Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Μονο με προεμφυτευτικό μπορείς να είσαι σίγουρος. Εχουν κάποια στάνταρ οι εμβρυολόγος στο πως της αξιολογούν. Το εσωτερικό τους όμως, η ποιότητα, το dna , μόνο με προεμφυτευτικό. Οπότε με μια μέτρια ή κακή βλαστοκύστη αλλά υγιής μένεις. Αυτό γράφω.

Τι αξιολόγηση είχε η βλαστοκύστη που έγινε το μωράκι σου; 

2ββ ! και οι παλλινδρομες ηταν με εμβρυα 5 και 6 αα ή αβ . αλλα στη βιοψια τους δεν βρεθηκε χρωμοσωμιακη . απλα προφαμως δεν ηταν δυνατες:υγιεις. παντως ακομα κ ο προεμφυτευτικος ελεγχει κατα περιπτωση συγκεκριμενες ανωμαλιες. δηλαδη νομιζω και με προεμφυτευτικο κ παλι μπορει να τυχει και μη εμφυτευση και παλλινδρομη. 

Μανουλες Ιουνιου 2015

sangreluna

Recommended Posts

Μπράβο Μαρία!!! Άντε να κανείς και τις φυσιοθεραπείες να γίνεις εντελώς καλά!!!!

Κι εγώ την σκεφτόμουν την νικηαντωνια, διάβασα ένα παλιό ποστ στις δίδυμομανουλες ότι τους δέχτηκαν στην Γαλλία να κάνουν την εγχείρηση και μάζευαν τα απαραίτητα χαρτιά από κει και πέρα δεν έγραψε και εχει καιρό μάλλον θα ναι εκεί τώρα!! Ευχομαι να πάνε όλα καλά και να μαζευτεί ή οικογένεια όλοι μαζί στο σπίτι τους!!!

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μαρία περαστικά..ελπίζω να περάσει σύντομα..γιατί με 2 παιδιά κιόλας πολυ δύσκολα..

Αχ κ εσύ κ η μαμά με κάνετε να αισθανθώ πολυ καλύτερα!

Ναι νομίζω πως θα παίξει τάπερ απο πεθερά στα Χανιά, πράγμα που δε το θέλω καθολου..θέλω να τα καταφέρω μόνη μου..

Εννοείτε πως θα φύγει μαμά ο άντρας μου πρώτα για καμία βδομάδα γιατί εγω πρέπει να μείνω εδώ να παω το παιδί στο γιατρο να του κάνω το εμβόλιο, μην ψάχνω κ παιδίατρο στα Χανιά μόλις παω, θέλω να ψάξω με την ησυχία μου το Νοέμβριο. Σε 2 εβδομάδες φεύγω εγω απο Αθήνα.

Τώρα πλένω όλα τα πράγματα απο καλύμματα μέχρι τα κουκλάκια του μωρού να ειναι όλα έτοιμα κάτω που θα πάμε.

Εμεις μάλλον περνάμε άλμα..όλο αγκαλιά κ στηθος θέλει.

Μαμά ελπίζω να περάσει γρήγορα κ σένα με τις αιμορροΐδες..πολυ δύσκολο ρε παιδί μου...

Κ εγω την σκεφτόμουν τη νίκη Αντωνία..Παναγίτσα μου να πανε όλα καλά με το κοριτσάκι της

Kirtiblue καλά κανείς και τα ετοιμαζεις όλα από εκεί, να είναι έτοιμα!!!

Επίσης καλή κι ή βοήθεια αλλά Συμφωνώ κι εγώ θέλω να τα κατάφερνω μόνη μου γιατί καμία φορά επεμβαίνουν και δεν συμμαζευονται!!!

Άντε με το καλό να τακτοποιηθειτε!!!

Είναι άλμα συνεχόμενο 15η εβδομάδα μέχρι 19η με κορύφωση την 17η εμείς είμαστε 17η θέλει κι εμένα αγκαλιά και βυζι...επίσης το βράδυ πειναει πιο συχνά ξυπνάει 2-3 φορές!!!

yk1yp3.png

Γεια σας κοριτσια απο τη βροχερη Κοζανη!!Περασε πολυ γρηγορα αυτη η εβδομαδα και αυριο γυριζουμε Ζακυνθο.Χαρηκαμε πολυ, ειδαμε φιλους, συγγενεις ειχαμε επισκεψεις.

μολις ξυπνησε το μπουμπουκακι μου

θα παμε στο χωριο να χαιρετησουμε τη γιαγια μου και τον παππου μου

φιλακια σε ολες και στα μπεμπακια

Γεια σου μαρινακι!!! Όντως περνάει εύκολα ή εβδομάδα και αν περνάς καλά ακόμη πιο γρήγορα!!!

Δεν πειράζει θα ξαναπατε Κοζάνη!!! Φάνταζομαι πως χαρηκανε οι δικοί σου!!

Καλή επιστροφή αύριο!!!

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα μανουλες.

Τι μερα και αυτη σημερα.η βροχη δεν με πειραξε αλλα η καημενουλα μου κλειστηκε μεσα.πλην μιας βολτας που καναμε με το καροτσι .αλλα ηταν χαλια με τα δοντακια της.σημερα ολη μερα εκλαιγε.εκει που ηταν καλα κ γελιο ξαφνικα.τωρα κοιμαται το μπουμπουκακι μου.χθες τελειωσα το σπιτι.στρωσαμε κ χαλια.κομπλε.

Mama μου και εγω μια απο τα ιδια.για αρχη θα βολευτω με καλτσονακια μακο φορεματακια κ κολαν.δεν παιρνω τιποτα μεχρι να επανελθω.

Μαρακι μου ευχομαι οσο πιο γρηγορα γινεται να γιανεις.κοιτα τον εαυτο σου γιατι τα παιδακια μας στηριζονται Σε εμας.

Kirtiblue μου με το καλο να τελειωσει η μετακομιση.να βρεις και παιδιατρο ευκολα.κ τα οικονομικα να στρωσουν δυσκολα οταν δουλευει ενας.ελπιζω συντομα κ ο ανδρας μου να δουλεψει να μαστε πιο ανετα.πιστευω τωρα με ρτην αδεια σεκιουριτυ να βρει.

Ευχομαι ολοψυχα η Αντωνια να ειναθ σε καλο δρομο με το κοριτσακι της.

Απο το απογευμα ολο φταρνιζομαι.πηρα ενα panadol gold flueελπιζω αυριο να φυγει τελειως.μονο αυτο μας ελειπε.

Μαρινακι τι καλα που βρεθηκατε με συγγενεις.θα γεμισαν οι μπαταριες.καλη επιστροφη

Φιλια σε ολες.

0wZgp2.png?S6Z3sQqD

image.php?type=sigpic&userid=39504&dateline=1436784875

Κορίτσια τι κάνετε? Εγώ τώρα κάθομαι επιτέλους από τις 7μιση το πρωί. Κ να φανταστείτε μόνο με τα παιδιά ασχολήθηκα ούτε το κρεβάτι μας δεν πρόλαβα να στρώσω. Το μωρό ξύπνησε στις 7μιση κ κοιμήθηκε μόλις τώρα αλλά ευτυχώς δεν είχε γκρίνια. Εχθές το βράδυ βέβαια ζορίστηκα κ εγώ κ αυτό κ για να κοιμηθεί την έβαλα στις 11μιση στο καρότσι κ την πήγα μια βόλτα 5 λεπτά κ ξεραθηκε αμέσως. Σκοτάδι έξω κ εγώ έβγαλα το μωρό αλλά δεν γινόταν αλλιώς . Για να με έβλεπε κάνεις θα έλεγε που πάει αυτή η τρελή με το μωρό νυχτιάτικα. Ο άντρας μου έμεινε σπίτι γιατί κοιμόταν η μεγάλη . Αυτό με την δουλειά το σκέφτομαι κ εγώ πολλές φορές ότι είναι δύσκολο να δουλεύει μόνο ένας αλλά ο άντρας μου ούτε να το ακούσει ότι θα πάω να δουλέψω . Θέλω βέβαια να μεγαλώσω κ τα παιδιά μου οπότε λέω ότι μπορεί όταν μεγαλώσει λίγο το μωρό να δουλέψω στο δικό μας μαγαζί αν δεν έχω κάνει κ άλλο μωρό μέχρι τότε. Εύχομαι να είναι όλα καλά με το μωράκι της Νίκης Αντωνιας.

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!!! Τι κάνετε κορίτσια;;; Εμείς είμαστε μια χαρά!!! Αν εξαιρέσεις τα βραδιά που δεν κοιμάμαι καλά γιατί ή μικρή είναι ανυσηχη κατα τ αλλά μια χαρά, προχθες ξύπνησε 5 φορές!!!! Δεν το χει ξανακάνει.... λέτε να ναι το άλμα;; Ή αρχίσαμε με τα δόντια;;; Πάντως ξυπνάει τρώει και ξανακοιμαται, όταν στριφογυρναει για να κοιμηθώ την παίρνω στο κρεβάτι μας αν και κοιμάμαι ακίνητη και έχω πιαστεί ολόκληρη....

Μαρία αν ήξερα ότι θα την πάω βόλτα με το καρότσι και κοιμηθεί θα την πήγαιναν και στις 2!!! Πάντως που λες ασχολήθηκα μόνο με τα παιδιά...λίγο είναι αυτό;;;

Τι μαγαζί έχετε;; Πάντως είσαι τυχερή που μπορείς να μεγαλώσει εσύ τα παιδιά σου και για σένα και για τα παιδιά!!! Κάτσε και απόλαυσε!!!

Που είναι τα αλλά κορίτσια;;;

Φιλάκια πολλά στα γλυκά μπουτακια!!

yk1yp3.png

Καλημέρα κοριτσια!

Εμεις εχτές περάσαμε ένα δρΑματικο απόγευμα... Έκλαιγε ασταμάτητα κ γοερά απο τι; 6 μέχρι τις 9 μισή... Κολικούς δεν ηταν απο ότι ειπε ο γιατρός...μας ειπε να ψάξουμε μήπως εχει κανένα εξάνθημα στο δέρματα κι του κ αν εχει πυρετό μήπως εχει κολλήσει καμία ίωση...τρελάθηκα! Ευτυχως δεν είχε τίποτα απο τα 2 κ δεν τον ηρεμούσε ούτε το στηθος,..το μονο που τον ηρεμούσε ηταν το νερό. Τον έβαζα κάτω απο τη βρύση του νιπτήρα για παααααρα πολυ ωρα κ έτρεχε ζεστό νεράκι κ αυτός καθόταν ήρεμος,..μόλις τον έβγαζα ξανά μάνα τα ίδια. Τρελάθηκα με , στεναχωρηθήκαμε τόσο πολυ.εντωμεταξυ είχε περάσει ένα τετράωρο που δεν είχε φάει κ είχα ανησυχήσει ..στο τέλος τον έβαλα στο στηθος εγω ανάσκελα κ αυτός απο πάνω κ έτρωγε λαίμαργα κ πνιγόταν γιατί είχε αναφιλητά. Χεστηκα πάνω μου..ο γιατρός που τον πήρε ο άντρας μου μετα κ τον ρώτησε αν τελικα να του δώσουμε ντεπόν ειπε οχι κ τον ρωτάει γιατί το κάνει αυτο κ μας λέει ο γιατρός μωράκι ειναι μπορει κ να μην του αρέσει κ το περιβάλλον που ηταν...αχ κοριτσια να τελειώσω με τη μετακόμιση να φύγω απο εδώ. Δε μπορώ άλλο .

Μετα το πουλάκι μου ξεράθηκε...αφού ρε κοριτσια τον κοιμίζω με , έκλεινε τα ματάκια του κ κοιμόταν για ένα λεπτό κ μετα πεταγόταν.εντωμεταξυ ειμαστε στην 17η εβδομάδα κμπορει να οφείλεται κ αυτο στο άλμα ανάπτυξης...

Μαρία λίγο ειναι να μεγαλώνεις 2 παιδιά;;; Όπως λέει κ η μαμά απόλαυσε το!

Μαμά υπομονή θα περάσει κ αυτο το άλμα...Μαρινακι μπράβο σας καλη επιστροφή

Παω γιατί καλεί το μπουμπούκι μου

Φιλια

Γεια σου kirtiblue!! Τι ήταν αυτό πάλι;; Περαστικά σας!!! Παίζει να ναι τα δόντια;; Αλλιώς δεν εξηγείται.... Κι εμεις είμαστε σε άλμα 18η εβδομάδα.... Λίγο ακόμα έμεινε για να δούμε...

Άντε να μετακόμισετε και να υσηχασετε!!! Να βρείτε τους ρυθμούς σας και τις ισορροπίες σας!!!

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα σε ολα τα κοριτσια!

Χαθηκα εντελως κοριτσια μου αλλα πλεον δεν εχω χρονο ουτε στην τουαλετα να παω!

ΔιΑβαζω τα νεα σας και χαιρομαι που ειστε καλα και εσεις και τα μπεμπακια σας!

Εμεις ειμαστε καλα. Περασαμε βεβαια μια ιωση πριν λιγες μερες αλλα ολα οκ. Ο μεγαλοςτην κολλησε απο καπου κ δυστυχως κολλησε και ο μικρος!καταρροη,βηχας και πυρετος μεχρι 38,2.

Κατα τα αλλα μεγαλωνουμε πολυ καλα. 7800 και 70 ποντους εφτασε.

Εγω παλευω με τις ντουλαπες αυτο τον καιρο,βγαζω χειμερινα πλενω,απλωνω,σιδερωνω ενας χαμος!Ξεκινησα να πηγαινω και λιγες ωρες στη δουλεια οποτε καταλαβαινετε....

Τυχερες ειστε κοριτσια μου οσες ειστε στο σπιτι με τα παιδακια σας....

Σας φιλω ολες!

Καλησπέρα μανούλες κ υπομονή. Λίγο πολύ βλέπω ότι αυτή η 17η εβδομάδα είναι δράμα για όλες μας. Μάλλον το άλμα θα είναι γιατί εκεί ξεκίνησε κ η δικιά μου ,τώρα βλέπω όμως που τελειώνει την 18η εβδομάδα αρχίζει κ ήρεμει . Εμείς έχουμε τουριστικό μαγαζί αλλά τώρα είμαστε στην σκέψη να ανοίξουμε με τον άντρα μου δικό μας μαγαζί με παραδοσιακά προϊόντα με κύριο προϊόν το μέλι μιας κ έχουμε δικές μας μέλισσες που ασχολειτε ο άντρας μου με αυτές. Θα δείξει βέβαια γιατί ακόμα στην σκέψη είμαστε. Kitriblue κ η δικιά μου στο νερό ηρεμει κ πολλές φορές της βάζω τα ποδαράκια κάτω από την βρύση για να μην την ξανακάνω μπάνιο μιας κ την κάνω πολλές φορές μεσημέρι κ βράδυ απλά το μεσημέρι την κάνω με σκέτο νεράκι. Υπομονή κορίτσια μετά τον 5ο μήνα είναι πιο εύκολα τα πράγματα νομίζω .

Καλησπέρα κορίτσια μου.

Λόγω της κατάστασης δεν μπαίνω συχνά.

Ειμαστε ήδη στην Γαλλία κ αύριο θα χειρουργηθεί μάλλον η Εμμανουέλα.

Σε λίγο έχουμε ραντεβού με τους χειρούργους και θα ξέρουμε σίγουρα.

Πάντως οι ελπίδες είναι λίγες δυστυχώς.

Ευχαριστώ που μας σκέφτεστε!!!!

Kitriblue οτιδήποτε χρειαστείς εννοείται πως με ρωτάς.

Φιλάκια πολλά, θα σας ενημερώσω για ότι νεότερο.

ugAHp3.png

jfV0p3.png

Νικηαντωνια σ ευχαριστουμε που βρηκες χρόνο να μας ενημέρωσεις!! Μην χάνεις τις ελπίδες σου!! Εύχομαι όλα να πάνε καλά και να τελειώνει ή περιπέτεια σας!!! Με το καλό πίσω στο σπίτι και οι 4 της οικογένειας!!!!

Cristab μπράβο σας!!! Ολόκληρα παιδιά!!!

Να μπαίνεις οπότε μπορείς!!! Πως τα προλαβαινετε όλα;; Μπράβο!!!

Καλή συνέχεια!!!

Μαρια μια χαρα!! Και τα προϊόντα με βάση το μέλι ακούγεται πολύ ενδιαφέρον!! Ευχομαι να πάει καλά!!!

Κορίτσια ή μικρή σήμερα γύρισε από ανάσκελα μπρούμητα ( αυτό το κάνει καιρό) αλλά ξαναγύρισε από μπρούμητα ανάσκελα μόνη της για πρώτη φορά!! Αλλά αυτό που με ξετρελλανε είναι ότι έκανε κινήσεις με τα πόδια σαν μπουσουλημα αλλά δεν κουνουσε τα χέρια και έτσι με το που ερχόταν μπροστά έπεφτε με το κεφάλι!!! Χαχα είμαστε πολύ κοντά στο να μπουσουλησουμε!!! Χαχα

yk1yp3.png

Καλησπέρα κορίτσια μου.

Λόγω της κατάστασης δεν μπαίνω συχνά.

Ειμαστε ήδη στην Γαλλία κ αύριο θα χειρουργηθεί μάλλον η Εμμανουέλα.

Σε λίγο έχουμε ραντεβού με τους χειρούργους και θα ξέρουμε σίγουρα.

Πάντως οι ελπίδες είναι λίγες δυστυχώς.

Ευχαριστώ που μας σκέφτεστε!!!!

Kitriblue οτιδήποτε χρειαστείς εννοείται πως με ρωτάς.

Φιλάκια πολλά, θα σας ενημερώσω για ότι νεότερο.

Κοπέλα μου εύχομαι να πάνε όλα καλά κ να βγει η μικρούλα σας νικήτρια από όλη την ιστορία .

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...