Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Μονο με προεμφυτευτικό μπορείς να είσαι σίγουρος. Εχουν κάποια στάνταρ οι εμβρυολόγος στο πως της αξιολογούν. Το εσωτερικό τους όμως, η ποιότητα, το dna , μόνο με προεμφυτευτικό. Οπότε με μια μέτρια ή κακή βλαστοκύστη αλλά υγιής μένεις. Αυτό γράφω.

Τι αξιολόγηση είχε η βλαστοκύστη που έγινε το μωράκι σου; 

2ββ ! και οι παλλινδρομες ηταν με εμβρυα 5 και 6 αα ή αβ . αλλα στη βιοψια τους δεν βρεθηκε χρωμοσωμιακη . απλα προφαμως δεν ηταν δυνατες:υγιεις. παντως ακομα κ ο προεμφυτευτικος ελεγχει κατα περιπτωση συγκεκριμενες ανωμαλιες. δηλαδη νομιζω και με προεμφυτευτικο κ παλι μπορει να τυχει και μη εμφυτευση και παλλινδρομη. 

Μανουλες Ιουνιου 2015

sangreluna

Recommended Posts

Τώρα κατάφερα να γράψω . Πήγαμε στον γιατρό κ ήταν όλη την ώρα μες στην καλή χαρά . Δεν κατάλαβε τίποτα παρά μόνο ένα μικρό ουα έκανε την ώρα του εμβολίου κ μετά συνέχισε πάλι τα γελάκια της. Τελικά έφτασε τα 65 εκ. Κ από βάρος 6150. Πήρε 450 γρ. τον προηγούμενο μήνα κ ο γιατρός μου είπε ότι είναι πολύ καλό το βάρος της γιατί μόνο με τον θηλασμό διπλασίασε το βάρος γέννησης της πριν τους 4 μήνες . Ρώτησα κ για το διπλό εμβόλιο που είχα κάνει στην μεγάλη στον 5ο αλλά έχει αλλάξει αυτό μου είπε κ κάνουν μόνο 1 τώρα. Τελικά κοίταξα κ τα εμβόλια κ της έκανε κ αυτή τη φορά το pentavac την δεύτερη δόση κ τον άλλο μήνα έχουμε εμείς το prevenar.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κορίτσια!!! Τι κάνετε;;

Μουνταδα σήμερα και βροχή...

Μαρία μπράβο σας!!! Τι ωραία !!! Και τα κιλά και το ύψος σας τέλειο!!! Ψηλό κορίτσι!!!

Για τα εμβόλια θα ρωτησω κι εγώ τον δικό μου ποιο είναι το επόμενο, προς το παρόν δεν κάναμε επαναληπτικό... Θα δούμε

Οι υπόλοιπες που είστε????

Καλή μέρα σε όλες!!! Φιλάκια πολλά!!!

yk1yp3.png

Καλημέρα σε όλες τις μανουλες! Είστε καλά;Βλέπω παίρνετε βάρος στο φουλ, η μικρή μου τώρα κοντεύει τα 5 κιλά! Ολιγοφαγη βρε κορίτσια! Άρπαξε και συνάχι και έχει γκρίνια! Δεν θέλει με τίποτα να της καθαρίζω τη μυτούλα! Σηκώνουμε την πολυκατοικία στο πόδι! Σκέφτομαι μήπως της αλλάξω γαλα μπας και τρώει περισσότερο! Μήπως το βαρέθηκε. ...δεν ξέρω φοβάμαι την αλλαγή! Εμβόλιο την άλλη εβδομάδα να είναι καλά! 6απλο αφού δεν βρίσκω το 5απλο. Πάντως από εενέργεια άλλο τίποτα! Κρατάει το μπουκάλι μόνη της και το βάζει στο στόμα για να πιει και μου διώχνει τα χέρια! Θέλει μόνη της η κοντεσα! !!! Αυτά τα ξεκαρδισματα που κάνει με τρελαίνουν! !!! Λοιπόν σας αφήνω πάω για μαγείρεμα, γιουβετσακι σήμερα! Εσεις τι καλο;

Καλημέρα μανούλες. Χάλια βράδυ κ εχθές. Είχε γκρίνια το μωρό πάλι από τις 10 μέχρι τις 12. Δεν ξέρω φταίει από την μία τα ούλα της από την άλλη το εμβόλιο ,είναι κ που περνάει τώρα το μεγάλο άλμα ανάπτυξης κ δεν μπορεί να ηρεμήσει . Νυστάζε ,έκλαιγε με κλειστά μάτια ,εκνευριζοταν στο στήθος κ δεν μπορούσα να κάνω τίποτα. Ούτε το μπανακι ούτε το μασάζ την χσλαρωνε. Εύχομαι να μην συνεχιστεί κ σήμερα αυτό γιατί το λυπαμαι. ..

Καλημέρα!!!

Εύη περαστικά σας!!! Δύσκολο το συνάχι και δύσκολο να βάλεις όρο στην μύτη....εγώ ακόμα δεν έβαλα και το σκέφτομαι....

Ο γιατρός μας είπε ότι δεν βάζουμε σταγόνες αλλά πατάμε με δύναμη την αμπούλα ώστε να πάει με πίεση όσο πιο ψηλά για να καθαρίσει καλύτερα... Αυτό για κάθε ρουθούνι....άντε να δούμε πως

Μαρία μου και σε σας περαστικά!! Αν είναι από το εμβόλιο σήμερα θα ναι καλύτερα αν και θα έδειχνε από χθες αδιαθεσία αν είναι από τα δόντια υπομονή....άντε αυτά τα δόντια να σκάσουν μύτη να υσηχασουν τα μωρακια μας....

Όσο για το άλμα είμαστε στην κορύφωση 17η εβδομάδα και ακολουθούν άλλες δύο που υποτίθεται θα αρχίσουν να χαλαρώνουν....για να δούμε....εμένα με το αλμα ξυπνάει 3 φορές για γάλα και κάποιες φορές χρειάζεται να την πάρω στο κρεβάτι μου για να μην ξυπνάει ενώ από νεογέννητο ξυπνούσε μόνο μια φορά....

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

Ξέχασα να πω, για το γάλα εφόσον της ταίριαξε γιατί να αλλάξεις;; Να μην ξαναμπλεξετε με δυσκοιλιότητα και τέτοια και τυρρανηθειτε το μωρό, όσο για τα κιλά δεν νομίζω να φτάιει το γάλα οι ρυθμοί της είναι έτσι είναι μοντέλακι!!! Χαχα

Που είστε οι υπόλοιπες;;;

Άντε μαζευτειτε!!!! Χειμωνιασε πια....

yk1yp3.png

Καλημερουδια απο την βροχερη Θεσσαλονικη.

Σαν να σφιγγει λιγο ο καιρος.αχ εμεις πρωι πρωι με τα δοντακια.οχι απλα κλαιει αλλα στο τελος σαν να γρυλιζει η ψυχουλα μου απο το πονο.

Ευη μου πριν μπεις στη διαδικασια να αλλα ξεις γαλα τσεκαρε πρωτα αν ειναι οντως απο το γαλα κ οχι απο τα δοντια η το συναχι.

Μαρια υπομονη θελει.αχ ποσο κλαω οταν σπαραζει ετσι απο τα δοντακια της.μια χαρα ειστε σε βαρος κ υψος.κορμι ☺

Mama μου πρεπει να το χρησιμοποιεις τον ορο.κ εγω στην αρχη εβαζα λιγο λιγο λαθος μου.ειδα οτι οταν το βαζεις τον ορο επιθετικα αυτοματα βγαινει κ οτι εχει η μυτη.πλεον εμεις το συνηθισαμε κ γελαει οταν βλεπει το otrisalin.γιατι καποιες φορες πρεπει να τα ρουφηξουμε.στην αρχη πονουσα που την εβλεπα αλλα ξαλαφρωνουν .εμεις βαζουμε συχνα.ειδικα το πρωι απαραιτητως.

Οσο για το εμβολιο εμεις καναμε κ τη δευτερη δοση του pentavac αλλα δεν το βρισκω με τιποτα.μαλλον θα παμε το εξαπλο.

Τωρα θα κανουμε λογικα τη δευτερη δοση του πνευμονιοκοκου.εχασα την μπαλα γιατι οταν παμε εκει βλεπω ποιο εχει κανει.επειδη του παμε κ επομενα κ προηγουμενα εμβολια οταν δεν εχει δικτυο για την συνταγη.

Χθες εκανα ενα δωματιο ακομα.σημερα θα κανω την κουζινα γιατι με την βροχη που να κανω κουρτινες.κ αυριο με το καλο σαλονι κ τελος.σημερα ερχονται κ τα χαλακια μας.κ της μικρης το ειχα δωσει τοτε οταν το αγορασαμε.κ εγω πηρα ενα ροζ με τεραστιες ροζ καρδουλες.τελειο κ για αργοτερα.δεν ηθελα με παιδικη παρασταση.

Λοιπον καλη μερα να εχουμε κοριτσαρες.

Φιλια.

0wZgp2.png?S6Z3sQqD

image.php?type=sigpic&userid=39504&dateline=1436784875

Σαν τελευταία λύση σκέφτομαι την αλλαγή! Σίγουρα φταίει το συνάχι γιατί σήμερα ππίνει σχεδόν κανονικά. Ο όρος θέλει με πίεση για να καθαρίσει η μυτούλα εχτές πήρα και εγώ το μηχανάκι που ρουφάει τις μυξουλες και βοηθάει πολύ! Αν και δεν της αρέσει μετά ηρεμεί που ανασαινει καλύτερα! Αχ αυτές οι δουλειές δεν τελειώνουν ποτέ! Η αλήθεια είναι πως με την ανακαίνιση είχα πλυνει κουρτίνες, είχα κάνει ντουλάπες οπότε δεν χρειάζονται πάλι! Αλλά όλη μέρα σπίτι με κάτι καταπιανομαι γιατί δεν την παλεύω. ...Ώρες ώρες θέλω να πάω για δουλειά αλλά θα μου λείψουν τα παιδάκια μου και λέω κάτσε εδώ που κάθεσαι να τα χαρείς γιατί μεγαλώνουν γρήγορα! Αλλά μου λείπει και ο αντρας μου τόσες ώρες που λείπει. Δουλεύαμε μαζί και τώρα βλέπομαστε στο κρεβάτι το βράδυ. ...καλό κι αυτό δεν μπορώ να πω....χιχιχιχιχι! !!!

Άννα μια χαρά!!! Το τελειωσες το σπίτι σιγά σιγά!!!

Ο γιατρός μου είπε όταν έχει μυξες τότε να βάζω όρο!!! Κι εγώ λέω να πάρω την σύσκευη για να ρουφαω κι εγώ τις μυξες...

Εύη μάλλον επειδή είναι λίγο αρρωστουλα δεν πίνει καλά θα στρώσει!!!

Όσο για την δουλειά... Πλάκα κανείς;; Σκέψου μετά θα δουλεύεις και θα πρέπει να προσεχείς και τα παιδιά και το σπίτι οπότε κάτσε και απόλαυσε τα παιδάκια σου και το σπίτι σου και όπως λες κι εσύ μεγαλώνουν πολύ γρήγορα!!!!

yk1yp3.png

Καλησπερα και παλι κοριτσια)

Mamaμου ευτυχως που ερχεται το απογευμα η μαμα μου και την κραταει αλλιως δεν γινεται.χθες πχ εγω καθαριζα το αλλο παιδικο και η μικρη εκλαιγε με την μαμα μου κ εν τελει την πηρα αγκαλια και σφουγκαριζαμε παρεα ;).

περα απο την πλακα αν δεν ειναι η μαμα μου να την κραταει ειναι λιγες οι ωρες απο τη στιγμη που σχολαω και να μαγειρψω και να κανω και γενικη .και θελω να κανω γρηγορα για να τελειωνω και να την απολαμβανω οχι γιατι εχω κολλημα με την γενικη ;)χαχαχαχα

ο καθενας με τον πονο του.αλλα ειπα θα προσπαθησω να τελειωσω μεχρι αυριο γεροι να μαστε και θα της αφιερωσω το χαμενο χρονο:)

Και εμενα το ιδιο μου ειπε για τις μυξουλες ;).αλλα καθε σχεδον πρωι παει σαν το τρενο .παντως mama να παρεις αυτο με που φυσας εσυ και οχι την παλια φουσκα.εχω την εντυπωση οτι ειναι πιο ανωδυνο οσο η φουσκα.

ειμαι πολυ χαρουμενη.σημερα ηρθε η πιστοποιηση του ανδρα μου απο security για να ανανεωση την αδεια του που την εχει πανω απο 15 χρονια και επιτελους τωρα κατι θα γινει απο δουλεια.να ανεβει και λιγο η ψυχολογια του γιατι και αυτο τον ριχνει πολυ.

φιλακια:)

0wZgp2.png?S6Z3sQqD

Διαφημίσεις

Ώρες ώρες θέλω να πάω για δουλειά αλλά θα μου λείψουν τα παιδάκια μου και λέω κάτσε εδώ που κάθεσαι να τα χαρείς γιατί μεγαλώνουν γρήγορα! Αλλά μου λείπει και ο αντρας μου τόσες ώρες που λείπει. Δουλεύαμε μαζί και τώρα βλέπομαστε στο κρεβάτι το βράδυ. ...καλό κι αυτό δεν μπορώ να πω....χιχιχιχιχι! !!!

Κοριτσακι μου μεινε οσο σε παιρνει πιο πολυ με τα παιδακια σου:).ειναι κατι που πισω δεν γυρναει.εμενα καθε μερα μου λειπει αρκετα οσο ειμαι στην δουλεια και ειναι πολλες οι στιγμες που νοιωθω ''τυψεις'' που την αφησα τοσο νωρις με την γιαγια αλλα δεν γινοταν αλλιως.αν και η μανουλα μου ειναι θησαυρος αλλα θα ηθελα να ειμαι εγω εκει.

0wZgp2.png?S6Z3sQqD

Γεια σας κοριτσια τι κάνετε;

Τρέχω να προλάβω μιλάμε ένας πανικός με τη μετακόμιση.. Ευτυχώς με βοηθούν πολυ οι γονείς μου. Κάποιος κρατάει το μπέμπη κ όλοι οι άλλοι πακετάρουν... Ο άντρας μου είχε γέλιο .. μου είχε πει γιατί ρε παιδί μου τα κάνουμε απο τώρα ; 1 μέρα θελουμε να πακεταρουμε Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ ας ειναι καλά ξεκαρδιστικά .. Μια μέρα ολόκληρο σπίτι... Που 3 μέρες θέλεις μόνο για τα γυαλικά ! Εγω παλι λεω παλι καλά που είχα πακετάρει αρκετά όταν ήμουν έγκυος!!! Κ μέσα σε όλα εχω πλυντήρια σίδερο, ρούχα που δε ξέρω που βρίσκονται,,. Κουραστικά, θέλω να παω σπίτι μου επιτέλους κ να χαλαρώσω λίγο στον καναπέ μου. Εντωμεταξύ ειναι ο πρώτος μήνας που εχουμε στριμωχτεί πααααααρα πολυ οικονομικά.

Κατα τα αλλα ο μικρός μου μεγαλώνει !! Βγάζει φωνούλες συνέχεια. Βέβαια τις τελευταίας 2 μέρες ειναι πολυ ανήσυχος, μήπως περνάμε κ εμεις άλμα ... Την άλλη μεθεπόμενη εβδομάδα θα πάμε γιατρο. Εχουμε το επαναλειπτικο του πρώτου εμβολίου το infantrix.

Ειμαστε 5800!! Το πουλάκι μου...

Πήγα κ του πήρα απο τα outlet του mother care στολή εξόδου λέγεται, αυτο που ειναι ολοσομο μπουφάν ! Απο 65 ευρώ μισή τιμή το πήρα!! Πήγαινε ταξί κοριτσια να δείτε ειναι σουπερ τιμές. Ειναι στον ταύρο για όσες μένουν Αθήνα.

ΕΥΗ μου συμφωνώ με τα κοριτσια μην αλλάξεις γάλα κ έχεις μετα γκρίνια κ δυσκοιλιότητα...δες πρώτα τι μπορει να ειναι...

Άννα μου μη σε πιάνουν οι τύψεις , κανεις το καλύτερο που μπορείς.

Μαρία μου περαστικά κορίτσι μου κ θα συμφωνήσω με τη μαμά. Αστα να τα κανεις όταν θα σε βοηθήσει η μαμά σου.

Μαμά! Τι πρόβλημα κ αυτο Με τις αιμορροΐδες,,,μήπως να ΠΑς σε κανέναν ειδικό;

Εγω παλι έκανα εξετάσεις αίματος όλα καλά πλην του θυρεοειδή κ πρέπει να το τσεκάρω τώρα κ αυτο... Μάλλον πρέπει να τα έπαιξαν οι ορμόνες μου με την εγκυμοσύνη...

Όταν καταφέρω θα ξαναμπώ...συγχωρέστε με ειναι μέχρι να χαλαρώσουμε λίγο απ όλο το τρέξιμο.

Καλημέρα !! Εχω ξυπνήσει απο τις 6. Παλι σήμερα...ευτυχώς κατάφερα κ Κοίμηση το μικρό κ χαλαρώνω στον,καναπέ..εχτές το βράδυ ο άντρας μου σκότωσε μια κατσαρίδα στο σπίτι κ φρικαρα..σκεφτόμουν ότι βρέθηκε εδώ επειδή γίνεται όλος αυτός ο χαμός με τις κούτες...άντε να τελειώνουμε βρε κοριτσια...Σάββατο σήμερα...θα εχουμε το μπαμπά μας σπίτι!

Να πάμε κ καμία βολτα! Εγω πάντως σας θαυμάζω που μαγειρεύεται ...εγω δεν προλαβαίνω να κάνω τίποτα..ταπεράκια απο τη μαμά. Πως θα τα καταφέρω μόνη μου στα Χανιά•; Ομικρος θέλει συνέχεια αγκαλιές κ χάδια..

Καλημέρα κορίτσια!!! Τι κάνετε;;

Kirtiblue πλάκα κανείς;;; Αυτό που κανείς εσύ είναι δύσκολο!!! Μετακόμιση με τόσο μικρό μωρακι και ειδικά τωρ που θα χαλάσει ο καιρός;; Και πανικός μέσα στο σπίτι...όσο για φαγητά και δουλειές θα βρεις τον ρυθμό σου και θα τα προλαβαινεις όλα μια χαρα!! Ποτέ φεύγετε για Χανιά;;

Μήπως πρέπει να κατέβει πρώτα ο άντρας σου να βρει σπίτι και να σε βοηθήσει η μαμά σου που είναι εκεί;;;

Για τις αιμορροΐδες πολύ ζόρι!!! Αποφεύγω να πάω στον γιατρό....πήρα μια κρέμα καινούργια κι είναι φυτική λένε ότι είναι καλή...άντε να δούμε, όταν τα εξάντληση όλα τότε θα πάω και στον γιατρό...

Καλή συνέχεια και καλό κουράγιο!!!

Μαρία πως εισαι; Καλύτερα;

Άννα μου τι κρίμα που είναι Σάββατο και βρέχει;;

Ήθελα να πάμε μια βολτουλα και για ψώνια γιατί δεν έχω παντελόνια που να ψωραω κααο καμία μπλούζα για να μπορώ να θηλάζω άνετα κι όχι να ξεβρακωνομαι!!!

Όσο για την δουλειά αναγκαίο κακό!!! Κι εμεις με την γιαγιά μεγάλωσαμε!!! Τι να κάνουμε;; Όπως λέει και ή kirtiblue κανείς το καλύτερο!!!

Φιλάκια σε όλες!!!

yk1yp3.png

Καλημέρα κορίτσια τι κάνετε? Ευτυχώς είμαι κάπως καλύτερα σήμερα με την πλάτη μου,αλλά ο αυχενας συνεχίζει να πονάει . Μετά τις 20 του μήνα θα κάνω μερικές φυσικοθεραπειες κ ελπίζω να στρώσει κάπως. Ο γιατρός μου είπε να μην σηκώνω βάρος αλλά αυτό δεν γίνεται με 2 παιδιά. Εχθές κοιμηθηκαν κ τα 2 στις 9 μισή κ ξεκουραστηκα κ εγώ αρκετά. Σε λίγο θα τα πάω κ μια μεγάλη βόλτα . Kitriblue υπομονή με το μάζεμα ,είναι δύσκολη η μετακόμιση αλλά πιστεύω ότι μετά θα ηρεμήσεις κ θα χαλαρώσεις . Κ εγώ στης γιαγιάς μου τρώω το μεσημέρι κ το βράδυ στους δικούς μου κ δεν έχω μαγείρεμα . Όταν όμως μεγαλώσει λίγο το μωρό θα αρχίσω να μαγειρεύω πάλι στο σπίτι μου. Στα Χανιά δεν είναι η πεθερά σου? Μπορεί να σε βοηθάει κ αυτή με 4ο μαγείρεμα μέχρι να ξεπεταχτει λίγο ο μικρός . Κορίτσια σκέφτομαι τώρα τελευταία την Νίκη Αντωνια, τι να κάνει άραγε το κοριτσάκι της.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...