Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 27 λεπτά , Xristina96 είπε:

Αυτό που λένε οι γιατροί χαλάρωσε 😒 Χαχαχαχαχ εγώ πονάω στην εμβρυομεταφορά από τον κόλπο διαστολέα. Και μου είπε την επόμενη φορά με μέθη 😂 και η άλλη κοπέλα κάνει ωοληψια χωρίς; Σκέφτομαι με μέθη να κάνω τεστ παπ στο τέλος 😂😂

Την ίδια απορία είχα, του λέω έτσι θα πάμε και στην εμβρυομεταφορά; Μου είπε δεν πονάει καθόλου, ούτε που θα το καταλάβεις. Αντε να δούμε 🫣
      Χωρίς μέθη ωοληψία ούτε να το σκέφτομαι δεν θέλω! Γενικά δεν θέλω να ξανακάνω τίποτα απ όλα αυτά τα βασανιστήρια! Γίνεται το 25 να μας κάνει αυτή τη χάρη και όλες μαζί όπως είμαστε να πάμε πακέτο για γέννα; Αυτό θέλω! 🙏 μια και καλή στην μεγάλη πίστα! 

• Ευχή 1
      • Λουλούδια 1

Μανουλες Ιουνιου 2015

sangreluna

Recommended Posts

Καλημερουδια κοριτσια.

τι τελεειες ηλιολουστες μερες.για καφεδακι στην παραλια.αν δεν δουλευα θα επαιρνα την ζουζουνα και βολτιτσα στην παραλια.

kιrtiblue μου υπομονη θα στρωσουν τα πραγματα και συντομα θα ξαναβρειτε τους ρυθμους σας.

christab μου πολυ μικρη ηλικια τα δοντακια στο πρωτο σου.παιδευονται τα καημενα.

mama μου ελπιζω να στρωσει ο υπνακος σας.ευτυχως εμεις κοιμομαστε ολο το βραδυ προς το παρον.

Ευη μου περαστικα για την μικρουλα σου.γρηγορη αναρρωση.

Μαρια μου μια χαρα ξεκουραστηκες εστω και λιγο.

Κοριτσια δυσκολα ειναι οταν ο υπνος ειναι λιγοστος.δεν μπορεις να λειτουργησεις ολη την μερα.

καλη μερα να εχουμε.φιλια σε ολες.

0wZgp2.png?S6Z3sQqD

image.php?type=sigpic&userid=39504&dateline=1436784875

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Α, ωραία, μαμά μου, δηλ. σε βόλεψε η ξαπλωτή στάση, ε; Θα κοιτάξω να τη μάθω από νωρίς να τη συνηθίσουμε κι οι δυο μπας και ξεκλέψω και κανέναν ύπνο τα βράδια. Δηλ. τη βάζεις πάνω στο πάπλωμά σας και κάτω από δική της κουβερτούλα; Ή στο ύψος του κεφαλιού σου πάνω από το ύψος του παπλώματός σας; ελπίζω να μη σε μπέρδεψα έτσι όπως τα λέω :tongue:

η κοιλιά, ναι, η δική μου είναι πριν 2 εβδομάδες περίπου, μην τη βλέπεις έτσι, είμαι στον 7ο κ έχω πάρει ήδη 10 κιλά :mrgreen: ελπίζω να είδατε κ καμιά προκοπή στο θηλασμό από χάσιμο κιλών, ε; γιατί πήρα ήδη πολλά και τρώω συνέχεια, πεινάααω πολύ, και διαβάζω ότι χάνεις τόσες θερμίδες με το θηλασμό, μη μείνω με τα κιλά δώρο μια ζωή! Δεν φταίω, τρώω υγιεινά, αλλά συνέχεια και έχω μεγάλη όρεξη, δεν ξέρω τι μου έχει συμβεί.

απο που να αρχισω....

κατ αχην εισαι σωματαρα ! ελα να δεις εμενα!! χαχαχαχα εγω πηρα 14 κιλα , εχασα τα 8 αμεσως κ τωρα ειμαι να χασω αλλα 3 τα οποια να σου πω ην αληθεια δε θελω γιατι ειμαι οκ ..τωρα ειμαι 55.ξεκινησα την εγκυμοσυνη απο 49!! ελεος ...στο θηλασμο εγω ετρωγα στην αρχη τριπλασιες ποσοτητες απο οταν ημουν εγκυος. κ ναι ο θηλασμος σε βοηθαει να χασεις.

εγω εχω λικνο το next to me , ο μπεμπης μου ε ιναι 4 μιση μηνων κ ισα ισα χωραει τωρα...τον επομενο μηνα θα τον βαλω σε κουνια σιγουρα, γιατι στριμωχνεται πολυ στο λικνο τωρα.

οσο για τον υπνο...και εγω στην αρχη ελεγα δεν παρχει περιπτωση να τον κοιμιζω μαζι μυ φοβαμαι κλπ. τωρα υπαρχουν βραδια που κοιμομαστεκαι οι 3 μαζι. η λυση . ειναι η εξης¨: μονες κουβερτες η παπλωματα για μενα και τον αντρα μου κ το παιδι τη δικη τυ. εχω σωθει με την ξαπλωρτη σταση! κοιμαμαι κανονικοτατα ενω αυτος θηλαζει κ κοιμαται επιτοπου. τν βαζω να κοιμηθε κ αναμεσα μαε χρησιμοποιοντας το μαξιλαρι θηλασμου αναμεσα σε αυτον κ τον αντρα μου, γιατι εγω αποκλειεται να τον πλακωσω .εχω το νου μου εκει θα το δεις κ εσυ...

αντε με το καλο κ εσυ κοριτσι μου!

ευη περαστικα στο παιδι!

μαμα σενοιωθω αυτην την απορια εχω κ εγω...δε ξερω τι να κανω..

εμει ειμασε χανια κ ο μπαμπας μας στην θηνα να διωξει το σπιτι αλλα δε μπορει γιατι εχουν απεργια οι λιμενεργατες...εχω φρικαρει ..μενουμε στην πεθερα μοθ.

θελω το σπιτι μου! το οποιο δεν εχουμε βρει.

το πιδι εχει φρικαρει. εχτες δε γελαγε καθολου. εχει αλλαξει τοσα κρεβατια κ τοσα σπιτια...κανω απειρη υπομονη ...

απο που να αρχισω....

κατ αχην εισαι σωματαρα ! ελα να δεις εμενα!! χαχαχαχα εγω πηρα 14 κιλα , εχασα τα 8 αμεσως κ τωρα ειμαι να χασω αλλα 3 τα οποια να σου πω ην αληθεια δε θελω γιατι ειμαι οκ ..τωρα ειμαι 55.ξεκινησα την εγκυμοσυνη απο 49!! ελεος ...στο θηλασμο εγω ετρωγα στην αρχη τριπλασιες ποσοτητες απο οταν ημουν εγκυος. κ ναι ο θηλασμος σε βοηθαει να χασεις.

εγω εχω λικνο το next to me , ο μπεμπης μου ε ιναι 4 μιση μηνων κ ισα ισα χωραει τωρα...τον επομενο μηνα θα τον βαλω σε κουνια σιγουρα, γιατι στριμωχνεται πολυ στο λικνο τωρα.

οσο για τον υπνο...και εγω στην αρχη ελεγα δεν παρχει περιπτωση να τον κοιμιζω μαζι μυ φοβαμαι κλπ. τωρα υπαρχουν βραδια που κοιμομαστεκαι οι 3 μαζι. η λυση . ειναι η εξης¨: μονες κουβερτες η παπλωματα για μενα και τον αντρα μου κ το παιδι τη δικη τυ. εχω σωθει με την ξαπλωρτη σταση! κοιμαμαι κανονικοτατα ενω αυτος θηλαζει κ κοιμαται επιτοπου. τν βαζω να κοιμηθε κ αναμεσα μαε χρησιμοποιοντας το μαξιλαρι θηλασμου αναμεσα σε αυτον κ τον αντρα μου, γιατι εγω αποκλειεται να τον πλακωσω .εχω το νου μου εκει θα το δεις κ εσυ...

αντε με το καλο κ εσυ κοριτσι μου!

Κιτριμπλού μου, σ' ευχαριστώ πολύ πολύ! Καλά, με 55 θεά είσαι!!! Λέω κι εγώ τα 2κ. από όοοσα θα πάρω να τα κρατήσω κ να επιστρέψω στα 57 αν τα καταφέρω (που μου δίνετε πολύ κουράγιο η αλήθεια είναι!). Το θέμα μου είναι ότι αισθάνομαι ήδη ότι τρώω πολύ, σκέψου με το θηλασμό πόσο θα γελάσουμε που λέτε ότι ανοίγει κι άλλο η όρεξη!

Για το λίκνο σας το θυμάμαι ποιο έχετε γιατί ήμουν ανάμεσα στα δύο της κίκο, τελικά μου χάρισαν το άλλο που έχει κι η μαμά κι επειδή είναι κ λίγο μικρότερο νομίζω απ' το δικό σου, μάλλον ως 4μ. βλέπω τον μπέμπη μου να χωράει. Μετά θα μεταφερθούμε στο κρεβάτι μου νομίζω, αφού οι νυχτερινοί θηλασμοί καλά κρατούν όπως φαίνεται. Εμένα με είχε λίγο προβληματίσει το άγχος αποχωρισμού που σου λένε βάλε τον στο κρεβατάκι του ή πριν τον 7ο που αρχίζει πάνω κάτω το άγχος ή αλλιώς πάει για μετά το 2ο έτος η δουλειά, άγχος στο άγχος δηλ., μας έχουν τρελάνει κι αυτοί οι ψυχολόγοι!

Τελοσπάντων, νομίζω θα μας καθοδηγεί κι η ίδια η πραγματικότητα, το μωράκι και το ένστικτο, αν δω τον μπέμπη μου ήρεμο κι ευτυχισμένο με την όποια λύση κι εμένα+τον άντρα μου σε λογικά πλαίσια, θα την ακολουθήσω, δεν το συζητώ. Τώρα είδα ότι κι η mama άλλαξε τακτική κ παρακολουθώ με αγωνία κι είμαι σίγουρη ότι θα τη βρούμε τη φόρμουλα όλες που βολεύει για εμάς κ τα μωρά μας! Θέλει κ λίγο πειραματισμούς και ανοιχτό μυαλό και όσο μπορούμε να μην τρελαινόμαστε με τις υποδείξεις που είναι κι αντιφατικές (τα λέω για να τ' ακούω!)

vLmAp2.png FMoxp2.png

Kirtiblue μου πόσο δίκιο έχεις!!! Υπομονη κοριτσάκι μου, ψαξτε τα πάντα μην χαλαρώνει ο άντρας σου επειδή μενετε στην πεθερά σου!!!

Ο καημενουλης ο μικρός προσπαθεί να προσαρμοστεί φαίνεται!!!

Jo μια χαρά θα σας βολεψει το λίκνο

Νομιζα η kirtiblue θα σου πει για τα κιλά που αγχωνεσαι αλλά κι αυτή σωματαρα......πήγα να πάρω θάρρος και την πατησα....δεν θέλετε να σας πω ποσά κιλά είμαι....

Τέλος πάντων

Όσο για τον ύπνο θα δοκιμασω σήμερα να επιμεινω στο να κοιμηθεί στο λίκνο αλλά δύσκολο το κόβω αλλά πρέπει να προσπαθήσω για να μην έχει θέμα μετά

Όσο για τους ψυχολόγους αφήστε και λίγο το ένστικτο που δεν κάνει λάθος!!!

Φιλάκια

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

Κιτριμπλού μου, σ' ευχαριστώ πολύ πολύ! Καλά, με 55 θεά είσαι!!! Λέω κι εγώ τα 2κ. από όοοσα θα πάρω να τα κρατήσω κ να επιστρέψω στα 57 αν τα καταφέρω (που μου δίνετε πολύ κουράγιο η αλήθεια είναι!). Το θέμα μου είναι ότι αισθάνομαι ήδη ότι τρώω πολύ, σκέψου με το θηλασμό πόσο θα γελάσουμε που λέτε ότι ανοίγει κι άλλο η όρεξη!

Για το λίκνο σας το θυμάμαι ποιο έχετε γιατί ήμουν ανάμεσα στα δύο της κίκο, τελικά μου χάρισαν το άλλο που έχει κι η μαμά κι επειδή είναι κ λίγο μικρότερο νομίζω απ' το δικό σου, μάλλον ως 4μ. βλέπω τον μπέμπη μου να χωράει. Μετά θα μεταφερθούμε στο κρεβάτι μου νομίζω, αφού οι νυχτερινοί θηλασμοί καλά κρατούν όπως φαίνεται. Εμένα με είχε λίγο προβληματίσει το άγχος αποχωρισμού που σου λένε βάλε τον στο κρεβατάκι του ή πριν τον 7ο που αρχίζει πάνω κάτω το άγχος ή αλλιώς πάει για μετά το 2ο έτος η δουλειά, άγχος στο άγχος δηλ., μας έχουν τρελάνει κι αυτοί οι ψυχολόγοι!

Τελοσπάντων, νομίζω θα μας καθοδηγεί κι η ίδια η πραγματικότητα, το μωράκι και το ένστικτο, αν δω τον μπέμπη μου ήρεμο κι ευτυχισμένο με την όποια λύση κι εμένα+τον άντρα μου σε λογικά πλαίσια, θα την ακολουθήσω, δεν το συζητώ. Τώρα είδα ότι κι η mama άλλαξε τακτική κ παρακολουθώ με αγωνία κι είμαι σίγουρη ότι θα τη βρούμε τη φόρμουλα όλες που βολεύει για εμάς κ τα μωρά μας! Θέλει κ λίγο πειραματισμούς και ανοιχτό μυαλό και όσο μπορούμε να μην τρελαινόμαστε με τις υποδείξεις που είναι κι αντιφατικές (τα λέω για να τ' ακούω!)

οπως ακριβως το ειπες . η πραγματικοτητα , το μωρο κ το ενστικτο με ισσοροπια με το συζυγο.

κοιτα να δεις η δικη μου φιλοσοφια ειναι οτι για ολα πληρωνεις ενα τιμημα .

στην προκειμενη οταν το παιδακι σου το αφησεις να παρει το χρονο του κ να φυγει οποτε αισθανεται αυτο ασφαληαπο το δωματιο σου πληρωνεις το τιμημα του προσωπικου χρονου με τον αντρα σου , απο την αλλη ομως εχεις ενα παιδι συναισθηματικα γεματο κ ασφαλη (μιλαμε παντα σε λογικα πλαισια γιατι ακουω κ περιπτωσεις αιδια δημοτικου να κοιμουντα με τους γονει τους)

απο την αλλη αν διωξεις απο το δωματιο ενα μωρο που δεν ειναι ετοιμο γιατι φοβασαι μην προσκοληθει σε σενα κ δεν θα εχεις προσωπικες στιγμεςθα πληρωσεις ισως -και λεω ισως γιατι τελικα κανεις δεν ξερει - το τιμημα να εχεις ενα παιδι ανασφαλη...

δε ξερω... εγω προτιμω να πληρωσω το πρωτο..

εγω να σου πω την αληθεια θα τον κρατησω στηνκουνια στο δωματιο οσο περισσοτερο μπορω..σκεφτομαι το 9μηνο σιγουρα γιατι μπορει ν α με περασετε ια τρελη αλλα φοβαμαι κ το συνδρομο αιφνιδιου ουτε να οτ πω δε μπορω. ο παιδιατρος μου ειπε οτι εξαληφεται στην ηλικια του 1 κ μειωνονται δραματικα τα ποσοστα οσο θηλαζεις κ οσο κοιμαται το μωρο στο δωματιο σου. οποτε λογο φοβιας κιολας το μπεμπεη θα ον εχω μεσα οσο περισσοτερο μορω

Kirtiblue μου πόσο δίκιο έχεις!!! Υπομονη κοριτσάκι μου, ψαξτε τα πάντα μην χαλαρώνει ο άντρας σου επειδή μενετε στην πεθερά σου!!!

Ο καημενουλης ο μικρός προσπαθεί να προσαρμοστεί φαίνεται!!!

Jo μια χαρά θα σας βολεψει το λίκνο

Νομιζα η kirtiblue θα σου πει για τα κιλά που αγχωνεσαι αλλά κι αυτή σωματαρα......πήγα να πάρω θάρρος και την πατησα....δεν θέλετε να σας πω ποσά κιλά είμαι....

Τέλος πάντων

Όσο για τον ύπνο θα δοκιμασω σήμερα να επιμεινω στο να κοιμηθεί στο λίκνο αλλά δύσκολο το κόβω αλλά πρέπει να προσπαθήσω για να μην έχει θέμα μετά

Όσο για τους ψυχολόγους αφήστε και λίγο το ένστικτο που δεν κάνει λάθος!!!

Φιλάκια

ασε ρε μαμα κ εσυ μια χαρα θα εισαι απο κιλα! αλλωστε παιζει κ το υψος ρολο!!

ρε συ σκεφτομαουν εχεις σκεφτει οτι η μικρη σου μπορει να μη θελει το λικνο γιατι δε χωραει κ δε μποει να απλωθει? το λουλαγκο που εχεις ειναι πιο μικρο απο το νεξτ του μι που εχω εχω κ η δικη σου ειναοι πιο μεγαλη απο τον δικο μου

Λες βρε kirtiblue;; Βέβαια την βλέπω μια χαρά να χωράει στο λίκνο, βέβαια όταν είναι μαζί.μας στο κρεβάτι ο άντρας μου κολλάει στον τοίχο (αναγκαστικά η μια μεριά κολλάει τοίχο για να χωράει το λίκνο δίπλα μου) και εγώ στην μέση και ή κύρια μισό και κρεβάτι για την παρτη της!!! Χαχα βέβαια με κυνηγάει θέλει να μ ακουμπάει γιατί και τα πόδια της τα βάζει στο τέλος της κοιλιάς μου σαν να είναι ακόμα μέσα στην κοιλιά!!! Δεν με πειράζει που κοιμάται μαζί μας φοβάμαι μην έχει πρόβλημα....θα το παλεψβ όπως και να χει.πάλι δίπλα της είμαι!!!

Αυτό με το μαξιλάρι θηλασμού ανάμεσα σε μένα και τον άντρα μου το κάνα μια φορά αλλά και πάλι φοβάμαι και δεν του έχω εμπιστοσύνη στον ύπνο!!!

yk1yp3.png

Kitriblue, καθόλου τρελή δεν είσαι, διαβάζω ιστορίες κ ο πολύ πρόωρος αποχωρισμός όταν το παιδάκι δεν είναι έτοιμο μπορεί να οδηγήσει σε χειρότερη προσκόλληση πολύ αργότερα, όταν θα 'ναι νήπιο. Ποτέ δεν ξέρεις! Απ' την άλλη, υπάρχουν κι άπειρες περιπτώσεις που εξελίσσεται ομαλότατα κ το παιδάκι είναι μια χαρά! Γι' αυτό πιστεύω δοκιμάζεις, βλέπεις αντιδράσεις, επιμένεις λίγο όχι πολύ και αν δεν πετύχει ξαναδοκιμάζεις μήνες αργότερα. Βλέποντας κ κάνοντας δηλαδή!

Μαμά μου, σημασία έχει τι πήραμε κ τι χάσαμε από κιλά, τα άλλα όλα εξαρτώνται! Άσε που διάβαζα ότι ο κάθε οργανισμός αποθηκεύει λίπος στην εγκυμοσύνη για να έχει για το θηλασμό μετά (όπως προορίζει η φύση) γιατί λέει πρέπει οι 500 θερμίδες που χάνεις τη μέρα να προέρχονται κατά το 1/3 από το αποθηκευμένο λίπος κ κατά τα 2/3 από τις θερμίδες που τρώμε καθημερινά ή κάπως έτσι τελοσπάντων. Οπότε το σώμα μας ξέρει τι κάνει! Εσείς είστε ακόμα στην αρχή του θηλασμού κ τα χάσατε όλα και πολύ πολύ νωρίς, οπότε έχετε ακόμα τα καλύτερα μπροστά!

vLmAp2.png FMoxp2.png

Κοριτσια βλεπω ολονυχτιες εχουμε...εμεις φτου φτου στο βραδινο υπνο δεν επηρεαστηκαμε αλλα την πεμπτη παρασκευη κ δευτερα ηταν το απογ.μεσα στη γκρινια...ευτυχως τριτη κ σημερα καπως καλυτερα...Ευη καλη αρχη με τις κρεμουλες κ περαστικα!maraki καλα αποτελεσματα παντως η δικια μ 2 μηνες μετα κ το μπιμπερο με δυσκολια το παιρνει..μην νομιζεις οτι το θελουν..τα φιλια μου σε ολες σας!

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!! Τι κάνετε κορίτσια;;;

Λοιπόν εχθες μαμα-μωρο 1-1!!!! Δηλαδή δεν ήθελα να την ανυσηχησω, πήγαμε μαζί στο κρεβάτι!!! Εγω είχα σκοπό να την πιάσω στον ύπνο, είπα λοιπόν ότι σε καμία ώρα που θα κοιμάται καλά να την βάλω στο λίκνο, τελικά κοίμηθηκα κι εγώ και κατά τις 2,5 που άρχισε ή πρώτη πείνα την τάισα και την έβαλα στο λίκνο!!! Κοιμήθηκε μέχρι τις 5 παρά ξύπνησε πάλι να φάει την ταιζω την ξαναβαζω κοιμάται 10 λεπτά ξυπνάει κλαίγοντας, την παίρνω αγκαλιά την νανουριζω κοιμάται την βάζω στο λίκνο και ψιλοανυσηχη πάλι οπότε την κουναω στο λίκνο και αυτό ήταν ξύπνησε στις 8!!!! Χαρηκα αν και μόνο μια μέρα, ισιωσε το κοκκαλακι μου και ξεκουράστηκα και το πρωί ήταν κι αυτή χαρούμενη!!!! Σιγά σιγά θα το καταφέρουμε!!!!

Αυτά σας ζαλισα!!!

Άννα πως περνάτε με τους κουμπάρους σας;;

Δήμητρα το παιδί έχει προσωπικότητα ξέρει το θέλει!!

yk1yp3.png

Καλημεεα κοριτσια...καλα χθες τα μισα διαβασα! Την τελευτ.σελιδα π ηραψατε ουτε την ειδα...μαμα μπραβο με τον υπνο...χαρα στην υπομονη σου ξυπνα σηκω...εμενα το βραδυ στις 9 π γυρισα απο δουλεια ηδη κοιμοταν για ψιλοαπογευματινο υπνο...ξυπνησε με ειδε κ δεν κρατιοταν...ηθελε βυζι...ε τη βαζω κ ετσι ζαλισμενη την πηρε ο υπνος κ δεν εφαγε καλα...ξυπνησε 5 ταισα κ ειχε ορεξη...κ την πηρα στο κρεββατι γιατι δεν την παλευα...αδιαθετησα χθες κ μεση κοιλια χαλια! Ε ξυπνησαμε 8.30 κ τωρα η κυρια ξανα υπνο στο στηθος...ρε παιδια μπορει ν κοιμαται απειρες ωρες στο βυζι...μιλαμε απιστευτο...κ με το που την αφηνω τσουπ γαριδα το ματι...

Jo για τα κιλα μη σκας...ακου την πικραμενη... εγω στην εγκυμοσυνη πηρα 35...ναι καλα διαβασες 35...τα 15 τα εχασα τις πρωτες 2 εβδ κ με τα υπολοιπα παλευω ακομη...πιστευω τα 10-15 τα χανεις ευκολα τις πρωτες εβδ...γι αυτο κ οι γιατροι λενε 12-17 κιλα στην εγκυμοσυνη ειναι το φυσιολογικο...ασε με την ορεξη δεν ειναι οτι αμαν θες να φας απλα με τοση κουραση που εχεις τις πρωτες μερες...ξενυχτια θηλασμος κλπ θες τροφιμα π ν σου δωσουν αμεσα ενεργεια κ αυτα συνηθως ειναι οσα εχουν ζαχαρη...παντως ειναι τοσο μαγικη περιοδος οταν με το καλο γεννηθει το μωρακι π αυτα θα σε απασχολουν λιγοτερο απ οσο νομιζεις...κ επισης επειδη 9 ο μηνα θα πρηστεις δεν ειναι μονο η απωλεια κιλων αλλα κ το πρηξιμο π θα φευγει κ θα βρεις τον εαυτο σου σιγα σιγα...

Καλημερα κοριτσαρες.

τι κανετε?παλευετε για το ποια θ ανικησει με τα κιλα ?χαχαχα

εγω σας ριχνω μην σκατε κιλα ειναι θα φυγουν.εγω λοιπον ξεκινησα την εγκυμοσυνη στα 106 γιατι 3 μηνες πριν μεινω εγκυος εκοψα μαχαιρι το τσιγαρο και μου στοιχισε αρκετα σε ψυχολογια και κιλα .καλα δεν ημουν και 60 κιλα αλλα ημουν σε φασεις 75-80 συνηθως.στην εγκυμοσυνη εβαλα μονο 11 κιλακια και ακουγα και τα περισσια απο την γιατρο μου για καθε γρμ γιατι ηδη ειχα πολλα κιλα.αυτην την εβδομαδα που ειχα ζυγισμα εχασα επισημως ολα τα κιλα της εγκυμοσυνης και συνεχιζουμε ακαθεκτα για τα υπολοιπα.αλλα δεν σκαω θα φυγουν.οταν το θελεις φευγουν.οταν μου γελαει η κορακλα μου ολα φαινονται διαφορετικα.

οποτε μην σκατε καθολου.

mama μου μιας και ρωτησες περναμε μια χαρα αν και οι μερες φευγουν και δεν περνουμε χαμπαρι.ευκαιρια να πουμε και για τη βαφτιση με την νουνα μας η οποια θα μας κανει και μπομπονιερες γιατι ειναι θεα στις υαλογραφιες.οποτε θα μας τις φτιαξει εκεινη.

αλλα πρεπει να τις στειλω νωρις τα υλικα.

λοιπον καλη μερα να εχουμε

φιλια σε ολες.

0wZgp2.png?S6Z3sQqD

image.php?type=sigpic&userid=39504&dateline=1436784875

Καλημέρα Άννα!!!!

Μπράβο σου για τα κιλά!!!!

Όντως και εμένα είναι το τελευταίο που με νοιαζει μπροστά στο μωρό μου!!! Θα ξεκίνησε κι εγώ κάποια στιγμή!!!

Όσο είναι έσω οι κουμπαροι να περασετε τέλεια!!! Ενδιαφέρον αυτά που κάνει ή νονά σας, είναι κάτι σαν φιουζινγκ;;

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...