Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Εχεις λόγο απλά καλό θα ήταν να ακούσεις τον εμβρυολόγο σου γιατί έχει δει την εικόνα τους και την εξέλιξη τους και την δυναμικότητα τους. Ρώτησε τον τι πιστεύει και πως είναι καλύτερα να μπουν. Θα βάλεις μια μόνο; Την 3αβ σου την έβαλαν μόνη της; 
      Η 3αβ είναι βλαστοκύστη με καλά κυτταρικά στοιχεία. Η 4ββ ναι μεν είναι αναπτυσσόμενη αλλά έχει πιο αραιά κυτταρικά στοιχεία.

Έβαλα 3αβ ναι μόνη της .η αλήθεια είναι ότι μπερδεύτηκα γιατί διάβαζα εδώ μέσα που γράφανε έβαλα την καλύτερη 4ββ ή4cb και υπέθεσα ότι με κορόιδευαν, έχω μιλήσει ήδη με την εμβρυολογο μου και μου τ εξήγησε ολααα 

• Μου αρέσει 1

Μανουλες Ιουνιου 2015

sangreluna

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα σε ολα τα κοριτσια!!!!!!!!!! :D ειμαι στην 12 βδομαδα Χτες ειδα στον υπερηχο το μωρο να πεταγεται και να κουνιεται παρα πολυ...ειναι φυσιολογικο?? αν και ο γιατρος μου ειπε οτι ολα ειναι καλα...

Καλημερα σε ολα τα κοριτσια!!!!!!!!!! :D ειμαι στην 12 βδομαδα Χτες ειδα στον υπερηχο το μωρο να πεταγεται και να κουνιεται παρα πολυ...ειναι φυσιολογικο?? αν και ο γιατρος μου ειπε οτι ολα ειναι καλα...

γεια σου Μερσυνα καλως ηρθες!! το πρώτο σου ειναι? ποτε εχεις ΠΗΤ??

μην ανυσηχεις για τα πεταγματα. ειναι απολυτος φυσιολογικο. τωρα το μωρακι εχει αφθονο χώρο και η μητρα ειναι σαν τραμπολινο! Αυχενικη εκανες?

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

Μερσυνα καλως ηρθες και με το καλο το πρωτο σου βρε κοριτσια η Μαμουλη τι εγινε; με ανησυχει... ελπιζω να μπει συντομα Μερσυνα καλη αυχενικη και ψυχραιμα...

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσια! Μερσυνα καλωσηρθες κ με το καλο η αυχενικη! Που είσαι βρε Μαμουλη; Κ εγω ελπίζω να είστε κ εσύ κ το μωράκι καλα κ απλα να μη βρήκες χρόνο να μπεις. Περιμένουμε να μάθουμε τα νέα σου.

hBdsp2.pngh9oap1.pngWRnvp2.png

κιντενιο καλα εισαι; κι εγω αυριο εχω ντοκ και θα μου πει ποτε παω για αυχενικη η τεελυταια ειμαι αλλωστε κανονιστε να γεννησετε και να εξαφανιστειτε και να μην εχω καμμια να μιλαω τις μερες εκεινες. Δεν κρυβω πως ψιλοαγχωνομαι για την αυχενικη... και για αυριο... Ουφ εν τω μεταξυ τι κλα που χαν σταματησει οι λιγουρες ξαναρχισαν παλι λουκουμαδες παγωτα κλπ κλπ ουφ γιατι αυτη τη φορα λιγουρευομαι μονο γλυκα δε ξερω... Απο φαγητα μονο κεφτεδακια και σπανακοπιτα λιγουρευτηκα. Μια φιλη μουλεει πως αυτο σημαινει πως θα ναι κορη... Θ δειξει. Κοιμουνται και τα δυο τα αρσενικα και βρηκα ευκαιρια αντε αν ειναι καμμια εδω ας πει τωρα που χω χρονο

Sangreluna κ εγω το χω ακούσει αυτο με τις λιγουρες για γλυκά! Λένε οτι ειναι κοριτσι! Εγω ειμαι πολυ καλύτερα με τις αναγουλες. Τώρα το μυαλό μου εχει κολλήσει στην Παρασκευή και την εξεταση! Τρέμω! Τηλεφώνησα τις προάλλες στον γιατρό ( διευθυντή κλινικής) που θα κανει την εξεταση κ τον τρέλανα στις ερωτήσεις! Μόνο το πτυχίο του που δεν ζήτησα να δω!

Εγω παραδόξως ενώ τρελαινομαι για γλυκά απο πάντα, κ στα κοριτσια μόνο γλυκά σκεφτόμουν, τώρα ονειρεύομαι χαμπουργκερ κ μανουρι κ ρωσική σαλατα. Προς το παρόν. Μόνο να ειναι γερά τα μωρά μας κ τίποτα άλλο!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...