Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Nima21 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!! Χαιρομαι που το ακούω και χαιρομαι που συμφωνούν κατα βαση, γιατι οκ μας τα λενε εκεινοι, αλλα οταν περνας αποτυχιες, αναρωτιέσαι  αν στα λενε για να σου χρυσωσουν το χαπι ή αν οντως τα εννοούν! Και ειναι σημαντικο να το τονιζουμε αυτο για τις βαθμολογιες για να το βλεπουμε και να παιρνουμε ολες καποια ελπίδα.. προσωπικα εμενα μου έδωσαν θαρρος αυτα τα λογια... Και φυσικα ψαχνεις και τα γύρω γυρω  παραλληλα να εισαι καλυμμενη!  

Ναι κορίτσι μου αλήθεια αυτό μ είπαν ,το μόνο που μ είπε είναι ότι προτιμάνε των 5 6 ημερών γιατί βλέπουν καλύτερα κάτι δεν θυμάμαι πως το είπε, επίσης μια φίλη μου πέρσι πέτυχε εγκυμοσύνη με 2ββ βλαστοκυστη και 6.5 ενδομητριο ... όλα είναι ίσως το σωστό timing 

• Λουλούδια 1

Μανουλες Ιουνιου 2015

sangreluna

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

εγω παλι δεν εχω να το αφησω και υπεθετα πως σε καθε μαιευτηριο προβλεπετε ενας παιδοτοπος εφοσον δεν επιτρεπεται η εισοδος στα πιτσιρικια ε αυτο που πηγα εγω το θεωρουσε περιττο και μου προτειναι να αφησω το 16 μηνων πιτσιρικι στη ρεσεψιον μονο του.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! φυσικα δεν εκανα τα πηρα τα βαλα και με το ντοκ δεν μ ειχε ενημερωσει και εκλεισα αλλου που διαπιστωσα με εκπληξη οτι και να παρω το παιδι μεσα μπορω και κατα πολυ πολυ φθηνοτερα ειναι μονο που ταλαιπωρησαμε το μαγκακι μας χωρις λογο!

τι λες βρε sangreluna??? μα είναι δυνατόν??? σου προτείναν να αφήσεις το μωρό μόνο του στη ρεσεψιον??? θα τους είχα διαολοστείλει! επίσης γιατί δεν επιτρέπεται το παιδί στην εξέταση? δεν μπαίνει στον χώρο που είναι οι λεχώνες ή τα μωράκια έτσι δεν είναι? πω πω εγκεφαλικό θα είχα πάθει!!!

ακριβως βρε κριστα αυτο επαθα κι εγω ασε αν δεν ειχα σε εκτιμιση τον ντοκ ουτε θα το συζητουσα βρε πριν 16 μηνες ηταν εδω το μωρο τι μπορει να παθε; και ενα τουπε αν δεν κατεβειτε θα σας κατεβασει η ασφαλεια εγω απλα σας ενημερωνω. Ασε αφου δεν την επιασα απο την μπλουζα να μαλλιοτραβηχτουμε. και πεντε ατομα λεει να τα μαζι σου ανω των 14 θα μπαιναν μαζι σου το παιδι σου οχι.Ε ωραια πειτε μου που να τ αφησω στη ρεσεψιον τι ειναι τσαντα; και ξερεις 3 μερες μετα τον τοκετο απαγορευεται να ρθει το παιδι να δει τη μανα του πρεπει να κατεβαινω εγω κατω λεει λεχωνα γυναικα θα τη βγαζω στον καναπε... αλλα τα χιλιαρικα θα πεσουν! Αλλα δε φτανουν για παιδοτοπο οοοοοοοοοοχι θα πεσει εξω η επιχειρηση ασε κριστα δε ξερω τι θα κανω σοβαρα.

Διαφημίσεις

και μου λενε μετα παντου ετσι γινεται ναι αλλα παντου υπαρχει παιδοτοπος και εξιδεικευμενο προσωπικο τι αν κανεις δευτερο παιδι το πρωτο το πνιγεις;

έχω πάθει με αυτά που μου περιγράφεις! είναι δυνατόν? και το είχα σε εκτίμηση το Ρεα ειλικρινά σου μιλάω..τι να κάνεις όμως..αν ο γιατρός σου είναι εκεί και δεν ξεγεννάει αλλού, αναγκαστικά εκεί θα πας.δεν έχεις επιλογή. δεν λες πάλι καλά που κανόνισες την αυχενική αύριο! άστα τώρα αυτά μην τα σκέφτεσαι!γράψε τους εκεί που ξέρεις!

κοπελια αλλου την κανονισα την αυχενικη οχι εκει ασε κοπελια θα δω τι θα κανω...τι να πω... Αντε αυριο ελπιζω επιτελους να σας πω αποτελεσματα

Διαφημίσεις

Κρίμα πάντως να συμβαίνουν τέτοια πραγματα...πραγματικά δεν μπορω να καταλάβω αυτή την υπερβολή με τα παιδια στα μαιευτήρια... Εδω ειναι τελείως διαφορετικά τα πραγματα! Τι να πω βρε sangreluna... Πολυ καλα έκανες κ το ακυρώσες! Περιμένουμε σημερα να μας πεις τα νέα σου!

hBdsp2.pngh9oap1.pngWRnvp2.png

για πες μου λιγο βρε κιντενιο πως ειναι στην ελβετια μη μεταναστευσω την τυχη μου το εκνευριστικο ειναι σε οποιον το ειπα εδω το βρηκε φυσιολογικο και αυτονοητο τι στο καλο μονο εγω το σκεφτομαι ετσι από αλλο πλανητη ειμαι;

μπράβο sangreluna πολύ χαίρομαι! κοίτα να δεις και εγώ θεωρώ υπερβολή να σου λένε κατέβα κάτω να δεις το παιδί σου. Στο Ιασώ ας πούμε εχει σαλονάκι στον όροφο να βλέπουν εκεί οι μαμάδες τα παιδάκια τους τα μεγαλύτερα. Ωστόσο, στα δημόσια μαιευτήρια που έχεις το μωρό συνέχεια μαζί σου δεν το θεωρώ σωστό να μπαίνουν τα άλλα παιδάκια στα δωμάτια. στα δημόσια κυκλοφορούν και πολλοί αθίγγανοι οι οποίοι δεν χαμπαριάζουν. μου είχε τύχει να έχουν μικρά παιδιά με βήχα και πυρετό έξω από τα χειρουργία που γεννάμε και βγάζουν και τα μωράκια με το που γεννηθούν.

Μπράβο sangreluna! Όλα καλα λοιπόν! Εδω εγω μου εχει τύχει να εχω κ τις δυο κόρες μου μεσα την ώρα που μου κανει γυναικολόγος υπερηχο κ δεν πέρασε ούτε καν απο το μυαλό μου αν επιτρέπεται η οχι. Την μικρη μου κορη την γέννησα εδω. Μια ώρα αφού γέννησα κ την ειχα στην αγκαλιά μου (γυμνή χωρις να της κάνουν μπάνιο) εκεί στην αίθουσα τοκετού μπήκαν μεσα η μεγάλη μου κορη ( τότε 18 μηνών) κ η πεθερά μου μετα απο παρότρυνση της μαιας για να μας δουν. Γιατι εγω φυσικά ούτε που να το φανταστώ κατι τέτοιο στο μαιευτήριο που γέννησα στη θεσσαλονικη! Επίσης εδω το αυτονόητο ειναι οτι το μωρο ειναι μαζί σου στο δωμάτιο συνεχεια, οτι εννοείται οτι θα το θηλασεις κ κανένας δεν θα σαμποτάρει αυτή την προσπάθεια αλλα θα σε βοηθήσουν κ όσο μπορούν. Φυσικά αν νιώσεις κούραση πάντα υπάρχει κάποιος να το φροντίσει για να ξεκουραστείς.

Οταν είπα σε κάποια μαία κ τι γινεται με τα μικρόβια κ τους ιούς αν εγω ειμαι σε τρίκλινο; Η απάντηση ηταν αφοπλιστική. Γιατι μου λέει, πιστεύεις οτι σε έναν θάλαμο νεογνων ειναι καλύτερα; Εξηγοντας μου οτι όσο το νεογνό μένει κοντα στην μητέρα του γινεται ο απαραίτητος μικρόβιακος αποικισμός του δέρματος κ του εντέρου του μωρου απο τα φιλικά βακτηριδια της μητέρας. Σε έναν καινούριο κ παρθένο οργανισμό τα μικρόβια αγωνίζονται να καταλάβουν την θέση τους κ σίγουρα θα θέλαμε το μωρο μας να πάρει τα δικά μας φιλικά βακτηριδια κ ΟΧΙ νοσοκομειακά στελέχη που σίγουρα υπάρχουν στους θαλάμους κ μπορούν να προκαλέσουν διάφορες λοιμώξεις!

Συμπέρασμα: αν το μωρο απο την ώρα που γεννιέται ειναι με τη μαμα του κ θηλάζει δεν υπάρχει κανένας λόγος για όλες αυτές τις υπερβολές που κάνουν στα μαιευτήρια κ ταλαιπωρουν τον κόσμο!

hBdsp2.pngh9oap1.pngWRnvp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...