Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , dimi.tra είπε:

Όλα καλά θα πάνε! Ειδικά όσο υπάρχει βελτίωση και η τεχνική που περιγράφεις για την μικρογονιμοποίηση μάλλον είναι η PICSI που επιλέγουν στα σπερματοζωάρια βάζοντας τα σε υαλουρονικό οξύ για να δουν ποια είναι πιο δυναμικά κι έχουν καλύτερες πιθανότητες γονιμοποίησης. Είναι τεχνική που την συνηθίζουν σε υψηλά dfi. 
      Μια υγιή βλαστοκύστη ψάχνουμε όλες και θα την βρούμε που θα πάει! 

Τώρα έδειξε να έχει αρκετή βελτίωση το σπερμα αναμένουμε και το επόμενο τρίμηνο να δούμε αν θα έχει κ άλλη !!! Εύχομαι να την βρούμε όλες αυτήν την μια υγιή βλαστοκύστη !!!

• Μου αρέσει 1
      • Ευχή 1

Μανουλες Ιουνιου 2015

sangreluna

Recommended Posts

Αχ κοριτσια είχα νέα απο τη νικηαντωνια. όλα καλά πήγαν !

Μόλις αναρρώσει το μπουμπούκι θα γίνει ακόμα ένα χειρουργείο .

Όλα καλά θα πανε...εχει τις προσευχές μας!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα κορίτσια απο την παγωμένη Γαλλία. 5-6 βαθμούς έχει κ ήδη με πονάει ο λαιμός μου.

Η πρώτη επέμβαση της Εμμανουέλας μας πήγε καλα κ σε 10-15 μέρες ίσως γινει κ η επόμενη. Θα δούμε. Την Τρίτη αν ειναι καλά η μπέμπα μας θα γυρισοουμε Ελλάδα με τον άντρα μου για να δούμε και τον Νικόλα ο οποίος έχει και εμβόλιο.

Αυτά εν τάχει!!!!

Kitriblue δεν ειναι κ εύκολο να αλλάζεις τόπο.

Σε καταλαβαίνω όμως θα διχτυωθειτε γρήγορα.

Τα φιλια μου σε όλα τα μωράκια. Δεν περναει πολυ γρήγορα ο καιρός;

ugAHp3.png

jfV0p3.png

Καλησπέρα κορίτσια απο την παγωμένη Γαλλία. 5-6 βαθμούς έχει κ ήδη με πονάει ο λαιμός μου.

Η πρώτη επέμβαση της Εμμανουέλας μας πήγε καλα κ σε 10-15 μέρες ίσως γινει κ η επόμενη. Θα δούμε. Την Τρίτη αν ειναι καλά η μπέμπα μας θα γυρισοουμε Ελλάδα με τον άντρα μου για να δούμε και τον Νικόλα ο οποίος έχει και εμβόλιο.

Αυτά εν τάχει!!!!

Kitriblue δεν ειναι κ εύκολο να αλλάζεις τόπο.

Σε καταλαβαίνω όμως θα διχτυωθειτε γρήγορα.

Τα φιλια μου σε όλα τα μωράκια. Δεν περναει πολυ γρήγορα ο καιρός;

Καλημέρα μανούλα! Πόση δδύναμη χωρά σε ένα μικρό πλασματακι! Μπράβο της και μπράβο σας! Εύχομαι να γυρίσετε γρήγορα νικητές! Έχετε πίστη. ...Οι προσευχες μας μαζί σας. ...

Καλημέρα!!! Τι κάνετε κορίτσια;;;

Καταρχήν :

Νικηαντωνια τι τέλεια νέα!!!! Μπράβο στο δυνατό κορίτσι σας και σε σας!!!! Άντε να περάσει κι αυτή ή μπόρα και να γυρίσετε επιτέλους όλοι μαζί στο σπίτι!!! Φιλάκια στον μικρό Νικολά σας και φυσικά στην Εμμανουέλα!!!!

Kirtiblue οι ορμόνες καλά κρατούν ακόμα παρόλα αυτά μην σκας!!! Σκέψου ότι ξεκινάνε κάπου άλλου τώρα με το μωρό, θα είστε και σε ωραίο νησί και δεν είναι μακριά τόσο πια παίρνεις πλοίο και το πρωί είσαι εκεί πάλι το ίδιο και οι δικοί σου!!! Μην στεναχωρεις το αγοράκι σου!!!

Από βιντεακια βγάζουμε επίσης και πολλές φωτογραφίες!!! Όμως ή καλύτερη φωτογραφία είναι στο μυαλό μου και δεν θα φύγει ποτέ, ή πρώτη μας μάτια!! Αυτήν δεν νομίζω να την ξέχασε καμία μανούλα!! Ξεκινά από τώρα δεν πειράζει!!!

Σαγκρε μια χαρά και το δεύτερο μαγκακι σου!!! Να μπαίνεις πιο συχνά (όταν μπορείς) να μαθαίνουμε νέα σας!!!

Ρε κορίτσια τι μήλο;;; Σκέτο;; Χωρίς αλλά φρούτα;; Μου κάνει εντύπωση.... Εμείς μάλλον έχουμε ακόμα...α!!! Σας είπα ότι πάλι σκέφτομαι να αλλάξω παιδίατρο;;; Δεν είμαι ανισορροπη...απλά κάποια πράγματα δεν τα διαπραγματευομαι και δεν συμβιβάζομαι... Θα σας πω άλλη φορά

Θα επανελθω σε λίγο!!!

Φιλάκια σε ολες!!!

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

Τι κάνετε κορίτσια? Καταρχήν Νίκη Αντωνια χαίρομαι που πήγαν όλα καλά με την μικρή Εμμανουέλα σας. Θα βγει νικήτρια από όλη την ιστορία. Kitriblue εύχομαι να είναι όλα καλά όταν κατέβεις στα Χανιά , όσο δύσκολο την αρχή σίγουρα όταν βρεις τους ρυθμούς σας θα σου αρέσει . Εγώ ζω μακριά από τα Χανιά αλλά το αγαπώ πολύ αυτό το μέρος. Mama αν δεν είσαι κ πάλι ευχαριστημενη από τον γιατρό σας καλύτερα να τον αλλάξεις. Εμείς αν θυμάμαι καλά από την πρώτη είχαμε κάνει εισαγωγή φρούτων με μπανάνα . Μισή την πρώτη μέρα κ ολόκληρη για τις επόμενες 2-3 μέρες. Μετά βάλαμε ολόκληρη μπανάνα κ μισό αχλάδι για μερικές μέρες κ μετά ολόκληρο το αχλάδι κ τέλος προσθέσαμε κ το μήλο από μισό την αρχή κ ολόκληρο μετά απλά η δικιά μου ήταν τόσο κακοφαγη που στο τέλος έβαζα κ από τα 3 φρούτα μισά κ πάλι έμενε. Μετά καλοκαιριασε κ είχαμε μεγαλύτερη ποικιλία στα φρούτα κ της έβαζα κ καρπούζι κ πεπόνι κ ροδάκινο . Τώρα δεν ξέρω αν μου πει πάλι να ακολουθήσω αυτή τη σειρά αλλά πιστεύω πως το ίδιο θα είναι . Εντωμεταξυ σήμερα κλείνουμε κ την 19η εβδομάδα κ βγαίνουμε από το μεγάλο άλμα ,δεν ξέρω αν έτυχε κ αν συνεχιστεί έτσι αλλά 2 μέρες η μικρή είναι ήρεμη κ μαλιστα εχθές κοιμήθηκε μόνη της από τις 9 μέχρι τις 10 σήμερα το πρωί με 1 τάισμα που της έκανα εγώ κατά τις 12 πριν κοιμηθώ κ ένα ενδιάμεσο ξύπνημα στις 8 για γάλα. Κ τώρα το μεσημέρι μίλια πήγε 2 κοιμήθηκε μόνη της . Ούτε κλάματα ,ούτε κούνημα ... Μακάρι να συνεχίσει έτσι τώρα που χειμωνιαζει.

Γεια σας κοριτσια!

Νίκη Αντωνία εύχομαι η μικρή Εμμανουέλα να πάει έρθει σπίτι της στην κούνια τη όσο γίνεται πιο γρήγορα!

Μαμά εννοείτε κ αν σου κάτσει κάτι στραβά με τον παιδίατρο να τον αλλάξεις! Ούτε να το σκέφτεσαι!!

Μαρία μπράβο για τη μικρή σου! Μακάρι να συνεχίσει έτσι !!

Σας ευχαριστώ πααααρα πολυ για τα καλά σας λόγια! Εύχομαι να πανε όλα καλά!

εχτές ηταν το τελευταίο βράδυ πολυ κοιμηθήκαμε σπίτι μας. Απο σημερα στη μαμά μου μέχρι αρχές Νοέμβρη ... Ο άντρας μου έφυγε ήδη για Χανιά κ θα γυρίσει να μας πάρει ούτε κ ξέρω ποτε,.. Για να δούμε...

Θα ειναι λίγο δύσκολο να σας γράφω απο εδώ κ πέρα αλλα θα προσπαθώ να μπαίνω όσο πιο συχνά μπορώ .

Φιλάκια παρά πολλα σε όλα τα πατούσακια !

εμεις τον πρωτο τον αρχισαμε με πορτοκαλι μετα μηλο μετα αχλαδι!

νικηαντωνια συγχαρητηρια

μετα κουακερ

και μετα λαχανικα καροτο πατατα σελινο

μετα μοσχαρι ή κοτοπουλο και μετα ψαρι

ο δικος μου ηταν καλοφαγος και ειναι οποτε εχω καλες μνημες

κιτριμπλου καλα κουραγια θα τα αγαπήσεις τα χανια σιγουρα μην ανησυχεις καλυτερα τωρα παρα μετα που το παιδι θα αρχισει να κανει φιλους!

Καλημερα κοριτσια!

Νικη Αντωνια ποσο χαιρομαι γα τα καλα νεα!Ολα καλα θα πανε και στα επομενο χειρουργειο!φιλια στα ζουζουνακια σου!

Kirtiblue σε καταλαβαινω απολυτα...κορη στρατιωτικου βλεπεις με πολλες μετακομισεις... ειναι λογικο να νιωθεις ετσι θα δεις ομως που ολα θα πανε καλα!τα Χανια ειναι φανταστικα και με τον αντρα σου κ το παιδακι σου δεν εχεις να φοβασαι τιποτα!

Mama η εισαγωγη στερεων γινεται σταδιακα με ενα καινουργιο φρουτο τη φορα για τυχον αλλεργιες. Και θα συμφωνησω και εγω με τα κοριτσια αν δεν σε καλυπτει ο παιδιατρος να τον αλλαξεις.

Μαρια ο δικος μου δεν εχει κοιμηθει ποτε τοσες ωρες σερι!τελεια η ζουζουνα σου!

Κοριτσια ο δικος μου το μπιμπερο ουτε να το δει... λειπω αφηνω γαλα δεν πινει γουλια και γυρναω σαν την τρελη απο την δουλεια να τον θηλασω και μετα να επιστρεψω παλι....ουφφφφφ και ειναι και μια ωρα πηγαινε ελα. Αλλα αυτο ειναι το λιγοτερο. Το παιδακιμου που κλαει σκεφτομαι,μου σπαραζει την καρδια. Μαλλον θα σταματησω τη δουλεια μεχρι να αρχισει να τρωει γευματα στερεων...

Διαφημίσεις

Kitriblue όλα καλά θα πάνε! Αν μου δινόταν η ευκαιρία να πάω επαρχία θα έφευγα με την μία! Άλλη η ζωή εκεί! Δύσκολη η αρχή αλλά θα είναι καταπληκτική θα δεις!

Και στο γιο μου με μήλο αχλάδι ξεκίνησα αλλά ωμα όχι βρασμένο ! Και εγώ για μπανάνα είπα που είναι γλυκιά αλλά μου είπε όχι λόγω αλλεργιων και ότι μπορεί να της πέσει βαριά! Ο κάθε παιδίατρος λέει τα δικά του. Τι να πω; Ή αλλαγή γιατρού επιβάλλεται όταν δεν μπορείς να συννενοηθεις.Εγω θυμάμαι άλλαξα γιατρό γιατί δεν έβλεπε πως ο μικρός είχε πετρωμενο κερί στα αυτιά του επί 6 μήνες και συνέχεια ήταν με ωτίτιδα! Και δωστου αντιβίωση . πάω νοσοκομείο και μόνο που δεν με έβρισε ο ωριλα. Τον καθάρισε και από τότε δεν αρρώστησε ποτέ.

Sorry για το κατεβατό! !!

Εύχομαι καλή Κυριακή σε όλες!

Καλησπερα μανουλες.τι κανετε ;εμεις περασαμε ενα ησυχο απο πονακια σβκ και ειδικα χθες ημασταν σχεδον ολη μερα εξω.

Νικη αντωνια μου τελεια νεα.σου ευχομαι συντομα να τελειωσει η περιπετεια της Εμμανουελας σου και να απολαυσετε ομορφες στιγμες οι τεσσερις σας.

Kirtiblue μου μην στεναχωριεσαι ολα συντομα θα στρωσουν.η αρχη σας θα ειναι δυσκολη.αλλα μετα θα απολαμβανεις.τα Χανια ειναι ενα απο τα αγαπημενα μου μερη.οταν ξαναπαω στα κουμπαρακια μου θα σε παρω να βρεθουμε.με το καλο να κατεβεις.

Μαρια μου μια χαρα η μικρη σου με τον υπνο.εμεις εδω κ αρκετο καιρο κοιμομαστε σερι.

Mamaμου δεν εισαι υπερβολικη.αν κατι δεν σου αρεσει αλλαξε τον παιδιατρο σας.στο κατω κατω προκειται για τα μωρακια μας.

Christab μου δυσκολα οταν ειναι ετσι.με τι μυαλο να δουλεψεις οταν σκεφτεσαι οτι το μωρακι σου δεν τρωει ευκολα η καθολου στην χειροτερη οταν λειπεις.αν ειναι εφικτο να μην δουλεψεις οταν ξεκινησετε στερεες να το κανεις.

Ευη μου τι γιατρος καλα μερικοι ειναι απαραδεκτοι.και ειδικα οταν προκειται για παιδακια .

Sangreluna μου παντα να καλοτρωει ο μικρος σου και τα δυο παιδακια σου.

Κοριτσια καλο βραδυ να εχουμε.φιλια σε ολες.

Φιλια στα πατουσακια σας.

0wZgp2.png?S6Z3sQqD

image.php?type=sigpic&userid=39504&dateline=1436784875

Καλημερα κοριτσια!καλη εβδομαδα να εχουμε!

Ο Οκτωβριος φευγει και οι καλες θερμοκρασιες ακομα καλα κρατουν. Εμεις ακομα με κοντομανικα ειμαστε μεσα κ εξω απο το σπιτι. Ωστοσο καπου ακουσα οτι ο καιρος θα χαλασει. Αυτο το σκ αλλαζει και η ωρα.

Πως περασατε σκ? Εμεις ομορφα με πολλες πολλες βολτες!

Σας φιλω!να εχουμε μια τελεια μερα!

Καλημέρα κορίτσια!!! Τι κάνετε;;

Και εμείς το σκ πολλές βόλτες αλλά και κούραση, εχθες πήγαμε σε μια βάφτιση και μετά πάλι βόλτα και το απόγευμα ξανά αφού έπεσε ξερή ούτε μπάνιο προλάβα να την κάνω !!! Χαχα

Κορίτσια της τριβω τα ούλα και κάτω είναι σαν να χουν θηκακια!! Λέτε να σκάσουν μύτη νωρίς;;;

yk1yp3.png

Καλημερα κοριτσακια ;)

Τι κανετε?που χαθηκατε ολες ?ελπιζω να ειστε καλα οπως και τα μπεμπακια σας.

τι μερες κανει βρε παιδι μου δεν ξερεις πως να ντυθεις .μου φαινεται μια απο αυτες τις μερες θα πιασει αποτομα το κρυο.ερχεται και τριημερο και αλλαγη της ωρας.παντως μια χαρα δεν αναψαμε και καλοριφερ μεχρι τωρα.

εμεις χθες ειχαμε ενα τελειο απογευμα .λιγο μας ενοχλησαν τα δοντακια και η μικρουλα μου ειχε πολλα κεφια.πρωι πρωι την ζορισα λιγο μεχρι να την βαλω το καλσον και φορεματακι.η μαμα μου με κοροιδευει οταν με βλεπει το πρωι να την ντυνω λες και θα παμε βολτα.αλλα τι να κανω αν δεν τα βαλουμε μεγαλωσει ευκολα και πολλα δεν θα προλαβουμε να τα βαλουμε.χθες εκανε κατι καινουριο.παιζει με τα χειλακια της και κανει ενα θορυβο και βγαζει σαλακια.χαχαχα δεν μπορω να το περιγραψω αλλα ειχε πολυ γελιο.

οταν της λεω παντως σ'αγαπω σκαει στα γελια.και της το λεω πολλες φορες και με εμφαση.τωρα πως το παιρνει και γελαει αυτη μονο ξερει;).

φιλια πολλα.

καλη μερα να εχουμε.

0wZgp2.png?S6Z3sQqD

image.php?type=sigpic&userid=39504&dateline=1436784875

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...