Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , MK2012 είπε:

Α μάλιστα. Μήπως αυτή η κοπέλα είχε κάποια κληρονομικότητα από κάπου; Διάβασα πως σε περιπτώσεις κληρονομικότητας αυτισμού στην οικογένεια ή άλλων νοσημάτων , τότε την κάνουν. Οι γυναίκες που έχουν τη προμεταλλαξη είναι πιθανόν να εμφανίσουν ΠΩΑ σε πολύ μικρή ηλικία, ακόμα και κάτω των 25. Εγώ στα 25 είχα ήδη ΠΩΑ, για αυτό μου το πρότεινε. Κανεις άλλος δε μου το είχε πει.

Όχι, κληρονομικότητα που να ξέρει, δεν είχε, και είναι μικρή οικογένεια γενικά.. ίσως επειδή ο συγκεκριμένος γυναικολόγος είναι πραγματικά ΠΟΛΥ ψείρας με τις εξετάσεις, να τη βάζει προληπτικά για κληρονομικότητα που μπορεί να μην ξέρεις, πχ 2-3 γενιές πίσω.. τι να πω.. πάντως απ' όσο ξέρω το συγκεκριμένο γονίδιο δε συνδέεται αποκλειστικά με την ΠΩΑ, απλά η ΠΩΑ είναι μια ένδειξη ότι ίσως να υπάρχει. Είναι κάποιο από τα σύνδρομα που ψάχνουν πλέον, όπως παλιά ήταν το down. Απλά αυτό έχει το καλό ότι μπορείς να το εντοπίσεις νωρίτερα, ενώ το νταουν πάει σε άλλες καταστάσεις.. δε νομίζω ότι πρέπει να σε αγχωνει τόσο πολύ!

Μανουλες Ιουνιου 2015

sangreluna

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σου kirtiblue!!! Όχι δεν άκουσα, τι θα γίνει; Θα μαζευτουμε όλες μαζί να βγάλουμε τα βυζια μας έξω;; Χαχα ωραία θα ναι

Kidenio σήμερα το κορίτσι σου έχει γενέθλια;;; Να την χαιρεστε!!! Να ναι πάντα γερή και ευτυχισμένη , και του χρόνου με υγεία!!!!

Εύη όλο ξεχναω να σε ρωτησω, τι γίνεται με την ψωρίαση; Το ξεπερασες;

yk1yp3.png

Ακούσατε για τον πανελλήνιο δημόσιο θηλασμό την 1 Νοεμβρίου;;;

Κάθε αρχές Νοεμβρίου είναι η εβδομάδα θηλασμού κ συνήθως γίνεται την πρώτη Κυριακή του μήνα σε όλη την Ελλάδα. Μαζεύονται όσες μανούλες θέλουν σε 1 σημείο που έχει οριστεί στην περιοχή τους γίνεται κάτι σαν γιορτή κ ενημέρωση μαζί κ μια συγκεκριμένη ώρα θηλάζουν όλες μαζί σε όλη την Ελλάδα κ καταμετρουνται. Εγώ πάντως θα πάω εδώ στο Ηράκλειο .

Στην Θεσσαλονίκη γίνεται στο θεάτρου κήπου . Είναι από τις 11-2 κ η καταμέτρηση γίνεται στις 12.

Στην Αθήνα είναι στο Ζάππειο κ ισχύουν οι ίδιες ώρες.

Kidenio μπραβο κοριτσι μου!!!kitriblue να τον χαρειτε κ οι 2....κοριτσια εμεις σημερα πηγαμε παιδιατρο...6500... αυτο το μηνα 400gr κ τον προηγ 450...τον προηγε αποκλειστικο θηλασμο ενω τωρα επινε κ 2 γευματα ξενο...δεν ενθουσιαστηκε η παιδιατρος κ ενω κανονικα ηθελε ν ξεκινησουμε φρουτοκρεμα στους 5 κ κατι μηνες μ ειπε αν θελω ν δωσω ρυζαλευρο ειτε ως κρεμα το απογ ειτε 1 κουταλια μεσα στο γαλα της...δεν ξερω αν θελω ν δωσω αλλα για ν φτασουμε ν διπλασιασουμε το βαρος γεννησης ως τον 6ο με δυσκολια θ τα καταφερουμε...πρεπει σε 1 μηνα κ 3 εβδ να παρει 1 κιλο...απο εκατοστα 64 απο 60....εσεις ποσο ειστε???

Διαφημίσεις

Dimitra κ μεις είχαμε παιδίατρο σήμερα!

6.470 κιλα 500 γραμμαρια πήρε απο τον προηγούμενο μήνα κ 63 εκατοστα! Εμένα μου πε απο τον αλλο μηνα κρεμες οχι ακομα! Βέβαια εμενα γεννήθηκε 3.140 οπότε εχει διπλασιάσει τα κιλά της. Εμείς εδω κ ενα μηνα πινουμε μονο ξενο γάλα δυστυχώς .

Γεια σου kirtiblue!!! Όχι δεν άκουσα, τι θα γίνει; Θα μαζευτουμε όλες μαζί να βγάλουμε τα βυζια μας έξω;; Χαχα ωραία θα ναι

Kidenio σήμερα το κορίτσι σου έχει γενέθλια;;; Να την χαιρεστε!!! Να ναι πάντα γερή και ευτυχισμένη , και του χρόνου με υγεία!!!!

Εύη όλο ξεχναω να σε ρωτησω, τι γίνεται με την ψωρίαση; Το ξεπερασες;

Καλησπέρα mama! Τι κάνεις; ;;; Όχι δεν το έχω ξεπεράσει ούτεκαι ππρόκειται. ...Δυστυχώς μαθαίνω να ζω με αυτό. ..Τώρα πάλι είμαι σε έξαρση! Να σου πω μόλις αγχωθω η στεναχωρηθω τσουπ εμφανίζεται! !! Άτιμο πράγμα.

Dimitra κ μεις είχαμε παιδίατρο σήμερα!

6.470 κιλα 500 γραμμαρια πήρε απο τον προηγούμενο μήνα κ 63 εκατοστα! Εμένα μου πε απο τον αλλο μηνα κρεμες οχι ακομα! Βέβαια εμενα γεννήθηκε 3.140 οπότε εχει διπλασιάσει τα κιλά της. Εμείς εδω κ ενα μηνα πινουμε μονο ξενο γάλα δυστυχώς .

Καλημερα μανουλες.

Πω πω τι πολλα που αναρτησατε απο χθες.

Christab μου ολες μια απο τα ιδια με τα ουλα τους.πως ταλαιπωριουνται ετσι τα κακομοιρα.

Κιrtiblue μου καλως τον δεχθηκατε τον μπαμπα σας.να περασετε τελεια κ συντομα να κατηφορισετε ολοι μαζι.σπιτι βρηκατε;

Ευη μου υπομονη δεν μπορεις να κανεις κατι.απο οτι καταλαβαινω ειναι καθαρα ψυχοσωματικο.

Μαρια μου τελειωσαν οι δουλειες το σιδερωμα;

Dimitra μου μην αγχωνεσαι κοριτσακι μου.θα βρειτε την ακρη.

Εμεις ευτυχως διπλασιασαμε παρα 50 γρμ τον πεμπτο μηνα.οποτε θα δουμε τι θα μας ξεκινησει στις 19 που εχουμε ραντεβου.

Ευακι σουπερ το μπεμπακι σου.ψηλο μωρο.εμεις ημασταν 63 ποντος αλλα 6950.

Πωπω βελω φωτο της που στεναχωριομασταν που δεν επαιρνε βαρος κ τωρα φτου φτου στρογγυλευουμε ;).

Καλη μερα να εχουμε φιλια πολλα.

0wZgp2.png?S6Z3sQqD

image.php?type=sigpic&userid=39504&dateline=1436784875

Καλημέρα κορίτσια!!! Τι κάνετε;;;

Άντε σήμερα παρασκευή!!!! Τι καλά!!!

Δήμητρα και ευακι μια χαρά τα μωρακια σας!!! Φτου φτου!!!

Δήμητρα γιατί ανυσηχεις;;; Δεν είναι και κανένας έτοιμος να μας πάρει το κεφάλι αν στο εξάμηνο δεν διπλασιάσει το βάρος της.....εγώ που το ξέρω το μωρό κι από κοντά μια χαρά είναι το.κορίτσι μας, μην σκας!!! Γνώμη μου πως ή γιατρός είναι υπερβολικη!!!!

Άννα μου καλή δουλιτσα!!! Άντε να τελειώσει γρήγορα ή μέρα να γυρίσεις στο κορίτσι σου!!!

Εύη αυτό το άγχος θα.μας φάει!!!! Δεν πειράζει τι να κανείς;;; Απλά ευχομαι να ξεθυμανουν λίγο για να μην σε ενοχλούν!!!

Καλή σας μέρα και φιλάκια στα μπουτακια!!!!

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

Αχ κοριτσια ευχαριστω για τις συμβουλες...εκανα χθες πλακα στον αντρα μ...τουλαχιστον δεν θα χρειαστει διαιτα...anna k mama περιμενουμε ν δουμε τ θα πει κ σε εσας για στερεες...evaki μια χαρα η μπουμπου...μην σκας για υο θηλασμο...τα ειπαμε! Απλα μ εντυπωσιαζει που ενω λενε οτι το ξενο ειναι πιο παχυντικο η δικια μ εβαλε λιγοτερο απο τοτε π τ ξεκινησε...βεβαια μ τα χιλια ζορια πινει 90 ml....ευη υπομονηηηηηη φιλια σε ολες!!!

Κοριτσια καλη μερα!

Μολις εγραψα ενα κατεβατο και χαθηκε οποτε φτου και απο την αρχη!

Mama πως ηταν το βραδυ σας χθες? Κοιμηθηκατε καλυτερα?

Αννα καλη δουλιτσα, ηρθε το σκ να απολαυσεις παραπανω την μπουμπου σου. Απο το καροτσι εμεινες τελικα ευχαριστημενη ε?

Ευακι1986 μια χαρα μεγαλωνει η μπουμπου σου! Δεν θυμαμαι αν σου εχω πει εγω μενω Νεα Μακρη, ειμαστε σχετικα κοντα εμεις.

Μαρια τελειωσες με το σιδερο χθες? Εγω αφησα και 2 πλυντηρια για σημερα, δεν τα προλαβα ολα χθες.

Kirtiblue μου καλως τον δεχτηκατε τον μπαμπα σας. Η παιδιατρος μας ειναι πολυ καλη, υπερ των φυσικων τροφων γενικα και υποστηρικτικη οσον αναφορα τον θηλασμο.

Δημητρα μια χαρα ειναι η μπουμπου σου,μην αγχωνεσαι. Αν βρεχει και λερωνει τις πανες οπως πρεπει και δειχνει χορτασμενη ολα ειναι καλα. Αλλα παιδακια παιρνουν περισσοτερο και αλλα λιγοτερο βαρος, ειναι και τα γονιδια που παιζουν ρολο.

Ευη εσεις πως ειστε?

Καλη μερα να εχουμε κοριτσια!

Καλημέρα μανουλες! !!! Τι κάνετε; Εχθές το βράδυ έγραψα ένα κατεβατό και με πέταξε έξω! Μετά ήταν ώρα για μπάνιο των παιδιών και έτσι δεν μπόρεσα να ξαναγράψω!

Ο μεγάλος μου ήταν αρρωστουλης με πολύ βήχα και χρειάστηκε κορτιζόνη για να επανέλθει και να μπορεί να κοιμηθεί χωρίς να πνίγεται! !! Οπότε δύο βραδιές μαρτύριο. ...Σήμερα είναι καλά τον έστειλα σχολείο! Τρέμω για την μικρη μην κολλήσει!

Η μικρή μου εχθές έφαγε μισό μήλο μισό αχλάδι, το άδειασε το μπολάκι! Απόααύριο ξεκινάμε κρεμουλα!

Φανταζομαι πως θα περάσει κατά πολύ τον διπλασιασμό στους 6 αφού τώρα είναι ήδη 5.200 και γεννήθηκε 2.700 . Έχουμε 1,5 μήνα μπροστά μας! Τελικά δεν θέλει άγχος το κάθε μωρό είναιδδιαφορετικό! Αυτό που έπιασε ήταν η αλλαγή του γάλακτος!

Η ψωριαση είναι καθαρά ψυχοσωματικο! Τι να κάνουμε ομως;;;

Καλημέρα σε όλες!

Kidenio μπραβο κοριτσι μου!!!kitriblue να τον χαρειτε κ οι 2....κοριτσια εμεις σημερα πηγαμε παιδιατρο...6500... αυτο το μηνα 400gr κ τον προηγ 450...τον προηγε αποκλειστικο θηλασμο ενω τωρα επινε κ 2 γευματα ξενο...δεν ενθουσιαστηκε η παιδιατρος κ ενω κανονικα ηθελε ν ξεκινησουμε φρουτοκρεμα στους 5 κ κατι μηνες μ ειπε αν θελω ν δωσω ρυζαλευρο ειτε ως κρεμα το απογ ειτε 1 κουταλια μεσα στο γαλα της...δεν ξερω αν θελω ν δωσω αλλα για ν φτασουμε ν διπλασιασουμε το βαρος γεννησης ως τον 6ο με δυσκολια θ τα καταφερουμε...πρεπει σε 1 μηνα κ 3 εβδ να παρει 1 κιλο...απο εκατοστα 64 απο 60....εσεις ποσο ειστε???

Δήμητρα μου αυτό με το ρυζάλευρο το έκανα και εγώ στο μεγάλο γιατί δεν έπαιρνε βάρος με τίποτα λόγω έντονης παλινδρομησης! Για μένα μην το φοβάσαι! Δοκίμασε το και δες! Απλά έχει το νου σου στη δυσκοιλιοτητα!

Καλημέρα Εύη και cristab!!!

Εύη περαστικά στον γιο σου ευχομαι να μην κολλήσει το μωρό!!!

Ή μικρή σου μια χαρά φτου φτου!!! Με τι κρέμα θα αρχισετε;;;

Cristab έχω θείους και ξαδέρφια στην νέα Μακρή και όταν ήμουν πιο μικρή κάθε καλοκαίρι το περνούσαν εκεί!!! Φαντάζεσαι να γνωριστηκαμε σαν παιδιά;;; Πλάκα θα χει!!! Όταν μπορέσω να έρθω κατά κει θα κανονισουμε συνάντηση οπωσδήποτε!!!

Το βράδυ μας και χθες μαρτύριο, κάθε μια ώρα ξυπνούσε μόλις την έπαιρνα στο κρεβάτι κοιμόταν κατευθείαν..... Μήπως το χασα το θέμα ύπνος;;; Τα χω κάνει σκ#τ@ που την παίρνω δίπλα μου όταν κλαίει;;; Αχ δεν ξέρω είμαι πτώμα.....ευτυχώς δεν έχω να καθαρισω

Σήμερα ο άντρας μου θα γυρίσει νωρίς και θζ βγω στο μπαλκόνι να πλυνω το παρκοκρεβατο που αγορασαμε γιατί ήταν βρώμικο(μεταχειρισμένο)....και ίσως αν προλαβω να καθαρισω το μπάνιο, το σκ μάλλον θα στρωσουν τα χαλιά....

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...