Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 32 λεπτά , MK2012 είπε:

Έχω ακούσει τόσα για Σφακ που αφορούν κοπέλες με χαμηλή ΑΜΗ. Έχω κανονίσει να τον δω την Δευτέρα. Θυμησε μου τι ΑΜΗ είχες; Έκανες κακής ποιότητας βλαστοκυστες ;

Τελευταία φορά είχα 1 ng. Δεν αφήναμε σχεδόν ποτέ τα γονιμοποιημένα για βλαστοκύστες, γιατί είχαμε 1-2. Όταν είχα 5, είχα μια μέτρια. Μόνο στον τελευταίο κύκλο είχα δύο άριστες και μια πολύ καλή. Από 4 γονιμοποιημένα. Ήταν ο καλός ο κύκλος!

Μανουλες Ιουνιου 2015

sangreluna

Recommended Posts

Anna κι εμας αυτη η αλλαγη ωρας μας αλλαξε το προγραμμα ..η μικρη ξυπνησε 6!!!!! Κι εχουμε να παμε κ εκκλησια σημερα να την κοινωνησω γιατι ειναι η τριτη κυριακη απο τη βαφτιση της!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κορίτσια. Κ εδώ από εχθές το απόγευμα άρχισε να βρέχει δυνατά . Είμασταν στην εκκλησία κ ήθελε η μικρή να θηλάσει βγήκα έξω την τάισα κ άρχιζε να ψιχαλίζει ψιλό ψιλό την τάισα μπηκαμε μέσα κ σε 5 λεπτά που είχε τελειώσει η εκκλησία δεν μπορούσαμε να βγούμε έξω από την βροχή. Ευτυχώς είχε η πεθερά μου το αμάξι της εκεί κ έτσι φύγαμε. Κ από εκείνη την ώρα δεν έχει σταματήσει να βρέχει . Ήθελα να πάμε κ τώρα το πρωί εκκλησία αλλά οι μικρές κοιμούνται ακόμα. Εμένα τα κορίτσια μου δεν τα πτοείσαι η αλλαγή της ώρας μόνο εγώ ξύπνησα από τις 6 μισή επειδή κάθε πρωί στις 7μιση περίπου τρώει το μωρό αλλά τελικά δεν ήθελε κ την άφησα άλλη μια ώρα. Το απόγευμα αν δεν κοιμούνται οι μικρές θα τις πάω πάλι στην εκκλησία μιας κ αύριο είναι του αγ.Δημητρίου κ είναι εδώ πολυουχος του χωριού μου. Η μπέμπα από εχθές όταν την έχω στο λίκνο γυρίζει στο πλάι κ πιάνεται στο κάγκελο κ προσπαθεί να ανασηκωθει.

Καλημέρα κορίτσια!!! Τι κάνετε;;;

Εμείς τα ίδια αγκαλιά κοιμηθηκαμε πάλι, όχι ότι δεν μ αρέσει αλλά Στράβωνα όλο το βράδυ στην ίδια θέση!!!.

Ο σκύλακος μας κουρεύτηκε και κρύωνε ο Καημένος, του πήραμε από τα τζάμπο ρουχαλακια αλλά όταν το φοράει κάθεται ακίνητος γιατί νομίζει ότι κάποιος τον κρατάει, τι να πω;; Ο Καημένος έχει και τα ψυχολογικά του....

Εγω κορίτσια δεν πολυπαω στην εκκλησία....

Χθες πήραμε μια ηλεκτρική ψησταριά και σήμερα θα ψήσουμε!!!!

Εμένα ή μικρή μου δεν καταλαβαίνει από αλλαγή ώρας, ξύπνησε την ίδια ώρα με το παλιό....χαχα

Kirtiblue μάλλον τρέχεις!!! Καλό κουράγιο και με το καλό να φιαξετε το σπίτι σας!!! Άντε μας ελειψες κιόλας!!!!

Καλή Κυριακή σε όλες!!!!

Φιλάκια

yk1yp3.png

Καλημέρα κορίτσια!

Εγω σήμερα το πρωί πηγα στην εκκλησια να αναψω ενα κερακι στην Αγ.Παρασκευη για το ματακι της μικρης. Έχει στενωση του δακρυκου πορου κ ολο δακρύζει και βγάζει βλενα! Τι μαλαξεις καναμε τι σταγονιτσες βαλαμε τιποτα! Ειπα μηπως μας βοηθήσει η αγια!

Δημητρα μπραβο που τα καταφερες με το θηλασμό! Εγω δουλεύω καθημερινα 7ωρα 2-9 το βράδυ συνηθως κ δυσκολευτικα πολυ!

Το χαμομηλι το βράδυ οταν ξυπναει το δινω αντι για γαλα για να μαθει να μην ξυπναει καθολου!

Σήμερα κοιμηθηκε αρκετα το χτυπησαμε το 8ωρο!

Καλημερα κοριτσια!

Evaki καλως ηρθες στην παρεα μας,να χαιρεσαι το κοριτσακι σου! Ειναι το πρωτο σου παιδακι? Αρτεμιδα ε? Κοντα ειμαστε εμεις!

Ευη μα τι φανταστηκαν και σε ρωτουσαν που πας με το μωρο μεσα στην βροχη?? Οτι το εβγαλες βολτα?? Παντως πολυ δυσκολα οταν δεν εχεις κανεναν για βοηθεια.

Mama ουτε εγω πολυπαω στην εκκλησια... αχ τον καημενο το σκυλακο... του φαινεται περιεργο που απο το πουθενα βρεθηκε ντυμενος. Που θα παει ομως? Θα τα συνηθισει σιγα σιγα!

Dimitra πολυ καλα εκανες που το παλεψες με τον θηλασμο αφου το ηθελες. Υπομονη με το μπιμπερο ξερω απο προσωπικη εμπειρια ποσο ζορι ειναι και τι αχγος τραβας καθε μερα. Αλλα οπου να ναι θα μπουν και οι στερεες και θα ειστε πολυ καλυτερα μετα.

Κοριτσια σημερα εχει λιακαδα,βεβαια φυσαει πολυ και εχει κρυο...πολυ δυσκολο για βολτα με τοσο αερα. Καλη Κυριακη να εχουμε κοριτσαρες οτι και να κανουμε! Φιλακια πολλα σε ολες!

Διαφημίσεις

Ααααα εμεις συντονιστηκαμε με τη νεα ωρα ευτυχως! Πηγε να ξυπνησει συμφωνα με την παλια ωρα αλλα τον πηρα στο κρεβατι μας,τον θηλασα ξαπλωμενο και κοιμηθηκε καμια ωριτσα ακομη. Και τωρα τον εβαλα για τον πρωινο του υπνο συμφωνα με την νεα ωρα.

Ευακι η στενωση δακρυικου πορου δεν ειναι κατι σοβαρο. Το εχει και το δικο μου το μωρακι. Η παιδιατρος μου ειπε πως σταδιακα φτιαχνει. Εμενα ακομα δακριζει αλλα οχι τοσο εντονα οσο στις αρχεις και η βλενα εχει σταματησει. Σου ειπε ο παιδιατρος τι αλλο μπορειτε να κανετε για να περασει?

Γεια σας και πάλι!!!

Σήμερα από το πρωι καθαριζω το σπίτι, τώρα κάνω διάλειμμα να ταισω το μωρό που τα παίξε κιόλας και κοιμήθηκε στο στήθος σχεδόν αμέσως.....εκμεταλευομαι τον άντρα μου μπας και κάνω καμία δουλειά γιατί καθημερινά δεν προλάβαινω και πολλά, όλα με δόσεις....

Εδώ ο καιρός με ένα μπουφανακι μια χαρά κανείς την βολτα σου...

Ο σκύλος μου αν και κρυώνει προτιμάει να του βγάλω το ρούχο θα το συνηθίσει...

Καλή Κυριακή σε ολες

yk1yp3.png

Καλησπέρα κορίτσια μου! Τι κάνετε; ;;; Εγω μόλις έβαλα το παστίτσιο στο φούρνο! Λοιπόν σήμερα έδωσα πρώτη φορά μήλο στη μικρή! Πολύ γέλιο! Κυνηγούσε το κουτάλι η σκατουλα! Της αρέσει πολύ! Αλλά δεν ήξερε τον τρόπο και έβγαζε τη γλωσσιτσα της! Τελικά κατάφερε και έφαγε 4 κουταλάκια! Δεν της έδωσα παραπάνω μην την πιέσω! Αύριο πάλι! Συμπλήρωσα κανονικά με γάλα μετάκκαι όλα καλα! Τώρα πρέπει να ανεβάσω το καρεκλάκι φαγητού να δω αν θα βολέψει)!

Evaki καλώς ήρθες στην παρέα μας!

Ξέρω πως είναι δύσκολο κορίτσια μου να δουλεύετε με τόσο μικρά μωράκια! Αλλά μην ανησυχείτε θα συνηθίσουν και θα μπείτε σε πρόγραμμα! Η αρχή πάντα είναι δύσκολη!Οπότε και να γινόταν θα υπήρχαν θεματακια. ...

Λοιπόν σας αφήνω να πλύνω τα κατσαρολικα μου.....

γεια σας κοριτσια σας ειχα γραψει κ βλεπω οτι δεν καταχωρηθηκε το μηνυμα...

λοιπον μενω ακομα αθηνα στη μαμα μου κ ο αντρας μου ειναι ηδη στα χανια μια εβδομαδα τωρα. περναω καλα κ ξεκοπυραζομαι στη μαμα μου αλλα μου λειπει πολυ ο αντρας μου και θελω επιτελους να παω στο σπιτι μου...

σπιτι δεν εχουμε βρει ακομα...ελπιζω να βρουμε συντομα κ να στολισω κε γω το δεντρακι μου το χριστουγεννιατικο. προβλεπεται να φυγω σε καμια εβδομαδα..

το παιδακι μου ειναι πολυ καλα,πηγαμε στο γιατρο και ειμαστε 5900 και 63 ποντους . 4 μηνων γιναμε πριν απο λιγες μερες. εχει μονο μια φλεγωμνη στο αφαλο κ εχω φρικαρει. ο παιδιατρος μου ειπε οτι δεν ειναι κατι ανησυχιτικο γιατι το παθαινουν πολλα παιδακια. μου εδωσε μια αλοφη για 7 ημερες αλλα δεν του εχει περασει ακομα. κατα τα αλλα ειναι πολυ ομιλιτικος , πολυ χαμογελαστος και του αρεσει να καθεται ορθιος!!

εγω παλι αρρωστησα και ειμαι με διπλη μασκα για να μην τον κολλησω...

μαρια καταπληκτικη ιδεα αυτη με το χριστουγεννιατικο δεντρο

μαμα κ εγω το εχω ακουσει αυτο με το φαγητο αλλα φοβαμαι λιγο. απο τον αλλο μηνα ξεκιναμε στερεες αλλα δε θελω να οτυ δωσω ρυζαλευρο θελω να τα φτιαχνω μονη μου ξερει καμια με τι να το αντικαταστησω η πως να το φτιαξω?

ευη καλως ηρθεσ στην παρεα να σου ζησει η μπεμπα σου!

δημητρα μπραβο κοριτσι μου για το θηλασμο@@ μπραβο!!

κοριτσια σας φιλω μολις ξαναβρω ιντερνετ θα σας γραψω

Εύη μια χαρά είναι οι 4 κουταλιτσες για αρχή. Έτσι θέλουν 4 την μία μέρα 5-6 την επόμενη μέχρι να μάθουν να διαχειριζονται κ αυτά το φαγητό με το στόμα τους. Kitriblue μια χαρά ο μικρός στα κιλακια του. Για την φλεγμονή δεν ξέρω αλλά ακολούθησε τις οδηγίες του γιατρού σου κ θα φτιάξει. Για τις κρέμες ξέρω από μια γνωστή μου ότι έπαιρνε καστανό ρύζι κ το έκανε σκόνη κ μετά το ανακατευε με δικό της γάλα κ κάπως έτσι έφτιαχνε κρεμουλες.

Διαφημίσεις

Εύη καλή αρχή!!! Μια χαρά τα πήγε ή μικρή!!! Χαχα πρέπει να είχε πολύ γέλιο!!!

Kirtiblue μια χαρά ο μικρός, και για τον αφαλο μην σκας αφού ο γιατρος σου λέει όλα καλά θα φύγει

Άντε με το καλό να βρείτε το σπιτάκι σας και θα το στολισετε το δέντρο !!!

Για τις στερεες έχει μαδοσυνταγες για κρέμες σπιτικες στο ίντερνετ και σε παλαιότερες αναρτήσεις στο φόρουμ

Μαρία αυτό με το καστανό ρύζι πάλι ρυζαλευρο είναι απλά είναι σπιτικό

Kirtiblue περαστικά και να ξέρεις ότι το μωρό σου πίνοντας το δικό σου γάλα παίρνει έτοιμα τα αντισώματα και δεν αρρωσταίνει εύκολα αλλά καλά κανείς και προσεχείς κιόλας!!!

yk1yp3.png

Christab ναι ειναι το πρωτο μου παιδακι κ καταλαβαινεις ποσο χαζομαμα ειμαι! Εχω τρελαθεί! Οταν λες μενουμε κοντά απο που εισαι εσυ?kitriblue το ψαχνω κ γω για συνταγες για κρεμουλες σπιτικές δεν θελω να δωσω του εμποριου! Υπαρχουν απειρες στο ίντερνετ!

Για το ρυζάλευρο διαβασα οτι παιρνεις ενα πακέτο ρυζι καστανο το αλεθεις ωστε να γινει σκονη κ μετα το βραζεις με νερο ή το γαλατακι που δίνεις στο μωρο...αν θες οταν το φτιαξεις προσθετεις κ μια κουταλιτσα λαδι.Τωρα για τις αναλογιες δεν τις θυμαμαι ακριβως...αν ψάξεις θα τις βρεις σίγουρα!

Καλησπερα κοριτσια.

Ευη μια χαρα το μπεμπακι σου.ανυπομονω κ εγω να αρχισουμε στερες.

Kirtiblue μην αγχωνεσαι ολα καλα θα πανε θα γινει καλα ο αφαλος σας.

Mama μου κ εγβ τον εκμεταλλευομαι.εκτος απο σημερα που πριν μου την εσκασε για τον Παοκ.η μικρη κοιμηθηκε κ ετσι σιδερωσα.

Σημερα αν κ ημουν πτωμα οταν γυρισαμε περασαμε τελεια με την μικρη ολο βολτες.

Κ ειχε κ ηλιολουστη μερα.

Ειμαι πολυ χαρουμενη.οι κουμπαροι μας ερχονται.εκλεισαν εισητηρια.αλλα θα σκασω γιατι η κουμπαρα μου δεν μου λεει ποτε.

Εχουμε να βρεθουμε ενα χρονο.

Καλο βραδυ

Τελεια αυριο ακομα μια ημερα ολοι μαζι.

0wZgp2.png?S6Z3sQqD

image.php?type=sigpic&userid=39504&dateline=1436784875

Ξανα γεια σας!! βρηκα ιντερνετ εεεε και λεω θα δωτα κοριτσια μου!

αννα θυμησε μου που μενεις ? νομιζω οπι κουμπαροι σου ειναι απο χανια?

σας ευχαριστω για ιτς ευχες σας για το τζουτζουκο μου . ναι θα φτιαξει ο αφαλος του δε μπορει.

ευακι ποτε γεννηθηκε η μπεμπα σου ? αν εκλεισε αυτες τις ημερες του 4 μηνες ειναι κοντα με τον δικο μου. εμεις γεννηθηκαμε στις 20.

θα ψαξω να βρω συνταγες στο ιντερνετ σιγουρα!

4 κουταλιτσες ευη εινια μια χαρα για αρχη! κλεισατε τους 5 μηνες? α οχι αν θυμαμαι καλα ο δικος σου παιδιατρος ισαγει τις στερεες στους 4?

ρε κοριτσια ο μικρος μου κανει πρασινα κακα εδω και ημερες με βλενη. ο παιδιατρεος μου ειπε οτι μποριε να περασε ιωσουλα κ γενικα ν αμην ανησυχω , μερικες φορες εχουν τετοιο χρωμα.η συμβουλος θηλασμου μου ειπε οτι μαλλον ειναι αλλεργικος κ να κοψω το αγελαδινο κ τα παραγωγα αυτου, μετα εγω θυμηθηκα οτι τον θηλαζω αυτες τις ημερες κ απο τα 2 στηθη και η πατσουρου στο βιβλιο της λεει πως αυτο συμβαινει οτα θηλαζεις κ απο τα 2..σας εχει τυχει?

καλε δημητρα να οσυ ζησει το κοριτσι !! το βαφτησατε??

μαμα? ποτε θα βαφτησετε τη μπεμπα??

εμεις ακομα δεν εχουμε βρει νονο...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...