Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 32 λεπτά , MK2012 είπε:

Έχω ακούσει τόσα για Σφακ που αφορούν κοπέλες με χαμηλή ΑΜΗ. Έχω κανονίσει να τον δω την Δευτέρα. Θυμησε μου τι ΑΜΗ είχες; Έκανες κακής ποιότητας βλαστοκυστες ;

Τελευταία φορά είχα 1 ng. Δεν αφήναμε σχεδόν ποτέ τα γονιμοποιημένα για βλαστοκύστες, γιατί είχαμε 1-2. Όταν είχα 5, είχα μια μέτρια. Μόνο στον τελευταίο κύκλο είχα δύο άριστες και μια πολύ καλή. Από 4 γονιμοποιημένα. Ήταν ο καλός ο κύκλος!

Μανουλες Ιουνιου 2015

sangreluna

Recommended Posts

Μαρια να μας πεις και εμας ιδεες για τον στολισμο του μπαλκονιου. Και εγω ψαχνομαι για στολισμο!

Μαμα και εγω το εχω ακουσει αυτο αλλα αν το μωρο καταπινει τα κομματακια αντι να τα μασαει δεν ποναει το στομαχακι του? Ο μεγαλος γιος μου εκοψε τα αλεσμενα ενος ετους αλλα το κρεας η αληθεια ειναι δυσκολευτηκε αρκετα να το μασησει κομματακια. Εγω, ουτως ή άλλως, καποια φαγητα του τα εδινα μη αλεσμενα οπως π.χ. τραχανα και καποια απλα πατημενα λιγο με το πιρουνι π.χ. τα βρασμενα λαχανικα αλλα κρεας,φρουτα κλπ παντα τα αλεθα γιατι και εγω φοβομουν μην πνιγει. Παντως δεν ακουγεται ασχημο να μαθει απευθειας το μωρο να τρωει κομματακια.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ναι καλό θα είναι να παρακάμψουμε τα αλεσμενα και ν μάθει να τα τρώει όλα κανονικά, θα το ψαξω και θα δούμε!!! Θα σας πω

Εμείς δεν στολιζαμε πολλά πράγματα εφόσον ειμασταν μόνοι μας, είχαμε φιαξει με τον άντρα μου ένα καράβι κι αυτό στολιζσμε άντε και κανένα φωτακι, φέτος που έχουμε το μωρό μας είπαμε να στολισουμε περισσότερο αλλά μάλλον θα πάμε σε έναν από τους δύο γονείς για χριστούγεννα οπότε πάλι δεν θα κάνουμε πολλά, όμως του χρόνου που θα καταλαβαίνει πιο πολλά το μωρό θα το κάνουμε υπερπαραγωγή!!! Χαχα!!!

yk1yp3.png

Απο την στιγμή που έχεις ενδοδαπεδια θέρμανση κ ξύλινο πάτωμα δεν χρειάζεσαι χαλια. Κ εμένα είναι ζεστό το σπίτι μου για έχει γίνει ειδική μόνωση για την ζέστη αλλά τα βάζω για να κάθεται η κόρη μου να παίζει. Κ εγώ έχω μόνο 2 στο σαλόνι κ ένα στην κρεβατοκαμαρα της. Για το στολισμό το ψάχνω ακόμα αλλά μάλλον θα βάλω κλαδιά στα μπαλκόνια κ θα στολίσω μπάλες επάνω κ τίποτα αγίους βασιληδες που σκαρφαλώνουν . Ήθελα να βάλω ένα αληθινό δέντρο από αυτά που φυτρώνουν στις παραλίες συνήθως που είναι μόνο κλαδιά να τι ξηρανω κ να το βάψω λευκό ή ασημί αλλά δεν προλαβαίνω φέτος .

Αχ τι τυχερες χωρίς χαλιά!!! Εγω έχω και χαλιά και σκύλο !!!! Καταλαβαίνετε....τώρα αύριο θα τον κουρευω γιατί αν μπουν τα χαλιά και αρχίσει και ρίχνει τρίχα καηκαμε.....

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

Μαρία έμενε είναι μικρός και τον εχω μέσα από την αρχή, δεν έχω και αυλή άλλωστε και οι δικοί μου είναι μακριά αλλά δεν θέλω να τον δώσω

Κορίτσια στο θέμα χριστούγεννα έχει πολλές ιδέες για χριστουγεννιάτικα στολίδια και κατασκευές και μπορείτε να τα κάνετε με τα μεγάλα σας παιδιά!!! Ριξτε μια ματια

yk1yp3.png

Καλησπερα κοριτσακια μου;)

Εμενα μου ειπε τον αλλο μηνα θα ξεκινησουμε οποτε κλεισαμε πιο νωρισ ραντεβου για να τα συζητησουμε αναλυτικα για τις στερεες.

αχ εκει εχει να πεσει πολυ γελιο.θυμαμαι απο τα ανηψια μου ,βλεπω και την γειτονισσα οταν αρχισε η μικρη της το καλοκαιρι στερεες και μου ελεγε μια κουταλια εκανε 20 λεπτα να την φαει.θα δουμε.παντως τον τελευταιο καιρο δεν καθεται στο καροτσι οταν τρωμε με τον ανδρα μου και θελει αγκαλιτσα.οποτε την παιρνω και τρωμε οι τρεις μας.απο τον επομενο θα καθεται λογικα στην καρεκλα της μας την ειχαν παρει ο αδερφος μου με την νυφη μου.και οταν βλεπει τα πιατα γουρλωνει τα ματακια της;).χαχαχαχ μονο σαλια δεν φευγουν χιχιχιχιχ

Τα χριστουγεννα ειναι η αγαπημενη μου εποχη.ευτυχως και ο ανδρας μου το εχει πολυ με την διακοσμηση.περσι ονειρευομασταν τα φετινα που θα ειναι και η ζουζουνα μας ;).απο τωρα τις κατεβασε τραγουδακια;)

καλο σβκ να εχουμε.εμεις καλο τριημερο ;).

φιλακια πολλα

0wZgp2.png?S6Z3sQqD

image.php?type=sigpic&userid=39504&dateline=1436784875

Καλημέρα Άννα μου!!! Πως τα πάτε;; Τι ωραία που θα τρώτε όλοι μαζί κι εγώ περιμένω πως και πως!!!!

Επιτέλους τριήμερο ε;; Εγω χαίρομαι γιατί θα χουμε τον μπαμπά μας μια ακόμη μέρα!!! Χαχα

yk1yp3.png

Εγω κοριτσια και σκυλο και αυλη εχω και ειναι πικρα οταν βρεχει οπως τωρα... βγαινει ο σκυλος εξω γιατι τρελαινεται για την βροχη γινεται μουσκεμα και λασπερος και μετα για να μπει μεσα παλι πρεπει να τον καθαρισω στεγνωσω κλπ...

Μαρια και εγω ελεγα μηπως επαιρνα χαλι για να στρωσω στο δωματιο του μεγαλου γιου για να παιζει αλλα προτιμαει να παιζει στο σαλονι μαζι μας. Οταν ηταν πιο μικρος ειχα παρει αυτα τα πατωματα απο φελιζολ που ειναι σαν παζλ και παπλωματακι δραστηριοτητων το οποιο εστρωνα απο πανω και τον εβαζα εκει και επαιζε. Μολις περπατησε παιχνιδια και πατωμα σκορπιστηκαν σε ολο το σαλονι οποτε τα απεσυρα. Και το ξυλινο πατωμα κοριτσια ειναι πολυ ευαισθητο. Εμας εχει γινει ολο γρατσουνιες και βαθουλωματα. Αλλα τι να κανουμε.

Εγω τα πρωτα Χριστουγεννα του μεγαλου γιου μου του ειχα φτιαξει μπαλα δικη του με το ονομα του και αλλα στολιδακια προσωπικα δικα του. Το ιδιο θα κανω και τωρα για τον μικρο μου....

Κοριτσια που να δειτε πως θα χαζευουν τα μωρακια τα λαμπακια κ τις μπαλες του δεντρου. Θα γουρλωνουν ματακια, θα απλωνουν χερακια πολυ πλακα θα εχουν!

Διαφημίσεις

Ωραία ιδέα cristab !!! Αν και μάλλον στην πεθερά θα κάνουμε χριστούγεννα..

Το ξύλινο πάτωμα ωραίο είναι και ζεστό όντως πολύ ευαίσθητο

Τον σκύλο τον έχεις μέσα;; Τι ράτσα είναι;

yk1yp3.png

Μama Μο0υ οντως τετοια τριημερα ειναι ευτυχια.ειμαστε ολοι μαζι οικογενειακως.και τα περιμενω πως και πως.και τα Χριστουγεννα απο οτι ειδα ειναι μαζεμενες αργιες εκει να δεις γλεντια.

christab Μου δυσκολα ετσι αλλα και τι να κανουν και αυτες οι ψυχουλες:).

Κοριτσια εγω περισυ που στολισαμε το πρωτο μαε δεντρο ειχα παρει ενα λουτρινο στολιδακι αγγελουδι και το ειχα παρει για την μπεμπα μου με την ευχη τον επομενο χρονο να το τοποθετησει εκεινη στο δεντρο μας:).αλλα δεν το ειχα πει σε κανενα για να μην γρουσουζεψω την εγκυμοσυνη.και φετος περιμενω πως και πως.πιστεψω πως με τα λαμπακια θα χαζεψει.εδω το πρωι που αναβω την βιτρινα της κουζινας για να ετοιμασουμε γαλατακι εκεινη κολλαει στο φως.γενικα της αρεσουν πολυ οτι εχει να κανει με φωτισμο.

αχ η ζουζουνιτσα μου το πρωι και μαλιστα σημερα ξυπνησε στις 5 ηταν ολο γελια κατι φωνες τρελα.και μαλιστα πριν την σηκωσω την παρατηραω οτι δεν διαμαρτυρεται αλλα με περιμενει.ακουει και το κρεβατι που σηκωνομαι αλλα κλαμμα μηδεν.και ας εχει να φαει τοσες ωρες.αλλα απο τη στιγμη που την παιρνω αγκαλιτσα μεχρι να ετοιμασω γαλα και να την αλλαξω γινεται χαμος ;).

0wZgp2.png?S6Z3sQqD

image.php?type=sigpic&userid=39504&dateline=1436784875

Mama ναι μεσα ειναι κατα κυριο λογο αλλα και οποτε θελει εξω στην αυλη. Το βραδυ γενικα τον εχουμε μεσα. Τα πρωινα τα περνα συνηθως εξω. Γερμανικο ποιμενικο εχουμε 45 κιλακια μονο!!! Χαχαχαχαχα διπλα στα παιδια μου φαινεται πραγματικα τεραστιος. Αλλα γινεται χαλι να τον πατησουμε. Ο μεγαλος γιος μου κυλιεται μαζι του στα πατωματα, τον καβαλαει και αυτος ανασκελα γυρισμενος κανει χαρες. Ο μικρος δεν πολυκαταλαβαινει ακομα. Παντως πολυ τριχα αφηνει, συνεχεια ηλεκτρικη βαζω.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...