Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Nima21 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!! Χαιρομαι που το ακούω και χαιρομαι που συμφωνούν κατα βαση, γιατι οκ μας τα λενε εκεινοι, αλλα οταν περνας αποτυχιες, αναρωτιέσαι  αν στα λενε για να σου χρυσωσουν το χαπι ή αν οντως τα εννοούν! Και ειναι σημαντικο να το τονιζουμε αυτο για τις βαθμολογιες για να το βλεπουμε και να παιρνουμε ολες καποια ελπίδα.. προσωπικα εμενα μου έδωσαν θαρρος αυτα τα λογια... Και φυσικα ψαχνεις και τα γύρω γυρω  παραλληλα να εισαι καλυμμενη!  

Ναι κορίτσι μου αλήθεια αυτό μ είπαν ,το μόνο που μ είπε είναι ότι προτιμάνε των 5 6 ημερών γιατί βλέπουν καλύτερα κάτι δεν θυμάμαι πως το είπε, επίσης μια φίλη μου πέρσι πέτυχε εγκυμοσύνη με 2ββ βλαστοκυστη και 6.5 ενδομητριο ... όλα είναι ίσως το σωστό timing 

• Λουλούδια 1

Μανουλες Ιουνιου 2015

sangreluna

Recommended Posts

Α κ κατι άλλο. Το καθένα απο τα νεογνά μπορει να φέρει βακτηριδια της μητέρας που ναι μεν για το ίδιο ειναι φιλικά, για κάποιο άλλο ομως μπορει κ οχι. Οπότε φαντάσου τι χορό στήνουν τα μικρόβια σε έναν θάλαμο νεογνών! Δεν συζητάω για το στρες κ το σοκ των νεογνών μεσα στον θάλαμο! Κ ύστερα θυμάμαι που κατα τη διαρκεια του επισκεπτηριου στο μαιευτήριο που γέννησα στην Θεσσαλονικη, έβγαζαν τα μωρά για δέκα δευτερόλεπτα απο την πόρτα αν ήθελε να τα δει κάποιος συγγενής... Ποσο γελοίοι... Ταχα τα προστάτευαν!

hBdsp2.pngh9oap1.pngWRnvp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

αχ κιντενιο ποσο δικιο εχεις εγω τωρα γιατι πρεπει να αποδειξω πως ειμαι ελεφαντας αυτο με τα 10 δευτερα το κανουν για να τσεπωνουν 50αρια εγω το χω βαλει πεισμα το μωρο δε το χανω απο τα ματια μου αυτη τη φορα ουτε πενταλεπτο κι αν δεν είμαι εγω θα ναι ο πατερας του

γεια σας κοριτσια!! sangreluna μπραβο ολα καλα λοιπον!!!

εμενα παλι αρρωστησε ο μεγαλος μου και ετρεχα στους γιατρους μολις τωρα γυρισα πισω στο γραφειο πηρα εναν καφε coffee island και καθισα να τον απολαυσω!! ο λεμος μου με ποναει πολυ και εμενα. σημερα ειναι η τελευταια μερα μου στη δουλεια! θα ειμαι με αδεια χριστουγεννων μεχρι 29/12 θα κανω τα ψωνια μου τα γλυκα μου και ελπιζω να ξεκουραστω να περιοριστουν και τα παιδακια μου!

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

kidenio πόσες μέρες μετά τον τοκετό σας δίνουν άδεια να φύγετε από το μαιευτήριο? εδώ είναι 3 μέρες ο φτ. αλλά λέω μήπως ο γιατρός μου δώσει άδεια να φύγω νωρίτερα γιατί δεν νομίζω να αντέξω μακριά από το παιδάκι μου. Ήδη μου φαίνεται βουνό που θα τον αφήσω...

γεια σας κοριτσια!! sangreluna μπραβο ολα καλα λοιπον!!!

εμενα παλι αρρωστησε ο μεγαλος μου και ετρεχα στους γιατρους μολις τωρα γυρισα πισω στο γραφειο πηρα εναν καφε coffee island και καθισα να τον απολαυσω!! ο λεμος μου με ποναει πολυ και εμενα. σημερα ειναι η τελευταια μερα μου στη δουλεια! θα ειμαι με αδεια χριστουγεννων μεχρι 29/12 θα κανω τα ψωνια μου τα γλυκα μου και ελπιζω να ξεκουραστω να περιοριστουν και τα παιδακια μου!

γεια σου νια!και εγώ τώρα μαζεύτηκα από έξω, είχαμε βγει με τον γιο μου βόλτα! αρρώστησες και εσύ?περαστικά σου! ωραία από σήμερα ξεκούραση και για σένα! να χαρείς τα παιδάκια σου μωρέ!

Διαφημίσεις

βρε κριστα αυτο το σκεφτομαι κι εγω αλλα κοιτα θα δωσεις κοντα 1000 ευρω για 3 μερες φτ αν φυγεις την πρωτη μερα παλι τοσα θα δωσεις; ε αν ειναι να δωσω 1000 ευρω για ενα βραδυ παω και μπαχαμες...

κοιτα εμας δεν ειναι πακετο. ειναι με την μερα. δηλαδη ο γυναικολογος ειναι ταριφα το κοστος της γεννας. απο κει και περα το ποσο θα χρεωσει η κλινικη ειναι με την μερα... στον πρωτο εμεινα μεσα 4 νυχτες και στο δευτερο 2 νυχτες

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

αμαν βρε κοριτσια καθε φορα πολυ λεμε να βαλουμε το μικρο για υπνο το μεσημερι χαλαει ο κοσμος αφου κουτουλαει και τριβει ματακια αν πας να τον βαλεις στο κρεβατακι του μας ακουει η γειτονια αν τον αφησω θα κοιμηθει κατα τις 6-7 και μετα θα χουμε ξενυχτι ουφ! καμμια ιδεα;

οκ σ εχω ξαναρωτησει κυπρο εισαι το αλτσχαιμερ της εγκυμοσυνης

χαχα sangreluna μην το σκεφτεσαι ολες μας πιανει αυτο το αλτσχαιμερ!!

ε οχι ρε παιδια δεν θα με υποχρεωσουν να κατσω οσες μερες θελουν αυτοι. οσες μερες θελω εγω θα κατσω.. και αμα ειναι οκ το μωρο και εχω το οκ της παιδιατρου και αμα ειμαι και εγω καλα απο την ιδια ωρα φευγω αμα θελω!

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

ναι κανεις δε σε υποχρεωνει αλλα το χιλιαρικο το σκας ουφ κι εγω ειμαι να σκασω το λιγοτερο που με νοιαζει ειναι τα λεφτα το περισσοτερο πως δε διαννοουμε 3 μερες μακρια απ το μαγκακι μου. Μηπως να το σκεφτω για δημοσιο; εχω ακουσει καλα λογια για το Ελενα αλλα τον μαιευτηρα μου τι θα τον κανω; εγω αυτος θελω να με ξεγεννησει Εχει πολλα πλεονεκτηματα τελικα εχεις το παιδι σου το μεγαλυτερο κοντα σου και το μικρο πραγματικα διπλα σου 24 ωρες θηλαζεις αληθινα βγαινεις οποτε θες και μπορεις ε και δινει ελαχιστα καμμια γνωμη να βοηθησει;

εμας εδω το δημοσιο σε υποχρεωνει να μεινεις 4-5 νυχτες μεσα. αμα εχεις καρτα ειναι δωρεαν διαφορετικα πληρωνεις οσο στην κλινικη. μολις γεννησεις σου φερνουν το παιδι σου διπλα σου και σε αφηνουν μονη σου να ταισεις κτλ. σου φωναζουν μονο το πρωι για να λουσεις και αντε να σου δειξουν και πως να θηλασεις καμια φορα. σου φερνουν καθε 4 ωρες και ενα μπιμπερο γαλα και τα υπολοιπα μονη σου!! δηλαδη αμα ειναι το πρωτο σου και δεν ξερεις πρεπει να μαθεις δια μαγειας! και εμενα η γιατρος μου ειναι σε κλινικη και μονο εκει εργαζεται οποτε οπου ειναι αυτη και εγω μαζι της θα παω.

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

sangreluna στο δημόσιο γέννησα τον πρώτο στο δημόσιο θα γεννήσω και το δεύτερο. πληρώνεις όσες νύχτες μείνεις. και το μωρό από την πρώτη στιγμή δίπλα σου. Στο Αλεξάνδρα που γέννησα εγώ θεωρούσαν αυτονόητο ότι θα θηλάσω. ποτέ δεν μου είπαν για ξένο γάλα ή μπιμπερό. και εγώ πως θα αφήσω τον γιο μου δεν ξέρω. με πιάνει στεναχώρια και μόνο που το σκέφτομαι.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...