Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , LeneL είπε:

Να σου πω την αλήθεια, εγώ την ΑΜΗ την μέτρησα πρώτη φορά στα 42.. από τα 37 είχαν αρχίσει ανωμαλίες στην περίοδο που έδιναν ενδείξεις για ΠΩΑ, αλλά επειδή άργησα να παντρευτώ ( άργησα σε αναπαραγωγικούς όρους εννοώ) σε εκείνη τη φάση δεν το είχα πολυψάξει για να μην αγχωθω.. απλά, όταν γνώρισα τον άντρα μου, ήξερα εξαρχής ότι θα πάω για εξωσωματική και ξεκινήσαμε πολύ νωρίς τις εξετάσεις. Οπότε σε εκείνη την φάση κάναμε ταυτόχρονα και τις εξετάσεις προγεννητικού ( που πήγαν τελείως χαμένες αφού πήγα με δωρεά) και τις ορμονικές... Δε νομίζω ότι αργεί πάρα πολύ, αλλά πραγματικά δε θυμάμαι γιατί είχαμε κάνει ένα τεράστιο πακέτο εξετάσεων στο ίδιο κέντρο και έρχονταν λίγες λίγες.. απλά, αυτό που ξέρω είναι, ότι την εξέταση για το Fragile x, την σπρώχνουν πλέον αρκετά οι γυναικολόγοι, μαζί με αυτή της κυστικης ινωσης.. έχω δλδ φίλη, στον ίδιο γυναικολόγο με εμένα ( τον κλασικό γυναικολόγο όχι της εξωσωματικής) που της είχε ζητήσει να την κάνει, παρόλο που εκείνη ήταν με φυσική σύλληψη. Μάλιστα η κοπέλα τελικά έχει κάνει 4 παιδιά, δλδ δεν υπάρχει υπόνοια ΠΩΑ ούτε για πλάκα...

Α μάλιστα. Μήπως αυτή η κοπέλα είχε κάποια κληρονομικότητα από κάπου; Διάβασα πως σε περιπτώσεις κληρονομικότητας αυτισμού στην οικογένεια ή άλλων νοσημάτων , τότε την κάνουν. Οι γυναίκες που έχουν τη προμεταλλαξη είναι πιθανόν να εμφανίσουν ΠΩΑ σε πολύ μικρή ηλικία, ακόμα και κάτω των 25. Εγώ στα 25 είχα ήδη ΠΩΑ, για αυτό μου το πρότεινε. Κανεις άλλος δε μου το είχε πει.

Μανουλες Ιουνιου 2015

sangreluna

Recommended Posts

Κοριτσια μου καλημερα! Σας ευχαριστω πολυ για τις ευχες! Να χαιρεστε ολες τα παιδακια σας....anna τι ταλαιπωρια...κι εμεις οταν βγαινουμε παιρνω ρουχα μαζι γιατι ποτε δεν ξερεις...kitriblue υπομονη λιγο ακομη...ολες ξερουμε ποσο δυσκολες ειναι αυτες οι συγκατοικισεις ακομη κ οταν προκειται για τους ιδιους τους γονεις σου!κοριτσια οσον αφορα τη δουλεια οταν εχεις μωρο σιγουρα ειναι δυσκολο...αλλα κ τα κοριτσια που μενουν σπιτι παλι δυσκολα περναν...το καθε ενα εχει τα καλα κ τα κακα του...κ για το θηλασμο φυσικα κ ολες θελουμε το καλυτερο για τα μωρα μας κλειστε αυτια κ εστιαστε στο μωρο σας! Αυτο εχει σημασια μονο...καλημερα κ χρονια πολλα σε ολες! Καλη ξεκουραση σημερα...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας κορίτσια!!!!διαβασα τα νεα σας και χαιρομαι που ειστε ολες καλα και τα μπεμπακια βεβαια

Δημητρα χρονια σου πολλα!!!!

εγω γυρισα από την Κοζανη και ειχα παρα πολλες δουλειες.

Εδώ εχει παρα πολύ καλο καιρο και το εκμεταλλευομαι με βολτιτσες

ο γιατρος μας λειπει και θα παμε μαλλον την Παρασκευη για το εμβολιο και θα ξεκινήσουμε στερεες.

Γεια σας κορίτσια!!! Τι κάνετε;;;

Άννα μου πλου ταλαιπωρηθηκατε μάνα και κόρη...ίσως ζοριζοταν να κάνει κακά γι αυτό ήταν αναστατωμενη και μετά κουράστηκε κι αυτή μέχρι να την τακτοποιήσεις!!! Με γεια το καινούργιο καρότσι, ευχομαι να σας βολεψει!!!

Μαρινακι καλά έκανες!!! Κάντε βολτθτσες γιατί τον χειμώνα θα κλειστουμε!!!!

Καλή αρχή και στις στερεές, με τι ξεκινατε;;

Οι υπόλοιπες τι κάνετε;;;

Φιλάκια σε όλες!!!

yk1yp3.png

Κορίτσια καλησπερα! Ελπιζω να είστε όλες καλα κ εσεις κ τα μωράκια σας. Δεν εχω μπει εδω κ πολυ καιρό στο forum γιατι τρέχω πίσω απο τα μωρα κ τα κοριτσια. Δεν μπορούσα να φανταστώ ποσο χρονοβόρο ειναι να εχεις διδυμα! Ειναι κ τα δυο αρκετα ζωηρά κ απαιτητικα. Η παιδίατρος λέει πως σπάνια βλέπει μικρότερα παιδια να ειναι απαιτητικα όπως το πρωτο! Εμεις πετύχαμε το λοττο! Δυο στα δυο! Η κούραση δεν περιγράφεται! Χαλάλι ομως γιατι ειναι όνειρο κ οι δυο τους! Τα μεγάλα μου κοριτσια ειναι ξετρελαμενα!

Προς το παρόν η κούραση ειναι μεγάλη κ οι νύχτες αρκετα δύσκολες. Ξυπνάνε κ τα δυο αρκετές φορες κ ειμαστε σαν ζομπι με τον άντρα μου κατα τη διαρκεια της μέρας. Εκείνος στη δουλειά του κ εγω στο σπιτι με τέσσερα παιδια. Πολλές φορες μ εχει πάρει απο κάτω κ απογοητευομαι αλλα αμεσως σκέφτομαι πως έχουμε όλοι την υγεία μας κ παιρνω κουράγιο. Τα μωρα ακόμα θηλαζουν κ μάλλον μεσα Νοεμβρίου θα ξεκινήσουμε σιγα σιγα με τις στέρεες τροφές. Στην αρχή λαχανικά μετα κανενα φρούτο μετα κρεατακι... Ανυπομονώ να τους ταΐσω! Τώρα πια οταν τρώμε, μας κοιτάνε μες το στόμα!

Διάβασα λιγο κ τα νεα της Νικησαντωνιας. Τι να πω ελπιζω κ προσεύχομαι να βγει το κοριτσι σας νικήτρια απο αυτόν τον αγώνα! Είστε ήρωες!

hBdsp2.pngh9oap1.pngWRnvp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσαρες μου.

Χρονια πολλα και καλα.

Dimitra μου εχεις δικιο σε αυτο που λες κ το καταλαβαινω τις μερες που δεν δουλευω.οι ωρες κυλανε σαν νερακι.

Marina roz τι καλα που εχετε καλο καιρο.κ εδω βασικα σημερα υπεροχος καιρος.

Mama μου μας βολεψε σουπερ.χθες παρολου που ημασταν πτωμα το συναρμολογησαμε επλυνα κ ολα τα καλυμματα κ σημερα μας περιμενει για βολτα με τα σεντονακια της κ το στρωματακι της.πολυ καλη επιλογη.δεν με πειραζει για μενα.κυριως οταν εκεινη ταλαιπωρειται.να φανταστεις στο τελος κλαιγαμε παρεα.η μαμα μου λεει πρεπει να σκληρυνω.ακομα δςν το εχω καταφερει.ειναι νωρις ακομα.

Τελος παντων μολις ξυπνησει βολτιτσα.σημερα εχει τρελα κεφακια.

Kidenio μου εισαι τρισευτυχισμενη.να τα χαιρεσαι τα παιδακια σου.να ειστε παντα υγιεις κ καλη ευκολια.καλη δυναμη.

Καλο απογευμα στις υπολοιπες.

Φιλια.

0wZgp2.png?S6Z3sQqD

image.php?type=sigpic&userid=39504&dateline=1436784875

Άννα μου εννοείται χαλαλι το οτιδήποτε για τα μωρακια μας!!! Κι εγώ πιάστηκα με τις δουλειές και δεν πήγαμε βολτιτσα , το μετανιωσα....

Δεν νομίζω να σκλυρηνεις, είναι και στον άνθρωπο, βέβαια κάποια πράγματα θα σταματήσουν να μας αγχωνουν αλλά έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας!!!!

Kidenio!!! Τι κανείς;μπράβο σας που τα καταφέρνετε!!! Φάνταζομαι τι γίνεται!!! Εμείς με ένα και πολλές φορές τα παίζουμε!!! Αλλά χαλαλι όντως είναι τρέλα!!! Μπράβο σου που θηλαζεις ακόμα!!! Θα ρθειτε καθόλου Θεσσαλονίκη τα χριστούγεννα;;; Μην μας ξεχνάς οπότε μπορείς Γράψε μας τα νέα σας!!! Καλή αρχή και με τις στερεές!!!

yk1yp3.png

Κοριτσια Καλησπέρα! Σήμερα πηγαμε για καφεδακι οικογενειακως! Περάσαμε πολυ ωραία τωρα μπαμπας κ κορη είναι κουρασμενοι κ κοιμούνται!

Mama82 και γω 15 ειχα παρει μετα έχασα τα 8-9 αλλα με το θηλασμό πηρα αρα 2 γιατι στις αρχες ειδικά πεισουσα ασταματητα πιστεύω αν δεν θηλαζα θα ειχα ξαναπαρει και τα 8....τωρα που σταματησα με τον θηλασμό κ ηρθε κ η περιοδος νομοζω οτι αρχιζει να παίρνει μπρος ο μεταβολισμος μου! Δεν πειράζει ομως θα τα χασουμε...οπως λενε αλωστε τα κιλα σε 9 μηνες μπαινουν σε 9 βγαίνουν...καλα να ειναι τα μωρα μας κ μεις κ με λίγο υπομονή θα επανέλθουμε κ στα κιλα μας!

Kidenio τι να πω μπραβο σου κ χαρά στο κουραγιο σου!

Kirtiblue Περαστικά να ειναι κ συντομα να γλιτωσεις απο αυτην την ταλαιπωρία!

Φανταζεσαι να γινουμε συμπεθερες? Χα χάχα

Και γω για τις στερεες τροφες ειμαι του αλεσματος γιατί φοβαμαι...

Καλημερουδια κοριτσια ☺.

Η μικρη μου κοιμαται κλασικα μετα το πρωινο ξυπνημα σε μιαμιση ωρα ξανακοιμαται.

Mama μου εχεις δικιο σε αυτο που λες .ειναι καθαρα θεμα ανθρωπου.κ οπως προσφατα μια γλυκια μου ξαδερφουλα μικρομανουλα με 3παιδακια μου ειπε οχι ακριβως σκληραινεις.απλα εχοντας σαν προτεραιοτητα τα παιδακια σου αναθεωρεις πολλες αποψεις σου γενικα.

Καλη μερα κοριτσαρες.

Να εχουμε μια τελεια μερα με τους αγαπημενους μας.

0wZgp2.png?S6Z3sQqD

image.php?type=sigpic&userid=39504&dateline=1436784875

Καλημέρα κορίτσια!!! Τι κάνετε;;

Μα πως φεύγουν έτσι εύκολα οι μέρες αργίας;;;;:(

Εμείς χθες κάναμε χαλιά ύπνο, ή μικρή ήταν ανυσηχη με αποτέλεσμα να την πάρω στο κρεβάτι αλλά και πάλι στριφογυρνουσε , αυτά τα δόντια ήταν μάλλον....

Χθες μου έκανε λιγ α πράσινα κακά....ή μου αρρώστησε λίγο και δεν το κατάλαβα ή φταίει που έκανα κάνα δύο φορές απανωτες εναλλαγές στο στήθος, θα δείξει!!!

Καλή δουλειά σε όλες!!! Κι αυτές που δουλεύουν και στο σπίτι!!! Χαχα

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα μανούλες τι κάνετε? Εμένα έφυγε πριν λίγο η κόρη μου για το σχολείο κ ταΐζω το μωρό . Πιστεύω να κοιμηθεί λίγο ακόμα γιατί έχω 2 πλυντήρια ρούχα να σιδερωσω τώρα κ αλλά 2 να πλύνω . Mama υπομονή με τα δόντια της μικρής . Κ εμένα είναι όλη μέρα με τα χέρια στο στόμα αλλά δεν δείχνει να πονάει ευτυχώς. Τώρα βέβαια έμαθε κ βάζει κ τα ποδαράκια της στο στόμα κ όταν την γδυσω κ την αφήσω στο κρεβάτι με κοιτάζει πονηρά τα βάζει στο στόμα κ σκάει να μου γελάει ...

Καλημέρα κορίτσια!

Και εμείς χάλια ύπνο χθες και προχθές. Ανά μια ώρα ξυπνούσε, έβαζε το χεράκι στο στόμα και γκρίνιαζε. Τον έβαζα στήθος και ηρεμούσε, μετά από μια ώρα πάλι τα ίδια. Αχ αυτά τα δόντια πολύ το παιδεύουν το μικρό μου. Εννοείται πως σήμερα παραπατάω από την νύστα και έχω και εγώ σίδερο και πλυντήρια να βάλω τα οποία δυστυχώς δεν παίρνουν άλλα αναβολή γιατί θα μείνουμε χωρίς ρούχα στο τέλος.

Σας φιλώ όλες, καλή ημέρα να έχουμε μανούλες!

Καλημέρα κορίτσια!!!! Cristab μια από τα ίδια, ευτυχώς εγώ τα τελειώσα τα ρούχα, τώρα σιδερωσα τι τελευταίο πλυντήριο, με έπιασε μια υπερένταση και δεν κοίμηθηκα ακόμα, τώρα ή μικρή τρώει και κλείνει τα ματάκια οπότε θα πάω κι εγώ!!!

Μαρία ευτυχώς δεν ποναει η μικρή σου!!!

Καλό κουράγιο με το σίδερο κτλ

Φιλάκια!!!

yk1yp3.png

Γεια σας κοριτσια !

Εμάς ήρθε ο μπαμπάς μας κ εχουμε τρελή χαρά!!

Μπράβο βρε kidenio που θήλαζεις ακόμα! Πωπω φαντάζομαι κούραση...όπως λέει η μαμά εμεις εχουμε ένα κ τρέχουμε..μπράβο σου!

Κοριτσια μιας κ εγω δεν κάνω δουλειές τον τελευταίο καιρό όπως εσείς το μονο που μπορώ να πω ειναι υπομονή...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...