Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , dimi.tra είπε:

Όλα καλά θα πάνε! Ειδικά όσο υπάρχει βελτίωση και η τεχνική που περιγράφεις για την μικρογονιμοποίηση μάλλον είναι η PICSI που επιλέγουν στα σπερματοζωάρια βάζοντας τα σε υαλουρονικό οξύ για να δουν ποια είναι πιο δυναμικά κι έχουν καλύτερες πιθανότητες γονιμοποίησης. Είναι τεχνική που την συνηθίζουν σε υψηλά dfi. 
      Μια υγιή βλαστοκύστη ψάχνουμε όλες και θα την βρούμε που θα πάει! 

Τώρα έδειξε να έχει αρκετή βελτίωση το σπερμα αναμένουμε και το επόμενο τρίμηνο να δούμε αν θα έχει κ άλλη !!! Εύχομαι να την βρούμε όλες αυτήν την μια υγιή βλαστοκύστη !!!

• Μου αρέσει 1
      • Ευχή 1

Μανουλες Ιουνιου 2015

sangreluna

Recommended Posts

Κοριτσια καλημεραααα!! Απο το πρωι που ξυπνησα τωρα καθομαι...κι αυτο για ν αντλησω με το θηλαστρο...νικηαντωνια μερες σε ειχα στο μυαλο μου...σου ευχομαι να γυρισετε ζωηρες και χαρουμενες!!! Ολα να πανε καλα κοριτσι μου...μη χανεις την πιστη σου!! Τα φιλια μου σε ολες...σας διαβαζω ασχετα που δεν προλαβαινω να γραφω συχνα!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κορίτσια. Εμείς φαγητό θα αρχίσουμε μόλις συμπληρώσει η μικρή τις 180 μέρες δηλαδή μόλις κλείσει κ τον έκτο μήνα. Ο γιατρός μου ξεκινάει κ εμένα με φρούτα κ μετά με φαγητό . Κρέμα δεν δίνει ευκολα γιατί είναι μόνο ζάχαρη . Άλλοι γιατροί ξεκινάνε με ζωμό κρέατος για μερικές μέρες ,μετά προσθέτουν λαχανικά κ μετά το κρέας. Κ τέλος δίνουν τα φρούτα. Στην μεγάλη είχαμε δώσει κ λίγη κρέμα γιατί δεν έπινε γάλα κ ήταν αδυνατουλα αλλά ούτε αυτή της άρεσε κ έτσι στο μήνα την κόψαμε . Ούτε κ τα φρούτα της άρεσαν κ έδινα μάχη κάθε πρωί για να φάει 5-6 κουταλιτσες. Το μεσημέρι για να φάει το φαγητό της κάναμε τους καραγκιοζηδες οικογενειακος κ κατεβάζαμε ότι υπήρχε στο σπίτι για να την ξεγελασουμε να ανοίξει το στόμα της. Όταν έτρωγε 12 κουταλιές ήμουν ευχαριστημενη. 1 χρόνου κ ήταν μόνο 7μιση κιλά. Κ τώρα που κλείνει τα 3 είναι μόνο 12.300,δεν το έχει καθόλου με το φαγητό αυτό το παιδί κ εύχομαι να μην είναι κ η μπέμπα το ίδιο. Κάτω από 1 ώρα τάισμα δεν έκανε.

Κοριτσια καλημεραααα!! Απο το πρωι που ξυπνησα τωρα καθομαι...κι αυτο για ν αντλησω με το θηλαστρο...νικηαντωνια μερες σε ειχα στο μυαλο μου...σου ευχομαι να γυρισετε ζωηρες και χαρουμενες!!! Ολα να πανε καλα κοριτσι μου...μη χανεις την πιστη σου!! Τα φιλια μου σε ολες...σας διαβαζω ασχετα που δεν προλαβαινω να γραφω συχνα!

Με το χέρι δεν μπορείς να βγάλεις πιο εύκολα? Εγώ με το θήλαστρο που προσπάθησα μερικές φορές ίσα ίσα για να ξεφουσκώσω λίγο δεν έβγαζα σχεδόν τίποτα ,ενώ με το χέρι στο 5 λεπτό έχω βγάλει 100 γραμ.

Καλημερα μανουλιτσες μου;)

Τι κανουν τα μπεμπακια σας?εγω πρωι πρωι την εβγαλα εξω την πηρα μαζι μου στην διατροφολογο μου που ειχα ραντεβου και λεω αντι να περιμενω την μαμα μου ας την βγαλω να παρει λιγο αερα:).της αρεσε αλλα μετα ηρθε η νυστα και ετσι ολα εγιναν με συνοπτικες διαδικασιες;).-1,100 αυτη την εβδομαδα μια χαρα παμε.

Κοριτσια βλεπω ολες πανω κατω τα ιδια θεματακια εχουμε ;)

δοντακια σαλακια λιγη γκρινια.χθες εμεις την περασαμε πιο ελαφρια την απογευματινη μας ωρα :)λιγο πονεσαμε και μια χαρα.

θελω να το δει και ο γιατρος το μυτακι στα πλαγια την αλλη εβδομαδα εχουμε ραντεβου.εμεις λογικα στερες θα πουμε τον επομενο μηνα.γιατι στις 22 Νοεμβριου κλεινουμε τον 6ο.

εγω χθες παντως δεν αντισταθηκα ειχα παει να παρω κατι ρωγες για τα μπιμπερο μας και την πηρα πιατακι ποτηρακι κουταλακι και κατι αλλα.λεω ευκαιρια ειναι και μιας και δεν μπορουμε συχνα ετσι να πηγαινουμε.

αντε να δουμε.

christab μου αυτο και εμενα το κανει.γερνει προς τα εμπρος.

θελω να παρω αλλο καθισματακι.στο αβγο δεν βολευεται πλεον.εχω το μεθεπομενο απο την ανηψια μου.αλλα θελω το επομενο και θα την εχω μαζι μου να το δοκιμασω δεν την ξαναπαταω.

εχουμε και μερες να παμε καπου με το αυτοκινητο γιατι ολο στην γειτονια την βγαζουμε και το κοβω να μην χωραει ;).αυτην την εβδομαδα η την αλλη θελει αλλαγη οπωσδηποτε.καμμια γνωμη?

καλη μερα να εχουμε .

φιλακια πολλα.

0wZgp2.png?S6Z3sQqD

image.php?type=sigpic&userid=39504&dateline=1436784875

Μαρία μου πολυ καλο το μαγαζί με το μέλι. Να μας πεις να παίρνουμε απο σένα!

Μαμά εμένα παλι κάνει το αντίθετο απο μπρούμυτα πέφτει ανάσκελα . Αλλα γενικά βαριέται παρά πολυ τη θέση μπρούμυτα, εκνευρίζεται δε τη θέλει καθολου κ όσες φορές τον εχω βάλει κάνει πως μπουσουλάει κ εμένα . Πολυ γέλιο. Εμένα παλι του αρέσει να στέκεται όρθιος! Άλλο κ τούτο , πρέπει να ρωτήσω τον παιδίατρο αν επιτρέπεται...

Νομίζω ότι πάμε για δόντι κ εμεις σιγά σιγά. Μιλάμε ότι βρει το βάζει στο στόμα κ τρώγεται κ γκρινιάζει ταυτόχρονα,,.

Μαμά συμφωνώ μαζί σου , ούτε κ εγω θα δώσω ρύζαλευρο,

Ε,εμα ο παιδίατρος με ξεκινάει με φρούτα κ το πρώτο ειναι μήλο.

Κρισταμπ είστε τέλειοι!

Άννα κάλη επιτυχία στον άντρα σου.

Εγω παλεύω με κούτες.εντωμεταξυ πρέπει να φτιάξω βαλίτσες για τις 10 μέρες που θαμεινω Αθήνα... Μιλάμε πανικός..

Διαφημίσεις

Κρισταμπ μετακομίσεις;;

Άννα μου δεν εχω ιδέα...εμεις δανεικό θα το πάρουμε...

100 ml με το χέρι ;;; Μπράβο ρε κορίτσι!!

Εγω έπρεπε να βγάλω με το θηλαστικό 2 εβδομάδες τον γιατί θα πήγαινα στο δερματολόγο κ μπορει να μου έκανε ένεση κ ίσως να απαγορευόταν με το θηλασμό κ έβγαλα 80 μλ με το θηλαστρο..

Γενικά κοριτσια δεν εχω Βγαλει καθολου με θηλαστρο, ενώ άλλες μανούλες παρόλο που δε δουλεύουν έχουν αποθήκες με γάλα κ μπορούν κ πανε καμία βολτούλα μόνες τους,,,εγω δε ξέρω αν εχω κάνει καλά που δίνω άμεση παραγωγή..

Εχτές το σκεφτόμουν κ μάλλον κατάληγω ότι δε μπορώ τη διαδιακασια της αποθήκευσης κ της αποστείρωσης...

Καλημέρα κορίτσια μου!!! Τι κάνετε;;;

Μαρία ευχομαι ή μικρή σου να μην σε παγιδέψει και να ναι πιο φαγανη!!

Εγω ελπίζω να μοιάσει σε μένα που όταν άρχισαν οι κρέμες έκλαιγαν μέχρι να μου ξανά γεμίσουν το κουτάλι!! Χαχα

Άννα κι εγώ θέλω να αλλάξω κάθισμα αν κι έχω ένα για μεγαλύτερα μωρά αλλά δεν μου γεμίζει το μάτι, από μια γρήγορη έρευνα το πιο ασφαλές της αγοράς είναι το maxi cosi αλλά είναι πολύ ακριβό, από την μια σκέφτομαι ότι είναι ακριβό και από την άλλη ότι σημασία έχει ή ασφάλεια!! Δες το και πες μου την γνώμη σου!!!

Δήμητρα υπομονή, να τρως καλά, πιες το τσάι σου και όλα καλά

Kirtiblue υπομονή λίγο εμεινε ,είστε στην τελική ευθεία, κουραστηκες αλλά Σκέψου ότι σε ένα μήνα θα χουν όλα τελειώσει και θα απολαμβανετε με τον μπεμπουλη σας το όμορφο σπιτάκι σας!!!

Φιλάκια!!!

yk1yp3.png

Να μαι και παλι κοριτσια.ενα διαλειμα και σε λιγο παω στο κοριτσακι μου:).

Kirtiblue μου σε ευχαριστω πολυ.καλα δεν παει καλα.ετοιμασε ολα τα χαρτια για την αδεια και μεχρι να ερθει η αστυνομια σου δινει ενα προσωρινο χαρτι οπως παλια με τις ταυτοτητες.και του λεει ο πρωτος που πηγε και συστημενος μαλιστα.να υπογραψει ενα χαρτι οτι παιρνει 700 ευρω και οχι τα 450 που θα τους δινει και συν οτι δεν θα παιρνει αδεια και δωρα.ευτυχως εχει πολλες πορτες απο παλια οποτε ελπιζω η επομενη θα ειναι καλυτερη.γιατι δεν ειναι τα 450.αντε λες θα παρω τοσα παντου εχουν πεσει.αλλα αυτο με τις υπογραφες.ελεος .

Mama μου θα το δω και θα σου πω.αλλα δεν ειμαστε για πολλα.θα προσπαθησω να ειναι ασφαλες και καπως καλη τιμη.

Παντως το αβγο δεν την βολεψε καθολου.τωρα μου ειπε ο ανδρας μου οτι ειδε ενα που γερνει και το καθισμα και ειναι το επομενο απο το αβγο.αλλα θελω να το δω και εγω .τιμη δεν μου ειπε.

Αλλα πρεπει οπωσδηποτε να παρω.πιστευω αν την βαλω τωρα δεν θα χωραει καθολου ;)

βλεπω και την γειτονισα μου απεναντι που τα λεμε.και εκεινη και οι φιλες της εχουν το ιδιο θεμα δεν καθονται στο καθισμα.και την βλεπω να τηνε χει αγκαλια.να σας πω την αληθεια και εγω μια δυο φορες την πηρα οταν την ειδα να μελανιαζει απο το κλαμμα.

αυτα.

καλο μεσημερακι.

0wZgp2.png?S6Z3sQqD

Άννα δεν κατάλαβα περί τινός πρόκειται γι αυτά που ειπες στην kirtiblue αλλά οκ..

Κοιτά αν ειναι να δώσουμε 200+ τότε το 0-18 αν και τα 13 κιλά Σκέψου ότι πάνω κάτω το μωρό μπορεί και να ναι 1,5 χρόνων αλλά πρέπει να το δεις από κοντά και μην σου πω να βάλεις και το παιδί μέσα... Κι εγώ ανυπόμονω να το αλλάξω εμένα πλέον κάθεται λίγο καλύτερα, πάντως Άννα μην την παιρνεις αγκαλια εν κινήσει είναι επικυνδινο καλύτερα να μελανιασει παρά οτιδήποτε άλλο μακριά από όλους!!!

Kirtiblue κι εγώ εβγαλα γάλα κι έχω στην κατάψυξη, μην φανταστείς 4 σακουλάκια μέχρι στιγμής απο80-100 μλ, ούτε για μένα είναι ευχάριστο, πήρα ένα κουτί με σακουλάκια και λέω να τα γεμισω έτσι για να υπάρχουν μήπως χρειαστεί όχι για να πάω βόλτα, δεν την έχω αφήσει ακόμα και είναι λίγο δύσκολο και επειδή δεν υπάρχει λόγος δεν το κάνω,το γάλα που εβγαλα θα το βάζω στις κρεμες που θα φιαχνω αργότερα αντί για νερό

Πάντως μην νομίζεις ότι τα μωρά μας τώρα που συνήθησαν το στήθος παίρνουν εύκολα το μπουκάλι...

Αυτά..πάλι σεντόνι απλωσα!!

Φιλάκια

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

Εμείς θα κάτσουμε λίγο ακόμα στο μικρό καθισματακι μια χαρά την χωράει κ την βολεύει γιατί μπαίνει κ στο καρότσι κ το έχει συνηθίσει . Στην μεγάλη έχω το 0-18 κιλά κ την χωράει άνετα ακόμα μιας κ είναι μόνο 12.300 αλλά όταν έρθει η ώρα θα βάλω το μωρό σε αυτό κ θα πάρω για την μεγάλη αυτό που βάζει παιδί μέχρι 36 κιλά γιατί θα την βάζω για πολλή καιρό ακόμα εκεί μέσα σίγουρα μέχρι την δευτερα δημοτικού γιατί τα άλλα τα μπουστερ που είναι για μεγαλύτερες ηλικίες δεν μου φαίνονται καθόλου ασφαλές . Κ εγώ γάλα έχω στην κατάψυξη 3 σακουλάκια μόνο με 270 ml σύνολο για ώρα ανάγκης πχ όταν κάνω τις φυσικοθεραπειες αν χρειαστεί αν κ νομίζω δύσκολο να της αρέσει το μπιμπερό . Δεν έχει πιει πότε από μπουκάλι κ δεν ξέρω αν το θέλει . Πάντως την πιπίλα που της έδωσα πριν μέρες για να δω αν την δέχεται δεν την ήθελε με τίποτα .

Γεια σας κοριτσια!τι κανετε?τα μπεμπακια σας καλα?

Kirtiblue δεν μετακομιζουμε απλα καθε σεζον βαζω βγαζω ρουχα,αποθηκευω κλπ...τα δικα μου και του αντρα μου τα κανω ευκολα,των παιδιων ειναι παιδεμα. Τα εχω αναλογα με την ηλικια ταξινομημενα σε σακουλες αποθηκευσης και γινεται ενας χαμος καθε φορα..

Mama ουτε η δικημου παιδιατρος δινει ετοιμες κρεμες,ρυζαλευρα και τα σχετικα. Στον μεγαλο ειχαμε ξεκινησει με φρουτα,μετα μεσημεριανο (λαχανικα,μοσχαρι,κοτοπουλο κλπ) και στον 8ο απογευματινο κατσικισιο γιαουρτι. Εδινα και κρεμες με βρωμη,κινοα κλπ για απογευμα. Και φυσικα φουλ θηλασμο.

Απο αποθηκευση γαλακτος και εγω βγαζω με το θηλαστρο και αποθηκευω σε σακουλακια αναγκαστικα για τις ωρες που λειπω στη δουλεια. Ωστοσο και εμεις αντιμετωπιζουμε μεγαλη δυσκολια με το μπιμπερο...δεν το πολυθελει εννοειται.

Νομιχω κοριτσια μου πως το καθισματακι αυγο για το αυτοκινητο πρεπει να το κρατησετε γαια λιγκ καιρο ακομα. Ειναι πιο ασφαλες να κοιταει πισω το μωρο. Και στα καθισματακια αυτα καθονται μεχρι 13 κιλα η μεχρι να μην χωρανε σε υψος. Τον γιο μου τον ειχαμε βαλει στο επομενο στους 9 μηνες περιπου.εμεις εχουμε britax με συστημα isofix πολυ καλο καο τοειχαμε παραγγειλει απο εξωτερικο σχεδον μιση τιμη από οτι το βρισκαμε εδω.

Καλησπερα κοριτσια.

Mama μου στην kirtiblue ελεγα για τον ανδρα μου που ψαχνει για securityγιατι οπως ειχα αναφερει πριν λιγες μερες πηρε την πιστοποιηση που ζηταν για την ανανεωση της αδειας.κ καποιος σημερα του ειπε να υπογραψει οτι παιρνει πεισσοτερα απο οτι θα του δινει κ χωρις δωρα κλπ.γαιδουρια.ελπιζω να βρει συντομα κατι.

Ερωτηση.τα καθισματακια τα επομενα απο το αβγο δεν κοιτανε πισω;καποια το ανεφερε για αυτο ρωταω.καιmama μου θα την παρω μαζι εννοειται.δεν ξερω αν ειναι νωρις η οχι αλλα στο αβγο μεσα ειναι σαν ζουληγμενη.δεν ξερω αν οφειλοταν επειδη δεν ηταν τοσο σταθερη στη κινηση.τωρα ειναι αλλιως το παρατηρω κ στο καροτσι που καθεται με κλιση.

Απλα θελω να ειμαστε σιγουροι.

Θα δειξει.

Σημερα την επιασε υπνηλια.τετοια ωρα δεν κοιμαται συνηθως.την περιμενω να ξυπνησει για μαμ κ μετα μπανακι.

Καλο απογευμα.

0wZgp2.png?S6Z3sQqD

Άννα ούτως ή άλλως τα καθίσματα μια πάνε με τα κιλά το αυγό είναι 0-9 τώρα αν βλεπεις ότι στριμώχνονται πρέπει να το αλλάξει όπως και να χει από τον επόμενο μήνα σίγουρα θα αρχίσουμε να τα βάζουμε καθιστά, όσο για το επόμενο κάθισμα κοιτάει μπροστά αν δεν κάνω λάθος, αυτά τα καθίσματα προϋποθέτουν το μωρό να μπορεί να κάθεται αλλά να στηρίζει και πολύ καλά τον αυχένα του οπότε εσύ που ξέρεις το μωρό σου και με την άποψη του γιατρού αποφασιζεις, όσο για το οικονομικό ποιος δεν ζόριζεται;; Θα κοιτάξω από Αγγλία μήπως είναι πιο φθηνό και είναι εύκολο να το πάρουμε από κει....

Όσο για τον άντρα σου έλεος!!! Επειδή δεν έχει δουλειές είμαστε αναγκασμένοι να υποκυπτουμε για να ζήσουμε!!!

Να μην μιλήσω για τους μισθούς .....

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...