Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 27 λεπτά , Xristina96 είπε:

Αυτό που λένε οι γιατροί χαλάρωσε 😒 Χαχαχαχαχ εγώ πονάω στην εμβρυομεταφορά από τον κόλπο διαστολέα. Και μου είπε την επόμενη φορά με μέθη 😂 και η άλλη κοπέλα κάνει ωοληψια χωρίς; Σκέφτομαι με μέθη να κάνω τεστ παπ στο τέλος 😂😂

Την ίδια απορία είχα, του λέω έτσι θα πάμε και στην εμβρυομεταφορά; Μου είπε δεν πονάει καθόλου, ούτε που θα το καταλάβεις. Αντε να δούμε 🫣
      Χωρίς μέθη ωοληψία ούτε να το σκέφτομαι δεν θέλω! Γενικά δεν θέλω να ξανακάνω τίποτα απ όλα αυτά τα βασανιστήρια! Γίνεται το 25 να μας κάνει αυτή τη χάρη και όλες μαζί όπως είμαστε να πάμε πακέτο για γέννα; Αυτό θέλω! 🙏 μια και καλή στην μεγάλη πίστα! 

• Ευχή 1
      • Λουλούδια 1

Μανουλες Ιουνιου 2015

sangreluna

Recommended Posts

Αννα καλημερα...το θεμα τσιγαρο μεγαλη ιστορια...εμεις ειπαμε με τον αντρα μ οταν ξεκινησουμε προσοαθειες για μωρο θα το κοψουμε κ οι 2...ε παντρευομαστε αυγουστο κ οκτωβρη λεμε ε ας ζουζουνιαστουμε ελευθερα...εκει μ λεει τσιγαρο ομως τελος...εσκαγα να πω την αληθεια 1-2 τη μερα εκανα...2.5 εβδ μετα περιμενα ν αδιαθετησω κ τσουπ θετικο τεστ...ε δεν ξανακαπνισα...πιστευω οτι αρκετα απο τα κιλα της εγκυμοσυνης οφειλονται εκει...διοτι μου ελειπε πολυ! Ο μονος λογος π δεν θελω τωρα να ξανακαπνισω εκτος θηλασμου φυσικα ειναι γιατι σκεφτομαι τι περασα για να το κοψω κ ποσα κιλα περασαν πανω μου κ λεω φτου κ απο την αρχη σε επομενη εγκυμοσυνη δεν θ αντεξω...οπως επισης τρελλαινομαι νε γνωστες μου που κανουν κηρυγμα για το θηλασμο κ για τα περι μωρου ολα φυσικα κ οχι κρεμες οχι το ενα οχι το αλλο αλλα το τσιγαρο στο χερι κ στην εγκυμοσυνη κ στο θηλασμο...γι αυτο λεω γενικα μην σκατε μανουλες...καμια μας δεν ειναι η ολοσωστη που θα κρινει τις αλλες...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Mama καλημερα...εσυ τα καλλιτεχνικα τα παιζεις στα δαχτυλα...καλα κοριτσια αν δειτε τι εχει κανει το ατομο σπιτι της διακοσμητικα μονη της θα παθετε...χρυσοχερα!!

Mama μου οχι βιτρω αν καταλαβα σωστα.σε οτιδηποτε γυαλινο απο μπουκαλι μεχρι τζαμι μπορει να σου κανει μια παρασταση.εμενα πχ σε ενα τετραγωνο βαζο που ειχα απο ανθδεσμη που θα το πετουσα ηταν απλο γυαλι εκανε ενα λουλουδι με χρυσο χρωμα και σκαλισε τα αρχικα μας.η σε ενα βαζο αλλο μια χρονια ειχε κανει μια υπεροχη μωβ πεταλουδα.αλλα χανει στα λογια τελειο.πχ σε ενα γαμο στην κρητη ειχα παραγγειλει σουβερ η κοπελα και τις τα ζωγραφισε .πολυ πρωτοτυπο για γαμο.

Dimitra μου εχεις δικιο .οσο αναφορα το τσιγαρο δεν λεω ποτε αλλα θα το σκεφτω πολυ να το ξαναρχισω.πρωτον η μικρη μεγαλος και σοβαρος λογος.μετα η δικη μου ψυχολογια και τριτον αν χασω ολα τα κιλα σε μια πιθανη δευτερη εγκυμοσυνη που το σκεφτομαι στα κοντα δεν διατειθεμαι να το ξαναπερασω ολο αυτο.

ασε το καλοκαιρι ειμαι στο παρκο και μια μανουλα που θηλαζε με κοιταξε καπως που εβγαλα και εκαλα γαλα στην μπουμπου για να φαει ενω εκεινη θηλαζε.και στο καπακι αφηνει το παιδι στο καροτσι κ καπνιζει .ε ελεος.

εγω δεν κρινω καμμια.κανει οτι θελει .αλλα αν με κρινει την πατησε.

τελοςπαντων μεγαλο θεμα.

mama Μου πως και δεν ασχοληθηκες και επαγγελματικα.εχει πολυ περασει οτιδηποτε χειροποιητο.

0wZgp2.png?S6Z3sQqD

image.php?type=sigpic&userid=39504&dateline=1436784875

Διαφημίσεις

Καλα Άννα στραβοκοιταξε εσένα με το γάλα κι αυτή άφησε το μωρό και άναψε τσιγάρο;;ς έλεος....ας μην μιλήσω για το τσιγάρο..... Και να πω για αυτά τα άτομα που είναι κολλημένα και κομπλεξικα!!! Τι ρατσισμός είναι αυτός πια;;;

Άννα ωραίο ακούγεται αυτό που κάνει ή κουμπάρα σας!!! Μπράβο της!!!

Εγω Δούλευα σε ένα εργαστήριο που εφιαχνε χειροποίητα ειδη διακόσμησης αλλά να το αρχίσω μόνη μου δύσκολα, είμαι αρκετά ανασφαλής θέλω μαζί κάποιον και γενικά σπρώξιμο!!! Θα περιορίστηκε σε πράγματα που θα κάνω για φίλους!!!

yk1yp3.png

Eιναι μεγαλο θεμα mama μου.ο καθενας οτι κανει το κανει για τον εαυτο του.

Ενδιαφερον αυτο που εκανες.ξερεις εγω γενικα γοητευομαι με οτιδηποτε εχει να κανει με ανθρωπινο δημιουργημα.κατε με θελει μεγαλη αγαπη για αυτο που κανεις και ειναι ιδιαιτερα δημιουργικο.μεσω αυτου φαινεται το ευρος της ψυχης ενος ανθρωπου.θελει ευαισθησια ψυχης και βεβαια να το εχεις.

αν καποια στιγμη σου δωθει ευκαιρια και το εχεις τολμησε το.ειναι σπανιο να ασχολουμαστε και να ειναι και μεσο βιοποριστικο κατι που μας αρεσει και το αγαπαμε.

0wZgp2.png?S6Z3sQqD

image.php?type=sigpic&userid=39504&dateline=1436784875

Κοριτσια Καλησπέρα!

Τι κανετε?

Εγω σημερα εχω ρεπό απο τη δουλειά κ εκμεταλλευτηκα την ωραια μερα κ πηρα το κοριτσι μου κ πηγαμε για καφεδακι σε παραλιακο μαγαζί μιας κ μεις μενουμε τοσο κοντα στη θάλασσα!

Με τον υπνο κ μεις τα ιδια καθε 1-2 ωρες σηκωνομαι για να της βαλω την πιπίλα κ μολις την βαλω ξανακοιμαται! Μετα κατα τις 5 ξυπνάει κ θελει γαλα και αφου την ταισω την αφηνω να κοιμηθει στο κρεβάτι μαζί μας!

Πάντως στο δωμάτιο της κ στην κουνια μια χαρα κοιμάται. ..Έχω βέβαια ενδοεπικοινωνια με κάμερα που μου χαν κανει δωρο γιατι κ γω φοβάμαι τον αιφνιδιο!

Τι κάνετε κορίτσια? Άργησα να μπω σήμερα γιατί το πρωί που κοιμόταν το μωρό έκανα τις δουλειές μου κ μετά είχαμε συνάντηση για ενημέρωση στον παιδικό σταθμό . Εμείς εχθές τέλειο ύπνο κ σήμερα όλη μέρα το ίδιο , κοιμάται μια χαρά κ δεν κλαίει. Έμεινε με την μαμά μου όση ώρα ήμουν στον παιδικό κ ευτυχώς δεν πεινάσε. Θα μείνει πάλι άλλη μια ώρα στις 5 που έχω την φυσικοθεραπεια . Κ εγώ το έχω πολύ με τα καλλιτεχνικά κ κυρίως με τις κατασκευές . Τον στολισμό στην βάπτιση της Κατερίνας τον έκανα μόνη μου κ πολλοι μου ζήτησαν να επιμελήθω κ την δική τους βάπτιση κ γάμο αλλά δεν γινόταν λόγω μειωμένου χρόνου κ της εγκυμοσύνης που ήρθε μετά . Εγώ κορίτσια το τσιγάρο κ στης 2 μου εγκυμοσύνες το έκοψα περίπου στην 7η-8η εβδομάδα που κατάλαβα ότι είμαι έγκυος . Όταν γέννησα την πρώτη μου κόρη το άρχισα ξανά στους 2 μήνες . Τώρα δεν το έχω αρχίσει ούτε έχω σκοπό να το κάνω όσα χρόνια θηλάζω αλλά η αλήθεια είναι ότι ακόμα κ τώρα που το έχω κόψει 1 χρόνο μου λείπει κάποιες φορές με τον καφέ αλλά άλλες φορές πάλι που καπνίζουν κ μου έρχεται η μυρωδιά του δεν μου αρέσει καθόλου. Ωστόσο σήμερα γέλασα στο σχολείο με 2 μαμάδες που έχουν αγοράκια γιατί το 1 πάει σπίτι κ λέει εγω θα παντρευτώ την Κατερίνα κ το άλλο η Κατερίνα είναι γκομενα μου ... Τι θα γίνω όταν μεγαλώσει? ??

Διαφημίσεις

Άννα μου πάντα είναι στο πίσω μέρος του μυαλού μου!!! Ήταν ή πιο ωραία περίοδος της ζωής μου όταν έκανα αυτή τη δουλειά

Σ ευχαριστω

Mama82 να σε ρωτησω κατι ασχετο στο τικερακι πως αλλάζουν οι μερες μονες τους γιατι το δικο μου εχει μεινει στις μερες

Που ειχα βαλει οταν το δημιουργησα και ενω το μωρο μεγαλωνει το τικερακι μενει στασιμο....

Μαρία μια χαρά Τ

το κορίτσι σου!!! Καλα ή μεγάλη θα κάψει πολλές καρδιές!!! Από πίσω της θα τρεχετε!!! Χαχα

Ευακι πολύ καλά έκανες ζηλεψα τον καφέ!!! Δεν ξέρω πως μπορείς ν κανείς το τικερακι σου εγώ το έκανα με την βοήθεια του άντρα μου

Αννα πολύ ωραία τα έκανε!!! Μπραβο

Μαρία να μια πολύ καλή και κερδοφόρα δουλειά για το μέλλον και δημιουργική!!!

yk1yp3.png

τι κανετε? εγω υπομονη..

λεω να δω τη θετικη πλευρα των πραγματων μιας κ δεν εχω ουτε μαγειρεμα ουτε πλυσιμο ουτε σιδερωμα αφου μενω στα πεθερικα.

κατατα αλλα εχω κοψει το καπνισμα 3 χρονιατωρα ..καπνιζουν διπλα μου κ αηδιαζω...

Αχ κοριτσάκι μου προσπάθησε να χαλαρώσει και και για σένα και για το μωρό σου, καταλαβαίνουν τα πάντα!!!

Σε καταλαβαίνω όσο καλοί και αν είναι δεν ει αι εύκολο και δεν μπορείς να χαλαρώσει αν δεν είναι δικό σου σπίτι όμως λίγο έμεινε σε λίγο θα πάτε στο σπιτάκι σας!!!

yk1yp3.png

Καλημερα κοριτσια πως ειστε?

Μολις ειχα γραψει ενα κατεβατο και χαθηκαν ολα. Πφφφφφφ

Βλεπω συζητατε για το τσιγαρο. Εγω κοριτσια δεν καπνισα ποτε. Ουτε ο αντρας μου. Οσο για τα κιλα μια απο τα ιδια και εγω. Προσπαθω να ξεφορτωθω της εγκυμοσυνης, μου εχουν μεινει 5 ακομα για να ειμαι στα ιδια με πριν.

Mama πως παει ο υπνος σας?

Kirtiblue σε καταλαβαινω απολυτα, δεν ειναι ωραιο να μην εισαι στο χωρο σου. Υπομονη κοριτσι μου.

Αννα ταλεντο η κουμπαρα σου!

Μαρια απο τωρα διεκδικουν την κορουλα σου? ?? Σκεψου να μεγαλωσει κιολας!!

Evaki εκμεταλλευτειτε οσο μπορειτε τον καλο καιρο για βολτουλες!

Ευη περαστικα στην μικρη!

Δημητρα ειδες καμια διαφορα στο γαλα τωρα που αδιαθετησες?

Εμεις κοριτσια εχουμε παιδιατρο σημερα. Αντε να δουμε ποσο μεγαλωσαμε, να κανουμε το εμβολιο μας και να δουμε τι θα μας πει για τις στερεες.

Φιλια σε ολες!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...