Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 32 λεπτά , MK2012 είπε:

Έχω ακούσει τόσα για Σφακ που αφορούν κοπέλες με χαμηλή ΑΜΗ. Έχω κανονίσει να τον δω την Δευτέρα. Θυμησε μου τι ΑΜΗ είχες; Έκανες κακής ποιότητας βλαστοκυστες ;

Τελευταία φορά είχα 1 ng. Δεν αφήναμε σχεδόν ποτέ τα γονιμοποιημένα για βλαστοκύστες, γιατί είχαμε 1-2. Όταν είχα 5, είχα μια μέτρια. Μόνο στον τελευταίο κύκλο είχα δύο άριστες και μια πολύ καλή. Από 4 γονιμοποιημένα. Ήταν ο καλός ο κύκλος!

Μανουλες Ιουνιου 2015

sangreluna

Recommended Posts

Καλημέρα σε όλες τις μανουλε!!!!Μα τι βροχή είναι αυτή! Ο μεγάλος σχολείο ή μικρή κοιμάται και εγώ καφεδάκι στο μπαλκόνι! Είχα εξωτερικές δουλειές αλλά τις ακύρωσα! Που να βγω έτσι εξω; Ελπίζω μέχρι το μεσημέρι να σταματήσει, πως θα πάω να πάρω το παιδι; ;;; Σήμερα από τις 5 στο πόδι. ...Κομμάτια είμαι! Εσεις πως πάτε; Τα μπεμπακια σας;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κορίτσια!!!! Τι κάνετε;;;

Εύη εδώ δεν βρέχει ακόμα...μέχρι το μεσημέρι ελπίζω να σταματήσει για να πας να πάρεις τον μικρό!!!

Γιατί από τις 5;; Ή μικρή είχε κέφια;;;

Εγω μάλλον κρυωσα γιατί πήγα κάνα δύο φορές τρέχοντας τουαλέτα....ή κάτι έφαγα και με πείραξε.. Δεν ξέρω

Εχθες ή μικρή για αρχή κοιμήθηκε στο κρεβάτι της που συνήθως κλαίει και την παίρνω όμως κατά τις 4 δεν το γλίτωσαν...δεν πειράζει μ αρέσει που κοιμομαστε αγκαλιά και που με το που την παίρνω δίπλα μου ηρεμεί αυτό που με αγχωνει είναι ότι κάποια στιγμή που θα πάει στο δωμάτιο της να μην έχει πρόβλημα....

Επίσης ρε κορίτσια τα μωρά σας κοινούς σερί όλο το βράδυ;;; Ποτέ θα κοι.μηθει ή δικιά μου; Τουλάχιστον ξυπνάει μόνο για να φάει...

Εύη ξεκινησατε το Μήλο;;

yk1yp3.png

Καλημέρα κορίτσια!!!! Τι κάνετε;;;

Εύη εδώ δεν βρέχει ακόμα...μέχρι το μεσημέρι ελπίζω να σταματήσει για να παόπως πάρεις τον μικρό!!!

Γιατί αθηλασω τον; Ή μικρή είχε κέφια;;;

Εγω μάλλον κρυωσα γιατί πήγα κάνα δύο φορές τρέχοντας τουαλέτα....ή κάτι έφαγα και με πείραξε.. Δεν ξέρω

Εχθες ή μικρή για αρχή κοιμήθηκε στο κρεβάτι της που συνήθως κλαίει και την παίρνω όμως κατά τις 4 δεν το γλίτωσαν...δεν πειράζει μ αρέσει που κοιμομαστε αγκαλιά και που με το που την παίρνω δίπλα μου ηρεμεί αυτό που με αγχωνει είναι ότι κάποια στιγμή που θα πάει στο δωμάτιο της να μην έχει πρόβλημα....

Επίσης ρε κορίτσια τα μωρά σας κοινούς σερί όλο το βράδυ;;; Ποτέ θα κοι.μηθει ή δικιά μου; Τουλάχιστον ξυπνάει μόνο για να φάει...

Εύη ξεκινησατε το Μήλο;;

Καλημέρα mama! Κοιμάται από τις 9 συνεχόμενα μέχρι τις 5 οπότε χορταίνει ύπνο! Της δίνω τελευταίο μπουκάλι στις 11-11:30 κοιμησμενη όπως είναι. Φανταζομαι οτι λογω θηλασμού πεινάει πιο γρήγορα! Μήπως φταίνε και τα δοντάκια; Σήμερα κλείνει τους 4 μήνες οπότε λέω από σκ να την ξεκινήσεις! Έχω και εγώ άγχος για το αν θα κοιμάται στο δωμάτιό της γιατί μέχρι στιγμής την έχω δίπλα μου! Βέβαια μέσα στην ημέρα την βάζω και στο παιδικό.

Καλημέρα mama! Κοιμάται από τις 9 συνεχόμενα μέχρι τις 5 οπότε χορταίνει ύπνο! Της δίνω τελευταίο μπουκάλι στις 11-11:30 κοιμησμενη όπως είναι. Φανταζομαι οτι λογω θηλασμού πεινάει πιο γρήγορα! Μήπως φταίνε και τα δοντάκια; Σήμερα κλείνει τους 4 μήνες οπότε λέω από σκ να την ξεκινήσεις! Έχω και εγώ άγχος για το αν θα κοιμάται στο δωμάτιό της γιατί μέχρι στιγμής την έχω δίπλα μου! Βέβαια μέσα στην ημέρα την βάζω και στο παιδικό.

Περαστικά σου! Κυκλοφορεί πολύ γαστρεντεριτιδα! Ελπίζω απλά να σε πείραξε κάτι και να μην είναι ίωση....Φτιάξε λίγο ρύζι και φαντάζομαι θα στρώσει. ...

Εμείς θα πάμε στον παιδίατρο 2/11 δεν μου είπε να ξεκινήσουμε τροφές βέβαια θα κοντευουμε και 5 μηνών δεν ξέρω ποτέ θα μας πει...

Εγω το βράδυ την έχω διόλα μου στο λίκνο και υπολόγιζω ότι το πολύ ακόμα 2 μήνες θα μπορεί να κοιμάται εκεί οπότε αναγκαστικά θα πάει στο δωμάτιο της τότε γι αυτό αγχωνομαι, βέβαια στην αρχή θα μαι δίπλα της...θα δούμε

Την ημέρα επειδή κι εγώ χρειάζομαι ύπνο πηγαίνουμε αγκαλιά για ύπνο...ίσως πρέπει να το κόψω κι αυτό.....

Ο μεγάλος πως τα πάει με το σχολείο;

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια πως είστε? Εγώ είμαι καλύτερα σήμερα κ πιστεύω σε 1-2 μέρες να μου έχει περάσει εντελώς. Mama εμένα η δικιά μου κοιμάται σερί από τις 11μιση μέχρι τις 10 περίπου με 1 τάισμα στις 7 το πρωι χωρίς να ξυπνήσει αλλά όλη μέρα κοιμάται μόνο το μεσημέρι 3-5μιση κ έτσι πέφτει ξερή το βράδυ . Έχει όμως κ κάποια βραδιά που μου κάνει νούμερα κ αυτό συμβαίνει όταν κοιμηθεί μέσα στην μέρα 2-3 φορές. Πάντως να ξέρεις ότι τα μωρά που θηλάζουν είμαι δύσκολο να κοιμηθούν συνεχόμενα . Κ εγώ την μικρή κανένα δίμηνο ακόμα στο λίκνο θα την έχω κ μετά θα την πάω στο δωμάτιο της .

Καλησπερα απο την βροχερη Θεσσαλονικη κοριτσια ☺.

Σημερα ολα καλα με τον γιατρο.πηραμε 400 γραμμαρια κ 2 ποντους.63 σε συνολο κ 6950.μας εδωσε μια καταπραιντικη για ενα μικρο εκζεμα που ειχε στο ποδαρακι της.κατα τα αλλα ειναι ευχαριστημενος.για τις στερεες θα μιλησουμε τον αλλο μηνα που θα παμε δυο μερες νωριτερα.σημερα ειχε τα κεφια της στο γιατρο.του εκανε κατι γελακια.κ το κοιταγμα σαν να ηταν καψουρα.κ ετσι οπως καθοταν στην αγκαλια μου κ τον ακουγε λεει ο γιατρος πωπωπω ποτε ειχα ερθει σπιτι σας κ τωρα μεγαλωσε κ καθεται σαν ανθρωπος μεγαλος ☺.

Mama μου ελπιζω να ηταν κατι στιγμιαιο κ να εισαι καλυτερα.μην αγχωνεσαιε τον υπνο.θα βρει τον τροπο της.πιστευω πολλες φορες εμεις προσαρμοζομαστε δυσκολα σε σχεση με τα παιδια.

Ευη μου ελπιζω να μην σας εβρεξε οταν πηγαινατε να τπαρετε τον μικρο σας.και η μικρη μου σερι κοιμαται.εγω μαλλον θα δυσκολευτω αλλα αφου χωραει η κουνια της στο δωματιο μας δεν το αλλαζω προς το παρον.

Μαρια μου ελπιζω συντομα να γινεις περδικι.

Καλο απογευμα να εχουμε.αντε να σταματησει η βροχη να παμε καμμια βολτα με το καροτσι.

Φιλια σε ολες.

0wZgp2.png?S6Z3sQqD

image.php?type=sigpic&userid=39504&dateline=1436784875

Γεια σας κορίτσια!!

Μαρία άντε να γίνεις τελείως καλά ρε παιδί μου!!!! Πως το καταφερνετε και κοιμαστε μόνο αυτές τις ώρες την ημέρα; Εμένα ή δικιά μου ανά 1,5 ώρα θέλει έναν μισαωρο ύπνο τουλάχιστον κι το μεσημέρι ρίχνει έναν δίωρο σίγουρα!!! Ευτυχώς το βράδυ ξυπνάει τρώει και ξανακοιμαται αλλά όπως και να το κανείς αν δεν κοιμηθεις συνεχόμενα κάποιες ώρες δεν ξεκουράζεται...ας μην παραπονιέμαι απλά άκουσα κι αλλά μωρακια που θηλάζουν ότι κοιμούνται σερί γι αυτό αναρρωτιομουν ...

Άννα μου μια χαρά ή μπουμπουκα σας!!! Φτου φτου!!! Άντε να δούμε τι θα δούμε με τις στερεές!!! Σας είπε με τι θα ξεκινησετε;;;

Εγω θα εφάρμοσε το εξής: το βράδυ κανονικά στο λικ νο με κάποιες εξεραισεις που θα την παίρνω δίπλα μου και την ημέρα στην κούνια της στο δωμάτιο της και βλέπουμε για να μην είναι μεγάλη αλλαγή γι αυτήν

Cristab ηθελα να σε ρωτησω, από αυτό το σάιτ με τα καρεκλακια ποσό πληρωσαμε για τελωνείο;;

yk1yp3.png

καλησπέρα κορίτσια πως είστε?

Μαρία το μωρό τελικά την γλίτωσε?

Αννα μια χαρά μεγαλώνει η μπουμπού σου! Για στερεές δεν σου έκανε λόγο ακόμα ε?

Mama τελεωνείο δεν πληρώνεις κάτι. Νομίζω πως τελωνείο πλήρώνεις μόνο όταν παραγγέλεις κάτι από Αμερική και πάνω από ένα ορισμένο ποσό. Από το σαιτ που σου έστειλα μόνο έξοδα αποστολής έχει τα οποία απ'ότι θυμάμαι πάνε με το τεμάχιο.

Κατά τα άλλα ούτε εμένα κοιμάται σερί. Ξυπνάει στην καλύτερη 2 φορές για φαγητό,στην χειρότερη αρκετές... Το δύσκολο όμως είναι όταν κάνει κακά μέσα στην νύχτα. Ευτυχώς αυτό γίνεται σπάνια αλλά κορίτσια ξυπνάει και πάει περίπατος ο ύπνος. Πριν από μερικές μέρες από τις 4 στο πόδι ήμασταν. Εδώ ο μεγάλος γιος μου υπάρχουν νύχτες που ξυπνάει για νερό,τουαλέτα κλπ και μετά δυσκολεύεται να κοιμηθεί,στριφογυρνάει σαν την σβούρα!

Απ ότι φαίνεται το μωρό την γλίτωσε προς το παρών από την ίωση . Mama η μικρή είναι τρελαμένη με τις βόλτες κ δεν έχει όρεξη για ύπνο. Μπορεί να μείνει ξύπνια μέχρι κ 5 ώρες κ μετά να πέσει ξερή . Όσο κ να προσπαθώ να την κοιμησω αν δεν θέλει δεν τα καταφέρνω .

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια!

Ακομα μια βροχερη μερα ξεκινα!Μπηκε για τα καλα το φθινοπωρο!Κρυο βεβαια ακομα δεν κανει ιδιαιοτερο και καλυτερα να σας πω γλιτωνουμε και πετρελαικ μιας και δεν εχουμε αναψει ακομα τη θερμανση. Εσεις κοριτσια εχετε αναψει?

Ο μικρος μου οτι ωρα και να κοιμηθει το βραδυ, το πρωι ρολοι ειναι,παντα στις 6.30 ξυπναει. Και ξυπναει μεσα στο κεφι, με φωνουλες και γελακια. Φυσικα μετα απο κανενα 3ωρο κοιμαται... Αχ αλιμονο σε μενα. Την δουλεια την σταματησα ξανα προς το παρον, δεν μπορω βρε κοριτσια να φευγω και να ειμαι μεσα στο αγχος για το αν θα πιει απο το μπιμπερο ή θα τρεχω πισω πανικοβλητη. Θα ξεκινησω παλι οταν με το καλο μπουμε για τα καλα στις στερεες.

Αχ κοριτσια περναει νερακι ο καιρος. Σε λιγο θα μιλαμε για τα Χριστουγεννα... τα πρωτα με τα μωρακια μας! Τι χαρα!

Καλημέρα κορίτσια μου!!! Τι κάνετε;;;

Μαρία εμένα δεν αντέχει κάθε 1,5 ώρα πρέπει οπωσδήποτε να κοιμηθεί αλλιώς την πιάνει εκνευρισμος και δεν μπορώ να την ηρεμησω!!!

Cristab αφού μπορείς να μην πας στην δουλειά για κάποιο διάστημα εννοείται πως αυτό είναι το καλύτερο και για σένα αλλά περισσότερο για το μωρό!!!

Εμείς δεν αναψα με ακόμα και ούτε στρωσαμε μάλλον από βδομάδα, θα δούμε αν πιάσει λίγο κρυακι λίγο κλιματιστικό αφού ακόμα δεν είναι για καλοριφέρ

Εμένα ή μικρή μου δεύτερο βράδυ που κοιμάται στο κρεβάτι της!!! Εμένα ξυπνάει μια στις 3:30 και μια 5 με 6 τρώει και κοιμάται μέχρι τις 8 συνήθως σήμερα ξύπνησε 9!!! Πωπω άλλος άνθρωπος νιώθω!!!!

yk1yp3.png

Κορίτσια εχθες είχα μια μικρή συζήτηση με μια κοπέλα, ή οποία εφάρμοσε στην μικρή της την μέθοδο Baby led weaning στην ουσία δεν δίνουμε στο παιδί καθόλου κρέμες και αλεσμενα!!!

Δεν ξέρω τι και πως θα ενημερωθω και θα το συζητήσετε και με τον παιδίατρο

Πάντως ακούγεται πολύ ενδιαφέρον

Εσεις το ξέρετε;;;

yk1yp3.png

Καλημέρα κορίτσια . Ξεκίνησε κ εδώ η κακοκαιρία από εχθές το βράδυ κ δεν έχει σταματήσει καθόλου η βροχή . Αλλά γενικά είναι ακόμα ζέστη. Μέχρι εχθές που δεν έβρεχε είμασταν με κοντομανικα μπλουζάκια . Χάλια λογικά τον Νοέμβριο θα στρώσω αλλά καλοριφέρ κατά τον Δεκέμβριο κ να δούμε. Εγώ κορίτσια τρελαίνομαι για τα Χριστούγεννα κ η κόρη μου η μεγάλη επίσης . Από το καλοκαίρι με ρωτάει πότε θα στολισουμε το δέντρο . Πέρσι με την εγκυμοσύνη κ την αποκόλληση που είχα πάθει δεν τα ευχαριστηθηκα άλλοι μου στόλισαν το σπίτι αλλά φέτος θα στολίσω νωρίς . Δεν ξέρω γιατί αλλά με τις βροχές κ το κρύο του χειμώνα είναι το μόνο που μου φτιάχνει την διάθεση . Φέτος έχω σκοπό να στολίσω κ μπαλκόνια ψάχνομαι από τώρα για την όλη διακόσμηση . Εχθές κοιμόταν κ τα 2 από τις 10 κ έλιωσα κ εγώ στον ύπνο. Το μωρό κοιμάται ακόμα κ εγώ έχω 3 πλυντήρια για σίδερο αλλά βαριέμαι πολύ πρέπει όμως να τα σιδερωσω γιατί σε λίγο δεν θα έχουμε ρούχα να βάλουμε . Μου χάλασε κ το στεγνωτήριο πάνω στην ώρα κ αντί τώρα να περιμένω μια βδομάδα μέχρι να το φτιάξουν . Cristab αφού μπορούσες να σταματήσεις για λίγο την δουλειά καλά έκανες.

Κορίτσια εχθες είχα μια μικρή συζήτηση με μια κοπέλα, ή οποία εφάρμοσε στην μικρή της την μέθοδο Baby led weaning στην ουσία δεν δίνουμε στο παιδί καθόλου κρέμες και αλεσμενα!!!

Δεν ξέρω τι και πως θα ενημερωθω και θα το συζητήσετε και με τον παιδίατρο

Πάντως ακούγεται πολύ ενδιαφέρον

Εσεις το ξέρετε;;;

Το έχω ακούσει κ εγώ κ ξέρω ότι το εφαρμόζουν στο εξωτερικό αλλά εγώ το φοβάμαι. Κόβεις μικρά μικρά κομματάκια το φαγητό κ το δίνεις . Εμένα η κόρη μου για να φάει μη αλεσμενο φαγητό πήγε 1μιση ετών αλλά πιο πριν μόλις έβρισκε κομματάκι είτε πλαντουσε είτε το εσπρωχνε με την γλώσσα της κ το έβγαζε έξω .

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...