Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , MK2012 είπε:

Το καλύτερο με ρώτησε η μικρή μου αδελφή μου είναι 24. Της λέω «έκανα εμβρυομεταφορα». Με ρωτάει «τι μετέφερες;» Της απαντάω «Έμβρυα!» και με αποτελείωσε ρωτώντας «που τα πήγες;» Της λέω «Βόλτα να πάρουν τον αέρα τους» 😂😂

Ενταξει μπορώ να πω πως γέλασα. Αλλα πέρα από την πλάκα τώρα όντως δύσκολα θα μπει κάποιος στη θέση μου. Η μητέρα μου έκανε 4 παιδιά, έμενε έγκυος για πλάκα. Οταν της τα εξηγώ καμία φορά με κοιτάει σαν εξωγήινο. Το χειρότερο είναι όταν έρχονται και μου λένε «η τάδε έμεινε έγκυος στα 45, εσύ στα 33 αποκλείεται να μη μπορείς». Ε εκεί βγαίνω από τα ρούχα μου.

Παιδιά μην παρεξηγουμε κανένα γιατί όλοι μας δεν μπορούμε να καταλάβουμε κανένα άλλο εκτός από τον εαυτό μας ο καθένας με τα προβλήματα του . Καλός ή κακώς έτσι είμαστε όλοι οι άνθρωποι . Ούτε όλοι μπορούμε να ρωτάμε συνέχεια για το πρόβλημα του άλλου. Αύριο μεθαύριο θα κάνετε παιδάκι Κ θα ξεχαστούν όλα θα αρχίσουν αλλά προβλήματα που τώρα δεν ρωτάτε τους άλλους αν έχουν . Έτσι είναι αυτά .... 

• Μου αρέσει 1

Μανουλες Ιουνιου 2015

sangreluna

Recommended Posts

καλησπερα βρε κοριτσια.δυστυχως τα αποτελεσματα δεν ειναι και πολυ καλα.η αυχενικη ειναι 2,92 αυξημενη οριακα,περιμενω την παρασκευη και το pappa και μετα θαμοιλησω με τον γιατρο η για αμνιοπαρακεντηση η ληψη τροφοβλαστης..οπως καταλαβαινεται ψυχολογια και νευρα κουρελια και πρεπει να εχω και κουραγιο και υπομονη για τα αλλα δυο...πως μου λετε;;και μεχρι να βγουν ολα τα αποτελεσματα πως θα αντεξω;;;

ευχομαι κοριτσια μου σε εσας ολα να πανε καλα!!!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μαμουλη μου μην απογοητεύεσαι. Ειναι πολυ στεναχωρο, το γνωρίζω προσωπικά, αλλα να ξέρεις οτι εχω διαβάσει για κοπέλες με μεγαλύτερη αυχενικη, οι οποίες μετα απο τροφοβλαστη ή αμνιοπαρακεντηση πήραν μια χαρα αποτελεσματα. Κουράγιο κ υπομονή κοριτσι μου. Εύχομαι μεσα απο την καρδιά μου όλα να πανε καλα. Κ οτι θέλεις να μοιραστείς, εδώ γι αυτο ειμαστε, για να δίνουμε κουράγιο η μια στην άλλη. Καλο σου βράδυ.

hBdsp2.pngh9oap1.pngWRnvp2.png

καλη μου μαμουλη όλες οι κοπέλες στη θέση σου θα είχαν τα ιδια ακριβως συναισθήματα. καταλαβαίνω την ανυπομονησία σου και το ότι θέλεις να ληθούν όλα τώρα... θέλεις να ξέρεις τώρα.. το καταλαβαίνω αυτό....χρειάζεται υπομονή όμως...

λάθη γίνονται στις μετρήσεις και οπως είπε και η kidenio κοπέλες με χαλια αυχενική, μετά στην άμνιο τους έδειξε μια χαρά αποτελέσματα.. κουράγιο και υπομονή χρειάζεσε μέχρι την μέρα της αμνιο.. εδώ είμαστε εμεις να μας λες οτι θες να πεις και να βγάλεις απο μέσα σου. και εμεις θα σε βοηθούμε όπως μπορούμε με τον δικό μας τρόπο.. σου ευχομαι ολοψυχα ολα να πανε καλα..

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Μαμούλη κορίτσι μου καταλαβαίνω πως νιώθεις... Κάνε λίγο υπομονή όμως... Θεωρώ πως όλα θα είναι μια χαρά. μπορεί το 2,92 να μην είναι το ιδανικό όμως δεν είναι και ότι χειρότερο. Είναι οριακό όπως λες... Όλα θα πάνε καλά! Να μπαίνεις να μιλάμε να περάσουν οι μέρες γρηγορότερα!

Διαφημίσεις

ευχαριστω κοριτσακια όλα καλα ηταν το ειδαμε να κουνιεται το μικρουλι χερια ποδια ολα καλα και κοτζαμ 4 εκ μποι! τα καλυτερα και στις επομενες! Α αυχενικη 16/12.

Διαφημίσεις

sangrenula τελεια σου ευχομαι τελεια αποτελεσματα και στις επομενες!!!!!

dimitra & christab περιμενω ευχαριστα νεα να πανε ολα καλα!

οι υπολοιπες πως ειστε;;

εγω σημερα στις 4.30 θα παω για ληψη τροφοβλαστη....

ειμαι κατααγχωμενη, φοβαμαι...

ελπιζω να πανε ολα καλα κατα την εξεταση και να εχω ευτυχες αποτελεματα!

την δευτερα θα βγουν τα πρωτα αποτελεσματα που καλυπτουν το 95% οποτε ειναι και εγκυρα και σε 15 μερες θα εχω τα τελικα!!!!

ζω απο τη δευτερα σε μια τρελλα εχω χασει τον υπνο μου...να τελειωνει δεν αντεχω αλλο.μολις καταφερω θα σας γραψω νεα.

θα πρεπει να ειμαι 48 ωρες ξαπλα και μια εβδομαδα με προσοχη..:roll::roll:

σας φιλω στειλτε μου ολη τη θετικη σας ενεργεια please!!!!!!!!!!!!

Μαμουλη ολα θα πάνε καλά. θετική σκέψη και προσευχή και όλα θα είναι καλα θα το δεις! τα συναισθηματα σου ειναι φυσιολογικότατα. η καθε κοπελα στη θέση σου τα ιδια θα ένοιωθε σου το ξαναειπα. κανε λίγη υπομονή και ολα θα γινουν! καλη επιτυχια σου ευχομαι!

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Μαμούλη καλή επιτυχία κοπέλα μου για σήμερα! Όλα θα πάνε τέλεια! Σου στέλνω όλη μου την θετική ενέργεια και εύχομαι τη Δευτέρα να έχεις τα πιο ευχάριστα νέα!!!!

Κορίτσια καλησπέρα! Μόλις γυρίσαμε απο το νοσοκομείο. Τελικα δεν την κάναμε την ληψη τροφοβλαστης. Το ενα μωρο είχε καλη θέση αλλα το άλλο ηταν σε τέτοια θέση που θα ηταν πολυ επικίνδυνο να μπει η βελόνα. Ετσι κάναμε αυχενικη! Όλα ειναι πολυ καλα κ τα μωρά κουνιοταν σαν τρέλα! Θα ξαναπάμε την άλλη Παρασκευή για να τα δούμε μήπως κ έχουν πιο βολικη θέση για να κανουμε την εξεταση. Αν οχι θα κανουμε αμνιοπαρακεντηση σε τρεις εβδομάδες. Καλη επιτυχία δημητρα κ Christab! Μαμουλη εύχομαι να πανε όλα καλα κ με σας!

hBdsp2.pngh9oap1.pngWRnvp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...