Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια !! Ήθελα να ρωτήσω τι γνωμη έχετε για διαγνωστική  υστεροσκοπηση και μικρόβιομα μετά από δύο αποβολές ; 

Επίσης σε περίπτωση που βρεθεί κάποιο μικρόβιο στο μικροβιωμα τι γίνετε; Υπάρχει θεραπεία ;;;

Καλησπέρα κορίτσι μου ! 
      Εγω έχω κάνει υστεροσκοπηση με έλεγχο για μικροβιωμα και μάλιστα χωρίς μέθη. Διαγνωστική υστεροσκοπηση δλδ. Την έκανα στον Μαστ***. Δεν μπορώ να πω πως πόνεσα, νιώθεις μια πολύ έντονη ενόχληση, έχεις πάρει κ το παυσίπονο πριν. Νιώθεις πως κάτι είναι εκεί κ ενοχλεί, προφανώς δε μπορείς να είσαι χαλαρή κ άνεση. Μετά μου έβαλαν και παυσίπονο υπόθετο και με έβαλαν μισή ωριτσα ξάπλα στο ιατρείο σε ένα δωμάτιο και με παρακολουθούσαν. Μπορώ να πω πως μετά ένιωσα περισσότερη ενόχληση (σαν πολύ έντονες κράμπες περιόδου) όσο ήμουν στο ιατρείο κ περίμενα. Παρόλα αυτά όλα καλά, την επόμενη μέρα σκέψου πήγα εκδρομή. 
      Τελικά το αποτέλεσμα βγήκε πως είχα μικροβιωμα, πήρα 2 βδομάδες αντιβίωση. Αν τυχόν χρειαστεί κοιτα να πάρεις πολλά  προβιοτικά γιατί εμένα μου έκανε μύκητες. Ρώτησα το γιατρό αν είναι να κάνουμε επανάληψη να δούμε αν έφυγε μετά τη θεραπεία κ μου είπε πως δε χρειάζεται κ το θέμα θεωρείται λήξαν. 10 μερες μετά τη λήξη της αντιβίωσης έκανα την ετ η οποία δυστυχώς δεν στέφθηκε με επιτυχία αλλά αυτό είναι άσχετο με την υστεροσκοπηση. Μη φοβάσαι πάντως, αν σου έκανε επεμβατική υστεροσκοπηση τότε θα έκανε μέθη. 

Μανουλες Ιουνιου 2015

sangreluna

Recommended Posts

Καλησπερα κοριτσια.

Μολις καθησαμε η μικρη κοιμηθηκε.η καημενη ειχε εντονο πονο κ απο τις 5 μεχρι τις 8 εκλαιγε ασταματητα .εν το μεταξυ ηταν να φαει κ ολας κ λεω το κανω κ οτι γινει.τελικα κ πονουσε κ πεινουσε.εφαγε κ στο τελος γελασε.εκει καναμε μπανακι κ κοιμηθηκε τωρα.

Μαρια μου ελπιζω να εισαι καλυτερα.κ εγω πιατευω τυχαιο ηταν με το νινι.αυτο με τις στερεες μου το λενε πολλο.βλεπω κ την γειτονισσα που παιδευεται.θα δειξει πως θα ειμαστε.σε λιγο πλησιαζει ο καιρος.

0wZgp2.png?S6Z3sQqD

image.php?type=sigpic&userid=39504&dateline=1436784875

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας κορίτσια τι κανετε???

Μαρια περαστικα σου

Αννα μια χαρα η μπεμπα!!!!Να ημασταν κοντα να βλέπανε τα μπεμπακια μας μαζι τηλεοραση!!!

εμεις καλοπερνάμε με τις θειουλες μας.Ολο αγκαλιες είναι

αχ τι θα τραβηξω μετα.......

Καναμε και το εμβολιο μας.Είναι 6.850 και 65 εκ. Τελος Οκτωβριου αρχιζουμε στερεες.

Σκέφτομαι τωρα που θα φυγουν να παω κι εγω Κοζανη για 1 εβδομαδα με το μωρο αλλα θα τους κανουμε εκπληξη!!!!!!!!

Κοριτσια καλημερα! Sorry που επεμβαινω αλλα διαβασα οτι δεν πρεπει ν αφηνουμε τα μωρακια μπροστα στην tv οι γρηγορες εναλλαγες τους προκαλουν διαταραχες στον υπνο εκνευρισμο ακομη κ για επιληψια εγραφε...φυσικα η καθε μανουλα ξερει καλυτερα...εμεις απο χθες καναμε λιγη διαρροια η παιδιατρος ειπε παρενεργεια απο το εμβολιο γαστρεντεριτιδας που καναμε

Γεια σας κορίτσια!!! Τι κάνετε;;

Εμάς τελικά μας πείραξε το εμβόλιο, όλη μέρα γκρίνια και κλάμα, πολλές αγκαλιες και βυζι...ευτυχώς είναι μια χαρά τώρα , σήμερα κάπως ανυσηχη και υποθέτω λόγω δοντιών γιατί μου δαγκώνει την θηλή και γενικά βάζει με μανία τα χέρια της στο στόμα....αν περάσει κι αυτό θα ναι όλα καλά

Μαρία περαστικά!!! Πως είσαι σήμερα;;; Πολυ ενοχλητικο και δύσκολο να πιανεσαι και να χεις ψυξεις κτλ....

Άννα λες να ζήλεψε;; Τόσο μικρά και ζηλευουν μου φαίνεται ακραίο αλλά ποτέ δεν ξέρεις....

Κι εμένα κολλάει στην τηλεόραση αλλά δεν την αφήνω άσε που σχεδόν όλες τις ώρες της ημέρας έχουμε μουσική και παίζουμε

Κι εγώ ξέρω ότι απαγορεύεται ή τηλεόραση μέχρι τα 3 γιατί καθυστερεί την ομιλία, σε αποβλακωνει που λένε

Μαρινακι μπράβο στο αγόρι σου!!! Σούπερ ή ανάπτυξη σας κι εμεις κοντά είμαστε!!! Μπαμπατσικα κορίτσια χαχα!!!

Τι καλά που έχεις τους δικούς σου εκεί!!! Να πας κι εσύ αλλά δεν είναι μεγάλο ταξίδι να πας μόνη σου;;; Γιατί δεν πάτε μαζι;; Κι εγώ σκέφτομαι να πάω ένα σκ πριν αρχίσουν τα κρύα γιατί μετά δύσκολα...

Α!!! Το τικερακι σου πρέπει να κόλλησε λέει 3 μήνες και 6 μέρες...

Kirtiblue τι κανείς;;; Εμπλεξες με την μετακόμιση ε;; Άντε κοριτσάκι να τακτοποιηθειτε και να μπαίνεις να μιλάμε!!!

Ρε κορίτσια που είναι τ αλλά τα κορίτσια;;;

Cristab;;;; Ποπακι;;; Σαγκρε;; kidenio;;; Ευη;;; Ζουζου συμπεθέρα;; Που είσαι; Θα χαλάσει το συμπέθερό ε;; Χαχα

Φιλάκια σε όλες!!!!

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

Δημητρα πλακα εκανα πως θα εβλεπαν τηλεοραση!!!Γυριζει το κεφαλι του για να βλεπει αλλα δεν τον αφηνω.Πιο πολύ μουσικη του βαζω.Μου φερανε δωρο το γυμναστηριο και θα παιζουμε.Σ ευχαριστω για τη συμβουλη.Παντα καλοδεχούμενες.

mama μαζι τους θα παω γιατι ο αντρας μου θα εχει συνεχεια δουλειες αυτές τις μερες και μετα θα εχει πολύ κρυο.Μαλλον θα παμε από Πασχα και μετα μαζι γι αυτό το σκεφτηκα.Θα κανουμε εκπληξη στον μπαμπα μου,παππουδες και συγγενείς.

Είναι 1 ωρα και 15' το καραβι και 5 ωρες διαδρομή χωρις στασεις οποτε θα κανουμε περισσοτερες αφου θα σταματάμε για να θηλάσει. ο μπεμπης κοιμαται παντα στο αυτοκινητο οποτε πονταρω εκει.

Να πας τωρα και εσυ που εισαι κοντα!!!

Θα προσπαθήσω να βρω και το αυτοκολλητο.

Ετοιμαζόμαστε για πολη σε λιγο.

πολλα φιλια

Καλημέρα κοριτσια μου!

Δυστυχώς δε μπορώ να μπαίνω τώρα συχνά γιατί τρέχω κ δε φτάνω με τη μετακόμιση...

Σας διάβασα όμως κ χαίρομαι πολυ που τα μωράκια σας ειναι καλά κ εσείς το ίδιο. Μαμά κ ΕΥΗ χαίρομαι πολυ που τα Ιςχια έφτιαξαν μπράβο.

Μαρία μου μη στεναχωριέσαι για τον ξάδερφο σου..ξεκινάει την όμορφη ζωή του!

Άννα καλά κανεις κ περιποίηση αλλα κ στο σπίτι καλο ειναι να είσαι φτιαγμένη για τον αντρουλη σου... Κ εγω έτσι είμαι κ ποσό πολυ προσπαθώ τουλάχιστον να βρίσκω ρούχα που να ταιριάζουν μεταξύ τους χαχαχαχα

Εμεις πήγαμε παιδίατρο κάναμε το δεύτερο εμβόλιο, είχε πολυ γκρίνια . Ηταν για τον πνευμονιόκοκκο ..κ μετα θα κάνουμε τα επαναληπτικά. Είμαστε 62 πόντους κ 5350 κ πριν απο 10 ημέρες κλείσαμε τους 3 μήνες η ψυχούλα μου. Πήγαμε κ στον παιδοκαρδιολογο κάναμε την επαναληπτική εξέταση κ όλα καλά.

Ανακάλυψα ότι δεν έχω ρούχα για 3-6 μηνών φθινοπωρινά κ πήγα κ του πήρα απο τα h&m

Επίσης δεν μπαίνω σε κανένα παντελόνι μου παρόλο που έχω να χάσω μόνο 2 κιλά ακόμα κ όμως...μάλλον εχει ανοίξει η λεκάνη μου. Οποτε πήγα κ πήρα κυρίως κολάν που ειναι κ εύκολο φόρεμα . Κατα τα αλλα αύριο επιτέλους παω στο γυναικολόγο να με δει .

Αύριο θα παω να παρακολουθήσω κ μαθήματα για βρεφικό μασάζ με το μπέμπη μου.

Ο οποίος όλο το χέρι στο στόμα βάζει.

Επίσης απο προγράμμα εχει στρώσει τώρα τελευταία κ κοιμάται αρκετά..

Όσο για την τβ και εμένα κολλάει αλλα να σας πω την αλήθεια τον αφήνω,,,.οχι πολυ ωρα βέβαια.. Διασκεδάζει πολυ,,

Επίσης τρεεεεεεξιμο τρελό να πακετάρει κ να κλείσουμε όλες τις υποχρεώσεις εδώ. Κ που να μην είχα πακετάρει πολλα όταν ήμουν έγκυος...

Φιλάκια πολλα στα πατούσακια .!!

Kαλησπερα μανουλες:).

Πω πω αναρτησεις :)

εμεις χθες ειμασταν παλι χαλια .ειναι μερες που το περναμε πολυ δυσκολα.πωπωπω κοριτσια ειναι στιγμες που κλαιω μαζι της με τοσο κλαμμα που ριχνει.θα περασει που θα παει.αλλα εχει πολυ πονο το κοριτσακι μου.

απλα απο το πολυ κλαμα πεινασε:)μετα απο πολυ καιρο σηκωθηκε στις 3 και ηθελε γαλατακι.και το ηπιε σε χρονο ντε τε.και μετα ηθελα παιχνιδια και γελακια.με τα λιγα τα πολλα κοιμηθηκαμε στις 6 παρα:).

marinaki μου μια χαρα το μπεμπακι σου;).εννοειται πως δεν την βαζω να βλεπει επι τουτου.αλλα οταν ειμαστε στην κουζινα και κανω δουλειες αυτη στον ωμο γυρισμενη παντα κολλαει.με την σαλοκουζινα οπου και να την βαλεις εκει βλεπει:).ωραια με την εκπληξη .να περασετε τελεια.

dimitra μου μεγαλωνουν τα μπεμπακια μας.θελει προσοχη δεν ηξερα οτι ειναι τοσο επιβλαβης.

mama μου ποτε δεν ξερεις με την ζηλια :).περαστικουλια με την αδιαθεσια σας:)

Kirtiblue μου καλο κουραγιο και με το καλο να τελειωσει η μετακομιση

αχ αυτο με τα ρουχα .ευτυχως ειχα κατι φαρδια που φορουσα στην αρχη της εγκυμοσυνης γιατι δεν ειχα παρει οποτε με κολλανακια και μακουδακια θα την βολεψω μεχρι να χαθουν και τα υπολοιπα κιλακια.

αυτο με την περιποιηση πρεπει να το κανουμε πρωτα για εμας και μετα για τους αλλους ;)οταν ειμαστε εμεις καλα αυτο αντανακλαται και το αντιλαμβανονται οι υπολοιποι.ακομα και τα μωρακια μας.

λοιπον καλο μεσημερι

α και καλοοοοοοοοοο μηνααααααααααα ;)

Οκτωβρης πωπωπω:)

0wZgp2.png?S6Z3sQqD

Κορίτσια καλημερα κ καλή βδομάδα. Χαθήκαμε όλες. Τι κάνουν τα μικρούλια σας; Εμείς μεγαλώνουμε κ ζωηρευουμε. Το μωρό άρχισε να χασκογελαει δυνατά με το παραμικρό κ κάθε φορά που το κάνει την ρουφαω κ την τρελαίνω στα φιλιά. Αλλάξαμε κ τον ύπνο το βράδυ κ από εκεί που κοιμόταν μετά τις 12 τώρα είναι στο κρεβάτι της από τις 10 απλά ξυπνάει κατά τις 4-5 τα ξημερώματα για γάλα γιατί είναι πολλές ώρες νηστική. Ξεκουράζομαι κ εγώ αρκετά γιατί ξαπλώνω νωρίς . Εγώ την προηγούμενη βδομάδα ήμουν χαλια, με ταλαιπωρησαι αρκετά ο αυχενας μου κ είχα πονοκέφαλο όλη μέρα συν ότι έπεσα κ από την σκάλα κ χτύπησα την πλάτη μου κ τώρα πρέπει να κάνω μερικές φυσικό θεραπείες αλλά εντάξει είμαι καλύτερα . Α πρέπει να πάω κ στον οδοντίατρο για 2 σφραγίσματα κ αυτό είναι το χειρότερο μου. Εσείς για πείτε τα νέα σας !!!

Καλημέρα βρε κοπελιές! Όντως χαθηκαμε. ..λίγο τα μικρακια λίγο όσες έχουμε μεγαλύτερα παιδάκια με σχολείο να και οι δουλειές που να τα προλάβουμε όλα. Εμένα ο αντρας μου δουλεύει και όλη μέρα και είμαι μόνη και τρέχω. Η μικρή μου πια έχει ζωηρεψει για τα καλά! Προσπαθεί να μπουσουλησει το σαμιαμιδι. ..Χαχαχαχ! !!!Εγώ από σήμερα διατροφή και γυμναστήριο γιατί δεν με αντέχω άλλο! 2 μέρες τώρα έχει λίγο γκρίνια και νομίζω πως φταίνε τα δοντάκια! Από βδομάδα πάμε και για εμβόλιο και το φοβάμαι αρκετά γιατί είναι το 6πλο! Ο μεγάλος τελικά όλα καλά με τα μάτια του είναι αστέρι! Μαρία Περαστικά εύχομαι γρήγορη ανάρρωση!

Φιλιά σε όλες και στα μικρούλια σας!

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!!! Τι κάνετε;;;

Καλό μήνα και καλή εβδομάδα!!!

Την εβδομάδα που πέρασε είχα λίγο τρέξιμο με δουλειές και δεν έμπαινα....από δω και πέρα θα μπαίνω όμως καθημερινα.

Άννα τι πόνος είναι αυτός της μικρής σου;;; Από τα δόντια ή κοιλιτσα;;;

Kirtiblue πως πάει ή μετακόμιση;;; Άντε να τελειώσει και να ξεκουραστείς και να μπαίνεις να μιλάμε

Μαρια πως τα πάτε;;

Κι εμεις θα παρακολουθήσουμε baby masage!!! Κέρδισε ή Δήμητρα στο fb και θα το κάνουμε παρέα!!! Kirtiblue εσεις κάνατε; Πως σου φάνηκε;;;

Κορίτσια μου χθες ανετρεξα στα παλιά μας ποσττ τότε που άρχισαν τα γεννητουρια μας και ψιλογκρινιαζαμε με τα συμπτώματα μας, την κούραση και την ανυπομονησία για τα μωρακια μας!!!! Πολύ συγκινητικό!!! Δεν θυμάμαι την παραμικρή ενόχληση που είχα στην εγκυμοσύνη ....απίστευτο ε;;;

Επίσης μου λείψαν όλα τα κορίτσια που μιλούσαμε!!! Costandan,ζουζου...Εύη βασω77 cristab ...πολύ θα θελα να μαζευτουμε πάλι να λέμε για το α μωρακια μας!!!

Φιλάκια σε όλες!!!

yk1yp3.png

Καλημερουδια και καλη εβδομαδα να εχουμε μανουλες.

Αμαν βρε Μαρια ;(.γρηγορη αναρρωση βρε κοριτσακι μου;).Τι καλα που ειναι αυτα τα γελακια;).εμεις το Σαββατο ανακαλυψαμε οτι η ενταση της φωνης μεγαλωνει και αρχισε να τσιριζει:),ο ανδρας μου ξυπνησε και τρεχοντας με ρωταει τι επαθε γιατι κλαιει?και του λεω δεν κλαιει απλα φωναζει;).

Ευη μου ειδες πωε ειναι καθε μερα μας εκπλησουν.καλη επιτυχια στο γιατρο.μηνα γχωνεσαι με το εμβολιο θα περασει.

Mama μου ειναι πονακια απο τα δοντακια:(.το περναει δυσκολα καποιες μερες.χθες ας πουμε ειπα να κανω τα χειμωνιατικα και τα αφησα γιατι μια κοιμοταν μια εκλαιγε και περιμενα να ξυπνησει καθε φορα να δω πως θα ειναι.αλλα καποιες μερες το περναει σε λιγοτερη ενταση.αλλες μερες τρελαινεται στο κλαμμα μεχρι που κουραζεται και κοιμαται.ποναει η ψυχη μου που την βλεπω.

τι ωραιες μερες.εγω απο την Παρασκευη εκανα το δωματιο της μικρης και την κρεβατοκαμαρα γενικη εκανε και ωραιες μερες και επλυνα και κουβερλι και κουρτινες.αυτες τις μερες θα κανω το αλλο υπνοδωματιο και στο τελος θα αφησω σαλοκουζινα που ειναι πιο πολυ ζορι.ειναι και η κουζινα που θελει ντουλαπια βιτρινα.σημερα πηρα να μου φερουν και τα χαλια,ετσι ωστε οταν καθαριζω ενα δωματιο θα στρωνω.σιγα σιγα θα τελειωσουν.καθημερινες μετ ατην δουλεια δεν προλαβαινω και πολλα ειδικα αν η ζουζου ειναι καπως.ε θελω να την χορταινω και λιγο.;)

Αυτα σεντονι η δημοσιευση;)

Καλη μερα σε ολες και φιλακια;)

0wZgp2.png?S6Z3sQqD

Κορίτσια δεν ξέρω γιατί αλλά το πρωί που μπήκα να γράψω δεν είδα τα μυνήματα της Εύης και της Μαρίας!!!

Μαρία νου ποιοςσε ματιαξε;; Περαστικά και να προσεχείς!!!

Εύη μπράβο στον γιο σου για τα μάτια!!!

Εμένα μου βακαν καταλάθος γυαλιά στην τέταρτη δημοτικού και αφού χάλασαν τα μάτια μου τα φορούσαν 15 χρόνια ώσπου έκανα λεηζερ και τέλος!!!

Άννα μου οι δουλειές δυστυχώς δεν τελειώνουν ποτέ....καντα σιγά σιγά να απολαύσεις και την μπουμπουκα σου, κι εμεις λίγο γκρίνια από τα δόντια και πολλά σάλια αλλά παλευεται ακόμα

Κι ή δικιά μου κάνει γελια με φωνή και τσιριζει!!! Την φιλαω και την ζουλαω αλλά δεν την χορταινω!!!! Χαχα

Μαρινακι μάλλον πηγές στην οικογένεια σου, καλά να περάσετε!!!!

Μι εμείς πηγαμε στους δικούς μου για σκ!!! Την είδαν και οι γιαγιάδες και οι θείες της και χαζεψαν!!!!

Φιλάκια σε όλες!!!

yk1yp3.png

Γεια σας κοριτσια μου!!

Βρε Μαρία τι έπαθες;; Περαστικά !! Πωπω παλι καλά που τη γλυτώσεις φτηνά ...

Mama ναι κάναμε το πρώτο μάθημα βρεφικού μασάζ την προηγούμενη εβδομάδα. Ο μικρός τρελάθηκε! Αρχίσαμε απο τα ποδαράκια . Του κάνω κάθε μέρα κ χαλαρώνει κ δεν εχει πια πολλα πονάκια για κακά..επίσης κοιμάται αμέσως κ πιο ήρεμα. Σήμερα προσπάθησε να μπουσουλησει κ εχω τρελαθεί.εχει αυξηθεί κατα πολυ η ένταση της φωνής του κ όλο μας μιλάει.εχει ξεκινήσει να γελάει κιόλας κ κάθε φορά που το κάνει με τρελαίνει !! Συγκινούμε παρά πόλυ...Μεγαλώνουν τα μωράκια μας..

Εγω με τη μετακόμιση τα χω παίξει..δε ξέρω που βρίσκονται πράγματα..κούτες απο δω κουτέ απο και ..σπίτι μπάχαλο..αλλα υπομονή. Εκεί που θα παω θα το φτιάξω κιόλας μιας κ απο το γάμο δεν έχουμε πάρει τίποτα?.εχουμε τα βασικά..εχω πάρει καποια έπιπλα της μαμάς μου κ θα τους αλλάξω ταπετσαρίες κ χρώμα.. Επίσης σνηδητοποιησα ότι δεν εχω τίποτα για το παιδικό δωμάτιο ! Δεν εχω κούνια , χαλί, κουρτίνα κ πρέπει να τρέξω να τα αγοράσω..κατα τα αλλα ψάχνουμε κ για ΙΧ..

Ρε κοριτσια επιτέλους ζουζούνισα με τον άντρα μου κ πολυ πόνος!!! Άσε που δεν εχω όρεξη...το αντιμετωπίζει καμία;;

Πωπω kirtiblue τι κούραση τώρα αντί να χαίρεσαι το αγοράκι σου!!! Υπομονη θα το φιαξετε το νέο σας σπίτι τέλειο και θα ευχαριστηθειτε!!! Εγω χαλί θα πάρω ή αυτόν ή τον άλλο μήνα, έχω ψάξει στο ίντερνετ και βρήκα ένα εργοστάσιο κοντά στην θεσνικη και είναι πολύ ωραία και οικονομικά, θα παρω ένα με χρώματα δεν μ αρέσουν αυτά με μίκυ μίνι πριγκήπισσας κτλ...

Όσο για το σ..ξ πονεμένη ιστορία, κι εγώ ποναω κάποιες φορές πιο πολύ και κάποιες φορές είναι απλά ενοχλητικό ευελπιστώντας να στρώσει με τον καιρό, μην φανταστείς βέβαια ότι ζουζουνισαμε κι εμεις πολλές φορές γιατί δεν έχω κι εγώ όρεξη, το μυαλό μου είναι στο μωρό κι μόνο και το βράδυ με το που κοιμάται ή μικρή πεφτω ξερή...Παντως με απασχολεί πολύ αυτό γιατί πρέπει να βρούμε τους ρυθμούς μας σαν ανδρόγυνο τέλος πάντων

Ποτέ μετακομίζεται;; Εκεί έχετε βρει σπίτι;

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...