Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , MK2012 είπε:

Το καλύτερο με ρώτησε η μικρή μου αδελφή μου είναι 24. Της λέω «έκανα εμβρυομεταφορα». Με ρωτάει «τι μετέφερες;» Της απαντάω «Έμβρυα!» και με αποτελείωσε ρωτώντας «που τα πήγες;» Της λέω «Βόλτα να πάρουν τον αέρα τους» 😂😂

Ενταξει μπορώ να πω πως γέλασα. Αλλα πέρα από την πλάκα τώρα όντως δύσκολα θα μπει κάποιος στη θέση μου. Η μητέρα μου έκανε 4 παιδιά, έμενε έγκυος για πλάκα. Οταν της τα εξηγώ καμία φορά με κοιτάει σαν εξωγήινο. Το χειρότερο είναι όταν έρχονται και μου λένε «η τάδε έμεινε έγκυος στα 45, εσύ στα 33 αποκλείεται να μη μπορείς». Ε εκεί βγαίνω από τα ρούχα μου.

Παιδιά μην παρεξηγουμε κανένα γιατί όλοι μας δεν μπορούμε να καταλάβουμε κανένα άλλο εκτός από τον εαυτό μας ο καθένας με τα προβλήματα του . Καλός ή κακώς έτσι είμαστε όλοι οι άνθρωποι . Ούτε όλοι μπορούμε να ρωτάμε συνέχεια για το πρόβλημα του άλλου. Αύριο μεθαύριο θα κάνετε παιδάκι Κ θα ξεχαστούν όλα θα αρχίσουν αλλά προβλήματα που τώρα δεν ρωτάτε τους άλλους αν έχουν . Έτσι είναι αυτά .... 

• Μου αρέσει 1

Μανουλες Ιουνιου 2015

sangreluna

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κοριτσια καλησπερα!

γυρισαμε κ μεις! ολα καλα με τις αυχενικες! ειναι σε διαφορετικους σακους αλλα με εναν πλακουντα! ο γιατρος ειπε οτι θα μας παρακολουθει πιο συχνα για να εντοπισουμε νωρις το συνδρομο υποκλοπης - αν εμφανιστει- ειναι αυτο που το ενα τρεφεται περισσοτερο σε βαρος του αλλου!

προς το παρον οι ενδειξεις ειπε πως ειναι πολυ καλες.τα μικρα εχουν το ιδιο μεγεθος κ οι λωροι τους βρισκονται σε αποσταση!

μαμουλη μου,καλη τυχη, ολα καλα θα πανε! η αυχενικη σου δεν ειναι τοοοοσο μεγαλη πια! να μας πεις νεα

κιντενιο μπραβο για την αυχενικη!

ZZt2p3.png

JNFwp2.png

Μπράβο Δημητρα! Όλα καλα! Εδώ ρε κοριτσια ούτε σου μιλάνε για το φύλο! Κ αν τολμησεις να ρωτήσεις σε κοιτάνε με μισό μάτι... Οπότε κ εγω έπαψα να ρωτάω, αν κ με τρώει η αγωνία! Θα το μάθω στην Ελλαδα τα Χριστούγεννα απο τον γυναικολόγο μου! Αχ κοριτσια τι ανακούφιση να παίρνεις καλα νέα!

Μαμουλη σε εχω στο μυαλό μου.

hBdsp2.pngh9oap1.pngWRnvp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!Όλα πολύ καλά χθες στον γιατρό! Μεγάλωσε πολύ σε σχέση με τον προήγουμενο υπέρυχο και ήταν πολύ πολύ ζωηρό! κουνιόταν συνέχεια!

Επόμενη εξέταση η αυχενική την Τετάρτη!

Καλό σκ να έχουμε!

μπραβο κοριτσια χαιρομαι πολυ που τα νεα σας ειναι ευχαριστα!εγω εκανα την εξεταση και τωρα ειμαι ξαπλα και αναμενω...τελικα τα αποτελεσματα της αυχενικης μου ηταν 1/157....δυστυχως οχι και πολυ καλο ποσοστο...τωρα πιστευω τη δευτερα να σας εχω ευχαριστα νεα!!!!!!καλο βραδυ....

καλησπερα κοριτσια κ με το καλο τα μωρακια ολων!!

γραφω για να δωσω κουραγιο στη Μαμουλη και να της πω να σκεφτεται θετικα!!

την προηγουμενη Πεμπτη εκανα αυχενικη κ ηταν 2,8 που σε συνδυασμο με την ταχυκαρδια που ειχε το μωρο,μας εδινε ποσοστο για τρισωμια 13 1:333...την Δευτερα βγηκε κ η Papp-A και τα αποτελεσματα ηταν απογοητευτικοτατα..1:13 για στρισωμια 13 και 1:160 για νταουν..την Τριτη λοιπον αναγκαστικα πηγαμε για ληψη τροφοβλαστης κ την επομενη το βραδυ επεσε το τηλεφωνημα που μας ανακουφισε!ο αγοραρος μας ειναι καλα απλα εχουμε το θεμα της καρδιας που πρεπει να δουμε μολις μεγαλωσουμε λιγο.

ειμαι σιγουρη οτι τα αποτελεσματα σου θα ειναι πολυ πολυ καλα κ θα χαλαρωσεις να απολαυσεις την εγκυμοσυνη σου.αν εχεις βοηθεια στο σπιτι,θα προσεξεις λιγο να ξεκουραστεις κ ολα θα πανε καλα!καταλαβαινω απολυτα την αγωνια σου αλλα σκεψου οτι ειναι κ λιγο το κυκλωματακι που μας βαζει στο τρυπακι να εξεταζομαστε ανελεητα για να κινειται το χρημα,αν με εννοεις!το μωρακι σου θα δεις ειναι καλα!!

με το καλο ολες οι κοιλιτσες να μας φερουν γερα μωρακια!!!

GjJbp3.png7IWup3.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια! επομενη ειμαι εγω! αύριο εχω αυχενικη!!

μαμουλη περιμένουμε νέα σου!

Δημητρα σου ειπε πιθανπότητα για το φύλο οχι σίγουρα φανταζομαι ε; αν και σε διαφορετικους σακους θα ειναι το ιδιο φυλο λογικα;; αχ τα εχω μπερδεμενα με τα διδυμα... για να εχουν ενα πλακουντα σημαίνει ότι ήταν ενα ωαριο αρα το ιδιο φύλο;; και απλα χωριστηκαν σε δυο σακους;; help!!!:confused:

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Κοριτσια καλημερα! Καλο μήνα κ καλη εβδομάδα! Νια καλη επιτυχία αύριο! Μαμουλη νομίζω όλες σε σκεφτόμαστε! Πάντως πολυ ενθαρρυντικό αυτο που έγραψε η Λιτσα84! Όλα καλα να πανε!

hBdsp2.pngh9oap1.pngWRnvp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...