Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 27 λεπτά , Xristina96 είπε:

Αυτό που λένε οι γιατροί χαλάρωσε 😒 Χαχαχαχαχ εγώ πονάω στην εμβρυομεταφορά από τον κόλπο διαστολέα. Και μου είπε την επόμενη φορά με μέθη 😂 και η άλλη κοπέλα κάνει ωοληψια χωρίς; Σκέφτομαι με μέθη να κάνω τεστ παπ στο τέλος 😂😂

Την ίδια απορία είχα, του λέω έτσι θα πάμε και στην εμβρυομεταφορά; Μου είπε δεν πονάει καθόλου, ούτε που θα το καταλάβεις. Αντε να δούμε 🫣
      Χωρίς μέθη ωοληψία ούτε να το σκέφτομαι δεν θέλω! Γενικά δεν θέλω να ξανακάνω τίποτα απ όλα αυτά τα βασανιστήρια! Γίνεται το 25 να μας κάνει αυτή τη χάρη και όλες μαζί όπως είμαστε να πάμε πακέτο για γέννα; Αυτό θέλω! 🙏 μια και καλή στην μεγάλη πίστα! 

• Ευχή 1
      • Λουλούδια 1

Μανουλες Ιουνιου 2015

sangreluna

Recommended Posts

Γεια σας κορίτσια!!!

Μαρία τι ωραία που πηγές!!! Ήθελα κι εγώ...τώρα του χρόνου!!!

Με γεια και τα παπούτσακια σας και με το καλό ή κουνιάδα σου!!!! Είναι καλύτερα το κατερινακι σας τώρα;;; Περαστικά!!! Εγω σαν παιδί χτυπούσαν συνέχεια!!! Και ειδικά το κεφάλι!!!

Λοιπόν γυρισαμε από τον γιατρό, πήρε 700 γρ και 2,5 πόντους!!! Είναι 6900 και 65,5 !!! Ο γιατρός ευχαριστημένος!!! Το εμβόλιο ευτυχώς μέχρι στιγμής όλα καλά είναι ευδιαθετη και μου φύγε και μένα το βάρος....

Στερεές θα αρχίσουμε τον επόμενο μήνα και θα το συζητησουμε πιο αναλυτικά τον άλλο μήνα!!!

Αυτά τα νέα μας!!!

Οι υπόλοιπες που είναι;; Υσηχια σήμερα!!!

Φιλάκια!!!

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ναι μια χαρά είναι σήμερα . Ευτυχώς δεν ξανά ανέφερε ότι πονάει κ ήταν πολύ ευδιαθετη. Μόνο εμένα μου φεύγει η ψυχή οπότε πάθει κάτι αυτή μετά από λίγο το έχει ξεχάσει . Τέλεια τα νέα σας από τον γιατρό . Εμείς θα πάμε την άλλη Τετάρτη για εμβόλιο .

Σήμερα έχω την πρώτη φυσικοθεραπεια στις 5 κ έχω αγωνία για το γάλα της μικρής. Θα την ταΐσω αν θέλει πριν να φύγω κ θα αφήσω κ 100 ml αλλά δεν ξέρω αν πιει τίποτα κ πως θα είναι η πρώτη της επαφή με το μπιμπερό .

Μαρία δεν μπορεί να ρθει κάποιος μαζί σου με το μωρό για να είσαι κι εσύ ήρεμη;; Πόση ώρα είναι ή φυσικοθεραπεία;;; Αν χρειαστεί θα σε πάρουν τηλ να γυρίσεις μην ανυσηχεις

Άντε καλή αρχή και να ηρεμήσεις επιτέλους

yk1yp3.png

Είμαι ήδη στον φυσικοθεραπευτη κ το μωρό είναι με την μαμά μου. Δίπλα είναι το σπίτι αλλά επειδή με βάζει σε μηχανήματα δεν γίνεται να σταματήσω . Ας ελπίσω ότι όλα θα είναι καλά μέχρι να γυρίσω.

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια!

Τι κανετε?

Mama τελεια η αναπτυξη της μικρης σου! Ευχομαι να μην εοχατε τελικα παρενεργειες απο το εμβολιο. Ο υπνος σας πως παει? Εμας χαλια μαυρα...

Μαρια πως πηγε η φυσικοθεραπεια? Η μικρη ηπιε τελικα απο μπιμπερο η σε περιμενε?

Αννα καλως τους δεχτηκατε τους κουμπαρους σας! Γελασα πολυ με την περιγραφη... φανταζομαι τον αντρα σου με το ροπαλο να ανοιγει την πορτα!

Μαρινα μεγαλωσε πολυ και ο δικος σου ο μικρος! Καλη αρχη με τις στερεες να μπεις να μας πεις αντιδρασεις. Οσο για το στεγνωτηριο θεωρω πως ειναι μια καλη αγορα, θα αποφυγεις απλωμα κλπ.

Κοριτσια εμεις Παρασκευη εχουμε γιατρο για εμβολιο. Αντε να δουμε τι καναμε και αυτο το μηνα. Λογικα θα μιλησουμε και για στερεες. Θα περιμενω και εγω να περασει αυτος ο μηνας και μετα να αρχισουμε.

Cristab καλημέρα!!!!

Ευτυχώς το εμβόλιο δεν μας πείραξε καθολου!!!!

Όσο για τον ύπνο μαύρα χαλιά και εμείς, πλέον έχω παραδοθεί και κοιμομαστε όλοι μαζί, μέχρι κι ο γιατρός μου είπε ότι θα ταν παράλογο να απαντήσω να βγει από το κρεβάτι σ αυτήν την ηλικία!! Για δόντι ναι μεν άρχισε αλλά έχουμε μέλλον είπε οπότε ο δρόμος είναι.μακρύς!!!

Εν τω μεταξύ με ρώτησε σε άλλο θέμα και η Σαγκρε τι γίνεται μήπως περνάνε άλμα γιατί κι το μαγκακι 2 την έχει ξεζουμισει,μαραθώνιους θηλασμους....μήπως περνάνε καποιο άγχος;; Είμαστε στην ίδια εβδομάδα έτσι δεν είναι;;

yk1yp3.png

Καλημέρα κορίτσια . Χάλια ύπνο κ εμείς ... Κοιμόταν κ ξυπνούσε στον ύπνο της εταιρείας κλάματα . Η μεγάλη κ αυτή δεν νυστάζε κ την πήραμε στο κρεβάτι μας κ στις 4 έβαλα κ το μωρό μαζί μας κ δεν ξαναξυπνησε από εκείνη την ώρα. Η φυσικοθεραπεια καλά πήγε κ το μωρό έκατσε με την μαμά μου. Όταν γύρισα προσπαθούσε να την ταΐσει με το μπιμπερό αλλά δεν το ήθελε κ το εσπρωχνε προς τα έξω κ έτσι την θηλασα αμέσως . Το γάλα βέβαια το ήπιε η μεγάλη κ δεν το πέταξα ευτυχώς . Σήμερα πάλι φυσικοθεραπεια στις 4 . Αυτό με το άλμα με έχει προβληματισει κ εμένα γιατί είναι ανυσηχη αυτές τις μέρες . Εμένα είναι 21κ3 μέρες κ βλέπω ότι άλμα ξεκινάει πάλι στις 23 εβδομάδες .

Διαφημίσεις

Μαρία ευτυχώς μια χαρά πήγαν όλα, πάνω στην ώρα γυρίσες!!! Ανακουφιστηκες καθόλου;; Ξέρω είναι νωρίς να δεις διάφορα....

Κι εγώ αυτό λέω δεν έχει άλμα...τι γίνεται;;; Εγω και στο κρεβάτι μου που την παίρνω πάλι ανυσηχη είναι.... Δεν ξέρω....

Μανουλες κρατατε γερά!!!

yk1yp3.png

Καλημέρα κ απο μας μανούλες! Κ μεις απο υπνο μια απ τα ίδια! Μαλλον την πονανε πολυ τα ουλα υης κ γι αυτο ξυπνάει συνέχεια! Σήμερα θα παρω ατην κρεμουλα για τα ουλα μηπως κ την ανακουφισει λιγο! Εχει παρει καμια σας? Εχει καθολου αποτέλεσμα?

Απο εχθές δεν με έπιασε καθόλου πόνος η αλήθεια είναι αλλά είναι νωρίς ακόμα για να δω μόνιμα αποτελέσματα . Εγώ την είχα δοκιμάσει αυτή την κρέμα στην πρώτη μου κόρη κ της περνούσε μάλλον ο πόνος αλλά ήταν σε πιο μεγάλη ηλικία σίγουρα 8-9 μηνών. Στο μωρό αν πονάει θα την βάλω αργότερα γιατί δεν θέλω να βάλω τίποτα στο στόμα του πριν ξεκινήσει τροφές .

Καλημερουδια κοριτσια ;)

τι κανετε?τα μωρακια σας πως ειναι?

Μama μου μια χαρα η μικρουλα σου;).ειδες τελικα δεν πρεπει να αγχωνομαστε σε αυτο το κομματι.και εγω ετσι λεω αλλα ειναι αναποφευκτο;).

Μαρια μου ευχομαι να εχουν αποτελεσμα οι φυσιοθεραπειες.ελπιζω να στρωσει και ο υπνος σας επισης.

christab με το καλο και εσεις την Παρασκευη.περιμενουμε νεα σου.

Ευη μου εγω της βαζω αναγκαστικα γιατι εχει τρελο πονο εδω και δυο μηνες.σε ελαφρια πονακια της βαζω φυτικη και στα δυσκολα την πιο δυνατη την οποια δεν μπορεις να την βαζεις πολλες φορες κατα την διαρκεια της μερας.η mundisal αν δεν κανω λαθος.

Καλη μερα να εχουμε κοριτσια.

φιλια στα μπεμπακια σας.

0wZgp2.png?S6Z3sQqD

image.php?type=sigpic&userid=39504&dateline=1436784875

Καλησπέρα κοριτσια. Εχω διαβάσει μονο τη δεύτερη σελίδα οποτε θα γράψω πρώτα για εδώ κ μετα θα παω κ στην πρώτη.

ΚΑΤ αρχήν σας ευχαριστώ για τα καλο σοφίσματα του αντρουλη μου .

Δήμητρα δεν ήξερα ότι πρέπει μέχρι τον 6 να διπλασιάσουν το βάρος γέννησης. Οι γιατροί αυτο λένε; Εμένα γεννήθηκε 3320 κ φύγαμε απο το μαιευτήριο 3150. Τώρα ειναι 4 μηνών κ 12 ημερών κ είμασταν πριν 12 μέρες που πήγαμε στο γιατρο 5800 κ 63 εκατοστά. Παίρνει περίπου τους τελευταίου; 2 μήνες 700-800 γραμμάρια. Άργησε να πάρει μπρος ο δικός μου. Γενικά νομίζω ότι δε πρέπει να αγχώνεσαι..το κάθε παιδί ειναι διαφορετικό,.εμενα στην αρχή δεν έφερνε ούτε 100 γρ, την εβδομάδα!

Μαμά μου...σεννοιωθω.. Την ίδια απορία εχω με το θέμα του ύπνου...εμεις παλι εχουμε το άλλο μόλις τον εχω κοιμήσει κ τον ακουμπάω στην κούνια του ξυπνάει κ κλαει... Συνήθως κοιμάται μετα το πρώτο βραδινό γεύμα στο λίκνο του κ κατα τις 5 το πρωί που ειναι να τον ταΐσω τον ταΐζω κ κοιμίζω στο κρεβάτι μας..(αλλα τις τελευταίες μέρες με το κοιμάται δίπλα μου , τον σηκώνω κ τον βάζω στο λίκνο του , κλαει. Τον ξαναβάζουμε στηθος στη θέση ξαπλώτη στο κρεβάτι , ξανά κοιμάται κ περιμένω κ τον ξαναβάζουμε παλι στο λίκνο..κ αυτο γίνεται 3-4 φορές μέχρι να μείνει κοιμισμένος στο κρεβάτι του, αφού ο άντρας μου μου λέει καλά δε κουράζεσαι με αυτή τη διαδικασία κ του λεω ναι αλλα έτσι πρέπει να γίνει...

Εμενα βέβαια το κακόμοιρο εχει πάθει σοκ με τόσες αλλαγές ..αλλ αυτα θα σας τα πω μετα...

Μαρία χαράς το κουράγιο σου που καθαρίζεις τόσο μεγάλο σπίτι..

ΕΥΗ περαστικά ρε κορίτσι μου ...πολυ δύσκολο ακούγεται...

Kidenio να χαίρεσαι το παιδάκι σου , να ειναι καλοτυχο!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...