Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Nima21 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!! Χαιρομαι που το ακούω και χαιρομαι που συμφωνούν κατα βαση, γιατι οκ μας τα λενε εκεινοι, αλλα οταν περνας αποτυχιες, αναρωτιέσαι  αν στα λενε για να σου χρυσωσουν το χαπι ή αν οντως τα εννοούν! Και ειναι σημαντικο να το τονιζουμε αυτο για τις βαθμολογιες για να το βλεπουμε και να παιρνουμε ολες καποια ελπίδα.. προσωπικα εμενα μου έδωσαν θαρρος αυτα τα λογια... Και φυσικα ψαχνεις και τα γύρω γυρω  παραλληλα να εισαι καλυμμενη!  

Ναι κορίτσι μου αλήθεια αυτό μ είπαν ,το μόνο που μ είπε είναι ότι προτιμάνε των 5 6 ημερών γιατί βλέπουν καλύτερα κάτι δεν θυμάμαι πως το είπε, επίσης μια φίλη μου πέρσι πέτυχε εγκυμοσύνη με 2ββ βλαστοκυστη και 6.5 ενδομητριο ... όλα είναι ίσως το σωστό timing 

• Λουλούδια 1

Μανουλες Ιουνιου 2015

sangreluna

Recommended Posts

ει μαμουλη τι καλα μπραβο σε σενα και την κορακλα σου!

Νια μου ψυχραιμια βαθιες ανασες όλα θα πανε καλα σου στελνουμε τη θετικη μας ενεργεια μην αγχωνεσαι κι αγχωνεις και το πιτσιρικι θα περιμενουμε νεα σου

μαρινα καλως ηρθες με το καλο και προσεχε λιγο!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Σας ευχαριστώ όλες για το καλωσόρισμα.

nia85 Ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση.Η εξέταση για τα αντισώματα ήταν αρνητική οπότε όλα καλά.Σήμερα μπαίνω στον τέταρτο.Η αυχενική ήταν καλή.

Πήραμε και τα αποτελέσματα απο κάποιες εξετάσεις που στείλαμε στην Αθήνα για κάποιες ασθένειες και σύνδρομα και ήταν άψογες.

Η αποκόλληση υπάρχει ακόμα αλλά είναι πιο μικρή.Πρέπει να συνεχίσω την ξεκούραση και παίρνω τα utrogestan.

Δεν ήταν το μωρό σε καλή θέση και δεν μπορεί να μου πει σίγουρα για το φύλλο αν και εγω νομίζω οτι ξέρει.Ελπίζω να το μάθουμε την επόμενη φορά.

ΜΑΜΟΥΛΗ μπράβο για τα αποτελέσματα!!!

Εύχομαι σε όλες να ακούσετε καλά νέα για τα μωράκια σας!!!!

Διαφημίσεις

Συγχαρητηρια νια μπραβο να χαιρεσαι τον τριτο γιοκα σου αχ λετε μου για αγορια βρε κοριτσια να περνω θαρρος και για καλες αυχενικες να παιρνω περισσοτερο θαρρος

Μπραβο και σε σενα δημητρουλα και περαστικα

Μπράβο κοριτσάρες μου!τέλεια τα νέα σας!Ρε κορίτσια όμως πολλούς γαμπρούς ακούω καμια τσούπρα να μας κάνει παρέα δεν θα έρθει!!!!!!!!!!!!

Το πόσο έχω ηρεμήσει δεν φαντάζεστε....και έχω αρχίσει να την νιώθω την μουμούκα μου εσείς δεν νιώσατε ακόμη τίποτα;;;τι στι καλο

ό να είναι ιδέα μου...δεν νομίζω...

εχθές πήραμε και το πρώτο μας ρουχάκι!!!!!έχουμε τρελαθεί οικογενειακώς!:D:D

Διαφημίσεις

Kαλημερα!!! μαμα κ γιος ειναι αρρωστοι! κ το δικο μου παπ-α βγηκε καλο! στις 10/12 γυναικολογο κ στις 20/12 εμβρυολογο!

περαστικά δημητρούλα μου και να προσέχεις.κι εγώ είχα άρρωστο τον άντρα μου και τώρα και τα παιδάκια μου...να δω πόσο θα αντέξω εγώ να μην κολλήσω

μαμουλη χαιρομαι παρα πολυ για σένα!! μπραβο κοπέλα μου είδες τι ευχαριστα νεάκια!!! εγω αγωνιώ για αποψε!!! δε μου λες μαμουλη ποσο χρονων εισε αν επιτρεπετε;

πότε εστειλες μηνυμα της Δημητρας? μήπως δεν το ειδε ακομα..

είμαι 34 χρονών και παίζει πολύ μεγάλο ρόλο γιατί εάν τα αποτελέσματα που είχα είχαν να συνδιαστούν με μικρότερη ηλικία δεν θα υπήρχε κανένα θέμα.η ηλικία μας τα άλλαξε κατά πολύ!

καλησπέρα κορίτσια!όλα πολύ καλά με την αυχενική!σε καμία εβδομάδα θα βγει και το pappA οπότε και τα συνολικά αποτελέσματα! Εμάς φύλο δεν μπόρεσε να δει στην αυχενική! Ποιο κορίτσι έχει σειρά τώρα?νομίζω η sangreluna σωστά?

γεια σου sangreluna!δεν ξέρω δεν νομίζω να έχει πει κάποια άλλη κοπέλα πότε έχει αυχενική! όλα καλά θα πάνε και στη δική σου αυχενική!το μωράκι σου θα είναι υγιέστατο!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...