Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , dimi.tra είπε:

Όλα καλά θα πάνε! Ειδικά όσο υπάρχει βελτίωση και η τεχνική που περιγράφεις για την μικρογονιμοποίηση μάλλον είναι η PICSI που επιλέγουν στα σπερματοζωάρια βάζοντας τα σε υαλουρονικό οξύ για να δουν ποια είναι πιο δυναμικά κι έχουν καλύτερες πιθανότητες γονιμοποίησης. Είναι τεχνική που την συνηθίζουν σε υψηλά dfi. 
      Μια υγιή βλαστοκύστη ψάχνουμε όλες και θα την βρούμε που θα πάει! 

Τώρα έδειξε να έχει αρκετή βελτίωση το σπερμα αναμένουμε και το επόμενο τρίμηνο να δούμε αν θα έχει κ άλλη !!! Εύχομαι να την βρούμε όλες αυτήν την μια υγιή βλαστοκύστη !!!

• Μου αρέσει 1
      • Ευχή 1

Μανουλες Ιουνιου 2015

sangreluna

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσια!

Αννα μαξιλαρακια που βγαινουν δεν εχει το καθισματακι αυγο που εχετε? Αν εχει και τα βγαλεις μηπως ειναι πιο ανετα το μωρο. Υπαρχουν καθισματακια που κοιτανε πισω κ καθισματακια που κοιτανε μπροστα. Αν κοιταξεις τα 0-18 που ειναι απο νεογεννητο εως 18 κιλα νομιζω θα βρεις και να κοιτανε μπροστα κ πισω.

Mama απο Αγγλια ειναι πιο οικονομικα εμεις ειχαμε παραγγειλει απο εκει το δικο μας.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλήμερα κορίτσια!!! Τι κάνετε;;;

Cristab από ποιο σάιτ είδατε από Αγγλία;;; Εγω εχθες έβλεπα στο αμαζον, και πόση διάφορα είχε, το maxi cosi εδώ το έχει πάνω κάτω 250? (φυσικά έχει και πιο ακριβό) και στο αμαζον έχει 200 δολλάρια

yk1yp3.png

Καλημερουδια μανουλες;)

Τι μουχλα σημερα???

Mama θα κανουμε μια καλη ερευνα αγορας και παντα με το νινι μαζι:)

christab μου θα δοκιμασω να το βγαλω.παντως το καλοκαιρι τα ειχα βγαλει και εβαλα οταν πηγαιναμε στο χωριο αυτο το στρωματακια που μπαινει που δεν τα αφηνει να ιδρωνουν και ειχε ενα υφος η μικρη σαν να την ειχες μαλωσει;).αλλα εχει περασει και καιρος απο τοτε.βασικα θα παρω το καθισμα στο σπιτι σημερα να το δοκιμασω μην την παιδευωω μεσα στο αυτοκινητο και αποφασιζουμε.

λοιπον κοριτσαρες καλη μερα να εχουμε .

εγω κρατησ το γελιο της ζουζουνας μου οταν εφυγα απο το σπιτι και μεχρι τωρα με κραταει συντροφια στη δουλεια και η μερα παει τελεια;)

φιλια στα μπεμπακια σας;)

0wZgp2.png?S6Z3sQqD

image.php?type=sigpic&userid=39504&dateline=1436784875

Καλήμερα κορίτσια!!! Τι κάνετε;;;

Cristab από ποιο σάιτ είδατε από Αγγλία;;; Εγω εχθες έβλεπα στο αμαζον, και πόση διάφορα είχε, το maxi cosi εδώ το έχει πάνω κάτω 250? (φυσικά έχει και πιο ακριβό) και στο αμαζον έχει 200 δολλάρια

σου έχω στείλει πμ mama.

Διαφημίσεις

Καλησπέρα βρε κορίτσια! !!Τι κάνετε; Εμείς μόλις γυρισαμε από παιδιατρο ! Κάναμε εμβόλιο, 6απλο . Πονάω εγώ που βλέπω ένεση τι περνάνε κι αυτά! Ελπίζω να πάει καλά και να μην έχει παρενέργειες. ...Άααα πιάσαμε και τα 5 κιλά Παναγία μου επιτέλους! Μου είπε ότι έχει πολύ δυνατό μυϊκό σύστημα.!Επίσης ξεκινάμε με βρασμένο μήλο σε 1 ) εβδομάδα που θα κλείσει τον 4ο. Αχ αρχίζουν τα γλέντια! !!! Καρεκλάκι αυτοκινήτου και εγώ αυτό που κοιτάει προς τα πίσω έχω! Και πιστεύω ότι θα χωράει για καιρό ακόμα! Πρέπει να είναι προς τα πίσω μέχρι τα 13 κιλά ή μέχρι να χρονισουν νομίζω! Σας αφήνω γιατί είναι ώρα για γάλα! Καλό βράδυ σε όλες!

Καλημερα κοριτσια!

Ο μικρος μου ειναι πρωινος τυπος και σηκωνομαστε αξημερωτα... σημερα μαλιστα ξυπνησε κατουρημενο το μαναρι μου. Ειχαν φυγει τσισα απο την πανα τοσα πολλα ειχε κανει.τωρα πινω τον καφε μου και περιμενω τον μεγαλο να ξυπνησει. Σημερα δεν θα παω δουλεια και ειμαι πολυ χαρουμενη!

Ευη το μηλο γιατι σου ειπε να ειναι βρασμενο? Για να ειναι πιο μαλακο ισως?

Τα αλλα κοριτσια πως ειστε?

Κανενα νεο απο Νικη Αντωνια ειδε καμια πουθενα?

Καλημέρα κορίτσια!!! Τι κάνετε;;;

Εύη πως πήγε;;; Είχατε παρενέργειες;;; Ελπίζω όχι

Βρασμένο μήλο;;; Μου κάνει εντύπωση.... Μήπως σου είπε βρασμένο γιατί λένε ότι το μήλο φέρνει δυσκοιλιότητα και βρασμένο όχι;;;;;

Cristab κι εμεις πρωινπι τύποι, άλλες φορές 7+ κι άλλες 8+, κι εμεις φυσικά κατουρηθηκαμε μια δύο φορές και μια ενώ την θηλαζα στο κρεβάτι δεν ξέρω πως βγήκαν από πίσω και εγινα μουσκεμα!!! Χαχα

Ή δικιά μου δεν κατουραει το βράδυ και με το που ξυπνάει γεμίζει δύο πάνες κατευθείαν και επειδή κατουραει με πίεση γι αυτό είχαμε τα ατυχήματα, Ρώτησα τον γιατρό αν πειράζει που δεν τα κάνει το βράδυ κι είπε όχι

Τέλος πάντων πολύ συζήτηση γι αυτό το θέμα

Για την νικηαντωνια δυστυχώς δεν ξέρω κι εγώ έχω αγωνία μακάρι να πήγαν όλα καλά

Καλημέρα σε όλες!!!

yk1yp3.png

καλημερα κοριτσαρες λοιπόν για το καθισμα αυτοκινητου στον πρωτο ειχαμε ενα που το γυρισαμε μπροστα καποια στιγμη και δυο χρονων πηραμε αλλο μπουστερ με πλατη

το βρασμενο μηλο ειναι για να μην πνιγονται εγω δεν το κανα. εμενα ξυπναει γυρω στις εξιμιση και ξανακοιμαται και ξυπναει 10 και

νικηαντωνια ελπιζω να παν όλα καλα

πηγαμε κι εμεις γιατρο 67 πόντους το μαναρι μου και 6200 αδυνατουλη μου βγηκε... μας ειπε πως θα περπατησει πολυ γρηγορα γιατι απο τωρα κανει προσπαθεια

Καλημέρα! Λοιπόν η δική μου είναι πιο πρωινή από όλα! Ξεκινάει τα γελάκια και τις φωνούλες από τις 6 πάρα τρώει κατά τις 6:30 ετοιμαζομαστε και πάμε τον μεγάλο σχολείο! Τώρα έχει αρχίσει να τρίβει ματάκια και θα κοιμηθεί. Με το εμβόλιο πήγαμε καλά δεν έχουμε παρενέργειες; λένε αν περάσουν 12 ώρες από το τσίμπημα μειώνονται οι πιθανότητες για πυρετό! Βρασμένο το μήλο δεν ξέρουμε γιατί και ξέχασα να την ρωτήσω! Πάντως και η μάνα μου είπε να το περάσω από τον τρίφτη στο ψιλό αφού αλλιώς δεν αλεθεται ώμο. Ίσωςγι αυτό μου είπε να το βράσω για να μαλακώσει! Αλλά έτσι δεν θα χάσει βιταμίνες;

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια. .. Εμένα το μωρό ξυπνάει κατά τις 10 και κάτι άλλα αργεί να κοιμηθεί την νύχτα. Εχθές κοιμήθηκε στις 1. Εύη δεν είναι λίγο νωρίς να ξεκινήσει από τώρα? Εγώ ξέρω ότι τα μωρά που θηλάζουν ξεκινάνε τροφές μόλις κλείσουν τους 6 μήνες ενώ αυτά που δεν θηλάζουν συνήθως μόλις κλείσουν τους 5 μήνες. Η κόρη μου η πρώτη που δεν θηλαζε κ είχε θέμα με το βάρος της ξεκινήσαμε στους 5 μήνες αλλά με το κλείσιμο των 4 μηνών μου φαίνεται λίγο νωρίς .

Καλημέρα κορίτσια. .. Εμένα το μωρό ξυπνάει κατά τις 10 και κάτι άλλα αργεί να κοιμηθεί την νύχτα. Εχθές κοιμήθηκε στις 1. Εύη δεν είναι λίγο νωρίς να ξεκινήσει από τώρα? Εγώ ξέρω ότι τα μωρά που θηλάζουν ξεκινάνε τροφές μόλις κλείσουν τους 6 μήνες ενώ αυτά που δεν θηλάζουν συνήθως μόλις κλείσουν τους 5 μήνες. Η κόρη μου η Επίσης που δεν θηλαζε κ είχε θέμα με το βάρος της ξεκινήσαμε στους 5 μήνες αλλά με το κλείσιμο των 4 μηνών μου φαίνεται λίγο νωρίς .

Και εμένα νωρίς μου φαίνεται, αλλά βλέπω και το βιβλιαριο του γιου μου και ξεκίνησε 4,5 μηνών.Καπου εκεί θα την ξεκινήσω! Αν έπαιρνε βάρος κανονικά θα το καθυστερουσα αλλά παίρνει βάρος με το σταγονομετρο και είπα οκ να το ξεκινήσω. Παντως βλέπω μεγάλες διαφορές από τότε που ήταν ο γιος μου μωρό πριν 7 χρόνια! Εννοώ στην αντιμετώπιση των παιδιατρων.Επισης μου είπε ότι μπορώ να βάζω μέσα στο γάλα της σε 2 γεύματα λίγες σταγόνες ελαιόλαδο για την δυσκοιλιοτητα και για βοήθεια στο βάρος! Το έχετε ακούσει αυτό;

Καλημερουδια κοριτσαρες;)

Εμεις ειχαμε ξενυχτι μετα απο παρα πολυ καιρο.στις 1 ξυπνησε της εδωσα γαλατακι και μετα κοιμηθηκαμε στις 4 γιατι την επιασαν τα δοντακια της.μετα κατα τις 5 σηκωθηκα αρκετες φορες γιατι την ακουγα που εσπρωχνε την κουβερτουλα της.

Σημερα Παρασκευουλα .εχει καθαρισμα μετα την δουλεια και η ζουζουνα θα μεινει λιγο παραπανω με την γιαγια της.αλλα αυριο εχει βολτουλα στον αλλο παππου ανατολικα.οι μανουλες απο Θεσσαλονικη θα ξερετε που εννοω:).

Αχ ανυπομονω να ερθουν οι κουμπαροι μας απο τα Χανια.μολις τελειωσει η σεζον θα ανηφορισουν.μου ελειψε τοσο πολυ η ξαδερφη μου ,η κολλητη μου,η κουμπαρουλα μου;).ολα μαζι σε ενα;).δεν μας ειδε καθολου ουτε οταν ημουν εγκυος ουτε οταν γεννησα.η γνωριμια με την βαφτηστηρα της απο φωτογραφιες γινεται ;).

Την αλλη εβδομαδα εχουμε ραντεβου με το γιατρο.,θα κανουμε του πνευμονιοκοκου τη δευτερη δοση.Μαλλον την τριτη του pentavac θα την αντικαταστησουμε με το εξαπλο γιατι δεν το βρισκω χαμενο.

και εμας μας ειχε πει στον 6ο ο0ι στερεες.τωρα κλεισμενο η οταν θα μπουμε δεν θυμαμαι.στις 22 κλεινουμε τον 5ο.

sagreluna ψηλο το παληκαρι σου;).

Eυη μου ελπιζω να μην ανεβασετε πυρετο.

christab μου και εμεις πρωι πρωι ευτυχως γλυτωσαμε τα κακακια πανω στην αλαξιερα.πριν ανοιξω την πανα εκανε τα κακακια της.τις τελευταιες μερες τα κραταει αποθηκη και καθε δευτερη μερα τα κανει.

λοιπον αυτα εν ολιγοις,

Καλη μερα να εχουμε θα τα πουμε.

φιλια σε ολες

0wZgp2.png?S6Z3sQqD

image.php?type=sigpic&userid=39504&dateline=1436784875

Ευη αυτο με το ελαιολαδο στο γαλα πρωτη φορα το ακουω. Ξερω σιγουρα απο το μεγαλο αγορι μου οτι βαζουμε στο μεσημεριανο λιγο ωμο ελαιολαδο. Ισως αν παραβραστει το μηλο να χασει τιςβιταμινες του. Με το βρασιμο γινονται σαν κομποστα,πιο γλυκα και μαλακα και πιο θελτικα ισως για το μωρο. Εγω το ειχα δωσει ωμο. Το αλεθα σε ενα μικρο μπλεντερακι ειδικο για αλεσμα παιδικης τροφης και εβαζα λιγο νερακι μεσα και εβγαινε μια χαρουλα.

6απλο ειχαμε κανει και εμεις κοριτσια το 5απλο ειναι σε μεγαλη ελλειψη.

Sangre καλως μας ηρθες παλι! Μοντελακι το μαγκακι νο2!!! Θα το κυνηγας απο νωρις αυτο!χαχαχαχα

Μονο το δικο μου το μωρο βρε κοριτσια ειναι στρουμπουλακι??? Ολες μοντελακια εχετε?

Γεια στα κοριτσια..

Σήμερα είμαι λίγο μελαγχολική. Αρχίζω κ συνηδητοποιω όλο το θέμα της μετακόμισης...με ρώτησε μια γειτόνισα προχτές πως Νοιώθω..κ της λεω δεν εχω προλάβει να Νοιώθω,..με το μικρό όλη μέρα κ με τις δουλειές δεν εχω δώσει χώρο σε συναισθήματα,,,προχτές με πήραν κάτι κλάματα κ με είδε κ ο μικρός κ τα πάτησε κ αυτός,.κρατιεμαι...δε ξέρω τι θα γίνει μόλις μπω στο αεροπλάνο,,.σημερα σκεφτόμουν ποσό καιρό θα κάνω να δω τους γονείς μου,,,δεν εχω φύγει ποτε απο την πόλη μου,..ελπίζω να κάνουμε το σωστό..ποσό κρατάνε οι ορμόνες της λεχώνας;; Το μονο που σε θέλω ειναι να με πιάσει καμία κατάθλιψη στα Χανιά,...

Ευη μου ούτε κ εγω εχω ακούσει για βρασμένο μήλο κ εμάς μας ειπε απο τον 5 με 6 μήνα μπαίνουν οι στέρεες τροφές κ εμεις θα ξεκινήσουμε με μήλο.

Ούτε για ελαιόλαδο εχω ακούσει...

Κ εμένα ο μικρός δεν κάθεται στο καρεκλάκι του. Με τίποτα όμως. Κάθε φορά που οδηγώ κ παω κάπου μόνη μου αν χώνομαι παρά πολυ. Εχουμε το αυγό που κάθεται κ βλέπει πίσω. Το μπουστερ τι ειναι;

Εμεις εχουμε παιδίατρο την Τρίτη για το επαναληπτικό του εξαπλού,...αντε να δούμε κ ποσό δηλώσαμε κ ποσό παχύνατε,βγάζετε βίντεο κοριτσια εσείς; Εγω το εχω μετανιώσει που δεν το εχω τραβήξει βίντεο...σημερα τον έκανα μπάνιο κ σκεφτόμουν πως ηταν νεογέννητο κ δεν καλο θυμάμαι.....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...