλα οχι 100%. μου το ειπε και η γιατρος μου.

mama82 πηγες?? τι εγινε??

Δήμητρα και Φενια το ραντεβου σας ηταν στις 5:30 λογκα τελειωσατε. περιμενουμε νεα!!!

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...