Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Nima21 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!! Χαιρομαι που το ακούω και χαιρομαι που συμφωνούν κατα βαση, γιατι οκ μας τα λενε εκεινοι, αλλα οταν περνας αποτυχιες, αναρωτιέσαι  αν στα λενε για να σου χρυσωσουν το χαπι ή αν οντως τα εννοούν! Και ειναι σημαντικο να το τονιζουμε αυτο για τις βαθμολογιες για να το βλεπουμε και να παιρνουμε ολες καποια ελπίδα.. προσωπικα εμενα μου έδωσαν θαρρος αυτα τα λογια... Και φυσικα ψαχνεις και τα γύρω γυρω  παραλληλα να εισαι καλυμμενη!  

Ναι κορίτσι μου αλήθεια αυτό μ είπαν ,το μόνο που μ είπε είναι ότι προτιμάνε των 5 6 ημερών γιατί βλέπουν καλύτερα κάτι δεν θυμάμαι πως το είπε, επίσης μια φίλη μου πέρσι πέτυχε εγκυμοσύνη με 2ββ βλαστοκυστη και 6.5 ενδομητριο ... όλα είναι ίσως το σωστό timing 

• Λουλούδια 1

Μανουλες Ιουνιου 2015

sangreluna

Recommended Posts

Μπράβο κοριτσια ετσι να πληθαίνουν τα καλα νέα! Ελπίζω να τα καταφέρουμε κ εμεις αυτή την Παρασκευή με την ληψη τροφοβλαστης! Μαμουλη μη στεναχώριεσαι για κοριτσια, εχω προαίσθημα οτι ειναι κοριτσάκια τα δικά μου.

hBdsp2.pngh9oap1.pngWRnvp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

marina-poz...2/6/2015

mam2be..... 3/6/2015

ΜΑΜΟΥΛΗ....4/6/2015

nia85!....... 8/6/2015

Kidenio..... 11/6/2015 (διδυμα)

dimitra00.. 12/6/2015 (διδυμα)

christab..... 14/6/2015

sangreluna 19/6/2015

gianna87...23/6/2015

jokots.......30/6/2015

μου άλλαξε την ΠΗΤ μου 2 μέρες πριν μου την έβαλε!

εγω παίρνω gynotartiferon σιδηρο γιατι έχω φοβερή έλλειψη, το οποίο έχει και φολυκό μέσα και παίρνω και συμπληρωμα φολικού το preconceive και επίσεις παίρνω τις πολυβιταμίνες lamberts

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

Μπράβο κοριτσια ετσι να πληθαίνουν τα καλα νέα! Ελπίζω να τα καταφέρουμε κ εμεις αυτή την Παρασκευή με την ληψη τροφοβλαστης! Μαμουλη μη στεναχώριεσαι για κοριτσια, εχω προαίσθημα οτι ειναι κοριτσάκια τα δικά μου.

Αντε γιατι το κοριτσακι μου αισθανεται μοναξιες!!!!!!!!!!

οσο για την τροφοβλαστη μην αγχωνεσαι,οσο πιο ηρεμη πας τοσο το καλυτερο.

εγω πηγα παρα πολυ αγχωμενη και το μονο που καταφερα ηταν να κανω μετα και για κανενα μισαωρο πολλες συσπασεις να ποναω απιστευτα ωσπου εκανα και εμετο απο τον πονο.ενω η κουμπαρα μου που ητανε ηρεμη ηταν μια χαρα

την ωρα της ληψης δεν ποναει καθολου ενα τσιμπιματακι αισθανεσαι και ακομη ενα στον πλακουντα και τελος,αυτο ολο κραταει περιπου 30 δευτερολεπτα.τιποτα δεν ειναι

σου ευχομαι τα καλυθτερα αποτελεσματα

μονο να προσεξεις μετα για λιγες μερες

εγω παίρνω filicine,gynotradiferon,trofocard και calciforum αλλα τα trofocard θα τα σταματησω μαλλον το σαββατο τα επαιρνα για μια μικρη αποκολληση που ειχα και τα συνεχισα λογω τροφοβλαστης και τωρα θα τα σταματησω

Δεν μπορω να πω οτι με πειραζουν και μαλιστα φοβομουν το σιδηρο γιατι ειμαι δυσκοιλια και τελικα παω τουαλετα κανονικα.εμενα με πειραζαν πολυ οι αντιπυκτικες αλλα ευτυχως τις σταματησα

Τελικά κοριτσια πάλι δεν την κάναμε την τροφοβλαστη! Ειναι το ενα το σπόρι βαθιά κ δεν το διακινδυνεύει ο γιατρός να βάλει τη βελόνα. Θα πάμε για αμνιοπαρακεντηση σε δυο εβδομάδες. Φαντάζομαι πως θα ειναι πιο εύκολο να γίνει αυτή τη φορά!

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια!!!!Τι κάνετε???εγώ έχω βαρεθεί στο σπίτι.Ευτυχώς έχει έρθει και η μαμά μου και την έχω παρεούλα-βοήθεια.Ο άντρας μου τις μέρες που δουλεύει έχει 15ωρες βάρδια.Σήμερα μου μαθαίνει πλέξιμο. Θέλουμε το Σαββατοκύριακο να φύγουμε,να πάμε στα μέρη μου για τις γιορτές και ελπίζω την Παρασκευή να μου δώσει το οκ ο γιατρός.

Κοριτσια καλημερα! Χάθηκαμε όλες! Έχουμε κ το γκρουπ στο Facebook κ ετσι δεν μπαίνουμε συχνά εδω πια. Σημερα κλείνω τις 14 εβδομάδες! Κ ειμαι πολυ χαρούμενη! Οι αναγουλες με έχουν σχεδόν εγκαταλείψει κ η κοιλιά μου εχει παρά φουσκώσει. Εχω ήδη αγοράσει μερικά ρούχα εγκυμοσύνης κ μου φαίνεται σε λίγο καιρό θα χρειάζομαι κ παλτό ! Εσεις πως είστε; sangreluna πλησιάζει κ η αυχενικη σου ε;

πραγματικα εχουμε χαθει απο εδώ. μπαινω σχεδον καθημερινα αλλα δεν βλεπω αναρτησεις.

εγώ εχτός απο πρωινές τάσεις λιποθυμιας και αδυναμία δεν έχω τιποτε άλλο.

ρούχα εγκυμοσύνης δεν εχω πάρει ούτε θα πάρω αφού βολεύομαι αφανταστα με τα κολαν και τα φορεματακια και τις ριχτες μπλουζιτσες μου!

Αντε κοριτσια για πειτε τα νεα σας!!

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

ναι βρε κιντενιο εγω ομως δεν εχω φεις μπουκ και σας εχασα και μπαινω στο ειμαι εγγυος η οχι; αντε μαζευτειτε κατα δω ντε... ναι πλησιαζει την τριτη ελπιζω να ναι καμια εδω

καλως τη νια λοιπον εγω αυτα που λες τα φορουσα στην προηγουμενη τωρα επειδη ειμαι αδυνατη και ειδα οτι παιρνω μονο κοιλια πηγα και πηρα δυο παντελονακια εγκυμοσυνης και τα καταχαρηκα μιλαμε

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...