Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 32 λεπτά , MK2012 είπε:

Έχω ακούσει τόσα για Σφακ που αφορούν κοπέλες με χαμηλή ΑΜΗ. Έχω κανονίσει να τον δω την Δευτέρα. Θυμησε μου τι ΑΜΗ είχες; Έκανες κακής ποιότητας βλαστοκυστες ;

Τελευταία φορά είχα 1 ng. Δεν αφήναμε σχεδόν ποτέ τα γονιμοποιημένα για βλαστοκύστες, γιατί είχαμε 1-2. Όταν είχα 5, είχα μια μέτρια. Μόνο στον τελευταίο κύκλο είχα δύο άριστες και μια πολύ καλή. Από 4 γονιμοποιημένα. Ήταν ο καλός ο κύκλος!

Μανουλες Ιουνιου 2015

sangreluna

Recommended Posts

Εντάξει τι να λέμε!!! Ο δικός μου είναι μόνο 6 κιλά!!! Βασιλικό πεκινουα, παρόλο που είναι υσηχος πολύ ή τρίχα του δεν παλευεται, πρώτη φορά φέτος θα τον κουρεψω και χειμώνα λόγω μωρού

Πάντως ωραίος ο μεγάλος σκύλος!!!

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κ ο δικός μας μικρόσωμος είναι γύρω στα 7 κιλά αδέσποτο γριφον κανίς . Τον έχω 10 χρόνια ακριβώς αλλά φέτος κόλλησε ψύλλους στην βόλτα κ έτσι έμεινε αναγκαστικά στους γονείς μου μέχρι να φύγουν εντελώς κ τελικά την καταβρηκε εκεί κ δεν θέλει στο σπίτι. Χτυπάει τις μπαλκονοπορτες να βγει έξω .Εγώ τα δεύτερα Χριστούγεννα της κόρης μου όταν ήταν δηλαδή 1 έτους της πήρα δικό της δεντράκι μικρό για το δωμάτιο της κ της έφτιαξα στολίδια με τις φωτογραφίες της με υγρό γυαλί. Του χρόνου που θα έχω περισσότερο χρόνο θα φτιάξω κ του μωρού.

Πως τα παει ο σκυλακος σου με το μωρο mama? Η παιδιατρος μου ειχε πει στο πρωτο μου παιδι να ειναι αφοβα ο σκυλος μαζι με το μωρο και οτι τα παιδια που μεγαλωνουν με σκυλια ειναι πιο ανθεκτικα σε αλλεργιες.

Μαρια καταπληκτικο αυτο με το δεντρακι και τις φωτογραφιες! Και φοβερο ενθυμιο για την κορη σου. Μπορειτε να προσθετε και φωτογραφιες απο καθε ετος.

Στον Αγιο Βασιλη θα στειλετε γραμμα φετος? Περσυ εμεις δεν ειχαμε στειλει, δεν καταλαβαινε ακομα τι γινεται τα Χριστουγεννα. Φετος ομως απο τωρα μου λεει να στειλουμε για να ειναι απο τα πρωτα γραμματα που θα διαβασει ο Αγιος Βασιλης...

Διαφημίσεις

Cristab μια χαρά τα πάνε, στην αρχή κρατούσε μια απόσταση και μας κοιτούσε εμένα και το μωρό και προσπαθούσε να καταλάβει τι γίνεται σιγά σιγά μας κόντεψε τον άφησα να μυρίσει την μικρή για να καταλάβει τώρα είναι καλύτερα αλλά λίγο παραμελημένος αφού είμαι μόνη και με το μωρό δεν μπορώ να του αφιέρωσε τον ίδιο χρόνο με πριν, λίγο με στεναχωρει αλλά υποσχέθηκαν να επανόρθωση όταν το μωρό φύγει λίγο από τα χέρια μου

Ή μικρή έχει λίγο καιρό που τον παρατηρει και σκάει στα γέλια!!! Χαχα

Μαρία πολύ ωραία ιδέα με τις φωτογραφίες!!!

Να στείλετε γράμμα κορίτσια!! Κι όντως είναι αλλιώς τα χριστούγεννα όταν έχεις παιδιά, αλλάζει ή διαθεση

yk1yp3.png

Απο τώρα έχει αρχίσει να κάνει λίστα για το τι θέλει να της φέρει ο αγ. Βασίλης . Θέλει να φτιάξουμε κ μαζί κουραμπιεδες κ μπισκοτακια για να τον κερασουμε. Κουραμπιεδες δεν έχω φτιάξει ποτε αλλά αφού το θέλει θα μάθω να φτιάχνω κ απ αυτούς.

Καλημέρα βρε κοπελιές! Μα τι κρύο είναι αυτό; ;;; Τι βροχή; ;;; Μας μουλιασε. ..Εχτές εέβρεχε τόσο και έπρεπε να πάρω τον μεγάλο από το σχολείο, έβαλα την μικρή στο μαρσιπο κρατούσα ομπρέλα και στο άλλο χέρι το παιδι με την άλλη ομπρέλα. ..Μεγάλες στιγμές! !!! Και να με ρωτούν όλοι μας που το πάει το μωρό; ;; Εμείς τι να κάνω να το αφησω στο σπίτι να με περιμένει ή να πω στο 7χρονο έλα μόνος σου;;;; Εσεις τι κανετε;Μιλάτε γγια σκυλάκια, εμένα έχει η μαμά μου ένα 50 κιλά κανε κορσο, αλλά δεν έχει έρθει σε επαφή με το μωρό. Βέβαια με τον μεγάλο κάνουν τρελά παιχνίδια! !!!! Εγώ δεν θα άντεχα την τρίχα μέσα στο σπίτι! Αν είχα αυλή θα ήθελα και 2 και 3.

Η μπουμπού μου ξεκίνησε να τρώει 170μλ χωρίς ανάσα! Σήμερα θα τις δώσω μήλο! Ε ρε γλέντια! !!!!

Εύχομαι σε όλες καλό σκ να έχετε!

Φιλιά! !!!!

Γειά σας κορίτσια. Εμείς σήμερα από το πρωί είμαστε βόλτες. Ο καιρός είναι μουντός αλλά ούτε βρέχει ούτε κάνει αρκετό κρύο ευτυχώς . Εύη πες μας αντιδράσεις από το μήλο. Εγώ ευτυχώς έχω το αμάξι κ την παίρνω από το σχολείο αν βρέχει κ έτσι δεν βγαίνω έξω με μωρό κ ομπρέλες.

κορίτσια καλησπέρα!

Είμαι νέα στο forum. Έχω και γω μια μικρή μπεμπίκα που χτες έγινε 4 μηνών.

Εγώ δυστυχώς δεν θηλάζω εδώ κ ένα μήνα λόγω του ότι επέστρεψα αναγκαστικά στη δουλεία μου από 2 μηνών και έτσι το γάλα μειώθηκε σταδιακά μέχρι που κόπηκε.

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια!!! Τι κάνετε;;

Κι εδώ λίγο κρυακι αλλά τώρα βγήκε ο ήλιος!!!

Είμαι πτώμα!;; Πήγαμε τζάμπο, σούπερ μάρκετ μετά σπίτι μαγείρεμα και τώρα μόλις ξαπλωσαμε, στις 6 θα ρθει ή κοπέλα για να κουρεψουμε τον σκύλο!!! Του πήραμε από τα τζάμπο ρουχαλακια μια που θα κρυώνει έτσι γουλί που θα τον κάνουμε!!! Χαχα

Εύη τι ταλαιπωρία με την βροχή!!! Να μας πεις πως δέχτηκε το μήλο!!!

Μαρία εκεί ή θερμοκρασία σας είναι σούπερ!!! Να χαρειτε βόλτες!!!

Ευακι καλώς ηρθες και να σου ζήσει το μωρακι σου!!!!

Κρίμα για τον θηλασμό...

Κορίτσια λέω να την πέσω μια ωριτσα μιας που ή μικρή κοιμάται!!!

Φιλάκια!!!

yk1yp3.png

Μαρία απο Αθήνα είμαι κ συγκεκριμενα Αρτεμιδα. Ειμαστε παραθαλάσσια εμεις! Μολιε κοιμησα το κορίτσι μου! Μου πε η παιδιατρος να της κοψψ το βραδινό γαλα για να κοιμάται σερι το βράδυ μεχρι το πρωι! Ταλαιπωρηθηκα λίγο στην αρχή μιας κ ξυπναγε η καημενούλα κ ηθελε γαλα...εγω ομως της εδινα χαμομήλι κ μουρμούριζε...ειδικα το πρώτο βραδυ...το δεύτερο και το τριτο ηπιε το χαμομηλι χωρις να διαμαρτυρηθει! Τωρα εδω κ δυο βράδια μου κοιμάται σερι....ευτυχια! Μονο οταν της φεύγει η πιπιλα ξυπναει αλλα μολις της την βαλω κοιμάται αμεσως!

Καλημερα κοριτσαρες.

Ευακι καλως ηρθες στην παρε μας.να σου ζησει το μωρακι μας.εγω να σου πω την αληθεια δεν της δινω τσαι αν ξυπνησει αν λ πλεον σπανια ξυπναει.γαλατακι κ ξανακοιμαται.

Μαρι μου εσεις εκει εχετς τελειο καιρο.μου λεει η κουμπαρα μου που ειναι Χανια.αφου τωρα που θα ερθει μου λεει δεν εχω βγαλει ακομα χειμωνιατικα.

Ευη μου δυσκολα με την βροχη.καλα η περιεργεια του ανυρωπου ξεπερναει τα ορια.

Mama μου μεγαλη βολτα κανατε.εκεινος ο ηλιος ολα τα λεφτα.να φανταστεις εκεινη την ωρα εβγαλα την μικρη να παμε σουπερ κ την ειχα ντυσει καλα κ μολις βγηκαμε απο την πολυκατοικια βγηκε ηλιος.βγηκαμε αργα για ψωνια γιατι ειχα κοσμο καφε ατελειωτο απο το πρωι πολυ γελιο.η μικρη κοιμηθηκε δυο ωρες κ δεν πηρε χαμπαρι.μετα το βραδυ βολταραμε παλι στο κρυουλακι κ στην μαμα μου.

Σημερα αν εχει ορεξη θα παμε στον αλλο τον παππου κ την καθιερωμενη βολτα του Σαββατου στα μαγαζια μιας κ δεν εγινε χθες ασχετα που ειναι κλειστα.κ αυτη η αλλαγη της ωρας με μπερδεψε πρωι πρωι .βαλθηκα να την αλλαξω σε ολα τα επιτοιχια ρολογια.λεω θα μου ερθει κανενα στο κεφαλι κ θα γελαμε.χαχαχα.

Τωρα περιμενω να ξυπνησουν .το μεγαλο κ το μικρο μωρο ☺

Φιλια.καλη Κυριακη να εχουμε.

0wZgp2.png?S6Z3sQqD

image.php?type=sigpic&userid=39504&dateline=1436784875

Κοριτσια καλημερα!!! Σας διαβαζω αλλα δεν προλαβαινω ν γραφω...μ μωρο κ δουλεια κ σπιτι καταλαβαινετε...τι καλα οσες μπορειτε να ειστε σπιτι με τα μωρακια! Evaki καλως ηρθες...κι εμεις 4 μηνων κ δουλευω 2 μηνες τωρα...κ το γαλα μου μειωθηκε κ περιοδος μ ηρθε κ κοντεψα ν παθω καταθλιψη για το θηλασμο ..ειχα ολους γυρω να μου λενε σταματα τον!αλλα ευτυχως με πεισμα τα ξαναηρθε το γαλα...αντλω στη δουλεια με χερι παρακαλω κ το μωρο ολη μερα στηθος...η δικια μου απο μονη της απο τον 2ο μηνα κοιμαται 11-7/8...οσο για τα κομματακια τροφων mama κ μια γνωστη μου το εκανε αλλα να οω την αληθεια ψιλοφοβαμαι...ασε που περιμενω πως κ πως να αρχισει στερεες μπας κ γλιτωσουμε την ταλαιπωρια με το μπιμπερο το οποιο δεν θελει με την καμια!!! Κ με δικο μου γαλα...christab καλα εκα εκανες κ εμεινες σπιτι...εγω σαν την τρελη ετρεχα το μωρο τσιριζε κ κλαιγαμε κ οι 2... κ τον πρωτο μηνα ελειπα μονο 3 ωρες (τωρα με το πηγαινε ελα 5)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...