Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , dimi.tra είπε:

Όλα καλά θα πάνε! Ειδικά όσο υπάρχει βελτίωση και η τεχνική που περιγράφεις για την μικρογονιμοποίηση μάλλον είναι η PICSI που επιλέγουν στα σπερματοζωάρια βάζοντας τα σε υαλουρονικό οξύ για να δουν ποια είναι πιο δυναμικά κι έχουν καλύτερες πιθανότητες γονιμοποίησης. Είναι τεχνική που την συνηθίζουν σε υψηλά dfi. 
      Μια υγιή βλαστοκύστη ψάχνουμε όλες και θα την βρούμε που θα πάει! 

Τώρα έδειξε να έχει αρκετή βελτίωση το σπερμα αναμένουμε και το επόμενο τρίμηνο να δούμε αν θα έχει κ άλλη !!! Εύχομαι να την βρούμε όλες αυτήν την μια υγιή βλαστοκύστη !!!

• Μου αρέσει 1
      • Ευχή 1

Μανουλες Ιουνιου 2015

sangreluna

Recommended Posts

Νικηαντωνια σ ευχαριστουμε που βρηκες χρόνο να μας ενημέρωσεις!! Μην χάνεις τις ελπίδες σου!! Εύχομαι όλα να πάνε καλά και να τελειώνει ή περιπέτεια σας!!! Με το καλό πίσω στο σπίτι και οι 4 της οικογένειας!!!!

Cristab μπράβο σας!!! Ολόκληρα παιδιά!!!

Να μπαίνεις οπότε μπορείς!!! Πως τα προλαβαινετε όλα;; Μπράβο!!!

Καλή συνέχεια!!!

Μαρια μια χαρα!! Και τα προϊόντα με βάση το μέλι ακούγεται πολύ ενδιαφέρον!! Ευχομαι να πάει καλά!!!

Κορίτσια ή μικρή σήμερα γύρισε από ανάσκελα μπρούμητα ( αυτό το κάνει καιρό) αλλά ξαναγύρισε από μπρούμητα ανάσκελα μόνη της για πρώτη φορά!! Αλλά αυτό που με ξετρελλανε είναι ότι έκανε κινήσεις με τα πόδια σαν μπουσουλημα αλλά δεν κουνουσε τα χέρια και έτσι με το που ερχόταν μπροστά έπεφτε με το κεφάλι!!! Χαχα είμαστε πολύ κοντά στο να μπουσουλησουμε!!! Χαχα

Τι ωραία που τα κατάφερε κ γύρισε η μικρή . Κ εγώ την βάζω μπρούμυτα κ κάνει να μπουσουλησει αλλα πηγαίνει προς τα πίσω . Μικρά είναι ακόμα για μπουσουλημα. Συνήθως μετά τους 7 μήνες νομίζω .

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κορίτσια!!! Τι κάνετε;;

Νικηαντωνια καλή επιτυχία σήμερα!! Όλα να πάνε καλά!!!

Μαρία το ξέρω ότι είναι νωρίς, δεν περιμένω να μπουσουλησει άμεσα αλλά έγινε ή αρχή, κι έπιπλεον μεγαλώνουν μέρα με την μέρα και χαίρομαι με την πρόοδο τους!!!!

Κορίτσια που είστε; Άννα που χαθηκες;

Φιλάκια!!!

yk1yp3.png

Καλημερα μανουλες.

Εδω ειμαι.παρουσα mama μου ☺.τι ομορφο να βλεπουμε να κανουν καθε μερα κ κατι παραπανω τα μπεμπακια μας.εμεις προς το παρον δεν γυρναμε.απλα εχει γινει υπερκινητικη.δεν ειναι να την αφηνεις μονη της.

Αχ νικη αντωνι μου σου ευχομαι οτι καλυτερο για την μικρη σου Εμμανουελα.να γυρισετε με το καλο υγιεστατες.

Christab μου ποσο μεγαλωσατε.μπραβο.χαμος πολυ τρεξιμο ε;οντως τυχερες οι μανουλες που απολαμβανεται τα μωρακια σας.περαστικα σας και ολας.

Μαρια μου καλη αρχη οταν το επιχειρησετε.πως ειναι ο αυχενας ;

Εμεις μεγαλωνουμε.απλα τωρα με τα δοντια μας το φαγητο γινεται με παρακαλητα.κ την πιανει οταν ειναι να φαει.αν κ ψηλωσαμε το βλεπω στα ολοσωμα ρουχακια αλλα απο κιλα γραμμαρια δηλαδη δεν το κοβω να πηραμε αρκετα.κ το κουλο οταν βαζω την αλοιφη εντοπιζω κ μυτουλα κανονικα στα πλαγια για αυο εχει τοσο ζορι.δεν ειναι μονο τα μπροστινα.α το καινουργιο ειναι οτι μου δαγκωνει το δακτυλο.το περναει μαλλον για ζαχαρωτο ετσι ροζ που το εχω.χαχαχα.α πρεπει να παω για νυχακια με την γενικη εγιναν χαλια κ μεγαλωσαν αρκετα.

Καλημερα μανουλες ☺

0wZgp2.png?S6Z3sQqD

image.php?type=sigpic&userid=39504&dateline=1436784875

Άννα καλημέρα!!!

Τι εννοεις μυτουλα;;; Έσκασε;; Αν έσκασε τελειώνουν τα βάσανα σας σιγά σιγά!!!

Όσο για τα κιλά σίγουρα πήρε κάτι, αφού ψήλωσε κιόλας!!!

Α!!! Ο γιατρός δεν σου είπε το γάλα να το κανείς χλιαρό για ν την ανακουφίζει με τα δόντια;;

yk1yp3.png

Άννα καλημέρα!!!

Τι εννοεις μυτουλα;;; Έσκασε;; Αν έσκασε τελειώνουν τα βάσανα σας σιγά σιγά!!!

Όσο για τα κιλά σίγουρα πήρε κάτι, αφού ψήλωσε κιόλας!!!

Α!!! Ο γιατρός δεν σου είπε το γάλα να το κανείς χλιαρό για ν την ανακουφίζει με τα δόντια;;

Καλημερουδια και παλι mama μου.α δεν ξερω αν τελειωνουν γιατι λενε οτι τα πρωτα δυο μπροστινα βγαινουν πρωτα.τωρα αυτο στο πλαι δεν ξερω.θα το δει και ο γιατρος μας την επομενη εβδομαδα που εχουμε ραντεβου.

οσο για το γαλα προς το παρον το θελει ζεστο.αν κρυωσει δεν το πινει.και της το βαζω παντα στα μισα σε ενα κυπελακι να ζεσταθει λιγακι και συνεχιζει.παιδι με προσωποικοτητα οχι αστεια :).αν ειναι ομως να μην φαει δεν πινει σταγονα.

ε εχουν και αυτα το ζορι τους.

0wZgp2.png?S6Z3sQqD

image.php?type=sigpic&userid=39504&dateline=1436784875

Διαφημίσεις

Καλημέρα Καλημέρα Καλημέρα! !!! Νικηαντωνια σου εύχομαι ολόψυχα ναεέχετε τη δύναμη να αντιμετωπισετε όλατα θθέματα και να βγείτε νικητές! Ένα βήμα τη νφορά!Εμείς ξεκινήσαμε να τρώμε 150-160ml εεπιτέλους και περιμένω πως και πως να ξεκινήσουμε κρεμουλες μπας και παχυνουμε λίγο! Κινήσεις για μπουσουλημα κάνει και η μικρή μου! Άσεπου την εέχωστο ριλαξ και γγύρνα μπρούμυτα! Θα τρελαθώ! Απόκκουβέντα και κακαρισμα άλλο τίποτα! Αχ αυτέςοι δουλειές δεν τελειώνουν ποτέ! Σήμερα λέω να φτιάξω μπισκοτακια με μαρμελάδα! Να μυρίσει το σπίτι! Αυτάφφιλενάδες! Φιλιά σε όλες! !!

Πρώτα βγαίνουν τα δύο κάτω μπροστά και μετά τα δύο πάνω μπροστά για τα πλαϊνά αργειτε νομίζω ακόμα, θα τα δει ο γιατρός και θα σου πει με σίγουρια όσο για το γάλα το είπα μήπως την ενοχλεί το ζεστό στα ούλα....

Εννοείται παιδιά με προσωπικότητα, έτσι τα θέλουμε όχι κοιμισμένο κι ας μας ζορισουν αργότερα!!! Χαχα

Καλημέρα και καλή δουλειά!!!

yk1yp3.png

Καλημέρα Εύη!!! Μια χαρά κι ή δικιά σου!!!

Εμένα στο ρηλαξ σηκώνει την λεκάνη και πέφτει προς τα κάτω και σηκώνει πλάτη και πόδια σαν να κάνει γιόγκα!!! Χαχα

Τα ζιζάνια μας είναι για ρουφηγμα!!!

Ο μεγάλος πως τα πάει με το σχολείο;;;

yk1yp3.png

Καλημέρα Εύη!!! Μια χαρά κι ή δικιά σου!!!

Εμένα στο ρηλαξ σηκώνει την λεκάνη και πέφτει προς τα κάτω και σηκώνει πλάτη και πόδια σαν να κάνει γιόγκα!!! Χαχα

Τα ζιζάνια μας είναι για ρουφηγμα!!!

Ο μεγάλος πως τα πάει με το σχολείο;;;

Αχ αυτό το σχολείο. ...Φέτος είναι πιο ώριμος και τα πηγαίνει πολύ καλύτερα! Απλά προσπαθώ να του μειώσω το χρόνο που διαβάζει γιατί το πάει με το πάσο του! Δεν χρειάζεται πάνω από μια ώρα και υπάρχουν μέρες που θα κάνει και τρεις γιατί βαριέται! Τώρα βάζουμε στοιχηματακια και τα κερδίζει! Πιάνει το κολπάκι τις περισσότερες φορές!

Δεν είναι πολύ νωρίς για δοντάκια; Κι η δικιά μου έχει φαγούρα και σαλακια αλλά μου φαίνεται πολύ νωρίς. Ο γιος μου έβγαλε το πρώτο δόντι 11 μηνών! !!! Άργησε εεε;;;

Διαφημίσεις

Κατάλαβα αλλά μια χαρά το πάτε!!! Χαχα

Ο γιατρός μου λέει ότι βγάζουν από 3 μέχρι 13 μηνών αλλά δεν είναι νωρίς ο γιος σου όντως άργησε να βγάλει, διάβασα στις μανουλες Ιουλίου ότι ένα μωρακι έβγαλε το πρώτο δοντακια οπότε.....

Και εμένα σάλια και χαμός!!!

yk1yp3.png

Καλησπερα κοριτσια!

Νικη Αντωνια καλη επιτυχια με την επεμβαση,ολα να πανε κατ'ευχην και να βγει νικητρια η μικρουλα!σε σκεφτομαστε και σου στελνουμε ολη την θετικη μας ενεργεια!

Κοριτσια και εγω δεν νομιζω οτι ειναι νωρις για δοντακια. Του δικου μου φαινονται τα δυο κατω ειναι ετοιμα να βγουν. Σαλια,γκρινια και ολα στο στομα τα βαζει. Αντε να βγουν να ηρεμησει ο γλυκουλης μου.

Εντωμεταξυ ο δικος μου προσπαθει να καθισει. Και οταν τον εχω αγκαλια αλλα και στο ρηλαξ γερνει μπροστα. Η παιδιατρος μου ειπε ειναι νωρις ακομα για να καθεται, να τον βαζω λιγο πιο ορθιο στο ρηλαξ και απο τον επομενο μηνα θα αρχισει να καθεται σιγα σιγα. Μου ειπε επισης τελος του επομενου μηνα θα μπουμε στις στερεες. Θα ξεκινησουμε με φρουτακια. Καπου διαβαζα οτι καποιοι παιδιατροι αρχιζουν με λαχανικα. Εσεις ξερετε με τι θα ξεκινησετε?

Γεια σου cristab!! Κι εμάς τα δόντια το ίδιο ακριβώς!!!

Ο δικός μας παιδίατρος δεν το συζήτησαν ακόμα αλλά που πήγε μια φιλη μου στον ίδιο της είπε με μοσχάρι!!! Μου φάνηκε πολύ νωρίς και για αρχή!!! Εγω θα φιαχνω μόνη μου τις κρέμες δεν θα πάρω έτοιμα που είναι φουλ συντηρητικά και ζάχαρη, επίσης δεν θα δώσω ρυζαλευρο γιατί δεν προσφέρει τίποτα και στουμπωνει, σκέφτομαι για αρχή φρουτοκρεμα, μια κρέμα με δημητριακά πχ βρώμη και μια με λαχανικά αλλά θα το συζητήσετε μαζί του!!!

Εσύ στον πρώτο σου γιο τι έδωσες πρώτα;;

yk1yp3.png

Καλησπέρα κορίτσια μου.

Λόγω της κατάστασης δεν μπαίνω συχνά.

Ειμαστε ήδη στην Γαλλία κ αύριο θα χειρουργηθεί μάλλον η Εμμανουέλα.

Σε λίγο έχουμε ραντεβού με τους χειρούργους και θα ξέρουμε σίγουρα.

Πάντως οι ελπίδες είναι λίγες δυστυχώς.

Ευχαριστώ που μας σκέφτεστε!!!!

Kitriblue οτιδήποτε χρειαστείς εννοείται πως με ρωτάς.

Φιλάκια πολλά, θα σας ενημερώσω για ότι νεότερο.

Αχ κορίτσι μου να πανε όλα καλά Παναγία μου κ να γυρίσετε με το κοριτσάκι σας σπίτι. Με συγκινήσεις πολυ που μέσα στη αγωνία σου με σκέφτηκες..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...