Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 32 λεπτά , MK2012 είπε:

Έχω ακούσει τόσα για Σφακ που αφορούν κοπέλες με χαμηλή ΑΜΗ. Έχω κανονίσει να τον δω την Δευτέρα. Θυμησε μου τι ΑΜΗ είχες; Έκανες κακής ποιότητας βλαστοκυστες ;

Τελευταία φορά είχα 1 ng. Δεν αφήναμε σχεδόν ποτέ τα γονιμοποιημένα για βλαστοκύστες, γιατί είχαμε 1-2. Όταν είχα 5, είχα μια μέτρια. Μόνο στον τελευταίο κύκλο είχα δύο άριστες και μια πολύ καλή. Από 4 γονιμοποιημένα. Ήταν ο καλός ο κύκλος!

Μανουλες Ιουνιου 2015

sangreluna

Recommended Posts

Γεια σας και πάλι!!! Kirtiblue η πατσουρου όντως λέει για τα δύο στήθη αλλά και αν έχει ψιλοαρρωστησει γι αυτό έχει πράσινα κακά, νομίζω πως από κει είναι κάνε δοκιμή λίγες μέρες να θηλαζεις εναλλάξ και να δεις τι αποτέλεσμα θα χει

Όσο για το ρυζαλευρο εγώ δεν θέλω να δώσω δεν προσφέρει τίποτα και επιπλέον στουμπωνει οπότε λέω να μην αλλά γενικά έχω μπερδευτεί με το τι είναι πιο σωστό, θα πρέπει να κανω μια κουβέντα με τον γιατρο μου να μου πει την γνωμη του και γενικά να το ψαξω λίγο παραπάνω...

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας και πάλι!!! Kirtiblue η πατσουρου όντως λέει για τα δύο στήθη αλλά και αν έχει ψιλοαρρωστησει γι αυτό έχει πράσινα κακά, νομίζω πως από κει είναι κάνε δοκιμή λίγες μέρες να θηλαζεις εναλλάξ και να δεις τι αποτέλεσμα

Όσο για το ρυζαλευρο εγώ δεν θέλω να δώσω δεν προσφέρει τίποτα και επιπλέον στουμπωνει οπότε λέω να μην αλλά γενικά έχω μπερδευτεί με το τι είναι πιο σωστό, θα πρέπει να κανω μια κουβέντα με τον γιατρο μου να μου πει την γνωμη του και γενικά να το ψαξω λίγο παραπάνω...

μακαρι βρε μαμα να ειναι απο εκει...ξερεις τι γινεται? δε μου θελει πολυ το ενα στηθος..η συμβουλος πμου λεει οτι εχει προτιμισεις τοπαιδι μου κ οτι ισως να μην εχει μεγαλη ροη το ενα στηθος κ τον εκνευριζει. θα το προσπαθησω ομως...

να σου πω κ εγω ετσι ελεγα για το ρυζαλευρο αλλα απ οτι ειδα τωρα στο ιντερνετ το καστανο ρυζι εχει παρα πολλα καλα συστατικα! κ αν το αντικαταστησεις τι θα του δωσεις ? κ εγω ελεγα να μη του δωσω αλλα δε ξερω με τι να το αντικαταστησω. μιλησα λιγο με τον παιδιατρο κ του ειπα μηποως δωσω βρωμη κ μου ειπε οτι δεν ειναι τοσο ευπεπτο οσο το ρυζαλευρο..

Πραγματικά κι εγώ έχω μπερδευτεί για το ποιο είναι καλυτερο;;; Ο ένας λέει έτσι ο άλλος λέει αλλιώς..... Τελικά ποιο είναι το καλύτερο;;;

Εσύ έχεις ακούσει για το baby led weaning;;; Να μην δίνουμε καθόλου αλεσμενα;;; Δεν ξέρω.....

Θέλει μελέτη πάντως...

yk1yp3.png

Κορίτσια γεια σας! Σήμερα βρεθήκαμε με mama k Demi σπίτι της mama κ ήταν τέλεια! Βρισκόμαστε κάθε σκ σχεδόν κ περιμένω πως κ πως να τις ξανασυναντήσει.... Κι εγώ προβληματίζομαι για τις κρέμες... Ουφ άλλο κι αυτό πάλι! .kitriblue υπερπαραγωγή δεν παίζει έτσι? Μήπως κρύωσε λιγάκι? Παρακολούθησε τα κακακια κ μην αγχώνεσαι αφού στο είπε κι ο παιδίατρος.. Ευχαριστώ για τις ευχές τη βαφτίσαμε νωρίς νωρίς μη μας πιάσει ο χειμωνας...ευη μπράβο με το μηλο...τι καλά κι εμείς να ξεκινήσουμε σιγά σιγά... Evaki το παλεύω αλλά αν δεν καταφέρω να της εξασφαλίσω τα 2-3 γεύματα που πίνει όταν λείπω πίνει κ λίγο ξένο διότι η τράπεζα μου εξαντλήθηκε... Christab anna maria τα φιλιά μου... Ρε παιδιά η νίκη Αντωνιά? Όλα καλά διάβασα μάθατε κάτι νέο?

Sangre κ οι άλλες που χαθήκατε???

Καλημερα κοριτσια!

Τι ωραια που βρισκεστε και κανενε παρεουλα βρε κοριτσια. Μακαρι να μπορουσαμε να βρεθουμε ολες απο κοντα!

Η δικη μου παιδιατρος παντως ρυζαλευρο και γενικα κρεμες τυπου βανιλια, φαριν λακτε κλπ δεν δινει. Ουτε επιδορπια γιαουρτιου τυπου advance κλπ. Στον γιο μου τον μεγαλο μεχρι τον 7ο-8ο μηνα ειχαμε την πρωινη φρουτοκρεμα με φρεσκα φρουτα και το μεσημεριανο με τις σουπες. Απογευματινο ειχαμε τον θηλασμο. Εκει γυρω στον 7ο-8ο εισαγαμε κατσικισιο γιαουρτι. Υπηρχαν και απογευματα που εδινα τραχανα (σπιτικο, χωρις αυγο μεσα) , κρεμα βρωμης, κινοα κλπ. Αλλα ολα αυτα μετα τον 7ο-8ο.

Απο οτι εχω καταλαβει παντως ο καθε παιδιατρος εχει το δικο του συστημα στην εισαγωγη στερεων.

Διαφημίσεις

Κοριτσια Καλημέρα! Σήμερα η μπεμπα ηυπνησε με την παλια ωρα κ έτσι είμαι στο πόδι απο τις 5.30!Μολις τωρα κοιμηθηκε!

Kitriblue 23 Ιουνίου γεννήθηκε η μπεμπα μου! Το πάλευα για λιγο πιο νωρίς μηπως εβγαινε διδυμος αλλα τελικά βγηκε οταν ηθελε εκείνη κ ετσι είναι καρκινακι! Πλάκα κανω γερά να έχουμε ναι....

Εύη μου κ γω ανυπομονώ να αρχισουμε στερεές τροφες! Την Πέμπτη εχουμε ραντεβού με την παιδίατρο για εμβόλιο! Πιστεύω θα μου πει να αρχίσουμε σιγα σιγα....Φανταστειτε εχω ηδη αγορασει πιατακια κ κουταλακια!;)

Καλημέρα κορίτσια!!! Τι κάνετε;;;

Cristab μακάρι να ήμασταν όλες κοντά να γνωριζομασταν!!! Περνάμε πολύ ωραία το μόνο που μας λείπει είναι ένα ακόμα κορίτσι!!! Άννα περιμένουμε να σε γνωρίσουμε!!!

Παίζει να κάνω fb για να μπω στην ομάδα μητρικού θηλασμού και έτσι ίσως θα έχω την ευκαιρία να γνωρίσω και εσας που είστε μακριά!!!

Ευακι βάρβαρη ώρα ξύπνησε ή μικρή!!! Πεσε για ύπνο μαζί της!!! Όλες ανυπομονουμε για τις στερεες ελπίζω να τις δεχτούν καλά!!! Κι εμεις έχουμε ραντεβού την άλλη δεύτερα για εμβόλιο και θα τον ρωτησω κι εγώ....

Χρόνια πολλά και σε όσες γιορτάζουν!!!

Σήμερα εδώ είναι αργία μιας και είναι πολιούχος!!!

yk1yp3.png

Καλημέρα μανούλες ... Καταρχήν να ευχηθώ χρόνια πολλά στην Δήμητρα που γιορτάζει σήμερα κ σε όποια άλλη μανούλα έχει Δημήτρη η Δήμητρα ... Mama το ρυζάλευρο δεν είναι κακό για τα μωρά αν είναι σπιτικό , λένε όχι του εμπορίου επειδή περιέχει ζάχαρη κ ένα σωρό άλλα συντηρητικά ,αν το φτιάξουμε μόνες μας στο σπίτι δεν υπάρχει πρόβλημα . Υπάρχουν πολλές συνταγές για αργότερα που θα μεγαλώσουν αλλά από τώρα δεν νομίζω να κάνει κάτι άλλο. Κορίτσια από την Παρασκευή το μωρό μου θηλάζει σαν νεογέννητο. Πιο πριν στο 5 λεπτό είχε τελειώσει με το γάλα τώρα αυτές τις μέρες την βάζω να φάει κ ξεχνάει να σταματήσει πριν περάσει το μισάωρο η κ 1 ώρα πολλές φορές . Εχθές έτρωγε 3 τέταρτα κ κάποια στιγμή της έφυγε το στήθος από το στόμα κ την άφησα να πάω τουαλέτα λ έβαλε αμέσως τα κλάματα.

Καλημέρα Μαρία!! Γιατί έτσι η μικρή;; Μήπως την πονανε τα δόντια και βρίσκει παρηγοριά στο στήθος;;; Άλλο κι αυτό...μάλλον σε έχει ανάγκη οπότε κάνε υπομονή

Για το ρυζαλευρο το ξέρω ότι είναι καλυτερο στο σπίτι απλά όλοι μου λένε ότι σαν τροφή δεν προσφέρει τίποτα και επιπλέον στουμπωνει γι αυτό δεν θέλω να δώσω....έλεγα για βρώμη

Γενικά έχω προβληματιστεί πολύ και δεν ξέρω τι είναι καλυτερο να κάνω, το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν πρόκειται να δώσω του εμπορίου

yk1yp3.png

Εγώ δεν θα δώσω ρυζάλευρο ούτε έτοιμο ούτε δικό μου , βασικά ο γιατρός μου δεν δίνει ρυζάλευρο μόνο στα παιδάκια που έχουν λιγότερο βάρος από όσο θα έπρεπε αλλιώς δεν προσφέρει τίποτα. Στην κόρη μου είχα δώσει λίγο μήπως κ έπαιρνε βάρος γιατί ήταν κάτω από τις καμπύλες αλλά δεν της άρεσε ούτε αυτό. Το έτρωγα μια χαρά εγώ. Κ βανίλια κ μπισκότο κρέμα είχαμε δοκιμάσει απλά λίγο αργότερα κ αυτές εγω τις έτρωγα στο τέλος . Η μικρή δεν δείχνει να πονάει ίσα ίσα που από όταν τελείωσε το αλμα έχει ηρεμήσει κ δεν ακούγεται το κλάμα της. Ίσως κ το άλμα να μην την άφηνε να ηρεμήσει κ να μην ήθελε πολύ ώρα στο στήθος δεν ξέρω τι να πω . Όλα αυτά είναι πρωτογνωρα κ για μένα γιατί την Κατερίνα δεν την είχα θηλάσει κ δεν έχω εμπειρία από τα διάφορα στάδια θηλασμού.

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσια μου.

Δημητρουλα χρονια σου πολλα κοριτσι μου.κ του χρονου να τα ακουσεις απο το μπεμπακι σου.

Kirtiblue μου απο Θεσσαλονικη ειμαι κ οι κουμπαροι μας απλα βρεθηκαν εκει λογω συνθηκων δεν ειναι η καταγωγη τους.

Mama μου ελπιζω καποια στιγμη να σας συναντησω.ξερω το εχω πει πολλες φορες αλλα τα σβκ τα εχουμε για την οικογενεια κ παμε κ στον αλλο τον παππου.κ επειδη καθημερινα δςν εχουμε ευκαιρια για βολτες του δινουμε κ καταλαβαινει.αλλα θα το προσπαθησω μην νομιζετε οτι σας αποφευγω.

Christab μου εσεις που ειστε δευτετομανουλες ειναι αλλιως.αν κ καθε παιδακι ειναι διαφορετικο υποθετω.

Μαρια μου ισως ειναι προσωρινο αυτο με το μωρακι σου.

Ευακι και εμεις σημερα απο τα αγρια χαραματα ξυπνησαμε.ειχα κ αγχος να ξυπνησω απο πριν να την ζεσρανω νερακι γιατι χθες για πολλοστη φορα στην βολτα εσπασα το θερμο μας.

Αυριο θα ψαξουμε για νεο καροτσι.θα βρουμε καποιο κ βολικο κ οικονομικο γιατι εχουμε αλλα εξοδα.αυτο θα το κρατησουμε για το επομενο με την καλαθουνα.το δευτερο κομματι δεν μας βολευει.καθε βολτα που κανουμε ειναι σαν να κανουμε μετακομιση.

Φιλια σε ολες .καλο απογευμα.

0wZgp2.png?S6Z3sQqD

image.php?type=sigpic&userid=39504&dateline=1436784875

Αααααααα! Τόση ώρα έγραφα και με πέταξε έξω! !!! Τι κάνετε;

Δήμητρα χρόνια σου πολλά! Δεύτερη μέρα φρούτου σήμερα ! 15 κουταλιές και την σταμάτησα γιατί φοβήθηκα μην της πέσει βαρύ! Ρώτησα την παιδιατρο και μου είπε αν της αρέσει τόσο πολύ να της δίνω μισό πρωί μισό απόγευμα ! Αύριο θα βάλω και αχλάδι μάλλον αλλά θα της δώσω μόνο το πρωί !Είμαι πολύ χαρούμενη γιατί δεν έφευγε σταγόνα από το στοματάκι της! Αφού της έδωσε και μεγάλος 2 κουτάλιτσες και αυτή μουγκριζε !!!Μιλάτε για κρέμες ! Εγώ σκέφτομαι να της δώσω βανίλια ή αραβοσιτου του εμπορίου , θεωρώ ότι ναι μεν μπορεί να έχουν ζάχαρη αλλά να σας πω κατι ; ; Είναι ελεγμένα και τόσα παιδιά μεγαλώνουν με αυτές! Και ο μεγάλος έτρωγε και δεν έπαθε τίποτα απολύτως! Γνώμη μου βέβαια. .Αφού θέλετε να φτιάξετε μόνες σας ακόμα καλύτερα βέβαια! Η αλήθεια θα επιδιωξω στην πορεία να τρώει τραχανά και γιαούρτι περισσοτετα φρουτα για τα ενδιάμεσα.

Αυτά! Σας αφήνω πάω να βάλω μια μηλοπιτα για τις λιγουριτσες! !!!

Καλο βράδυ σε όλες! !!!

Καλημερα κοριτσια.

Σημερα απο τις 4 στο ποδι.ξυπνησα πριν την μικρη με φοβερους πονους στην μεση.

Ευη μου εγω πιστευω οτι καθε μανουλα ξερει καλυτερα κ καμμια δεν θελει το κακο του παιδιου της.

Το λεω γιατι πριν ακομα γεννησω ημουν κ ειμαι σε μια ομαδα θηλασμου στο fb και κυριαρχει μεγαλη πορωση απο το θηλασμο μεχρι κ τι κρεμα θα βαλεις στο μωρο.ολες οι υπολοιπες μανες λες κ ειναι και εγω δεν κξερω τι.οτι κ κα ολες αν θελουν θηλαζουν κ διαφορα αλλα .εγω να σου πω την αληθεια μετα απο τοσους μηνες ακομα συγκινουμε οταν βλεοω μανουλες να θηλαζουν κ στεναχωριεμαι που δεν ηταν εφικτο με εμας.αλλα πανω απο ολα ηταν η ζουζουνα μοτ.στο κατω κατω οι μανες μας πως μας μεγαλωσαν.αυτο κολαει στο παραπανω με την ομαδα.

Ασχετο αλλα κ σχετικο.

Τις τελευταιες μερες η μικρη μου οταν τρωμε στην αγκαλια μου γερνει πιο εντονα προς το στηθος οπως οταν θηλαζαμε.λες κ θελει να το μυρισει πιο καλα.τι να ειναι αραγε.

Καλη μερα να εχουμε.φιλια σε ολες.

0wZgp2.png?S6Z3sQqD

image.php?type=sigpic&userid=39504&dateline=1436784875

Καλημερα κοριτσια μου!

Εμεις σημερα ειχαμε εγερτηριο στις 6 αλλα καναμε χαλια υπνο γενικως. Ξυπνησε πολλες φορες και δεν ηξερε τι ηθελε... να δω πως θα κυλησει η μερα με τετοια αυπνια κ κουραση. Και εχω και ενα σωρο δουλειες που με περιμενουν.

Ευη μου οπως τα λεει η Αννα ειναι. Η καθε μια μανουλα κανει αυτο που θεωρει καλυτερο για το παιδι της. Φαγανη η μικρη σου! Μπραβο της! Σημερα θα μπει και το αχλαδι?

Αννα σε αυτο που αναφερεις εχεις δικιο. Ειμαι και εγω μελος στην ομαδα και υπαρχει γενικα ενας φανατισμος οσο αναφορα το θεμα του θηλασμου. Πολυ κακως βεβαια γιατι ολες μανουλες ειμαστε και ολες λατρευουμε τα μωρακια μας και δεν μας κανει λιγοτερο η περισσοτερο μανες ο τροπος σιτισης του μωρου μας.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...