Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια !! Ήθελα να ρωτήσω τι γνωμη έχετε για διαγνωστική  υστεροσκοπηση και μικρόβιομα μετά από δύο αποβολές ; 

Επίσης σε περίπτωση που βρεθεί κάποιο μικρόβιο στο μικροβιωμα τι γίνετε; Υπάρχει θεραπεία ;;;

Καλησπέρα κορίτσι μου ! 
      Εγω έχω κάνει υστεροσκοπηση με έλεγχο για μικροβιωμα και μάλιστα χωρίς μέθη. Διαγνωστική υστεροσκοπηση δλδ. Την έκανα στον Μαστ***. Δεν μπορώ να πω πως πόνεσα, νιώθεις μια πολύ έντονη ενόχληση, έχεις πάρει κ το παυσίπονο πριν. Νιώθεις πως κάτι είναι εκεί κ ενοχλεί, προφανώς δε μπορείς να είσαι χαλαρή κ άνεση. Μετά μου έβαλαν και παυσίπονο υπόθετο και με έβαλαν μισή ωριτσα ξάπλα στο ιατρείο σε ένα δωμάτιο και με παρακολουθούσαν. Μπορώ να πω πως μετά ένιωσα περισσότερη ενόχληση (σαν πολύ έντονες κράμπες περιόδου) όσο ήμουν στο ιατρείο κ περίμενα. Παρόλα αυτά όλα καλά, την επόμενη μέρα σκέψου πήγα εκδρομή. 
      Τελικά το αποτέλεσμα βγήκε πως είχα μικροβιωμα, πήρα 2 βδομάδες αντιβίωση. Αν τυχόν χρειαστεί κοιτα να πάρεις πολλά  προβιοτικά γιατί εμένα μου έκανε μύκητες. Ρώτησα το γιατρό αν είναι να κάνουμε επανάληψη να δούμε αν έφυγε μετά τη θεραπεία κ μου είπε πως δε χρειάζεται κ το θέμα θεωρείται λήξαν. 10 μερες μετά τη λήξη της αντιβίωσης έκανα την ετ η οποία δυστυχώς δεν στέφθηκε με επιτυχία αλλά αυτό είναι άσχετο με την υστεροσκοπηση. Μη φοβάσαι πάντως, αν σου έκανε επεμβατική υστεροσκοπηση τότε θα έκανε μέθη. 

Μανουλες Ιουνιου 2015

sangreluna

Recommended Posts

Πωπω kirtiblue τι κούραση τώρα αντί να χαίρεσαι το αγοράκι σου!!! Υπομονη θα το φιαξετε το νέο σας σπίτι τέλειο και θα ευχαριστηθειτε!!! Εγω χαλί θα πάρω ή αυτόν ή τον άλλο μήνα, έχω ψάξει στο ίντερνετ και βρήκα ένα εργοστάσιο κοντά στην θεσνικη και είναι πολύ ωραία και οικονομικά, θα παρω ένα με χρώματα δεν μ αρέσουν αυτά με μίκυ μίνι πριγκήπισσας κτλ...

Όσο για το σ..ξ πονεμένη ιστορία, κι εγώ ποναω κάποιες φορές πιο πολύ και κάποιες φορές είναι απλά ενοχλητικό ευελπιστώντας να στρώσει με τον καιρό, μην φανταστείς βέβαια ότι ζουζουνισαμε κι εμεις πολλές φορές γιατί δεν έχω κι εγώ όρεξη, το μυαλό μου είναι στο μωρό κι μόνο και το βράδυ με το που κοιμάται ή μικρή πεφτω ξερή...Παντως με απασχολεί πολύ αυτό γιατί πρέπει να βρούμε τους ρυθμούς μας σαν ανδρόγυνο τέλος πάντων

Ποτέ μετακομίζεται;; Εκεί έχετε βρει σπίτι;

Συμφωνώ με το χαλί, ούτε εμένα μου αρέσει με μίνι κ Μίκυ , προτιμώ να πάρω Έν που θ το εχει κ στο εφηβικό δωμάτιο.. Εγω μπήκα εδώ κ εχει υπέροχα κ φτηνά

http://www.xalia.com/index.php?option=com_virtuemart&page=shop.browse&category_id=30&Itemid=64〈=en

Αυτο με το σεξ δε ξέρω τι θα κάνω..δε θέλω να παραμέληση τον άντρα μου... Κ εγω κάθε βράδυ πέφτω ξερή..λέει πως ο θηλασμός εκκρίνει ορμόνες που δεν σε κάνουν να έχεις όρεξη για σεξ.. Κ αν το καλοσκεφτείς λογικό μια ΣΚ όταν θήλαζεις δεν έχεις περίοδο...

Σπίτι λοιπόν δεν εχουμε βρει! Κ μετακομίσουμε στις 20 του μήνα! Καλο ε; Δε ξέρω τι θα γίνει.. Θα μείνουμε στην πεθερά μέχρι να βρούμε μάλλον...καλο ε;;;

:confused:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ναι το ξέρω ότι όταν θηλαζεις δεν έχεις όρεξη λόγω ορμονών κι επίσης κι εγώ δεν θελω να παραμέλησω τον άντρα μου πάντως κάθε φορά είναι και κάπως καλύτερα

Τι εννοεις θα μείνετε στην πεθερά σου;;; Και τα πράγματα σας που θα τα πάτε;;; Μην κολλησετε εκεί με τις δουλειές κτλ και δεν την παλεψετε στο τέλος...

yk1yp3.png

Ναι το ξέρω ότι όταν θηλαζεις δεν έχεις όρεξη λόγω ορμονών κι επίσης κι εγώ δεν θελω να παραμέλησω τον άντρα μου πάντως κάθε φορά είναι και κάπως καλύτερα

Τι εννοεις θα μείνετε στην πεθερά σου;;; Και τα πράγματα σας που θα τα πάτε;;; Μην κολλησετε εκεί με τις δουλειές κτλ και δεν την παλεψετε στο τέλος...

Άστο .. Τρέμω στην ιδέα... Κοιτά θα νοικιάσουμε μια αποθήκη μέχρι να βρούμε...

Ευτυχώς κ ο άντρας μου δε μπορει να ειναι σε άλλο σπίτι , ούτε και των γονιών του, θέλει την ηρεμία του κ τη βολη του , οποτε θα κάνει τα αδύνατα δυνατά να βρούμε σπίτι νωρίς χεχεχεχε

Καλημέρα κορίτσια μου!! Τι κάνετε;;

Μαρία είσαι καλύτερα σήμερα;;;

Κορίτσια ας μαζευτούν όσο γίνεται γιατί στο τέλος θα το κλείσουμε το καφέ μας!!!

Φιλάκια πολλα

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσια. Τι κανετε; Εγώ πήγα το κορίτσι μου στο σχολείο κ τώρα πίνω καφέ μέχρι να ξυπνήσει το μικρό μου κορίτσι . Καλα εμείς από φωνή άλλο τίποτα τέρμα τα ντεσιμπέλ. Εχθές μου έκανε το πρώτο ξενύχτι με γκρίνια μάλλον την πονούσαν τα ούλα της γιατί έτρωγε το χεράκι της πολύ έντονα όλη μέρα δεν ξέρω κ εγώ πόσες μπλούζες της άλλαξα που τις γέμιζε σάλια κ έκλαιγε από τις 10 μέχρι τις 1. Τελικά της έδωσα λίγο ντεπον κ σε 3 λεπτά ξεραθηκε στον ύπνο. Ακόμα κοιμάται . Την πήρα κ πήγαμε την μεγάλη σχολείο κ δεν κούνησε καθόλου από την νύστα . Χαλί εγώ έχω στην μεγάλη μου αλλά το έστρωσα στο δωμάτιο με τα παιχνίδια κ πρέπει να της πάρω άλλο τώρα αλλά μάλλον δεν θα της πάρω κανονικό αλλά ένα μαλακό που έχω δει σε ένα σαιτ για να κάθεται να παίζει κ να καθαρίζει εύκολα . Του μωρού δεν του έχω φτιάξει ακόμα το δωμάτιο γιατί την έχω στο δικό μας κ έχω βολευτεί κιόλας γιατί προς το παρών στην δική της κρεβατοκαμαρα έχω το σίδερο . Ίσως την αρχή τις βάλω να κοιμούνται μαζί κ το καλοκαίρι να της φτιάξω το δικό της. Εγώ baby μασάζ έμαθα να κάνω από την μεγάλη κ το ξεκινάω από το μπανακι μέσα κ χαλαρώνει απίστευτα , σχεδόν κοιμησμενη την βγάζω από το μπάνιο της κάνω μετά κ λίγο ακόμα στο κρεβάτι κ την θηλάζω κ κοιμάται αμέσως . Εχθές βέβαια δεν χαλάρωσε αλλά πιστεύω ότι ήταν τα δόντια που αυτή τα περνάει πολύ έντονα σε σχέση με την πρώτη που το δόντι το καταλάβαινα μόνο στο κουτάλι όταν είχε σκάσει πια .

Καλημέρα κορίτσια μου!! Τι κάνετε;;

Μαρία είσαι καλύτερα σήμερα;;;

Κορίτσια ας μαζευτούν όσο γίνεται γιατί στο τέλος θα το κλείσουμε το καφέ μας!!!

Φιλάκια πολλα

Καλημέρα mama . Είμαι κάπως καλύτερα σήμερα από τον πόνο της πλάτης αλλά ο αυχενας δεν στρώνει αν δεν κάνω τις φυσικό θεραπείες κ δεν ξεκουραστώ λίγο . Αλλά για να ξεκουραστώ δύσκολο με 2 παιδιά . Όλο αναβάλω δουλειές του σπιτιού που πρέπει να γίνουν κ μετά τις κάνω μαζεμένες κ είναι χειρότερο . Περιμένω πως κ πως τέλος του μήνα να τελειώσει η μαμά μου με την δουλειά να έχω την βοήθεια της .

Καλημέρα κορίτσια τι κάνετε;;;

Μαρία εγώ λέω να περιμένεις την μαμά σου να σε βοηθήσει για να μην γίνεις χειρότερα και μετά δεν μπορείς ούτε τα βασικά να κανείς!!! Περαστικά και πάλι!!!

Εγω είμαι μόνη μου οι γονείς μας μένουν μακριά και οι δύο οπότε όλα περνανε από τα δικά μου χέρια.... Κάθε μέρα όταν βρίσκω χρόνο τρέχω να προλαβω

Εμένα κορίτσια με ποναει η επισκληριδιος όσες κάνατε πονατε κι εσεις;;; Μέχρι ποτέ θα ποναω;; Αυτό κι οι αιμορροΐδες που ακόμα έχω με έχουν τσακίσει...

Καλημέρα σε όλες και φιλάκια και μην εξαφανιζεστε!!!!:wink:

yk1yp3.png

Καλημέρα μανούλες. Εμένα mama δεν με έχει ενοχλήσει καθόλου η επισκληριδιος. Αλλά αυτό με τις αιμορροΐδες ακόμα το παλεύω . Με πιάνει κάποιες φορές κ όταν με πιάνει βάζω παιδικό υπόθετο για 2-3 μέρες για να μην ζοριζομαι όταν πηγαίνω τουαλέτα . Αυτός είναι ο λόγος που πίνω κ κάθε πρωί ένα ελληνικό καφέ γιατί έχω θέμα . Απλά να ξέρεις ότι μετά που πας τουαλέτα να πλένεσαι πάντα . Άσε στην πρώτη μου γέννα το πέρασα πολύ άσχημα τώρα ευτυχώς είναι πιο ομαλό . Σήμερα έχουμε παιδίατρο για έλεγχο κ το δεύτερο εμβόλιο. Ρε κορίτσια εσείς που θηλάζετε αποκλειστικά πριζεται η πετρωνει ακόμα το στήθος σας? Εμένα τώρα μερικές μέρες επειδή η μπέμπα για να κοιμηθεί την βολεύει το αριστερό κ τρώει από εκεί το τελευταίο γεύμα το πρωί που ξυπνάω το δεξί είναι τούμπανο κ πρέπει να ταΐσω από εκεί τουλάχιστον 3 φορές για να αδειάσει κ να επανέλθει κάπως . Ενώ το αριστερό πότε δεν πριζεται αλλά όταν ταΐζω από το δεξί αυτο απλά τρέχει .

Κοριτσια καλημερουδια;).καλα οταν δεν μπαινω τοτε γραφεται ;)?

Τι κανουν τα μωρακια σας;

Εμεις χθες παλι το απογευμα ειχαμε κλαμματα.πρηστηκε η καημενουλα μου απο το κλαμμα.μετα κοιμηθηκε στην αγκαλια μου και οταν ξυπνησε ηταν μεσα στην τρελη χαρα.ευτυχως δεν χανει την ορεξη της οπως στην αρχη.ειναι λιγες οπι φορες που δεν τρωει.

Μaria ου ελπιζω συντομα να κανεις τις φυσιοθεραπειες σου να γιανεις.

αχ αυτα με τις φωνουλες.η μπεμπουλα μου αυτες τις μερες οταν την εχεις αγκαλια κανει μια περιεργη σταση .σφιγγεται και κανει καθισμα στον αερα.αν δηλαδη την ακουμπουσα στον καναπε θα καθοταν.και καθεται και παρατηρει τα παπουτσακια της οταν την φοραω.αλλα αυτες οι φωνουλες της και κανει την γλωσσα περιεργ σαν βαρκουλα την λυγιζει στην μεση.

mama moy kai kirtiblue αυτο με το σεξ το βιωνω και εγω.αν και δεν θηλαζω.πολλες φορες απο την κουραση δεν εχω κουραγιο να κουνησω χερι.και δεν το καταλαβαινει ακομα ο ανδρας μου.αλλα πιστευω συντομα θα βρουμε τους ρυθμους μας.

εγω με την επισκληριδιο δεν εχω θεμα.απλα οταν αλλαζει ο καιρος με ποναει φοβερα ο γοφος μου.σε σημειο να κουτσαινω .αλλα μετα επανερχεται.

λοιπον καλη μερα να εχουμε.

φιλακια στα μπεμπακια σας.

0wZgp2.png?S6Z3sQqD

image.php?type=sigpic&userid=39504&dateline=1436784875

Διαφημίσεις

Μαρία ή επισκληριδιος ποναει ειδικά αν κουραζομαι όσο για τις αιμορροΐδες δεν την παλευω άλλο!!! Προσέχω τι τρώω, πάντα πλενομαι και πάντα πάω με δυσκολία!!! Ποτέ θα στρώσει το σύστημα;;; Πρέπει να ναι ψυχολογικό αλλιώς δεν εξηγείται, έχω δοκιμάσει κρέμες αλλά τίποτα ακόμα, να φανταστείς βάζω τζελ ξυλοκαινη κάποιες φορές γιατί συνέχιζε να ποναω όλη την υπόλοιπη ημέρα.....

Εν τω μεταξύ πρέπει να χω και χαμηλό αιματοκρίτη, θα κάνω μια εξέταση αλλά σιδήρο δεν παίρνω γιατί θα κάνει χειρότερα τα πράγματα...

Όσο για το στήθος ακριβώς το ίδιο!! Το δεξί σχεδόν πάντα πρήζεται το βράδυ που δεν κάνει τόσο συχνά γεύματα ενώ το αριστερό όχι συχνά, πρέπει να περάσουν πολλές ώρες...μην σκας

yk1yp3.png

Ξέχασα Μαρία δεύτερο εμβόλιο η τριτο;; Μπερδεύτηκε μάλλον...ποιο θα κάνετε;;; Όχι τίποτα άλλο να ξέρουμε αντιδράσεις γιατί το ,,prevenar μας ζορισε πολύ!!! Ευχομαι να μην έχετε τίποτα παρενέργειες!!! Να μας πεις την ανάπτυξη της μικρούλα σας!!!

Άννα ο γοφος έχει σχέση κι αυτό με την επισκληριδιο;;;

Εμένα ο άντρας μου θέλει αλλά δεν με ζοριζει καθόλου...θα περάσει κι αυτό

Κι ή μικρή μας κάνει διάφορες φωνουλες τσιριζει όταν χαίρεται και γελάει συνέχεια, είναι μια α τρέλλα!!! Της χαιδευω το πρόσωπο και κλείνει τα ματάκια της με χαμόγελο δείχνει να ευχαριστείται και μια φορά κοιμήθηκε κιόλας!!! Σήμερα της έκανα μασάζ στα πόδια και πάλι κοιμήθηκε!!! Μάλλον εμοιασε στην μαμά της!!! Χαχα όλη μέρα να με χαιρετούν και να με τρίβουν δεν έχω πρόβλημα!!!

yk1yp3.png

Το δεύτερο εμβόλιο έχουμε σήμερα . Αρχικά μας κάνει εμβόλιο τον 2ο μήνα κ τον 4ο κ μετά κάθε μήνα . Νομίζω τον επόμενο μήνα κάνει 2 εμβόλιο μαζί . Σήμερα έχουμε το prenevar. Από βάρος την κόβω να έχει φτάσει τα 6 μισή κιλά .

Τότε άλλο σύστημα έχουν εδώ, το πρώτο το κάναμε 2,5 το pentavac και το δεύτερο 3,5 μηνών το prevenar μας πόνεσε περισσότερο και είχαμε γκρίνια και κλάμα όλη την υπόλοιπη ημέρα, ήθελε μόνο στην αγκαλιά μου και κοιμόταν συνέχεια, το βράδυ κοιμηθηκαμε επίσης αγκαλιά στο κρεβάτι!!! Ελπίζω να μην την ενοχλήσει την δικιά σας!!! Πιστεύω τα 6,500 τα έχετε σίγουρα εμένα ήταν 6200 εσεις είστε και πιο μεγάλες οπότε είναι στάνταρ

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...