Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 22 λεπτά , MK2012 είπε:

Καλημέρα ! Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Φαντάζομαι πως είχες χαμηλή ΑΜΗ από μικρή ηλικία για να υποθέσει ο γιατρός πως μάλλον είναι γενετικό; Θυμάσαι μήπως πόσες μέρες είχε κάνει να βγει;

Να σου πω την αλήθεια, εγώ την ΑΜΗ την μέτρησα πρώτη φορά στα 42.. από τα 37 είχαν αρχίσει ανωμαλίες στην περίοδο που έδιναν ενδείξεις για ΠΩΑ, αλλά επειδή άργησα να παντρευτώ ( άργησα σε αναπαραγωγικούς όρους εννοώ) σε εκείνη τη φάση δεν το είχα πολυψάξει για να μην αγχωθω.. απλά, όταν γνώρισα τον άντρα μου, ήξερα εξαρχής ότι θα πάω για εξωσωματική και ξεκινήσαμε πολύ νωρίς τις εξετάσεις. Οπότε σε εκείνη την φάση κάναμε ταυτόχρονα και τις εξετάσεις προγεννητικού ( που πήγαν τελείως χαμένες αφού πήγα με δωρεά) και τις ορμονικές... Δε νομίζω ότι αργεί πάρα πολύ, αλλά πραγματικά δε θυμάμαι γιατί είχαμε κάνει ένα τεράστιο πακέτο εξετάσεων στο ίδιο κέντρο και έρχονταν λίγες λίγες.. απλά, αυτό που ξέρω είναι, ότι την εξέταση για το Fragile x, την σπρώχνουν πλέον αρκετά οι γυναικολόγοι, μαζί με αυτή της κυστικης ινωσης.. έχω δλδ φίλη, στον ίδιο γυναικολόγο με εμένα ( τον κλασικό γυναικολόγο όχι της εξωσωματικής) που της είχε ζητήσει να την κάνει, παρόλο που εκείνη ήταν με φυσική σύλληψη. Μάλιστα η κοπέλα τελικά έχει κάνει 4 παιδιά, δλδ δεν υπάρχει υπόνοια ΠΩΑ ούτε για πλάκα...

Μανουλες Ιουνιου 2015

sangreluna

Recommended Posts

Καλησπερα κοριτσια μου.

Δημητρουλα χρονια σου πολλα κοριτσι μου.κ του χρονου να τα ακουσεις απο το μπεμπακι σου.

Kirtiblue μου απο Θεσσαλονικη ειμαι κ οι κουμπαροι μας απλα βρεθηκαν εκει λογω συνθηκων δεν ειναι η καταγωγη τους.

Mama μου ελπιζω καποια στιγμη να σας συναντησω.ξερω το εχω πει πολλες φορες αλλα τα σβκ τα εχουμε για την οικογενεια κ παμε κ στον αλλο τον παππου.κ επειδη καθημερινα δςν εχουμε ευκαιρια για βολτες του δινουμε κ καταλαβαινει.αλλα θα το προσπαθησω μην νομιζετε οτι σας αποφευγω.

Christab μου εσεις που ειστε δευτετομανουλες ειναι αλλιως.αν κ καθε παιδακι ειναι διαφορετικο υποθετω.

Μαρια μου ισως ειναι προσωρινο αυτο με το μωρακι σου.

Ευακι και εμεις σημερα απο τα αγρια χαραματα ξυπνησαμε.ειχα κ αγχος να ξυπνησω απο πριν να την ζεσρανω νερακι γιατι χθες για πολλοστη φορα στην βολτα εσπασα το θερμο μας.

Αυριο θα ψαξουμε για νεο καροτσι.θα βρουμε καποιο κ βολικο κ οικονομικο γιατι εχουμε αλλα εξοδα.αυτο θα το κρατησουμε για το επομενο με την καλαθουνα.το δευτερο κομματι δεν μας βολευει.καθε βολτα που κανουμε ειναι σαν να κανουμε μετακομιση.

Φιλια σε ολες .καλο απογευμα.

Αννα ριξτε μια ματια και στο chicco lite way. Παναλαφρο, ευχρηστο και οικονομικο.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κορίτσια!!! Τι κάνετε;;;

Βλέπω πολύ αϋπνία ε;;;

Άννα τόσο πολύ ή μέση που σε ξύπνησε από τόσο νωρίς;; Περαστικά!!

Μην σκας για τον φανατισμό μερικών μερικών, είπαμε αλλά όχι και έτσι...εξάλλου ξέρεις εσύ καλύτερα ποσό το προσπάθησες και ποσό σου στοίχισε...

Κι εγώ Συμφωνώ με τον θηλασμό αλλά εντάξει όχι και έτσι και ακόμα και αν μια μαμά δεν θέλει για τους λόγους της πάλι σεβαστό, είναι πολύ προσ πικη υπόθεση, κανένας δεν πρέπει να κρίνει κανέναν!!!

Άννα αυτό που γέρνει προς το στήθος σου δεν ξέρω τι μπορεί να σημαίνει

Εύη μπράβο στο κορίτσι σου!!! Φτου φτου να συνεχίσει έτσι!!!

Cristab κάτσε ξεκουρασου σήμερα οι δουλειές δεν τελειώνουν ποτέ!!!!

Μήπως είναι ανυσηχεις λόγω δοντιών;;;

yk1yp3.png

Κορίτσια Καλημέρα! Κ μεις από νωρίς στο πόδι! Απ τις 6:30.

Δεν ξέρω ρε κορίτσια με τη δουλειά κ το πρωινό ξύπνημα τα χω δει ολα! Σχολαω 8:30 το βράδυ κ απο την υπερένταση κοιμάμαι στις 11 και! Χαλαλι της ομως οταν γελάει τα ξεχναω ολα!

Ευη μπράβο στη μικρούλα! Ε μπουχτισαν τα καημενα με το γάλα!

Κορίτσια καλημερα κ εμείς σήμερα από τις 8 στο πόδι αλλά κοιμόταν από τις 9 εχθές το βράδυ με 1 ξύπνημα στις 2 για γάλα. Κ εγώ είμαι μέλος σε κάποιες ομάδες στο φειςμπουκ κ όντως υπάρχει μεγάλος φανατισμός. Εγώ τις παρακολουθώ κ λύνω κάποιες απορίες μου η βοηθάω με την δικιά μου λίγη εμπειρία τις μανούλες που προσπαθούν να θηλάζουν αλλά μέχρι εκεί. Διαφωνώ πάντως όταν κάποια μανούλα πει κάτι διαφορετικό με αυτό που υποστηρίζουν κ πέφτουν πάνω της όλες να την φάνε. Χαίρομαι που τα κατάφερα να θηλάσω αποκλειστικά το μωρό μου αυτή τη φορά αλλά κ αν δεν τα κατάφερνα δεν θα έτρεχε κ κάτι . Μανούλες είμαστε όλες είτε θηλασαμε είτε όχι , είτε γεννησαμε φυσιολογικά είτε όχι. Όλες προσπαθούμε να μεγαλώσουμε τα μωρά μας όσο καλύτερα μπορούμε κ όλα τα άλλα πρεπει να ξεπεραστούν . Την πρώτη μου κόρη δεν την θηλασα καθόλου κ όμως είναι ένα πολύ ευτυχισμένο κ έξυπνο παιδάκι. Άννα αυτό που κάνει η κόρη σου το έκανε κ εμένα η μεγάλη μου κ μαλιστα θυμάμαι μια φορά ότι σιδέρωνα κ την κρατούσε ο μπαμπάς της δίπλα μου κ δεν φορούσε μπλούζα κ αυτή προσπαθούσε να τον πιπιλισει. Εγώ πολλές φορές την έβγαζα την μπλούζα μου κ την άφηνα να με ακουμπάει στην κοιλιά κ στο στήθος κ αμέσως ηρεμούσε κ της άρεσε παρόλο που δεν έπιανε στήθος .

Να μαι και παλι κοριτσια ;)

christab μου υπομονη και κουραγιο .εμεις μπορει να ξυπνησαμε απο τ ααξημερωτα αλλα δες πως ειναι λες και το διαισθανονται.η ζουζουνα μου κοιμηθηκε απο 2 ωρες μεχρι να φυγω για την δουλεια και εριξα και εγω καμμια ωριτσα υπνακο.ευχαριστω για το καροτσι.αλλα θελω λιγο πιο ενισχυμενο.βασικα θα την παρω μαζι μου σημερα να κανουμε και τεστ.

mama μου εχω θεμα με την μεση μου.αν και δεν το εχω ελεγξει ακομα.αλλα απο τα κιλα που πηρα τον τελευταιο χρονο και την εγκυμοσυνη δημιουργηθηκε.δεν ειναι καθε μερα.αλλα καθε βδομαδα που ξααλαφρωνω απο κιλα βλεπω διαφορα.αν δω οτι επιμενει θ απαω να το δω.

Eυακι μου δυσκολα ειναι οταν δουλευεις και εισαι και μαμα.βασικα εγω πιστευω οτι οπως και να εχει ειτε εισαι σπιτι ειτε δουλευεις ειναι παντα δυσκολο.και η εργαζομενη μητερα και η μητερα στο σπιτι ειναι δυο φορες εργαζομενες;).βεβαια η πρωτη ''εργασια'' το μεγαλωμα του παιδιου ειναι η πιο γλυκια και τρυφερη.

Μαρια μου θα το δοκιμασω αν δω οτι επιμενει.παντως με κοιτουσε με κατι ματακια σαν να ηθελε να μου μιλησει .ελιωσα.ισως το ειδα ετσι επειδη ακομα με ποναει.αλλα μου εκανε τρομερη εντυπωση.την πρωτη φορα λεω ηταν τυχαιο.αλλα το συνεχισε.

λοιπον καλη συνεχεια στη μερα σας.

φιλια

0wZgp2.png?S6Z3sQqD

image.php?type=sigpic&userid=39504&dateline=1436784875

Διαφημίσεις

Άννα μου έχεις απόλυτο δίκιο κ γω το ίδιο πιστεύω...άσε που καμιά φορά να σου πώ την αλήθεια πιο πολύ ξεκουράζομαι στη δουλεια...χαχαχα. Απλώς εκεί που τα βλέπω πολύ δύσκολα είναι με τον ύπνο γιατί αν δεν δούλευα θα κοιμόμουν με τη μικρή όταν κοιμάται την μέρα για να ξεκουραστώ.Τώρα όταν κοιμάται πρέπει να ετοιμάσω το φαγητό και να φύγω για δουλεία.:?

Αλήθεια βρε κορίτσια με τα κιλά πως τα πάτε?

Εγώ τώρα αρχίζω με πολύ προσπάθεια στο φαγητο και γυμναστική δυο φορές την εβδομάδα και έχασα 1,5 κιλό σε 3 βδομάδες. Λίγο μου φάνηκε αλλά κ από το τίποτα....

Γεια σας και πάλι!!!

Μπράβο σας ρε κορίτσια που τα καταφερνετε και με την δουλειά και με το σπίτι και με το μωρό!!! Ευακι κι εγώ αν το βράδυ δεν πάει καλά κοιμάμαι μαζί με την μικρή αγκαλιά την μέρα

Εγω με τα κιλά κόλλησαν προς το παρόν, πήρα 15 με το που γέννησα και ένα μήνα μετά έχασα τα 12 και τέλος, βέβαια τρώω πολύ και διάφορα χαζα, μάλλον ο θηλασμός με βοηθάει ώστε να μην πάρω αλλά, το θέμα είναι ότι είχα από πριν κιλά, σκέφτομαι όταν αρχίσουμε στερεές να αρχίσω δίαιτα μπας και μέχρι το καλοκαίρι έρθω στα ίσα μου, τώρα φοβάμαι να κάνω μην έχω θέμα με το γάλα μου

Ευακι ο οργανισμός σου ίσως πάρει τώρα μπρος, μην εγκαταλειπεις δεν μπορεί θα δεις αποτέλεσμα

yk1yp3.png

Πραγματικά κι εγώ έχω μπερδευτεί για το ποιο είναι καλυτερο;;; Ο ένας λέει έτσι ο άλλος λέει αλλιώς..... Τελικά ποιο είναι το καλύτερο;;;

Εσύ έχεις ακούσει για το baby led weaning;;; Να μην δίνουμε καθόλου αλεσμενα;;; Δεν ξέρω.....

Θέλει μελέτη πάντως...

mia apo ta idia....τι να σου πω δε ξερω...ναι εχω ακουσει μαλιστα μια φιλη μου το εκανε στο γιο της. μια φορα μαλιστα ειχαμε βγει παρεα κ του εδωσε να φαει μπουκιτσεσ ενω ηταν 8-9 μηνων.ειχα φρικαρει να σου πω την αληθεια..εγω ε νομιζω να το κανω..

Kirtiblue διάβασα για αυτή τη μέθοδο και λέει ότι εκτός ότι προσπερνας το μεταβατικό στάδιο αλεσμενα - τροφές βοηθάει λέει το παιδί να μάθει να τρώει καλύτερα, να αναγνωρίζει τον κορεσμό, να ανακαλύπτει μόνο του το φαι του (υφή γεύση κτλ) να έχει τις προτιμήσεις του και έχει καλύτερο ποσοστό ώστε να μην γίνει παχύσαρκο....τι να πω κι εγώ λίγο αγχωνομαι μην πνιγεί και πως θα μασαει αλλά θα το συζητήσετε και με τον γιατρό

Εσύ πως τα πας; Τι κάνει ο μικρός;; Ποτέ φεύγετε;

yk1yp3.png

Mama είναι πως θα το δεχτεί κ το παιδί αυτό. Ξέρω παιδιά που δεν έτρωγαν το φαγητό τους με τίποτα κ ήταν αιτία που ήταν αλεσμενο κ μόνο με κομματάκια έτρωγαν αλλά έχω δει κ το αντίθετο κ σε άλλα παιδάκια κ στην κόρη μου. Να βρουν μη αλεσμενο φαγητό κομματακι κ να το βγάζουν . Δοκιμάζεις κ βλέπεις πως πάει . Μιλάς κ με τον γιατρό κ ενηνερωνεσαι αν ξέρει κ αυτός. Νομίζω ότι υπάρχει κ ομάδα στο φειςμπουκ που μπορεί να σε βοηθήσουν τα κορίτσια .Εγώ κλασικά θα αλεθω πάλι γιατί φοβάμαι .

Διαφημίσεις

λοιπον christab ο γιατρος σου φοβερος μου φαινεται. ειδικα αυτο με το κατσικισιο γιαουρτι με εντυπωσιασε γιατι το αγελαδινο γενικα ειναι αλλεργιογονο κ εγω σκεφτομουν να του δωσω κατσικισιο!

ευη μπραβο η μπεμπα σου καλοφαγη!!

ευακι εχουν 3 μερες διαφορα με τον δικο μου! φανταζεσαι σε 20 χρονια να ειναι ζευγαρι?? χαχαχχα

Μαρια κ εμενα τις 3 τεέυταιες ημερες κ ο δικος μου τα ιδια μου κανει . ολο αγκαλια κ στηθος συνεχεια!!

Αννα το combi family δεν εχεις ? τοσο χαλια σου φαινεται ρε παιδι μου? εμενα παλι με εχει βολεψει,.το μονο οτι ειναι βαρυ.

λοιπον κοριτσια καλη η ξεκουραση στ μαμα αλλα θελω το σπιτι μου...εχουν αρχισει κ μου δινουν τα παντα στα νευρα...εξαντληται η υπομονη μου.. εχω κ αυτη τη γριπη..φορα ω συνεχως μασκα , δε με βλεπει το παιδακι μου που του χαμογελαω, δεν μπορω να τον κρατησω πολυ ωρα, τωρα κολλησε κ ο μπαμπας μου ο οποιος δεν πολυκαταλαβαινει ποσο επικυνδυνο ειναι για οτ παιδι κ μερικες φορες δε φοραει σωστα τη μασκα...κ με λεει κ υπερβολικη.. εχω λιγο κρανιοθει με την ολη κατασταση...

κατα τα αλλα καλα...

α κ ενδοκρινολογο κ μου ειπε οτι εχει αποσυντωνιστει ο θυροειδης λογο εγκυμοπσυνης κ να χαλαρωσω λιγο γιατι δε θελει να μου δωσει φαρμακα γιατι μετα πρεπει να κοψω το θηλασμο. εξεπλαγην να σας πω την αληθεια που μου ειπε απλα επνεξετση σε ενα μηνα δε θελω να σου δωσω φαρμακα ..ας φαμε τουλαχιστον το 6μηνο που ειναι πολυ σημαντικο για το παιδι!! απιστευτο ....κ υπαρχουν παιδιατρου που σου λενε κψε το μητρικο..

οσο για την κουβεντα την αλλη ...ολες μανουλες ειμαστε ειτε θηλαζουμε ειτε οχι .

κ εμεις που θηλαζουμε μπορει στο επομενο παιδακι μας να μη τα καταφερουμε.

τιποτα δεν ειναι κατακριτεο. το θεμα ειναι η καθε μανουλα να ειναι καλα για να ειναι κ το παιδακι της καλα. ο φανατισμος εχει βλαψει παντου .

αυτα κοριτσιθα μου ναμην ξεχασα καμια

αχ δημητρα χρονια πολλα να χαιρεσαι την οικογενεια σου !!@

μαμα συμφωνω με τη μαρια. ειναι αναλογως το παιδι .

επισης συμφωνω μαζι της οτι κ εγω θα αλεθω γιατι φοβαμαι.

ποτε φευγουμε....αγνωστο ακομα...λογικα την αλλη εβδομαδα...

Kitriblue περαστικα σας κ μακάρι να μην κολλήσει ο μικρός . Εμείς είμασταν όλοι άρρωστοι στο σπίτι κ δεν φορουσαμε μάσκα αλλά η μπέμπα την γλίτωσε . Μάλλον πήρε αντισώματα από τον θηλασμό .

Kirtiblue περαστικά σας!!! Κάνε υπομονή ,τόσο καιρό έκανες τωρα είσαι στο τέλος!!!

Σιγουρα κορίτσια έχει να κάνει με το παιδί, κι εγώ φοβάμαι αλλά τι να κάνω είμαι ανυσηχη!!! Χαχαχα

yk1yp3.png

Καλησπερα κοριτσια.

Kirtiblue μου περαστικουλια σας.ειναι καλο οντως να μην αρρωστησουν τοσο μικρουλια.

Christab μου δεν θυμαμαι ποιο ακριβως ειναι αλλα το καθισματακι ειναι zero one.τελειως αβολο.καταρχην με τα χιλια ζορια χωραει στο αυτοκινητο.καθε φορα να τα βγαλουμε ολα τα ακεσουαρ ηλιοπροστασια ποδοσακο τα στρωματακια που την εχουμε κ μπουκωναμε.

Τελικα πηραμε το chico simplicity. Για την κατηγορια του το πιο βολικο κ χωραει ανετα αφου εναλα την πωλητρια να τα κλεινουμε κ να τα δοκιμαζουμε στο αμαξι.παλι καλα γιατι ενα αλλο που επεμενε οτι χωραει δεν χωρουσε με τιποτα.αυτο βολεψε.καλα ουτε δ.φθηνο το λες 200 ευρω μας βγηκε αλλα δεν γινοταν αλλλιως.οσα ενισχυμενα εβλεπα ηταν απο τριλογια.αυτο ηταν πιο ενισχυμενο.

Αχ κοριτσια σημερα ηταν τρελα.σχολασα κ ενω ειχα μαγειρεψει απο χθες λεω θα φυγουμε νωρις.εσυ εισαι που το λες.η μικρη πριν φυγουμε δεν ετρωγε κ καναμε 2ωρες σχεδον να ετοιμαστουμε.στα prenatal που πηγαμε παω την αλλαζω κ παλι ηταν τρελαμενο το μωρο.κλαμμα γοερο.μπαινουμε με κλαματα στο αμαξι κ παμε στα λητω.αυτη την φορα αγκαλια γιατι δςν υπηρχε να περιμενει να ανοιξουμε το καροτσι.

Σε καμμια στιγμη κανει κακα μεχρι τα αυτια.ηθικο διδαγμα επομενη φορα τρεις αλλαξιες.μολις την αλλαξα πατοκορφα εβγαλε γαλα κ λερωθηκε.κωμικοτραγικα .εγω να προσπαθω να την ταισω το υπολοιπο κ εκεινη να εχει τρελαθει.κ το κερασακι στην επιστροφη εκλαιγε ασταματητα.

Κ ο λυγμος συνεχιστηκε κ αφου κοιμηθηκε.αφου οταν γυρισαμε την αλλαξα στον υπνο της ζεστο γαλατακι κ νανι.αφου μπανιο δεν καναμε.ποσο ταλαιπωρηθηκε.😥

Αυτα εν ολιγοι

Καλο βραδυ κοριτσια.

0wZgp2.png?S6Z3sQqD

image.php?type=sigpic&userid=39504&dateline=1436784875

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...