Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , Xristina96 είπε:

4 μέρες σερί πες του. Πιές redbull πες του χαχαχα

Πολύ καλό αποτέλεσμα!!! Μπραβο.

Ο προεμφυτευτικός θέλει και κάποιες προϋποθέσεις και είναι ακριβός. Αλλά αξίζει για να βγεις από αυτήν την ταλαιπωρία των αποβολών. Απορεί;;; Καλά στο κέντρο που ήμουν είσαι; έλεος, τι απορεί; η ηλικία διορθώνει τα πάντα; αμάν! θα σε κάνει να νιώσεις ότι φταις κάπου. Να ήταν όλα τα έμβρυα άριστα, να το πει ναι. Εδώ τα έμβρυα σου χωρις παρεξήγηση όπως είναι και τα δικά μου, είναι κάτω του μετρίου. Είναι ψηλοαναμενόμενο, και με επιβεβαιωμένα κακό σπέρμα; τι απορεί; 

Και χωρίς μέθη scratzing; ούτε να το σκέφτεσαι. Η κάθε μια έχει άλλη ανοχή στον πόνο δεν λέω, αλλά δεν χρειάζεται να το βιώσεις αυτό. 

Το σπερμα είναι καλό λέει εφόσον το επιλέγουν και κάνουν μικρογονιμοποίηση και τώρα θα κάνουμε και μια μέθοδο για τον κατακερματισμό δεν ξέρω πως λέγετε !!! 
      οχι scrating …υστεροσκοπηση και μικροβιωμα χωρίς μέθη !!! 
      για τον προεμφυτευτικό γνωρίζω ότι είναι ακριβός αλλά το προτιμώ να πληρώσω όσο και αν είναι για να μην υποβάλομε σε τέτοια διαδικασία ξανά και ξανά ..

Μανουλες Ιουνιου 2015

sangreluna

Recommended Posts

Καλημερα μανουλες.

Σημερα η ζουζουνα πεινασε πιο νωρις και μετα το γαλατακι ξανακοιμηθηκε.και μαλιστα χωρις να την κοιμησω.ετσι με ελαχιστο κουνημα στην αγκαλιτσα.αχ το ζουζουνακι μου 😍.

Εσεις κοριτσια ολα καλα;

ΚΑλη μερα να εχουμε και θα τα πουμε και κατα την διαρκεια της μερας.

Φιλακια σε ολες.

0wZgp2.png?S6Z3sQqD

image.php?type=sigpic&userid=39504&dateline=1436784875

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κορίτσια!!! Τι κάνετε;;;

Εμεις όλα καλά , σήμερα κοίμηθηκα καλύτερα και νιώθω πιο ξεκούραστο, ή μικρή με τόσα άλματα απεκτησε την συνήθεια να την παίρνω στο κρεβάτι μου μέχρι να κοιμηθεί καλά τουλαχιστον και έχω πιαστηκα ολόκληρη, άντε αυτή ή εβδομάδα είναι ή τελευταία άλματος και ελπίζω μετά λίγο να χαλαρωσουμε, βέβαια πετυχαμε πολλα όπως από ανάσκελα μπρούμητα και το ανάποδο το οποίο το κάνει συνέχεια ακόμη και στον ύπνο της!!! Χαχα

Εσεις πως τα πάτε;; Άντε πρέπει να μαζευτουμε σιγά σιγά

Άννα ή μικρή κοιμήθηκε γλυκά γλυκά στην αγκαλιά της μανουλας της!!!!

Καλημέρα σε όλες!!!

yk1yp3.png

Καλημέρα κορίτσια! Τι κάνετε; Σαν να χαθηκατε όλες! !! Anna μόνο εμείς μειναμε; Μια χαρά η μικρή σου. ...Η αλήθεια είναι ότι η δικιά μου ούτε κούνημα δεν θέλει, βάζει πιπιλιτσα και κοιμάται μόνη της! Αφού μου λείπει το νανούρισμα....Λοιπόν αφού χρειάστηκε 4 μερες για να ενεργηθει με μεγάλο κόπο αποφάσισα και της άλλαξα γάλα! Πήραμε το s26 gold! Το πίνει δύο μέρες με πολλή ευχαρίστηση και έχει κάνει κακακια και τις δύο μέρες με ευκολία! Ελπίζω να συνεχίσει γιατί ταλαιπωρηθηκε πολύ το τελευταίο διάστημα με τα κακά! Αφού προσπαθούσε και τελικά έκανε εμετό από το σφίξιμο. Αφήστε το κλάμα! Κατά τα άλλα είναι πολύ καλή! Άααα κάνει μπουρμπουλιθρες με τα σαλακια όταν μιλάει, πολύ αστείο! Μας τρελαίνει! !!!

Αντε για μαζευτειτε που είστε; ;;;;

Καλημέρα κορίτσια!!! Τι κάνετε;;;

Εμεις όλα καλά , σήμερα κοίμηθηκα καλύτερα και νιώθω πιο ξεκούραστο, ή μικρή με τόσα άλματα απεκτησε την συνήθεια να την παίρνω στο κρεβάτι μου μέχρι να κοιμηθεί καλά τουλαχιστον και έχω πιαστηκα ολόκληρη, άντε αυτή ή εβδομάδα είναι ή τελευταία άλματος και ελπίζω μετά λίγο να χαλαρωσουμε, βέβαια πετυχαμε πολλα όπως από ανάσκελα μπρούμητα και το ανάποδο το οποίο το κάνει συνέχεια ακόμη και στον ύπνο της!!! Χαχα

Εσεις πως τα πάτε;; Άντε πρέπει να μαζευτουμε σιγά σιγά

Άννα ή μικρή κοιμήθηκε γλυκά γλυκά στην αγκαλιά της μανουλας της!!!!

Καλημέρα σε όλες!!!

Καλημέρα mama! ΑΧ σε καταλαβαίνω! Ο γιος μου κοιμόταν μαζί μας μέχρι 6 χρονών! Ωραίες οι αγκαλίτσες αλλά δεν μπορούσα να ξεκουραστώ με τίποτα!Είχε γίνει συνήθεια και μετά δεν πήγαινε στο κρεβάτι του. Κάνε υπομονή, αλλά αν θες τη γνώμη μου μην το τραβήξεις πολύ γιατί μετά δεν θα κοιμάται στο κρεβάτι της . Που και που βέβαια είναι ωραίο να έχεις την ανάσα τους στο πρόσωπο σου όλο το βράδυ. Απόλυτη γαλήνη. ...Μπράβο σας που γυρνάτε σβουριτσες! !!!

Αχ Εύη τελείες οι αγκαλιτσες αλλά έτσι ακριβώς δεν κοιμάμαι καλά κοιμάμαι και ακίνητη και το πρωί είμαι σαν τελικό σίγμα.....

Εννοείται ότι δεν θα το τραβηξω αλλά μην νομίζεις κι αυτό το κάναμε γιατί έκλαιγε στον ύπνο της, είπα κι εγώ λίγο το άλμα λίγο τα δόντια ας την πάρω δίπλα μου αλλά ή μικρή το κάνε συνήθειο....

Εχθες εκλαψε την ξανακουνησα την ξανά έβαλα και πάλι από την αρχή στο τέλος έγινε το δικό της αλλά δεν την παλευω κλειναν τα μάτια μου

Εσεις μέχρι 6???? Πωπω δεν θέλω γιατί αν κάνω και δεύτερο θα της δημιουργήσω πρόβλημα....

Ή Μαρία που είναι σήμερα;;

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα μανούλες πως είστε? Εγώ χάθηκα γιατί αρρωστησαμε όλοι εκτός τι μωρό που την γλιτώσει αυτό θα είναι θαύμα . Κόλλησε η μεγάλη στον παιδικό κ κόλλησα κ εγώ κ ο πατέρας της αμέσως. Αυτοί αναρρωσαν εντελώς ενώ εγώ ακόμα χάλια είμαι κ τρέμω μην κολλήσω κ το μωρό . Σαββατοκυριακο δεν κοιμηθηκαμε όλη νύχτα με το βήχα της κόρης μου ,ξυπνούσε κ το μωρό κ είχε όρεξη για παιχνίδια κ κουβέντες κ ράκος εγώ. Τώρα 2 μέρες πάντως κοιμόμαστε μια χαρά .

Καλως τα τα κοριτσια ;)

mama μου δυσκολα ειναι ετσι.αν δεν ξεκουραζομαστε ειναι δυσκολο μετα να ειμαστε 100 % focus.βλεπω τις μερες που δεν κοιμαμαι καλα που οταν θελει ζουζουνιες η μικρη σερνομαι ;).

Ευη μου παλι καλα που δεχθηκε την αλλαγη και κυριως που τα κακακια της βελτιωθηκαν.σε λιγο θα αλλαξουμε και εμεις και ελπιζω να μην της φερει δυσκοιλιοτητα γιατι ηδη παμε μια φορα την μερα με το ζορι;).

Μaria μου περαστικουλια σε ολους και ελπιζω να μην αρρωστησει το νινακι σου.αυτες τις μερες ειναι αρρωστος ο ανδρας μου αλλα ψιλα πραγματα.αλλα τον φορτωσα με χαπια και βιταμινες μην εξελιχθει και μας κολλησει και εμας.αν και το Σαββατο τσατιστηκα με τον αδερφο του.ενω τον εβλεπα με κοκκινα ματια και η μυτη καταροη και του λεω εισαι συναχωμενος και μου λεει οχι ιδεα σου ειναι.και μετα απο μιση ωρα πηγε να παρει χαπακια κομπτρεξ απο μονος του γιατι ενοιωθε αδυναμια.καμμια φορα τσατιζομαι γιατι δεν σκεφτονται οτι το μωρο καλο ειναι να το προσεχουν.και ο αδερφος μου ειχε ερθει και τον εκραξα την προηγουμενη εβδομαδα γιατι ηταν αρρωστοι οικογενειακως.δεν λεω θα αρρωστησουν καποια στιγμη αλλα γιατι να το προκαλλουμε.πωπωπω χειμμαρος πρωι πρωι;)

Αυριο εχουμε παιδιατρο.αχ αυτα τα εμβολια καθε φορα ποναω και ειμαστε ακομα στην αρχη ;).οπως λεει και η μανουλα μου μικρη εισαι θα σκληρυνεις αυτα δεν ειναι τιποτα;).

Δεν ξερω περα απο την πλακα νομιζω οτι περναω μεταεπιλοχια καταθλιψη .αυτες οι ορμονες κλαμα με το παραμικρο ασχετα βεβαια που λεω για την μικρη ;)παιζει οι ορμονες μετα απο τοσους μηνες να παιζουν σαν τρελες?

Λοιπον καλημερα απο την φθινοπωρινη ομορφη Θεσσαλονικη:)

φιλια

0wZgp2.png?S6Z3sQqD

Έγραψα τόσα και με πέταξε έξω.....

Άννα κι εγώ με τα εμβόλια έχω θέμα, άντε να αραιωσουν σιγά σιγά....

Περαστικά στον άντρα σου, αυτή ή απότομη αλλαγή της θερμοκρασίας φταίει...

Για κατάθλιψη πάντως δεν σε βλέπω....εγώ πάλι έχω πολλά νεύρα με πιάνουν όμως εκείνη την ώρα μετά όλα καλά, ο άντρας μου λέει πωπω νεύρα;; Και λέω κι εγώ είμαι κουρασμένη και μου βγαίνουν τι να κάνω;; Δεν λες πάλι καλά που δεν ξεσπαω σε σένα;; Χαχα

Κι γω νευριαζω που ενώ είναι άρρωστοι έρχονται στο μωρό, δεν καταλαβαίνουν;; Και τι θα πει θα αρρωστησουν κάποια στιγμή;; Πρέπει να προκαλούμε σε τόσο μικρά μωρά;;; Μετ όλα τα τραβάει ή μαμά κι το μωρό....

Επίσης μου την δίνει όταν φιλάνε τα χέρια της ενώ βλέπουν ότι συνέχεια τα βάζει στο στόμα.....

Καλή επιτυχία αύριο στον γιατρό, εμείς θα πάμε στις 2/11... Θα κάνουμε το neisvac, μηνιγγίτιδας άντε να δούμε αν θα έχει παρενέργειες...

yk1yp3.png

Καλημερα κοριτσια!

Μαρια περαστικα σας. Το μωρουλι νομιζω θα την γλιτωσει. Παιρνει αντισωματα της ασθενειας αποτο γαλα σου!

Αννα μου νομιζω πως οτα γινομαστε μαμαδες γινομαστε και πιο ευαισθητες.

Mama και εγω επαιρνα τον μεγαλο στο κρεβατι μας γιατι πολλα βραδια δεν την παλευα απο την κουραση και ακομα μαζι μας θελει να κοιμαται. Ειναι λιγο αβολο δεν λεω αλλα να σας πω κατι??? Οταν κοιμαται στο δικο του κρεβατι μου λειπει.... χαχαχαχαχα και εννοειται ο συζυγος με κοροιδευει! Τον μικρο τον θηλαζω ξαπλα για βραδυ και μολις χορτασει τον βαζω στην κουνια του. Τις περισσοτερες φορες κοιμισμενο και δεν εχει θεμα προς το παρον. Κατα την διαρκεια της νυχτας που ξυπναει τον θηλαζω καθιστη και παλι στην κουνια. Την κουνια εμεις την εχουμε στο δωματιο μας.

Κοριτσια κι μηνιαιες επισκεψεις για εμβολιο αραιωνουν μετα τον χρονο. Αυτο τουλαχιστον εγινε με τον μεγαλο τον γιο μου. Οποτε εχουμε δρομο ακομα μπροστα μας.

Διαφημίσεις

Οσο για τις ασθενειες κοριτσια εχετε απολυτο δικιο. Οτι θα αρρωστησουν καποια στιγμη ειναι το μονο σιγουρο. Γιατι ομως να γινει απο τοσονωρις??? Γιατι να ταλαιπωριουνται τοσο μωρουλια???

mama82 μου και εμενα μου την δινει οταν με πεταει .ειδικα οταν γραφω απο το κινητο.και τωρα πριν κανω καταχωρηση το αντιγραφω καλου κακου ;).

εμενα τα νευρα τσαταλια και οταν ειμαι κουρασμενη.και την πληρωνει ο ανδρας μου χιχιχιιχι.το σαββατο πριν βγουμε δεν εκλεινε το καροτσι και επεμενε οτι πρεπει να βγαλουμε το προσθετο και μετα να μεινει ο σκελετος.εν τω μεταξυ ειναι ενα σωρο πανες και στρωματακια λεω αν καθε φορα τα βγαζουμε ζητω που καηκαμε.σιγα μην περιμενει η μικρη:).και τελικα εκλεινε το εκανα προβα στο σπιτι απλα ειχε κολλησει.αλλα μεχρι να φυγουμε γιναμε λιγο ρομπα στην γειτονια ;).βασικα δεν μας ακουγε κανεις αλλα ηταν γελοιο.απλα με νευριαζει οταν επιμενουν οι ανδρες σε κατι .ελεος.

κατα τα αλλα δεν μιλιομασταν στην διαδρομη και οταν φτασαμε μου λεει αφου ξερεις πηγαινουμε στον ιδιο ψυχαναλυτη ;)χαχχαχα

ειναι το αλατοπιπερο στη σχεση μας ακομα και ως παντρεμενοι.

christab εχεις δικιο σε αυτο που αναφερεις.

αυτες τις μερες ,ασχετο,τους παρακαλω να κανουμε την λιστα και χθες ελεγα τον μπαμπα μου να με βοηθησει με τα ατομα τριτους που θελει να καλεσει και ολοι χαλαροι .καλα μου λενε τι βιαζεσαι μεχρι το Μαιο εχετε καιρο.και εγινα εξαλλη.καιρος δεν υπαρχει αρκετος.στο κατω κατω μετα που σχολαω τι να μεινει χρονος να τρεξεις η για το μωρο που για μενα ειναι πανω απο ολα .αχ στο τελος τους ειπα με ξενερωνετε και το κομματι γαμος με εχει ξενερωσει ενω θα επρεπε να γινονται με χαρα .ειναι τοσες οι λεπτομερειες.ευτυχως κουτσα στραβα κανω την ερευνα μου για προσκλητηρια κλπ οταν ειμαιθ στη δουλεια και εχω κρατησει καποια αρχεια.

σας ζαλισα σημερα.

φιλια,

0wZgp2.png?S6Z3sQqD

εμεις της μηνιγγιτιδας δεν το καναμε ακομα.

μεχρι τωρα εχουμε κανει 2 δοσεις του Pentavac και 1 δοση του Prevenar (πνευμονιοκοκου ? αν θυμαμαι καλα.)και αυριο θα κανουμε την 2η δοση του πνευμονιοκοκου.πρεπει να γινονται με καποια αυστηρα συγκεκριμενη σειρα?

αληθεια mamaμε τον παιδιατρο τι εκανες?

0wZgp2.png?S6Z3sQqD

Άννα κάνε τις ετοιμασίες σου σιγά σιγά δεν είναι τόσο νωρίς όσο νομίζουν, δεν θα τρεχετε στο τέλος!!! Άντε με το καλό!!!!

Εγω είπα θα δώσω άλλη μια ευκαιρία στον γιατρό και μετά αν χρειαστεί θα τον αλλάξω.... Προς το παρόν έκλεισαν ραντεβού και βλέπουμε, πάντως τα εμβόλια δεν νομίζω ότι έχουν να κάνουν με ποια σειρά γιατί αν έχουν έλλειψη συνεχίζουν με το επόμενο εμβόλιο!!!

Άντε να δούμε τι θα σου πει για στερεές!!!

yk1yp3.png

Καλως τα τα κοριτσια ;)

mama μου δυσκολα ειναι ετσι.αν δεν ξεκουραζομαστε ειναι δυσκολο μετα να ειμαστε 100 % focus.βλεπω τις μερες που δεν κοιμαμαι καλα που οταν θελει ζουζουνιες η μικρη σερνομαι ;).

Ευη μου παλι καλα που δεχθηκε την αλλαγη και κυριως που τα κακακια της βελτιωθηκαν.σε λιγο θα αλλαξουμε και εμεις και ελπιζω να μην της φερει δυσκοιλιοτητα γιατι ηδη παμε μια φορα την μερα με το ζορι;).

Μaria μου περαστικουλια σε ολους και ελπιζω να μην αρρωστησει το νινακι σου.αυτες τις μερες ειναι αρρωστος ο ανδρας μου αλλα ψιλα πραγματα.αλλα τον φορτωσα με χαπια και βιταμινες μην εξελιχθει και μας κολλησει και εμας.αν και το Σαββατο τσατιστηκα με τον αδερφο του.ενω τον εβλεπα με κοκκινα ματια και η μυτη καταροη και του λεω εισαι συναχωμενος και μου λεει οχι ιδεα σου ειναι.και μετα απο μιση ωρα πηγε να παρει χαπακια κομπτρεξ απο μονος του γιατι ενοιωθε αδυναμια.καμμια φορα τσατιζομαι γιατι δεν σκεφτονται οτι το μωρο καλο ειναι να το προσεχουν.και ο αδερφος μου ειχε ερθει και τον εκραξα την προηγουμενη εβδομαδα γιατι ηταν αρρωστοι οικογενειακως.δεν λεω θα αρρωστησουν καποια στιγμη αλλα γιατι να το προκαλλουμε.πωπωπω χειμμαρος πρωι πρωι;)

Αυριο εχουμε παιδιατρο.αχ αυτα τα εμβολια καθε φορα ποναω και ειμαστε ακομα στην αρχη ;).οπως λεει και η μανουλα μου μικρη εισαι θα σκληρυνεις αυτα δεν ειναι τιποτα;).

Δεν ξερω περα απο την πλακα νομιζω οτι περναω μεταεπιλοχια καταθλιψη .αυτες οι ορμονες κλαμα με το παραμικρο ασχετα βεβαια που λεω για την μικρη ;)παιζει οι ορμονες μετα απο τοσους μηνες να παιζουν σαν τρελες?

Λοιπον καλημερα απο την φθινοπωρινη ομορφη Θεσσαλονικη:)

φιλια

Σωπα καλέ που περνάς κατάθλιψη! Όλες κάπως έτσι είμαστε! Λίγοη κκούραση λίγο το κλείσιμο στο σπίτι λόγω παιδιών λίγο η επαναφορά σώματος και ορμονών μη νομίζεις δεν είναι εύκολο. ...Κι εγώ τις παθαίνω τις κρίσεις μου αλλά με ένα βλέμμα των παιδιών περνάνε όλα! !!Think positive;)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...