Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 40 λεπτά , LeneL είπε:

Καλημέρα! Εγώ την είχα κάνει, στα πλαίσια του προγεννητικού ελέγχου, πριν καν μπω σε διαδικασία εξωσωματικής ( ψείρας γυναικολόγος, μόνο για καλαζάρ δε με είχε ψάξει..) είναι απλά αιματολογική, δε θυμάμαι όμως καθόλου τιμή γιατί ήταν μαζί με άλλες... Είχε βγει αρνητική πάντως, παρόλο που έχω ΠΩΑ. Εγώ πήγα με δωρεά τελικά, αλλά λόγω ηλικίας, χαμηλής ΑΜΗ κτλ..

Καλημέρα ! Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Φαντάζομαι πως είχες χαμηλή ΑΜΗ από μικρή ηλικία για να υποθέσει ο γιατρός πως μάλλον είναι γενετικό; Θυμάσαι μήπως πόσες μέρες είχε κάνει να βγει;

Μανουλες Ιουνιου 2015

sangreluna

Recommended Posts

Γεια σας κορίτσια!!!!!!!!!τι κανετε???βροχη σημερα.τωρα χειμωνιασε εδώ

πηγαμε στο γιατρο 7.420 ο μπεμπης μου και 68 εκ.σε 10 μερες αρχιζουμε με λαχανοσουπα (πατατα,κολοκυθι καροτο σελινο)το απόγευμα για 1 εβδομαδα.την δευτερη εβδομαδα και φρουτακια για δεκατιανο και τριτη εβδομαδα στη λαχανοσουπα προσθετω λιγο κοτοπουλο.Πρεπει να του παρουμε και καθισμα φαγητού.Θελει συνεχεια να καθεται και όταν τον ξαπλωνω σηκωνει το κεφαλι του.

Πηρα και τη συσκευη για τις μυξες αλλα ο γιατρος μου ειπε καλυτερα μονο φυσιολογικο ορο τιποτα άλλο.

Την Κυριακη θα παμε και εμεις στον Δημοσιο θηλασμο!!!!!Αυτό ειπε και ο αντρας μου " να πας αγαπη μου να βγαλετε τα βυζια σας εξω!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσια μου καλησπερα και συγγνωμη που παρεμβαινω στην ομαδα σας.Καταρχην να χαιρεστε τα μωρακια σας και ευχομαι να τα λεμε συντομα ολες μας ως μανουλες.Θα θελαμε να γνωριζετε καποια βασικα για εμας.Εχουμε κανει 3 προσπαθειες εξωσωματικης ,2 εκ των οποιων,μια βιοχημικη και μια παλλινδρομη.Το Σεπτεμβριο καναμε μια ακομα προσπαθεια και εχουμε παγωτινια.Αυτο το μηνα θελουμε να κανουμε μια ακομα προσπαθεια .Ειμαστε και οι δυο ανασφαλιστοι και κανουμε εκκληση σε οποιο κοριτσι ισως περρισεψαν φαρμακα και εχει την καλοσυνη για να μπορεσουμε να πραγματοποιησουμε την προσπαθεια μας!Ευχομαστε να μην γιναμε φορτικοι ή ενοχλητικοι,σας ευχομαστε παντα ευτυχια στις οικογενειες σας!Ευχαριστουμε θερμα!

????❤❤????Focus on Smile and Rainbow Babies????❤❤????

Καλημέρα σε όλες!

Σήμερα είμαι στη δουλειά απ΄τις 8 και το πρωί ο άντρας μου πηρε τη μικρή στις 6.30 να την πάει στην πεθερά μου. Πολύ στενοχωρήθηκα βρε κορίτσια που την ξύπνησα την κακομοίρα και βγήκε μες στο κρύο πρωί πρωί και της χάλασα και τον ύπνο... βέβαια εκείνη γνωστή σουρτούκο με το που άνοιξε τα μάτια της κ είδε ότι κάθεται στο κάθισμα του αυτοκινήτου άρχισε να γελάει γιατί κατάλαβε πως θα πάει βόλτα.

annoula043 σας εύχομαι να έχετε γρήγορα ένα γερό μωράκι στην αγκαλιά σας.!

Τι φάρμακα χρειάζεσαι? Νομίζω εμένα μου χει μείνει μόνο ασβέστιο.

Καλημερα κορίτσια!!! Τι κάνετε;;

Ευακι με γεια το τικερακι σου!!! Τι ξενερωμα να σαι στην δουλειά σαββατιατικα....τι να κάνουμε όμως;;; Δεν πειράζει

Ή Αννουλα ψάχνει φάρμακα εξωσωματικής και συγκεκριμένα το μενοπουρ 3600 μονάδες, αν έχει κάποιος υπόψιν του κάτι ας βοηθήσει γιατί είναι ένα κορίτσι θησαυρός!!!

Οι υπόλοιπες τι κάνετε;;; Καλό σαββατοκύριακο!!!!

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

Μανούλες τι κάνετε? Εγώ είμαι ψόφια στην κούραση . Καθάρισα εχθές άλλο ένα όροφο ,σιδέρωσα άλλο 1 πλυντήριο αλλά δεν με κούρασε τόσο αυτό όσο η μικρή το βράδυ κ σήμερα όλο το πρωί. Ενώ κοιμήθηκε κατά τις 10 πάρα ξυπνούσε όλο το βράδυ για μαραθωνιους θηλασμους κ το πρωί μου ξύπνησε από τις 6 μισή . Με τα χίλια ζόρια κοιμήθηκε δύο 10λεπτα ακόμα κ κλαίει συνέχεια με κλειστά μάτια. Νυστάζει κ δεν μπορεί να κοιμηθεί . Τώρα την κοιμησω πάλι κ πιστεύω να κοιμηθεί λίγο να ηρεμήσω κ εγώ . Ο καιρός χάλια σήμερα κ εδώ κ δεν μπορούμε ούτε βόλτα να πάμε .

Καλημερα κορίτσια!!! Τι κάνετε;;

Ευακι με γεια το τικερακι σου!!! Τι ξενερωμα να σαι στην δουλειά σαββατιατικα....τι να κάνουμε όμως;;; Δεν πειράζει

Ή Αννουλα ψάχνει φάρμακα εξωσωματικής και συγκεκριμένα το μενοπουρ 3600 μονάδες, αν έχει κάποιος υπόψιν του κάτι ας βοηθήσει γιατί είναι ένα κορίτσι θησαυρός!!!

Οι υπόλοιπες τι κάνετε;;; Καλό σαββατοκύριακο!!!!

Τι να πω εγω για εσενα γλυκο μου κοριτσι!!!!!!

Ολα τα καλα του κοσμου και τα ομορφοτερα στην οικογενεια σας γλυκουλα μου!!!!

Ευχομαι...ευχομαι να τα λεμε συντομα ως μανουλες!!!!

Χιλια ευχαριστω!Πολλα φιλακια στο μικρουλι σου!β?

Καλησπέρα και πάλι!!!

Μαρία καλή ξεκούραση, κι εσεις δόντια ε;;; Και εμείς για τρίτη μέρα χαλιά βράδυ περάσαμε, ευτυχώς ο άντρας μου την πηρε για περίπου μια ώρα και κοίμηθηκα λίγο ακόμα αλλά γενικά πολύ χαλιά ύπνο, την είχα όλο το βράδυ στο κρεβάτι μου και πάλι ήταν ανυσηχη, σηκωθηκα 5-6 φορές για να την θηλασω.....άσε

Περαστικά και σε μικρούς και μεγάλους τι να κάνουμε... Χαλαλι τους!!!

Αννουλα φιλάκια πολλά!!!

yk1yp3.png

Καλησπερα κοριτσαρες μου.

Απο το πρωι μολις τωρα καθησα κ εχω να απλωσω κ ρουχα.ειχαμε την φαμιλια απο την πλευρα μου τραπεζι.12 σε συνολο ;).

8 ενηλικες κ 4 ανηψια να αλωνιζουν το σπιτι.μου αρεσε που χθες καθαρισα.χαμος.κουραστηκα τοσο πολυ.ειχαμε το πρωι ψωνια κ μετα ετοινασια.το ευτυχημα ειναι οτι η ζουζουνα μου εκανε τρελους υπνους.δεν την αγγιξε η φασαρια.ενας κακος χαμος πιατα.

Μολις εφυγαν ολοι μπανακι την μικρη κ επισκεψη στους γειτονες που ειχαν χαλογουιν παρτι.μονο στις ταινιες το εχω δει χαχαχα.

Τςλεια διακοσμηση .η μικρη εκει κουραστηκε κ ημασταν αγκαλια .

Γυρισαμε πριν καμμια ωρα.κοιμηθηκε πριν λιγο η γλυκια μου.κ ειπα να κανω μια αρχη με απλυτα κ αυριο με σιδετο κ πλυσιμο.δεν γινεται αλλιως.

Marina roz μου μια χαρα το μπεμπακι σου.καλη αρχη με τις στερεες.

Μαρια μου καλη ξεκουραση να εχεις.

Μama μου πολυ ταλαιπωρια.καλο υπνακο σημερα τουλαχιστον.

Αχ αυτα τα κιλα.

Θα φυγουν κοριτσια μην αγχωνεστε.

Αnnoula με το καλο να γινεις μανουλα κοριτσακι μου.

Λοιπον κοριτσια καλο βραδυ παω για ντουζακι μεχρι να γινει το πλυντηριο.

0wZgp2.png?S6Z3sQqD

image.php?type=sigpic&userid=39504&dateline=1436784875

Καλημέρα κορίτσια!!! Τι κάνετε;;;

Άννα χαράς το κουράγιο σου!!! Μπράβο!!! Τι καλό ετοιμασες;;;

Χάλοουϊν πάρτυ;;; Ενδιαφέρον!!! Πως περασετε;;; Ελπίζω σήμερα Κυριακή να ξεκουραστειτε και να απολαύσεις την μικρούλα σας!!!!

Το βράδυ μας λίγο δύσκολο αλλά καλύτερο από το προχθεσινο!!! Άντε να δούμε!!!

Καλή Κυριακή σε όλες!!! Φιλάκια στα μωρακια σας!!!

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα μανούλες. .. Εμείς τώρα ξυπνάμε δηλαδή εγώ με την μεγάλη μου,το μωρό ακόμα κοιμάται. Καλά κοιμηθηκαμε εχθές πάντως . Σήμερα είναι η συνάντηση θηλασμού κ θα ετοιμαστούμε σε λίγο να πάμε . Τώρα τελευταία ακούω κ εγώ για χαλοουιν πάρτι μάλλον έγιναν μόδα αλλά εγώ να πω την αλήθεια δεν με πολύσυγκινουν .

Κοριτσια μου σας ευχαριστουμε απο καρδιας για την συμπαρασταση και τις υπεροχες ευχες σας!Μας προσφερετε απιστευτη δυναμη και τοσο θετικη ενεργεια!

Καθε καλο στις οικογενειες σας,παντα χαρες!

Ζητω συγγνωμη αν δεν εχω απαντησει σε ολα τα μηνυματα κοριτσιων,παρακολουθω τις απαντησεις απο πολλες ομαδες και ισως καποια κοπελα μου εχει ξεφυγει.

Αν εχετε καποιο νεοτερο για τα φαρμακα που καναμε εκκληση(3.600 μοναδες Μενοπουρ-Menopur),παρακαλουμε πολυ στειλτε μας ενα προσωπικο μηνυμα γιατι ισως δεν δουμε την αναρτηση.

Ευχαριστουμε απο καρδιας!❤

Καλημερα κοριτσια μου.

Καλη εβδομαδα να εχουμε.

Mama μου καλο κουραγιο με το θεμα υπνου.στο τραπεζι μιας κ ρωτησες εετοιμασα αρκετα κ κουραστηκα τρελα.αλλα ειχαμε καιρο να βρεθουμε.στο παρτυ η μικρη περασε τελεια αν κ τη βγαλαμε στο ορθιο.

Μαρια πως ηταν στον δημοσιο θηλασμο;μαζευτηκαν πολλες μανουλες;

Εμεις χθες αν κ ειχα σκοπο να κατσω να βαλω πλυντηρια κ σιδερο κοπηκε το νερο κ μου διεκοψε τα ρουχα.ετσι αποφασισαμε βολτα ολη μερα.καλα στο cosmos γινοταν χαμος.ενα αλαλουμ στα ταμεια.ο κοσμος τρελαμενος σαν να γινοταν πολεμος.ελεοοοος.

Αλλα γυρισαμε βραδακι κ καναμε μπανακι την ζουζουνα.

Και εκει αρχισε η εκπληξη.χτυπαει η πορτα επιμονα αλλα εχιυν καλυψει το ματακι.εν τω μεταξυ πριν χρονια ετσι εκλεψαν το γειτονα μας κ με τρομαζουν κατι τετοια.παιρνω την μικρη κ παμε στο μεσα δωματιο κ ο ανδρας μου παιρνει το ροπαλο κ ανοιγει ετοιμοπολεμος και σκανε μυτη οι κουμπαροι μας ☺

Δυο θα μπορουσαν να συμβουν.η να ειναι κλεφτες κ να φανε τον ανδρα μου χαχαχα κ του λεω βρε αθεοφοβε τι ανοιξες;η να εσπαγε το κεφαλι του κουμπαρου μαςχαχαχα

Εγω ειχα μεινει παγωτο.το καλο ειναι οτι θα μεινουν δυο βδομαδες οποτε θα τους δουμε αρκετα.

Αυτα σας ζαλισα.

Καλη μερα να εχουμε.

Τα υπολοιπα κοριτσια πως ειστε;

0wZgp2.png?S6Z3sQqD

image.php?type=sigpic&userid=39504&dateline=1436784875

Καλημέρα κορίτσια!!! Καλή εβδομάδα!!! Τι κάνετε;;;

Μαρία πηγές τελικά στον ταυτόχρονο θηλασμό;;

Άννα δεν πειράζει για τα πλυντήρια ευκαιρία για βόλτα!!! Όντως στο κόσμος πανικός, το ήξερα γιατί σκ πάντα γίνεται ποσό μάλλον Κυριακή, κατά την γνώμη μου δεν θα πρεπε να πηγαίνει ο κόσμος για να μην δουλεύουμε και Κυριακή στο τέλος, αμφιβάλλω αν πληρώθηκαν οι υπάλληλοι....

Τι ωραία έκπληξη οι κουμπαροι!!! Μπράβο να τους χαρειτε!!! Και να σας χαρούν φυσικά!!! Χαχα

Εμείς σήμερα κοιμηθηκαμε πάλι χαλιά, κλάμα με παράπονο...τι να πω;ς υπομονή....άτομα δόντια....

Σήμερα έχουμε εμβόλιο και αγχωνομαι πάλι....

Καλημέρα σε όλες!!!

yk1yp3.png

Καλημέρα κορίτσια πως είστε ? Εμείς πήγαμε εχθές στον δημόσιο θηλασμό κ ήταν ωραία . Είχε αρκετό κόσμο για τα δεδομένα της περιοχής .178 θηλαζουσες κ πολλούς υποστηρικτές. .. Κάναμε κ την βόλτα μας μετά στα μαγαζιά με την ευκαιρία που ήταν ανοιχτά κ πήρε η κόρη μου 1 ζευγάρι παπούτσια για τον γάμο της κουνιαδας μου που θα είμαι παρανυφακι τον άλλο μήνα . Εντωμεταξυ κ εδώ πολλή κίνηση στον δρόμο κ στα μαγαζιά . Πήγαμε κ φάγαμε μετά οικογενειακος κ το χάρηκαν κ τα μικρά . Η μπέμπα δεν σταματούσε να γελάει όλη μέρα. Το βράδυ βέβαια μου έκανε κόλπα με τον ύπνο αλλά τελικά τα κατάφερα κ την κοιμησα κατά τις 11μιση κ δεν ξαναξυπνησε όλο το βράδυ. Είχαμε βέβαια 1 ατύχημα με την μεγάλη κ τρελάθηκα ,πηδουσε στο κρεβάτι μας κ έπεσε κ χτύπησε στο μάγουλο κ στο κεφάλι κ έσκασε στο κλάμα κ εγώ μαζί της. Την πήρα κ κοιμηθηκαμε αγκαλιά κ όλο το βράδυ ξυπνούσα να δω αν ήταν καλά. Το πρωί βέβαια που ξύπνησε ούτε που το ανεφερε αλλά είχε φύγει κ το πρήξιμο που είχε . Άννα γέλασα με το ρόπαλο, ωραία έκπληξη οι κουμπάροι. .. Μαμά πες μας τα νέα από τον γιατρό.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...