Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 27 λεπτά , Xristina96 είπε:

Αυτό που λένε οι γιατροί χαλάρωσε 😒 Χαχαχαχαχ εγώ πονάω στην εμβρυομεταφορά από τον κόλπο διαστολέα. Και μου είπε την επόμενη φορά με μέθη 😂 και η άλλη κοπέλα κάνει ωοληψια χωρίς; Σκέφτομαι με μέθη να κάνω τεστ παπ στο τέλος 😂😂

Την ίδια απορία είχα, του λέω έτσι θα πάμε και στην εμβρυομεταφορά; Μου είπε δεν πονάει καθόλου, ούτε που θα το καταλάβεις. Αντε να δούμε 🫣
      Χωρίς μέθη ωοληψία ούτε να το σκέφτομαι δεν θέλω! Γενικά δεν θέλω να ξανακάνω τίποτα απ όλα αυτά τα βασανιστήρια! Γίνεται το 25 να μας κάνει αυτή τη χάρη και όλες μαζί όπως είμαστε να πάμε πακέτο για γέννα; Αυτό θέλω! 🙏 μια και καλή στην μεγάλη πίστα! 

• Ευχή 1
      • Λουλούδια 1

Μανουλες Ιουνιου 2015

sangreluna

Recommended Posts

Ευακι και μένα μου πρότεινε ο γιατρός την κρέμα για τα ούλα αλλά σκέφτηκα να κάνω λίγο υπομονή και αν την δω ότι ποναει παρά πολύ τότε θα της βάλω όπως και να χει είναι φάρμακο!!!

Kirtiblue Πότε φεύγετε;; Βρηκατε σπίτι κάτω;;;

Έχεις δίκιο για το κρεβάτι αλλά πολλές φορές δεν έχω αντοχές να το κάνω πεφτω ξερή....

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Cristab καλημέρα!!!!

Ευτυχώς το εμβόλιο δεν μας πείραξε καθολου!!!!

Όσο για τον ύπνο μαύρα χαλιά και εμείς, πλέον έχω παραδοθεί και κοιμομαστε όλοι μαζί, μέχρι κι ο γιατρός μου είπε ότι θα ταν παράλογο να απαντήσω να βγει από το κρεβάτι σ αυτήν την ηλικία!! Για δόντι ναι μεν άρχισε αλλά έχουμε μέλλον είπε οπότε ο δρόμος είναι.μακρύς!!!

Εν τω μεταξύ με ρώτησε σε άλλο θέμα και η Σαγκρε τι γίνεται μήπως περνάνε άλμα γιατί κι το μαγκακι 2 την έχει ξεζουμισει,μαραθώνιους θηλασμους....μήπως περνάνε καποιο άγχος;; Είμαστε στην ίδια εβδομάδα έτσι δεν είναι;;

Πολυ χαιρομαι που δενσας πειραξε! Συμφωνω με τον γιατρο σου σε οτι αφορα τον κοινο υπνο. Και σε καταλαβαινω απολυτα, καποια στιγμη οι αντοχες στερευουν και θελουμε απελπισμενα να κοιμηθουμε λιγο εστω και στριμωγμενες...:D

Να σου πω εγω δεν εχω υπολογισει σε ποια εβδομαδα ειμαστε... αλλα νομιζω αν δεν ειμαστε στην ιδια, να εχουμε 1 εβδομαδα διαφορα.

Εμεις θα κανουμε την 2η δοση του πνευμονιοκοκκου, prevenar το εμβολιο.

Εγω κρεμα για ουλα δεν εβαλα στον μεγαλο μου τον γιο αλλα δεν ποναγε κιολας ιδιαιτερα. Η παιδιατρος παντως δεν μου ειχε πει για κρεμα. Μου ειχε πει μονο πως σε μεγαλο πονο κλπ να δωσω λιγο ντεπον και γενικα να κανω υπομονη... τα πρωτα του δοντια θυμαμαι τα ειχε βγαλει 5μιση μηνων. Για να δουμε τωρα ποτε θα βγαλει και ο μικρος.

Kirtiblue μια απο τα ιδια κανει και ο δικος μου.

Γενικα κοριτσια απ'οτι βλεπω τα περισσοτερα μωρακια εχουνε δυσκολια στον υπνο το βραδυ. Ε δεν μπορει καποια στιγμη θα καταφερουν να κοιμηθουνε. Οπως ειπε και η mama βαστατε γερα μανουλες!!!

γεια σας, κορίτσια μου! Είδα ότι συζητάτε το θέμα του ύπνου που με καίει κι εμένα και ήρθα! Χαίρομαι που διαβάζω ότι μεγαλώνουν τα μωρουλάκια σας και όλο και νέα πράγματα έχετε να τα μάθετε και να σας μάθουν, ανυπομονώ πραγματικά όταν σας διαβάζω και μου δίνετε και πολύ κουράγιο.

Τελικά εμείς πήραμε το λίκνο lullago, πήραμε κ μια κούνια κ ο θεός βοηθός! Στο τέλος μου φαίνεται θα καταλήξουμε να κοιμόμαστε κι εμείς στο κρεβάτι όλοι μαζί και δε θα χρησιμοποιηθεί τπτ απ' όλα αυτά!

Γι' αυτό θέλω να μου πείτε όποια θέλει τι σας βόλεψε τελικά και τι με συμβουλεύετε, τώρα που μεγάλωσαν κάπως τα μωράκια και τα βλέπετε τα πράγματα προς τα πίσω με μια σχετική εμπειρία.

Τελικά, mama, το λίκνο σας χωράει ακόμα;

Προσπαθήσατε να τα βάλετε και σε κούνια ή είναι πολύ μικρά από τώρα για κάτι τέτοιο;

Όταν κοιμάστε μαζί στο κρεβάτι έχετε κ προστατευτικό κάγκελο ή τα βάζετε ανάμεσα σε μαξιλάρι πάνω; και μάθατε να θηλάζετε εξ αρχής ξαπλωμένες το βράδυ; είναι εύκολη η στάση αυτή;

Μάλλον το μωράκι κ το ένστικτό μου θα με καθοδηγεί κι εμένα, αλλά είναι χρήσιμες κι οι συμβουλές από μανούλες που έχουν γεννήσει και θηλάζουν!

vLmAp2.png FMoxp2.png

Jo γεια σου!!! Πως τα πας;;;

Ναι ακόμη μας χωράει και θα σε βολεψει και σένα θα το δεις!!! Τώρα αυτό είναι μια φάση υποθέτω που τα μωρά κοιμούνται μαζί μας!!! Αλλά όπως και να χει θα το χρησιμοποιήσεις και το λίκνο και την κούνια!!!

Θα δεις πως στην αρχή με τον θηλασμό θα κουραστεί και ή πλάτη και τα χέρια σου και ο αυχένας, αρχικά όσο μπορείς θα προσπαθήσει να κρατας όσο γινεται πιο σωστή στάση σώματος, ή ξαπλωτη στάση είναι πολύ βοηθητική, ξεκουράζει λίγο το σώμα σου, εγώ δεν βάζω τίποτα ανάμεσα μας αλλά δεν κοιμάμαι βαριά και έχω το νου μου, θα δεις και εσύ ότι το μυαλό σου θα ναι στο μωρό και πουθενά άλλου!!! Αυτό που προσέχω είναι να μην την σκεπαζω με το ίδιο πάπλωμα που σκεπάζονται εγώ για να μην υπάρχει καμία περίπτωση να την Καλυψώ και δεν την βάζω ποτέ στην μέση του κρεβατιού ώστε να είναι ανάμεσα σε μένα και τον άντρα μου!!! Σιγά σιγά θα δεις που θα βρεις τον τρόπο σου κι εσύ!!!!

Jo να σε ρωτησω;; Αυτή ή κοιλιά στην φωτό σου είναι δικιά σου;;ς το είχα απορία!!! Χαχα

Ότι άλλο θες είμαστε εδώ!!! Φιλάκια!!!

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

Α, ωραία, μαμά μου, δηλ. σε βόλεψε η ξαπλωτή στάση, ε; Θα κοιτάξω να τη μάθω από νωρίς να τη συνηθίσουμε κι οι δυο μπας και ξεκλέψω και κανέναν ύπνο τα βράδια. Δηλ. τη βάζεις πάνω στο πάπλωμά σας και κάτω από δική της κουβερτούλα; Ή στο ύψος του κεφαλιού σου πάνω από το ύψος του παπλώματός σας; ελπίζω να μη σε μπέρδεψα έτσι όπως τα λέω :tongue:

η κοιλιά, ναι, η δική μου είναι πριν 2 εβδομάδες περίπου, μην τη βλέπεις έτσι, είμαι στον 7ο κ έχω πάρει ήδη 10 κιλά :mrgreen: ελπίζω να είδατε κ καμιά προκοπή στο θηλασμό από χάσιμο κιλών, ε; γιατί πήρα ήδη πολλά και τρώω συνέχεια, πεινάααω πολύ, και διαβάζω ότι χάνεις τόσες θερμίδες με το θηλασμό, μη μείνω με τα κιλά δώρο μια ζωή! Δεν φταίω, τρώω υγιεινά, αλλά συνέχεια και έχω μεγάλη όρεξη, δεν ξέρω τι μου έχει συμβεί.

vLmAp2.png FMoxp2.png

Jo πλάκα μας κανείς;;; Σωματαρα είσαι!!! Τι κοιλιακόι!!! Φτου φτου!!!

Ή ξαπλωτη στάση δεν είναι τίποτα, και στο κρεβάτι εκεί που τελειώνει το πάπλωμα μου αρχίσει ή κουβερτουλα της ναι!!!!

Αν δεν έχεις πάρει το βιβλίο της πατσουρου, να το πάρεις είναι πολύ βοηθητικό, όσο προετοιμασμένη και διαβασμενη και να σαι στην πράξη και πάνω στο άγχος που θα χεις ότι αν τα κανείς όλα καλά στην αρχή θα μπερδευτεί ή θα θέλεις μια επιβεβαίωση και θα ανατρέξεις εκεί!!!

Όσο για τα κιλά θα πείνας το ίδιο μην σου πω και περισσότερο όταν θηλαζεις και θα δίψας παρά πολύ!!! Αλλά η αλήθεια είναι ότι βοηθάει πολύ

Εγω πήρα 15 από τα οποία μου έμειναν 3 να χάσω αλλά δεν προσέχω καθόλου και τρώω παρά πολύ και χαζα πολλά και δεν βάζω πιστεύω πως αν δεν θηλαζα θα εβαζα σίγουρα!!!

Υπόψιν τα κιλά αυτά τα έχασα τον πρώτο μήνα!!!!

Όλα θα γίνουν στο σώμα σου όπως πριν πολύ μαγικά θα δεις!!! Και ένα παραπάνω εσύ που γυμνάζεται!!;

yk1yp3.png

Μαμά μου, έχασες πάρα πολλά και πολύ γρήγορα!!! Φτου φτου και σε σένα κ μακάρι χωρίς κόπο να ακολουθήσω κι εγώ, τρώγοντας δηλ. άφοβα όπως λες, γιατί θα φοβάμαι και να κόψω ποσότητες μη μου ελαττωθεί το γάλα. Και θα 'μαι κι ευχαριστημένη αν τα χάσω στο 6μηνο με χρόνο, δε βιάζομαι, αφού χάνονται! Υπολογίζω ότι θα πάρω 17 περίπου με τους ρυθμούς που πάω. Άσε που δεν σκοπεύω να γυμνάζομαι, βόλτες με τον μπέμπη στο σλινγκ και πολύ θα μου είναι! Δηλ. με περπάτημα θα τη βγάζω, μη φανταστείς.

Της πατσούρου το διάβασα, μ' άρεσε πολύ και το βρήκα και πολύ διακριτικό/τρυφερό χωρίς υπερβολές. Κράτησα μερικές σημειώσεις για το μαιευτήριο τις πρώτες μέρες επιγραμματικά και μετά θα ανατρέχω αναλόγως τι θα συναντήσω. Θα ρωτάω κι εσάς εννοείται! Δε γλυτώνετε!

Σε λίγο εσείς θ' αρχίσετε να τρώτε στερεές, ε; Καινούριο κεφάλαιο, νέα εμπειρία και πολλή πλάκα πιστεύω!

vLmAp2.png FMoxp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια μου! !!!!! Πόσα γράψατε πάλι. ....Δεν μπορούσα να μπω, τελικά αρρώστησε η μικρή και είχαμε 3 μερονυχτα δύσκολα! Είχε βήχα και πολύ γκρίνια! Πολύ όμως! Σήμερα είναι καλύτερα!Ευτυχώς δεν έκανε πυρετό! Πολύ καλόκκαθάρισμα στη μύτη και λιγο σιρόπι για το βήχα!

Λοιπόν θα σας πω ένα μυστικό! Αφού τα μικρακια σας κοιμούνται καλύτερα ότανεείναι στο κρεβάτι σας μάθετε να το απολαμβάνετε και αφήστε τα εκεί! Και εσείς και αυτά θα ξεκουράζεται! Είχα ρωτήσει μια φίλη ψυχολόγο και μου είπε ότι αφού το ζητάει το παιδι το έχει ανάγκη! Μην του το στερεις! Και το σταμάτησε μόνος του στο τέλος!

Περνάνεφφάση δοντιών μωρέ και πονάνε!

Άααα! Ξεκίνησαμε κρεμουλα ρυζάλευρο βανίλια και της αρέσει πολύ! Εχτές την πήγα παιδιατρο να την δει και πήρε 400 στις 15 μέρες! Μου είπε πως είναι πολύ καλά για την ηλικία της! Μόλις γίνει τελείως καλά ξεκινάμε λαχανικά! Πατάτα καρότο κολοκύθι!

Καλημέρα Εύη!!! Περαστικά στην μικρούλα σας!!!

Εύη πραγματικά το ίδιο σκεφτόμουν ότι μ έχει ανάγκη και δόντια κτλ οπότε είπα ας το ευχαριστήθω, παρά το ζόρι να βολευτω , λοιπόν κοιμάμαι χαλιά, έχω πιαστεί παντού αλλά υπομονή , εχθες όμως κατάλαβα ότι δεν πονουσε και απλά κάνει τα δικά της, δεν ξέρω τι φάση περνάει αλλά έχει κακομαθει, Σκέψου ότι από κει που ξυπνούσε για γάλα μια φορά τώρα στην καλύτερη ξυπνάει 5!!! Δεν είναι Νορμάλ αυτό, αν συνηθίσει κιόλας να ξυπνάει για να τρώει ανά μια ή δύο ώρες την έβαλα....αλλά και πάλι το μεγάλο μου πρόβλημα είναι όταν σε κάνα δύο μήνες χρειαστεί να μπει στην κούνια της που είναι σ άλλο δωμάτιο.... Φοβάμαι ότι θα της δημιουργήσω μεγαλύτερο πρόβλημα....ανασφάλειας κτλ.

Δεν ξέρω εσεις τι λέτε;;;

Εγω από σήμερα θα την βάζω να κοιμάται στο λίκνο και την μέρα και την νύχτα...μέχρι στιγμής ή πρώτη προσπάθεια απέτυχε...φυσικά είμαι δίπλα της στο δωμάτιο δεν φεύγω...αυτα

yk1yp3.png

Καλημέρα κορίτσια ... Εμείς κάναμε σχετικά καλό ύπνο εχθές. Την αρχή ούρλιαζε η μικρή αλλά κατάφερα να την ηρεμήσω στο κρεβάτι μας πάλι. Την έβαλα δίπλα μου κ άρχιζε κ μου χαϊδευε τα μάγουλα κ τα μαλλιά μέχρι που την πήρε έτσι ο ύπνος . Δεν ξέρω αν την έβαζα στο λίκνο της αν ξυπνούσε αλλά την ήθελα κ εγώ δίπλα μου κ την άφησα μαζί μας. Κοιμήθηκε από τις 11 μέχρι τις 7 που ήπιε γάλα κ τώρα κοιμάται πάλι . Εγώ πάντως είμαι υπέρ στο να κοιμούνται τα μωρά μαζί μας αν νιώθουν άνετα κ αυτά . Το κρεβάτι μας είναι μεγάλο κ μας χωράει πάντως κ τους 4 . Η Κατερίνα μου κοιμήθηκε από τις 8 στο κρεβάτι της κ ξύπνησε κ αυτή στις 7 . Νιώθω αρκετά ξεκούραστη σήμερα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...