Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Nima21 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!! Χαιρομαι που το ακούω και χαιρομαι που συμφωνούν κατα βαση, γιατι οκ μας τα λενε εκεινοι, αλλα οταν περνας αποτυχιες, αναρωτιέσαι  αν στα λενε για να σου χρυσωσουν το χαπι ή αν οντως τα εννοούν! Και ειναι σημαντικο να το τονιζουμε αυτο για τις βαθμολογιες για να το βλεπουμε και να παιρνουμε ολες καποια ελπίδα.. προσωπικα εμενα μου έδωσαν θαρρος αυτα τα λογια... Και φυσικα ψαχνεις και τα γύρω γυρω  παραλληλα να εισαι καλυμμενη!  

Ναι κορίτσι μου αλήθεια αυτό μ είπαν ,το μόνο που μ είπε είναι ότι προτιμάνε των 5 6 ημερών γιατί βλέπουν καλύτερα κάτι δεν θυμάμαι πως το είπε, επίσης μια φίλη μου πέρσι πέτυχε εγκυμοσύνη με 2ββ βλαστοκυστη και 6.5 ενδομητριο ... όλα είναι ίσως το σωστό timing 

• Λουλούδια 1

Μανουλες Ιουνιου 2015

sangreluna

Recommended Posts

αμαν βρε κοριτσια καθε φορα πολυ λεμε να βαλουμε το μικρο για υπνο το μεσημερι χαλαει ο κοσμος αφου κουτουλαει και τριβει ματακια αν πας να τον βαλεις στο κρεβατακι του μας ακουει η γειτονια αν τον αφησω θα κοιμηθει κατα τις 6-7 και μετα θα χουμε ξενυχτι ουφ! καμμια ιδεα;

μήπως θα τον έβαζες νωρίτερα για ύπνο?πιστεύεις θα βοηθούσε αυτό? ίσως να κουράζεται υπερβολικά και να τον πιάνει υπερένταση.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσια καλημερα κ καλη εβδομαδα! Μετα την αμνιοπαρακεντηση που κάναμε την Παρασκευη κ ευτυχώς ολα πήγανε μια χαρα με τη διαδικασία, τώρα ειμαι κρεμασμένη πάνω απο το τηλέφωνο κ περιμένω τον γιατρό να μου τηλ κ να μου πει τα πρώτα αποτελεσματα. Εχω συνεχεια ταχυπαλμια κ δύσπνοια απο το άγχος μου. Ξύπνησα στις 5 κ απο τότε περιμένω ποτε θα μου τηλεφωνήσει ο γιατρός... Θα τρελαθω απο την αγωνία... Εσεις πως είστε; Πως περάσετε το σκ;

hBdsp2.pngh9oap1.pngWRnvp2.png

κιντενιο κοπελια ολα καλα θα παν κοριτσακι μου μην ανησυχεις σε υπερευχαριστω για τις πληροφοριες σου τωρα λοιπόν κλεισε μου και τα εισητηρια για ελβετια! χιχιχχιχχι! Κριστα στο δημοσιο τον αντρα τον αφηνουν μεσα στην αιθουσα τοκετου; και μετα το μεγαλυτερο παιδακι που το συναντας; σε πιο γεννησες;

Εμεις τρεχουμε απο εκδηλωση σε εκδηλωση για τον μικρο κατα τα αλλα σκαω με το θεμα του μαιευτηριου δε ξερω αν ζηταω πολλα βρε κοριτσια ενα μαιευτηριο

1 να μου δωσει το μπεμπε μου από την πρωτη στιγμη και να το παιρνει μονο για εξετασεις και για τιποτα αλλο

2 να αφησει τον αντρα μου μεσα στην αιθουσα τοκετου

3 να μπορω να βλεπω το μαγκακι μου σε λογικη αποσταση από το δωματιο αν οχι μεσα σε αυτο

4 να επισπευθουν οι διαδικασιες ωστε να βγω το συντομοτερο κι οχι κατ αναγκη σε 3 μερες

τι λετε ειμαι παραλογη;

Sangre έτοιμα τα εισιτήρια! Τζίφος δεν βγήκαν τελικα τα αποτελεσματα! Άντε να δω πως θα κοιμηθώ σημερα... Απο Αθήνα δεν ξέρω τίποτα αλλα εχω ακούσει καλα λόγια για το μαιευτήριο Έλενα. Θα το βρεις το μαιευτηριο σίγουρα!

hBdsp2.pngh9oap1.pngWRnvp2.png

Διαφημίσεις

sangre γέννησα στο Αλεξάνδρα. Δυστυχώς δεν αφήνουν τον άντρα σου μαζί στον τοκετό. Για το Έλενα δεν ξέρω αν ισχύει. Ξέρω σίγουρα πως στο Έλενα έχει μονόκλινα και μονόκλινα λουξ οπότε φαντάζομαι πως εκεί θα μπορείς να βλέπεις το παιδάκι σου άνετα στο δωμάτιο. Στο Αλεξάνδρα όπως και στο Έλενα θα έχεις το νεογνό μαζί από την πρώτη στιγμή. και είναι και υποστηρικτικοί όλοι με τον θηλασμό. και μπορείς να φύγεις και νωρίτερα αν όλα είναι οκ χωρίς να χρεωθείς παραπάνω βραδιά.

δεν είσαι καθόλου παράλογη σε αυτά που ζητάς. είναι τα αυτονόητα για μένα.

καλημερα!!! πρωτη φορα σε φορουμ πρωτη φορα μανουλα κι εγω!!!!!

ειμαι στην 15 εβδομαδα

εγω μενω θεσσαλονικη και παρολο που ειναι νωρις αγχωνομαι πολυ για την γεννα οχι τοσο για την γεννα καθεαυτη αλλα πιο πολυ για τα δημοσια νοσοκομεια γιατι οπως φαινεται τα οικονομικα δεν θα μας επιτρεψουν να παμε σε κλινικη

μηπως ξερετε κανεναν καλο γιατρο σε δημοσιο νοσοκομειο στην θεσσαλονικη;;;;

yk1yp3.png

καλημερα!!! πρωτη φορα σε φορουμ πρωτη φορα μανουλα κι εγω!!!!!

ειμαι στην 15 εβδομαδα

εγω μενω θεσσαλονικη και παρολο που ειναι νωρις αγχωνομαι πολυ για την γεννα οχι τοσο για την γεννα καθεαυτη αλλα πιο πολυ για τα δημοσια νοσοκομεια γιατι οπως φαινεται τα οικονομικα δεν θα μας επιτρεψουν να παμε σε κλινικη

μηπως ξερετε κανεναν καλο γιατρο σε δημοσιο νοσοκομειο στην θεσσαλονικη;;;;

καλώς ήρθες στις μανούλες Ιουνίου! δυστυχώς δεν ξέρω να σου πω για Θεσαλονίκη γιατί εγώ είμαι από Αθήνα. ελπίζω κάποια άλλη κοπέλα να μπορέσει να σε βοηθήσει! πότε έχεις ΠΗΤ?

Διαφημίσεις

κοριτσακια θα σκασω μολις πηρα στο ελενα και ρωτησα πως θα μπορω να βλεπω το πρωτο παιδακι μετα τον τοκετο και η απαντηση ηταν τα παιδια απαγορευονται στο μαιευτηριο ουτε μεσα απο την πυλη ενετελως εξω!!!!!!! ακριβως ετσι αυτολεξει μου ρθε να βαλω τα κλαματα μιλαμε

Cristab ευχαριστώ για τι καλοσωρισμα χαίρομαι που μπορω να συμμετέχων κι εγώ στο φόρουμ Πητ έχω 10/06 και ελπίζω μέχρι τοτε να βρω άκρη με τους γιατρούς ευχαριστώ παντως

yk1yp3.png

mama καλως ηρθες με το καλο το μπεμπε εδω οι περισσοτερες ειμαστε δευτεροτριτομανουλες αλλα αυτο καλο για σενα ρωτα οτι θες

ναι δημητρα σε όλα τα ιδιωτικα αφηνουν στο σαλονι του ισογειου και σε όλα τα δημοσια καθόλου! ουτε αντρα μεσα στον τοκετο! για ονομα ουτε για σπα να πηγαινα! τωρα σκεφτομαι αν μπορω να βγω νωριτερα Γιατι αν ειμαι μεσα θα ζητησω ρουμινγκ και αποκλειστικο θηλασμο οποτε πως θα γινει να μαι όλη μερα με το ζουζουνι μου και ολη μερα με το μαγκακι στο σαλόνι δυσυποστατη θα γινω ασε που δε βλεπω το λογο. Αν γεννησω φυσιολογικα μου πε ο μαιευτηρας την επομενη μερα μπορω να βγω. Αν μπορω να παρω και το βρεφος οκ! τωρα τα θεματα ειναι δυο αν θα προλαβουμε να βγαλουμε τα χαρτια που χρειαζονται η αν δεχτουν πως δεν ειναι δυνατο να κατσω μια νυχτα και να πληρωσω 1200 ευρω!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...