Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 22 λεπτά , MK2012 είπε:

Καλημέρα ! Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Φαντάζομαι πως είχες χαμηλή ΑΜΗ από μικρή ηλικία για να υποθέσει ο γιατρός πως μάλλον είναι γενετικό; Θυμάσαι μήπως πόσες μέρες είχε κάνει να βγει;

Να σου πω την αλήθεια, εγώ την ΑΜΗ την μέτρησα πρώτη φορά στα 42.. από τα 37 είχαν αρχίσει ανωμαλίες στην περίοδο που έδιναν ενδείξεις για ΠΩΑ, αλλά επειδή άργησα να παντρευτώ ( άργησα σε αναπαραγωγικούς όρους εννοώ) σε εκείνη τη φάση δεν το είχα πολυψάξει για να μην αγχωθω.. απλά, όταν γνώρισα τον άντρα μου, ήξερα εξαρχής ότι θα πάω για εξωσωματική και ξεκινήσαμε πολύ νωρίς τις εξετάσεις. Οπότε σε εκείνη την φάση κάναμε ταυτόχρονα και τις εξετάσεις προγεννητικού ( που πήγαν τελείως χαμένες αφού πήγα με δωρεά) και τις ορμονικές... Δε νομίζω ότι αργεί πάρα πολύ, αλλά πραγματικά δε θυμάμαι γιατί είχαμε κάνει ένα τεράστιο πακέτο εξετάσεων στο ίδιο κέντρο και έρχονταν λίγες λίγες.. απλά, αυτό που ξέρω είναι, ότι την εξέταση για το Fragile x, την σπρώχνουν πλέον αρκετά οι γυναικολόγοι, μαζί με αυτή της κυστικης ινωσης.. έχω δλδ φίλη, στον ίδιο γυναικολόγο με εμένα ( τον κλασικό γυναικολόγο όχι της εξωσωματικής) που της είχε ζητήσει να την κάνει, παρόλο που εκείνη ήταν με φυσική σύλληψη. Μάλιστα η κοπέλα τελικά έχει κάνει 4 παιδιά, δλδ δεν υπάρχει υπόνοια ΠΩΑ ούτε για πλάκα...

Μανουλες Ιουνιου 2015

sangreluna

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια . Εχθές τελικά κατάφερα κ σιδέρωσα κ τα 4 πλυντήρια κ καθάρισα 1 όροφο από το σπίτι μου 3 σκάλες . Κοιμόταν πολλές ώρες το μωρό κ με άφησε να κάνω δουλίτσες. Σήμερα αν κοιμηθεί πάλι έτσι θα κάνω άλλο 1 όροφο. Το βράδυ βέβαια έκανε χάλια ύπνο κ την πήρα λ κοιμηθηκαμε αγκαλιά . Ξυπνούσε στον ύπνο της κ έκλαιγε το μωρό μου. Κ εμείς από βάρος διπλασιασαμε πριν τους 4 μήνες . Γεννήθηκε 2980 έχασε βάρος στην κλινική κ πήγε 2680 . Στην μέτρηση 4 μηνών ήταν 6150 κ 65 εκατ. Δήμητρα μην αγχώνεσαι για το βάρος της αν βρέχει πανες κ είναι γενικά χαρούμενη κ κινητική. Η κόρη μου η μεγάλη είχε θέμα με το βάρος γεννήθηκε 3300 κ 1 έτους ήταν μόνο 7500 κιλά κ πότε δεν μας είπε ο παιδίατρος ότι έχει θέμα. Να ξέρεις είναι να το έχει το παιδί μην το πιέζεις . Kitriblue καλός τον δεχτηκες τον άντρα σου . Εύη Περαστικά στον γιο σου γίνεται χαμός αυτή την εποχή από κρυωματα κ ιώσεις κ δεν βοηθάει κ ο καιρός .

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα Εύη και cristab!!!

Εύη περαστικά στον γιο σου ευχομαι ότι αμην κολλήσει το μωρό!!!

Ή μικρή σου μια χαρά φτου φτου!!! Με τι κρέμα θα αρχισετε;;;

Cristab έχω θείους και ξαδέρφια στην νέα Μακρή και όταν ήμουν πιο μικρή κάθε καλοκαίρι το περνούσαν εκεί!!! Φαντάζεσαι να γνωριστηκαμε σαν παιδιά;;; Πλάκα θα χει!!! Όταν μπορέσω να έρθω κατά κει θα κανονισουμε συνάντηση οπωσδήποτε!!!

Το βράδυ μας και χθες μαρτύριο, κάθε μια ώρα ξυπνούσε μόλις την έπαιρνα στο κρεβάτι κοιμόταν κατευθείαν..... Μήπως το χασα το θέμα ύπνος;;; Τα χω κάνει σκ#τ@ που την παίρνω δίπλα μου όταν κλαίει;;; Αχ δεν ξέρω είμαι πτώμα.....ευτυχώς δεν έχω να καθαρισω

Σήμερα ο άντρας μου θα γυρίσει νωρίς και θζ βγω στο μπαλκόνι να πλυνω το παρκοκρεβατο που αγορασαμε γιατί ήταν βρώμικο(μεταχειρισμένο)....και ίσως αν προλαβω να καθαρισω το μπάνιο, το σκ μάλλον θα στρωσουν τα χαλιά....

Δεν έχω αποφασίσει ακόμα με τι θα ξεκινήσουμε! Θα δω στην αγορά τι παίζει αλλά νομίζω οτι από κρέμες ή ρυζάλευρο ή κρέμα βανίλια είναι οι πρώτες που επιτρέπονται!

Δεν θέλω να σε αποθαρρυνω αλλά φαίνεται πως κατάλαβε ότι αν κλαίει θα την πάρεις στο κρεβάτι σου και σε δοκιμάζει! Καλό κουράγιο σου εύχομαι! Η μυρωδιά της μανουλας είναι άλλο πράγμα! Εμένα ο άντρας μου τα σκ μόλις ταισω τη μικρή κατά τις 6 μετά την θέλει στο κρεβάτι μας για να την χαρεί και κάνει έναν ύπνο η μικρή άλλο πράγμα! Άλλα το βράδυ δεν παίζει να την βάλω ανάμεσα! Γιατί δεν θέλω να νοιώθει μοναξιά και ζήλια ο μεγάλος. ...

Καλημέρα Εύη και cristab!!!

Εύη περαστικά στον γιο σου ευχομαι να μην κολλήσει το μωρό!!!

Ή μικρή σου μια χαρά φτου φτου!!! Με τι κρέμα θα αρχισετε;;;

Cristab έχω θείους και ξαδέρφια στην νέα Μακρή και όταν ήμουν πιο μικρή κάθε καλοκαίρι το περνούσαν εκεί!!! Φαντάζεσαι να γνωριστηκαμε σαν παιδιά;;; Πλάκα θα χει!!! Όταν μπορέσω να έρθω κατά κει θα κανονισουμε συνάντηση οπωσδήποτε!!!

Το βράδυ μας και χθες μαρτύριο, κάθε μια ώρα ξυπνούσε μόλις την έπαιρνα στο κρεβάτι κοιμόταν κατευθείαν..... Μήπως το χασα το θέμα ύπνος;;; Τα χω κάνει σκ#τ@ που την παίρνω δίπλα μου όταν κλαίει;;; Αχ δεν ξέρω είμαι πτώμα.....ευτυχώς δεν έχω να καθαρισω

Σήμερα ο άντρας μου θα γυρίσει νωρίς και θζ βγω στο μπαλκόνι να πλυνω το παρκοκρεβατο που αγορασαμε γιατί ήταν βρώμικο(μεταχειρισμένο)....και ίσως αν προλαβω να καθαρισω το μπάνιο, το σκ μάλλον θα στρωσουν τα χαλιά....

Αχ mama μακαρι να ερθεις να γνωριστουμε απο κοντα. Μιλαμε τοσο καιο και δεν εχω εικονα σου στο μυαλο μου...

Να σου πω την αληθεια και εγω χθες μεχρι τις 3.30 αντεξα να σηκωνομαι ανα μια ωρα. Μετα τον πηρα και εγω στο κρεβατι μας και μπορεσα και κοιμηθηκα καπως. Σκεψου πως εμεις εχουμε και τον μεγαλο καποια βραδια μαζι μας και χθες ητανε ενα απο αυτα τα βραδια οποτε φαντασου ημασταν καξ οι 4 στο κρεβατι. Ευτυχως ειναι πολυ μεγαλο. Χαχαχαχαχαχαχα

Αχ Εύη τι να με αποθαρυνεις....το πήρα χαμπαρι, cristab έτσι την παταω κι εγώ...λόγω νυστας ε λοιπόν από σήμερα θα προσπαθήσω να μην την πάρω στο κρεβάτι.... Θα δούμε....

Μαρία μπράβο, χαράς τι κουράγιο σου!!!!

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα σε όλες τις μανούλες!

κ μενα η μπεμπα χτες μουρμούρισε 3 φορες το βράδυ κ τις εβαζα την πιπίλα και ευτυχώς ξανακοιμοταν! Κάποια στιγμή ξυπνησε στις 4 και της εδωσα χαμομήλι κ κοιμηθηκε την αφησα εκεινη τη στιγμή στο κρεβάτι μαζι μας γιατι δεν αντεχα αλλο τα πηγαινε-ελα...μετα παλι ξυπνησε στις 6.30 ηπιε γάλα κ κοιμηθηκε για καμια ωρα ακόμα και τελικα 7.30 σηκωθηκαμε απο το κρεβάτι!

Dimitra2222 μην τρελαίνεσαι δεν νομίζω να ειναι κ πολύ μεγαλη η διαφορα στα κιλα της μπεμπας σου! Πάντως να εχεις υποψη σου για τις βιολογικες κρεμες ρυζάλευρο μου φαίνονται πολυ καλες κ χωρίς καθολου ζαχαρη!

εμένα η μικρη φαντασου πινει 180 ml ξενο! Το κορίτσι σου μαλλον προτιμαει της μανουλας της κ γι αυτο δεν πινει πολυ το ξενο!

Ευη μου το αγχος μας εχει φαει μ αυτα που περναμε! Περαστικά στον γιο σου!

Christab δεν μου χες πει οτι μενεις Ν.Μακρη! Οντως ειμαστε κοντά!

Αχ κοριτσια τι καλα που μπαινω και βλεπω νεα σας.

σαν να ειμαστε σε κανενα καφε και σιγα σιγα μαζευομαστε και μιλαμε για την καθημερινοτητα μας.

Mama μου μην αγχωνεσαι με τον υπνο.καμμια δεν εχουμε χασει κανενα αγωνα και σε κανενα σημειο.ειμαστε ακομα στην αρχη και πιστευω οτι τ αμωρακια μας εισπρατουν την αγαπη μας.θα τα βρειτε.

εμας πχ χθες μας επιασαν τα δοντακια και εκει που ετοιμαζομασταν για βολτα αρχισε να τσιριζει απο τον πονο.και κοριτσια ειναι σουρτουκα.ενω δεν την ειχα ετοιμασει τελειως την βγαζω εξω απο την πορτα και λεω βολτα παμε και στο δευτερο σταματησε μολις μπηκαμε παλι τα ιδια.καλα απο ψευτοκλαμματα πρωτη η δικια μου:).και εκει που θελω να καταληξω οτι γυρισαμε αργα κοιμηθηκε στις 11 και ξυπνησε στις 7.30.ειχα κανει γαλα απο τις 6 και την περιμενα ωσπου μετα καναμε καινουργιο.

Dimitra μου μην αγχωνεσαι με το γαλατακι.ειναι θεμα παιδιου.η ανηψια μου γεννηθηκε τον Μαρτιο και δοξα το θεο θηλαζει μεχρι τωρα και ειναι φουσκα κανονικη.ενω εμεις που ειμαστε με ξενο πολυ λιγωτερα αναλογα με την διαφορα στις μερες βεβαια..καλα οι μπαμπαδες ειναι αλλιως.εμας ο δικος μας με το παραμικρο ειναι να παρουμε παιδιατρο.εγω δεν ειμαι αυτης της αποψης.πχ γιατι κλαιει τοσο πολυ και αλλα.αλλα μου αρεσει γιατι ειναι διπλα μου.ενα θα σας πω.εχουμε μαλωσει στο δρομο για το ποιος θα εχει το καροτσι.εγω επειδη δεν την βλεπω οταν ειμαι στην δουλεια το θελω πολυ.

καλα παιδικος σταθμος κανονικα.

Christab μου το καροτσι ειναι σουπερ.βασικα με ενα κλικ ανοιγει και κλεινει .χωρις να βγαλεις τιποτα μπαινει μεσα στο αμαξι.οποτε το πρωτο το εχουμε καθαρα μεσα στο σπιτι.κανει αρκετα πραγματα εκει.μεχρι βεβαια να αρχισουμε να περπαταμε.

Ευη μου μια χαρα με την κρεμουλα .καλη ορεξη να εχει παντα.;).περαστικα σας σιδερενιοι γρηγορα.

Μαρια μου εισαι αστερι.εγω αυτες τις μερες επλυνα μονο ρουχα της μικρης.και εχω ενα καλαθι γεματο ενα πλυντηριο που περιμενει να πλυθει το μεσημερι.αχ τι καλα το καλοκαιρι που στεγνωνουνα μεσως.αυτη η υγρασια αστα να πανε.οποτε μετα σιδερο τρελο.

Ευακι καλη μερα να εχεις και εσυ κοριτσακι μου.

καλο σβκ να εχουμε.

φιλια σε ολες.

0wZgp2.png?S6Z3sQqD

image.php?type=sigpic&userid=39504&dateline=1436784875

Βλέπω όλες κάναμε τρελό ύπνο εχθές ... Άννα έχω βαρεθεί με τα πλυντήρια κ τα σιδερωματα. Όλη μέρα ανέβα κατέβα ταράτσα είμαι. Εχθές τα είχα όλα έτοιμα κ άδειο το καλάθι μου κ τώρα πάλι είναι μισογεματο. Μέχρι το βράδυ θα έχει γεμίσει . Μου την δίνει που δεν στεγνώνουν γρήγορα . Αχ κ πότε θα είναι έτοιμο το στεγνωτήριο μου... Κορίτσια από εχθές άρχισε να ανασηκωνεται η μικρή από σχεδόν ξαπλωτη στάση κ να προσπαθεί να κάτσει .

Αχ αυτά τα ρούχα!!! Έχω άρχισαν να καίνε τζάκια και σόμπες και δεν απλωνω έξω τα ρούχα της μικρής αλλά από την υγρασία σήμερα είναι ή τεταρτη μέρα και δεν στεγνωσαμε καλά, όταν θα αναψουμε καλοριφέρ θα τα βάζω κι λίγο πάνω γιατί αλλιώς δεν γίνεται....εγώ βάζω αρκετά πλυντήρια και σκεφτείτε ότι εγώ δεν πολυβγαινω για να λερωσω ....

Άννα πολύ γελασα που μαλωνατε ποιος θα κρατάει το καρότσι!!!

Είναι Ωραιά που τα λεμε λίγο πιο συχνά!! Άντε να μαζευτουν και τ αλλά κορίτσια!!!!

yk1yp3.png

Καλε 2-3 ωρες εφυγα ποτε προλαβατεεε???λοιπον για πλυσιμο κ σιδερο μη μιλατε φρικαρω...σημερα για να σιδερωσω την εβαλα στο καροτσι κ μπροστα στον καθρεφτη κ μιλουσε μονη της η καημενουλα...mama ασε δεν στεγνωνουν με τιποτα τ ρουχα..anna με γεια το καροτσι..καταπληκτικος καυγας...γελαω ακομη..maria αν ειχα 3 οροφους θα χα φρικαρει...εδω μεχρι ν καθαρισω το ενα δωματιο βρωμιζει τ αλλο...μπραβο κοριτσι!!!

Διαφημίσεις

Λοιπόν κορίτσια για σιδέρωμα, ειδικά για παιδικα ρουχα βολεύει πάρα πολύ η πρέσα. Εγώ σιδερώνω με αυτή στο μισό χρόνο τα ρούχα μας. Βέβαια, δεν βολεύει για πουκάμισα και άλλα ρούχα που θέλουν πιο σχολαστικό σιδέρωμα αλλά για φόρμες, μπλούζες, φανελάκια, σεντόνια, πετσέτες και όλα τα παιδικά ρούχα είναι τέλεια.

Εντωμεταξύ αρχίζει και το 10ημερο των εκπτώσεων από 1/11. Εγώ θα το εκμεταλλευτώ να αγοράσω καμία φόρμα στα παιδιά, κανένα φανελάκι κλπ γιατί εγώ αν δεν χάσω τα κιλά της εγκυμοσύνης δεν αγοράζω τίποτα. Ίσως μόνο παπούτσια. 5 κιλά μου έχουν μείνει κορίτσια τα οποία ωστόσο δεν φεύγουν με τίποτα παρόλο που άρχισα να προσέχω λίγο την διατροφή μου. Έχω να φάω γλυκό 10 μέρες και παρόλα αυτά η ζυγαριά ακλόνητη!

Cristab κι εγώ δεν ψωνιζω, μου έμειναν 3 κιλά από την εγκυμοσύνη αλλά είχα πολλά από πριν και θέλω να χάσω τουλάχιστον 15 μέχρι το καλοκαίρι και μετά θα ψωνισω, προς το παρόν δεν χανω αλλά γενικά τρώω πολύ και τρώω και βλακειες πολλές μάλλον δεν βάζω λόγω θηλασμού, θα ξεκίνησε δίαιτα όταν ή μικρή θα αρχίσει να τρώει τώρα φοβάμαι μην μειωθεί ή παράγωγη μου

yk1yp3.png

christab μου και μενα μου χαν μεινει 9 κιλα αλλα τωρα είμαι στα 7,5 που θελω ακόμα...Υπομονή θέλει χρόνο για να παρει μπροστά ο μεταβολισμός μας...τοσο καιρό αποθήκευε λίπος για το θηλασμό οπότε σιγά σιγά θα επανέλθει..κ γω προσπαθώ και κάνω και γυμναστική 2 φορές τη βδομαδα αλλά χάνω πολύ δύσκολα.

Εμένα μου έχει μείνει 1 κιλό από αυτή την εγκυμοσύνη κ αλλά 5 από την προηγούμενη είμαι στα 66 αλλά δεν έχω κάνει προσπάθεια να χάσω τίποτα . Ίσως αργότερα γιατί τώρα δεν έχω ούτε τον χρόνο ούτε την διάθεση να ασχοληθώ με αυτό. Στα ρούχα μπαίνω άνετα πάντως αλλά κάτι θα ψωνίσω τώρα που θα μπουν οι εκπτώσεις γιατί λόγω της εγκυμοσύνης πέρσι δεν είχα αγοράσει τίποτα κ όλα είναι παλιά . Βασικά 1-2 φόρμες θέλω 1 τζιν κ 1 μπουφάν . Θέλω να πάρω κ μερικές φόρμες κ κολάν για την μεγάλη μου για το σχολείο πάλι .

Εδώ εχει πολλη υγρασία και μαλλον θα παρουμε στεγνωτηριο.Θα κανω μια ερευνα γιατι είναι ακριβα

mama ο μπεμπης μου κοιμαται στο στηθος στο κρεβατι μας και μετα από λιγο τον βαζω στην κουνια του και κοιμαται μεχρι το πρωι.Αν και θηλαζει αποκλειστικα δεν ξυπναει

anna και μενα όταν τον ενοχλουσαν τα ουλα και γκρινιαζε κατά ένα μαγικο τροπο αν τον επαιρνα αγκαλια και περπατουσα γυρω στο σπιτι τα ξεχνουσε όλα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...