Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια !!! Καλές γιορτές με υγεία και ευτυχία στα σπίτια σας!!! Και σύντομα να γεμίσουν οι αγκαλιές μας!!! 
      Σημερα είχαμε κάποια πολύ ενθαρρυντικά νέα όχι τέλεια αλλά βλέπω λίγο φως στο τούνελ !!!

πήραμε αποτελέσματα σπέρματος και επιτέλους η καλλιέργεια ειναι αρνητική και το dfi έπεσε απο 66% στο 38% ( το ξέρω ειναι ακόμα πολύ ανεβασμένο αλλά θεωρώ καλό σημάδι πως έπεσε αρκετά σε δυο μήνες άρα όντως οφειλόταν ο πυρετός ) και έπισης ανέβηκε ο αριθμός σπερματοζωαρίων από 1,5 εκ στα 15εκ!!

Ήθελα να σας ρωτήσω αν γνωρίζετε επειδή ακόμα το ποσοστό ποιοσφαιριων είναι αρκετά ανεβασμένο αλλά η καλιεργια αρνητική υπάρχει περίπτωση να υποδηλώνει ουρεοπλασμα μυκόλασμα ή χλαμύδια ; (Τα οποία δεν φαίνονται στην καλιεργια και χρειάζονται άλλη εξέταση ) 

• Μου αρέσει 2
      • Λουλούδια 2

Μανουλες Ιουνιου 2015

sangreluna

Recommended Posts

Ευχαριστώ πολύ όλες σας εύχομαι και τα δικά σας μωρακια με το καλό!!! Προς το παρόν αυτό που μ απασχολεί είναι η γέννα σε δημόσιο νοσοκομειο και γιατρός αντίστοιχα για Θεσσαλονίκη. Είμαι η μοναδική απο Θεσσαλονίκη; όλες Αθηνά;

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

mama82 καλως ηλθες κ απο μενα!! κ γω πειραια μενω,οποτε δε ξερω απ τα μερη σου! ισως στο παρεντς ομως να βρεις πληροφοριες!

εγω εχω πητ 10/6 ,κοντα ειμαστε! τι μωρακι εχεις; με το καλο!!

καλα χριστουγεννα σε ολα τα κοριτσια !!!!!!!!!

ZZt2p3.png

JNFwp2.png

Καλημέρα και χρονιά πολλά σε όλες!!!! Υγεια και χάρα!!! Ευχαριστώ για το καλοσωρισμα

Την Δευτερά θα ξέρω τι μωρακι έχω και Πητ 10/6 ανυπομονω!!! Φιλάκια σε όλες οτι επιθυμειτε

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

Χρονια Πολλά κορίτσια!!Υγεια και ευτυχία!Με το καλό να γεννηθουν τα μωρακια μας!Περνάμε πολύ όμορφα ελπίζω το ίδιο και εσείς!Αλλη μια εβδομαδα στα μέρη μου και δυστυχώς οι μέρες περνάνε πολυ γρηγορα!Δεν πιστεύω να φαγατε πολύ;Εγώ τσιμπησα :D Σήμερα έχουμε επέτειο γάμου 1 χρόνο!!Ανυπόμονω να ερθει η Δευτέρα που θα πάμε στο γιατρό να δουμε τον μπέμπη μας!φιλιά

Marina-roz και εσένα το πρωτο παιδάκι σου είναι; κι εγώ την Δευτερά έχω γιατρό επιτελούς!!! Εκεί που συνηθησα να το βλέπω καθέ δυο βδομάδες τώρα ενα μήνα!!! Και περιμένουμε να μάθουμε και το φύλο με σιγουριά!!!

yk1yp3.png

καλημερα κοριτσια μου!!! Χρονια Πολλα!!!

marina-poz και mama82 σημερα εχετε γιατρο!! καλη επιτυχια θα περιμενουμε νεακια!!

εχει δύο μερες δεν ξυπνάω καλα κοριτσια. φριχτους πονους στα κοκαλα τον αυχενα και πονοκεφαλους εχω.. σκεφτομαι να παω ΙΚΕΑ να παρω απο εκεινα τα ορθοπεδικα σκληρα μαξιλαρια.. δεν αντεχω να κοιμαμαι το βραδυ και αντι να ξεκουραζομαι ξυπναω πιο κουρασμενη απο ποτε!!

εγω εχω την παρασκευή γιατρό να δούμε τον μπεμπη #3!! θα μας το επιβεβαιωσει την παρασκευή αλλά εγώ το έχω επιβεβαιομένο και το ανακοίνωσα ήδη χιχιχι!!!

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Καλημέρα!!! Νια καταλαβαίνω για τον ύπνο, υπομονή εγώ συνέχεια χάνω τον ύπνο γιατί σηκωνομαι 3 φορες για κατουρημα αρχίζει και γίνεται κουραστικό και ακόμα είναι αρχή. Εγώ πήρα ενα σουπερ στρώμα και δεν πονάει τόσο πλάτη κτλ δοκίμασε και μαξιλάρι μήπως και βοήθησει. Σήμερα γιατρός άντε να δουμε και εμένα μου είπε με ποσοστο το φύλο αλλά περιμένω..... Θα σας πω νέα οτάν γυρίσω

Φιλάκια σε όλες!!!!

yk1yp3.png

Α!!! Και κάτι άλλο μήπως χρειάζεται παραπανω μαγνήσιο ή ασβέστιο για τα κόκαλα που σε πονανε Κανέ μια εξέταση αίματος μήπως και..... Εσυ παρασκευή γιατρό τι καλά!!!

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

mama82 αρχικα θα αλλαξω μαξιλαρι και μετα βλεπουμε... μαγνησιο και ασβεστιο το σκεφτηκα οτι ισως εχω καποια ελλειψη...

τι ποσοστο σου ειπε για το φυλο δεν θα μας πεις??:tongue: εμενα αγορακι και το τριτο χαχα!!

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν αφηνουν τα παιδια στις κλινικες.... εγω οταν γεννησα τον 2ο μου ο πρωτος μου ηταν συνεχως μαζι μου.. μη σας πω οτι τα μεσημερια τον κοιμιζα στο κρεβατι μου... το βραδυ φευγανε με τον αντρα μου αλλα γενικα ηταν ολη την ωρα μαζι μου.. και το μωρο το εφερνα στο δωματιο και ολα μια χαρα... και στη γεννα οχι μονο ο αντρας μου ηταν μαζι μου αλλα και η μαμα μου.. μονο την ωρα της επισκληριδιου την εβγαλαν εξω αλλα μετα συνεχως διπλα μου ητανε......

sangreluna σου ειπαν πιθανοτητα φυλου ή ακομα;;;;

βαζω τη λιστα για να μην χανεται!! marina-poz αν αλλαξει χρωμα το διορθωνουμε!!

marina-poz...2/6/2015

mam2be..... 3/6/2015

ΜΑΜΟΥΛΗ....4/6/2015

nia85!....... 8/6/2015

Kidenio..... 11/6/2015 (διδυμα)

dimitra00.. 12/6/2015 (διδυμα)

christab..... 14/6/2015

sangreluna 19/6/2015

gianna87...23/6/2015

jokots.......30/6/2015

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Νια δεν το κρύβω απλα επειδή θα πάω σήμερα είπα να το πω με σιγουριά. Για αγοράκι μας είπε και μας θα σας πω το βραδύ σίγουρα. Βεβαία το ποσοστο είναι Κάλο 70-30 αλλά και παλι θα περιμένω. Πητ 10/06. Φιλάκια!!!!

yk1yp3.png

Νια δεν το κρύβω απλα επειδή θα πάω σήμερα είπα να το πω με σιγουριά. Για αγοράκι μας είπε και μας θα σας πω το βραδύ σίγουρα. Βεβαία το ποσοστο είναι Κάλο 70-30 αλλά και παλι θα περιμένω. Πητ 10/06. Φιλάκια!!!!

10/6 και εμενα ηταν η πρωτη ημερομηνια που μου εδωσε!! στην αυχενικη με αλλαξε για 8/6! θα δείξει!!

συνηθως στα αγορακια δεν πεφτουν εξω mama82. στους 2 πρωτους μου επεσε μεσα απο την αυχενική και τώρα πιστευω μεσα επεσε γιαυτο και εκανα μπλε το ονομα μου στη λίστα αλλωστε!! μεχρι και ο αντρας μου το είδε και το φωναξε!! ματι εβγαζε! με υγεια να γεννηθουν πανω απολα! να μπεις να μας γραψεις νεα! good luck!!!

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...