Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια !! Ήθελα να ρωτήσω τι γνωμη έχετε για διαγνωστική  υστεροσκοπηση και μικρόβιομα μετά από δύο αποβολές ; 

Επίσης σε περίπτωση που βρεθεί κάποιο μικρόβιο στο μικροβιωμα τι γίνετε; Υπάρχει θεραπεία ;;;

Καλησπέρα κορίτσι μου ! 
      Εγω έχω κάνει υστεροσκοπηση με έλεγχο για μικροβιωμα και μάλιστα χωρίς μέθη. Διαγνωστική υστεροσκοπηση δλδ. Την έκανα στον Μαστ***. Δεν μπορώ να πω πως πόνεσα, νιώθεις μια πολύ έντονη ενόχληση, έχεις πάρει κ το παυσίπονο πριν. Νιώθεις πως κάτι είναι εκεί κ ενοχλεί, προφανώς δε μπορείς να είσαι χαλαρή κ άνεση. Μετά μου έβαλαν και παυσίπονο υπόθετο και με έβαλαν μισή ωριτσα ξάπλα στο ιατρείο σε ένα δωμάτιο και με παρακολουθούσαν. Μπορώ να πω πως μετά ένιωσα περισσότερη ενόχληση (σαν πολύ έντονες κράμπες περιόδου) όσο ήμουν στο ιατρείο κ περίμενα. Παρόλα αυτά όλα καλά, την επόμενη μέρα σκέψου πήγα εκδρομή. 
      Τελικά το αποτέλεσμα βγήκε πως είχα μικροβιωμα, πήρα 2 βδομάδες αντιβίωση. Αν τυχόν χρειαστεί κοιτα να πάρεις πολλά  προβιοτικά γιατί εμένα μου έκανε μύκητες. Ρώτησα το γιατρό αν είναι να κάνουμε επανάληψη να δούμε αν έφυγε μετά τη θεραπεία κ μου είπε πως δε χρειάζεται κ το θέμα θεωρείται λήξαν. 10 μερες μετά τη λήξη της αντιβίωσης έκανα την ετ η οποία δυστυχώς δεν στέφθηκε με επιτυχία αλλά αυτό είναι άσχετο με την υστεροσκοπηση. Μη φοβάσαι πάντως, αν σου έκανε επεμβατική υστεροσκοπηση τότε θα έκανε μέθη. 

Μανουλες Ιουνιου 2015

sangreluna

Recommended Posts

Καλημέρα σε όλες τις μανουλες! Τι κανετε; Το μικρούλια σας; Εμείς εχθέςεείχαμε τον επαναληπτικό υπέρηχο για τα ισχια και τελικά έφτιαξαν μόνα τους!!!! 4 μοίρες πάνω από το όριο! Είμαι πολύ χαρούμενη γιατί δεν ταλαιπωρηθηκε με διπλό παμπερ και δεν θα χρειαστεί κάτι άλλο! Τώρα σειρά έχει ο μεγάλος για οφθαλμίατρο! Θέλει έλεγχο! Κατά τα άλλα η μικρή όλο κουβέντα είναι και βαρελάκια!!! Αφήστε τα γέλια! Ο Κωνσταντίνος μου τη προσέχει αφάνταστα και έχει ωριμάσει πολύ μέσα σε ένα καλοκαίρι! Πω πω πρέπει να βγω για ψώνια ρούχα για τα παιδιά .Τα κιλά μου και εμένα με ενοχλούν πια πολύ! Λέω να πηγαίνω γυμναστήριο τα πρωινά! Θα βάζω την μπουμπού στο καρότσι και εγώθα λλιώνω στο διάδρομο και στο εληπτικο. Αυτά και από εμένα! Καλημέρα σε όλες!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλήμερα Εύη!!! Μπράβο σας για τα Ίσχια!!! Χαρηκα πολύ!!! Ελπίζω και τα δικά μας να φτιάξουν χωρίς ταλαιπωρία!!!

Μπράβο στο αγόρι σου!!!

Καλα ψώνια να έχετε!!!

Κι εγώ θέλω να χάσω 10-15 κιλά από την εγκυμοσύνη μου μείναν 2-3 αλλά είχα κι από πριν κιλ που πρέπει να ξεφορτωθω

Λέω να ξεκίνησε διατροφή όταν ή μικρή θα αρχίσει να τρώει και στερεές γιατί φοβάμαι μην επηρεαστεί το γάλα μου...

Και μας μας κάνει διάφορα και μας τρελλενει!!!

yk1yp3.png

Eυη μου μπραβο που ειναι μια χαρα το μπεμπακι σου:)

Αχ αυτα τα κιλα ενας γολγοθας.

Mama ανακαλυψα μολις πριν ενα μηνα αυτο το προγραμμα για τις κουρτινες.γιατι τις προηγουμενες φορες τις ειχα κανει στο ελαφρυ και ηθελαν ενα ψιλοσιδερωμα.αλλα πιο οι κουρτινες στεγνωνουν ευκολα.απλα να πρεπει δωματιο δωματιο.γιατι αν πλυνεις σε μια μερα κουρτινες και δεν εχεις κανει κουφωματα πορτες μετακινηση επιπλα ολα αυτα τελος παντων που δεν κανεις στην καθημερινοτητα δεν εχει νοημα να πλυνεις την κουρτινα.αυτα ελεγα στονα νδρα μου που αγχωθηκα γιατι τα απογευματα ολο βρεχει και μου λεει κλασικα οπως ολοι οι ανδρες. ε καλα τι αγχωνεσαι οπως κανεις δουλειες στην εβδομαδα ετσι και τωρα,.ναι αλλα του λεω αν βρεχει με την μικρη δεν μπορω να ανοιγω παραθυρα.αντε στην τελικα την παω στην μαμα μου.αλλα καθημερινα δεν τραβαω επιπλα και καθαριζω κουφωματα.κακα τα ψεματα.εδω να κλασουμε δεν προλαβαινουμε :)χιχιιχιχ

αλλα ειπα αυτη η εβδομαδα ειναι στα δικα μου .μαλλια σημερα και φρυδια.

καλα κοριτσια αν με δειτε .μαλλια αθλια γιατι εχω απο 2 ιουλιου να τα βαψω που σαραντησαμε.και αφηνω να μεγαλωσει το φρυδι να παω να μου το δωσει σχημα η αισθητικος.και το σγουρο φριζαρει αστα να πανε ;).σαν καμμια καλογρια ;)

καμμια φορα τα λεω στην μικρη και γελαμε με τον ανδρα μου.της λεω μωρακι μου ηγ μαμα θα γινει πιο ομορφη στο υποσχομαι για σενα;).χιχιιχιχ

και μου λεει καλα εχεις λαλησει.και λεω γιατι να μαθαινει απο τωρα:).

0wZgp2.png?S6Z3sQqD

image.php?type=sigpic&userid=39504&dateline=1436784875

Καλημέρα κοριτσάκια!

Αχ αυτή η περιποίηση και τα κιλάκια! Ευτυχώς τα έχασα όλα της εγκυμοσύνης αλλα θέλω να χάσω και αλλα που τα κουβαλάω χρονια πάνω μου... Τώρα που πάω και στη δουλειά θέλω να πηγαίνω περιποιημένη και τρέχω σαν την τρελή.. Απο το πρωι μεχρι το μεσημέρι με το μαλλί πιασμένων και πυζαμες και απο το μεσημέρι μεχρι το βραδάκι βάψιμο, μαλλί και όλα τα σχετικά στη δουλειά.. Μόλις γυρίσω γίνομαι πάλι λετσος... :D:D:D

Χθες πήγαμε παιδίατρο και κάναμε τα εμβόλια (prevenar, rotarix) και ο μπεμπης ειναι 63εκ και 6950γρ... Και είμαστε μόνο τριών μηνών.. Δεν την πειράζει λέει το βάρος γιατί ειναι απο μητρικό θηλασμό... Εγώ βέβαια αγχώνομαι λίγο που ειναι μπουλούκος αλλα επειδή ειναι και λίγο ψηλός απλά φαίνεται γεροδεμένος...

Τι κάνετε μανούλες ? Εγώ σήμερα είμαι κάπως. .. Φεύγει το βράδυ ο ξάδερφος μου στην Αθήνα για σπουδές κ μου φαίνεται παράξενο ... Τον είχα από τόσο δα μωράκι μαζί μου συνέχεια,κοιμόμασταν μαζί πολλές φορές,σήμερα που ετοιμάζω την κόρη μου για το σχολείο θυμάμαι που τον πήγαινα εγώ κ αυτόν κ πολλά άλλα κ με έχει πιάσει θλίψη . Δεν τον είδα κιόλας καθόλου σήμερα γιατί ετοιμαζόταν κ κοιμόταν το μωρό κ δεν είχα που να το αφήσω αλλά θα πάω το απόγευμα στο καράβι να τον δω που θα φεύγει. Θα ρίξω πολύ κλάμα .

Διαφημίσεις

Kαλημερα κοριτσαρες.

Σημερα Παρασκευουλα.αλλα θα μας την ριξει την βροχουλα απο οτι φαινεται.

Παλι καλα που απλωσα τα ρουχα στις απλωστρες.γιατι ειχα την εμπνευση στις 5 το ξημερωμα να βαλω πλυντηριο.αλλα τι να κανουμε .σημερα ειναι μερα καθαρισματος οπως καθε Παρασκευη οποτε ειπα να βαλω απο νωρις μπουγαδα ;).

Stevi μου μια χαρα το μπεμπακι σου.ετσι να μεγαλωνουν τα μωρακια μας.πω πω πω αυτες οι φωνουλες οι τρελες απο το πουθενα με τρελαινουν.ετσι μου ερχεται να την τσιμπησω.

Maria μου ειναι για καλο αυτο να σκεφτεσαι.και θα εχεις και ενα μερος για εκδρομουλες ;).

Λοιπον χθες εκανα ολοκληρωτικη αλλαγη.βαση ανταυγιες κουρεμα και πιστολακι.δεν με αναγνωριζα ειχα καιρο να δω μαλλακια περιποιημενα.το κοβω βαλε βαλε ανταυγιες να γινομαι παλι ολοκληρωτικη ξανθια;).

τωρα τα φρυδακια να κανω και ειμαστε κομπλε.πλακα ειχα η μικρη ειδε μαλλι κατω και τραβηξε με την ψυχη της.αλλα χαρηκε για λιγο.μετα τα μαζεψα:)

καλη μερα να εχουμε φιλια σε ολες.

αραιωσαμε στο καφε;)

τρεξιματα ολες με τα μωρακια μας.

αλλα ομορφα τρεξιματα.

φιλια σε ολες

0wZgp2.png?S6Z3sQqD

Γεια σας κορίτσια!!!τι κανετε???βροχη εχθες ολη μερα και σημερα συννεφια

Βγηκαμε βολτα 2 μερούλες, γυρισαμε αργα και το μωρο κοιμηθηκε 1 παρα και από τοτε 1 εβδομαδα κοιμαται 1 παρα.Βεβαια ξυπναει στις 8 τρωει ξανακοιμάται και ετσι παει 12 για να σηκωθούμε....Σημερα ξυπνησε 9 παρα τεταρτο!!!!!!!!!!

Εμεις θα τον βαφτίσουμε το καλοκαιρι.Η νονα μας είναι στην ΚΟζανη.Ειμαστε φιλες από πρωτη δημοτικου.Θα παρει το ονομα του πεθερου Διονύσης.Μου αρεσει πολύ αλλα στη Ζάκυνθο οπου και να βρεθεις θα βρεις Διονυση ή Διονυσία.

Σημερα θα ερθουν οι κουμπαροι μας να φαμε.

Αυριο ερχονται οι αδερφουλες μου με τη μαμα μου για μια εβδομαδα που μου εχουν λειψει πολύ.Εχω να τις δω από τα Χριστούγεννα.

Εμενα μου εχουν μεινει 6 κιλα.Δεν σκαω αλλα δεν μου κανουν μερικα ρουχα όπως τα τζιν και πρεπει να βγω για ψωνια.

Σημερα ο μπεμπης εγινε 4 μηνων και Τριτη θα παμε στον παιδιατρο.

Αυτή την εβδομαδα πονουσε καποιες στιγμες πολύ από τα ουλα εκλαιγε και δεν μπορουσε να φαει.

Αυτά τα νεα μας.Να εχετε ένα ομορφο Σαββατοκυριακο με τα ζουζούνια σας φιλακια

Καλημερα κοριτσια.

Που χαθηκατε ολες,;

Ελπιζω να ειστε καλα.

Marina με το καλο να τους υποδεχθεις κ να περασετε τελεια.

Τι βροχη χθες μουλιασαμε.εμεις χθες το μεσημερι βγηκαμε μια βολτα στην γειτονια με το καροτσι κ αρχισε να βρεχει οποτε βαλαμε το αδιαβροχο στο καροτσι.η μικρη κοιτουσε με ορθανοικτα ματια ;).κ γελουσε.

Τωρα την περιμενω στο σαλονι να ξυπνησει να πιουμε γαλατακι ;).

Φιλια σε ολες

Καλη Κυριακη να εχουμε.

0wZgp2.png?S6Z3sQqD

Γειά σας κορίτσια ... Εδώ ο καιρός είναι ακόμα αρκετά καλός κ έτσι είμαστε συνέχεια βόλτες γιατί άκουσα ότι από βδομάδα χαλάει πάλι . Κ εγώ θέλω να πάω για ψώνια να ανανεωθω λίγο γιατί πέρσι με την εγκυμοσύνη δεν ψώνισα τίποτα . Με τα μαλλιά την παλεύω ακόμα λέω να κάνω κανένα ρεφλε τώρα ίσα ίσα να βγάλω κ τον Οκτώβριο κ μετά τον Νοέμβριο να κάνω πάλι ανταύγειες . Εμείς έχουμε κ τον γάμο της κουνιαδας μου τον Δεκέμβριο κ έχουμε αρχίσει το τρέξιμο τώρα κ δεν έχω χρόνο για πολλά πολλά. Το μωρό πλέον έστρωσε το πρόγραμμα του για τα καλα κ έτσι μπορώ να κανονίζω να κάμω πράγματα χωρίς να του το χαλάω . Επίσης έχει ηρεμήσει από τα κλάματα κ είναι πολύ ήσυχο κ χαμογελαστό παιδάκι κ δεν με κουράζει καθόλου. Τώρα μερικές μέρες το βάζω στο ριλαξ κ προσπαθεί να σηκώσει το σωματακι του σε καθιστή θέση. Η μεγάλη επίσης τρελαίνεται για το σχολείο κ μαλιστα ήρθε όλο καμάρι την Παρασκευή κ μου είπε ότι η δασκάλα της ,της είπε ότι είναι υπόδειγμα παιδιού κ φουσκωτά εγώ από υπερηφάνεια . Σήμερα έχουμε γιορτή τουρισμού εδώ κ θα την πάω γιατί θέλει να χορέψει . Επίσης θέλει να πάει σε σχολή να μάθει μπαλέτο κ καλά κ είδα ότι έχει εδώ κοντά μια σχολή που παίρνουν παιδάκια της ηλικίας της μαζί με μαμάδες κ κάνουν χορό μια φορά την εβδομάδα κ λέω να πάω αύριο να ρωτήσω .

Καλημερα κοριτσια!!!! Εδω κ ενα μηνα γυρισα στη δουλεια κ την κυριακη βαφτιζουμε τη μικρη...καταλαβαινετε για τι τρεξιμο μιλαμε!!! Εμας η νονα μας ηδη πριν γεννηθει η μπεμπα ειχε σχεδιασει σχεδον ολη τξ βαφτιση κ δεν ηθελα να της το χαλασω...ειπαμε οτι μεσα στο χειμωνα θα ηταν δυσκολο λογω καιρου κι ετσι τη βαλαμε τωρα...αλλα εχει τρεξει πολυ η κοπελα κι ετσι με βοηθησε αφανταστα...καναμε προχθες 2 εμβολια ( ενα επαναληπτικο πνευμονιοκοκου κ ενα ποσιμο γαστρεντεριτιδας) κ νιωθω οτι εσωτερικα στο σημειο που την τρυπησε εχει ενα σκληρο σαν μπαλακι...σας εχει τυχει? Επισης εβαλε μονο 450 γρ αυτο το μηνα (6100) κ 2 ποντους (60cm)κ μ ειπε η παιδιατρος ε θα τη δω κ τον επομ. Μηνα πως θ παει κ βλεπουμε τι θ κανουμε...με αγχωσε λιγο...τους προηγ 2 μηνες πηρε 1 κιλο κ 800gr αντιστοιχα...τις ωρες που λειπω στη δουλεια (4-5 ωρες) με το ζορι πινει λιγο δικο μου αντλημενο γαλα....δεν θελει το μπιμπερο με την καμια...

Διαφημίσεις

Καλημέρα μανούλες . Δήμητρα με το καλό να πάρει το μωρό σας το ονοματάκι του. Το πρώτο μωράκι της ομάδας που βαπτίζεται ... Για το βάρος μην ανησυχείς εμένα μια χαρά μου φαίνεται . Τα μωρά τους 2 πρώτους μήνες παίρνουν αρκετό βάρος κ μετά σταδιακά μειώνεται . Δεν γίνεται συνέχεια να παίρνουν από 1 κιλό . Η δικιά μου τον πρώτο μήνα πήρε 1.300 τον δεύτερο 1 κιλό . Τον τρίτο 600 γραμ κ τώρα σε 20 μέρες μέσα μόνο 300 γραμ. Ο ΠΟΥ λέει ότι το μωρό πρέπει να έχει διπλασιάσει το βάρος γέννησης του στους 6 μήνες οπότε πάτε καλά τώρα νομίζω. Μην αγχώνεσαι θα το παρακολουθειτε κ όλα θα είναι καλά θα το δεις.

Καλημερα κοριτσια.καλη εβδομαδα να εχουμε.

Maria μπραβο για το κοριτσακι σου.αυτο που λεςε το καθισμα το εχω παρατηρησει αυτη την εβδομαδα με την μπουμπου μου.οταν την εχεις αγκαλια σφιγγεται κ σηκωνει τα ποδαρακια της σαν να θελει να κατσει.

Dimitra με το καλο να ονοματισετε το μωρακι σας.οσο για τα κιλα μια χαρα ειστε.εμεις ειμαστε στους 4 μηνες και 6 ημερων και στις 22του μηνος βαλαμε 2ποντους και 350 gr.ειμαστε 6550 και 62 ποντους.κ ο γιατρος ευχαριστηθηκε πολυ.το καλο ειναι που δεν αρρωστησαμε καθολου τους πρωτους μηνες.

Τα υπολοιπα κοριτσια πως ειστε;

Καλη εβδομαδα να εχουμε.

Φιλακια.

0wZgp2.png?S6Z3sQqD

Καλημέρα κορίτσια μου!!!! Τι κάνετε;;;

Δήμητρα είστε σούπερ μην ανυσηχεις!!! Με το καλό κι ή βάφτιση!!!!

Μαρία μια χαρά ή μικρή σας!!! Κι ή μεγάλη ευχαριστείται το σχολείο!!! Όσο για το ξαδερφακι σου μην σκας είναι για καλό και θα βλέπετε και θα σου λέει ποσό ωραία περνάει και θα χαίρεσαι!!! Μπορείς να πηγαίνεις και εκδρομές στην πρωτεύουσα!!!!

Αννα μου μια χαρά είναι και ή βάφτιση μετά το Πάσχα!!! Σιγά μην σκασουμε

Ή μικρή σου Δήμητρα θα μας κάνει ποδαρικο!!!

Σήμερα πήγαμε για εμβόλιο!!! Κάναμε το prevenar αλλά ή καημένη μου έχει γκρίνια και ανυσηχια ελπίζω να μην κάνουμε πυρετό.....

Τα καλά νέα είναι ότι το αριστερό ποδαράκι που είχε θέμα με το ισχίο εφιαξε!!! Θα πάμε όμως και μια επίσκεψη σε έναν παιδορθοπεδικο να είμαστε πιο σίγουροι!!! Είμαστε 6200γρ και 63 cm βαλαμε 700γρ και 2 πόντους αυτόν τον μήνα!!! Μας πήραν και αίμα για να το στείλουμε!!! Για τελευταία φορά γιατί είναι ή τρίτη!!! Δεν θα αφήσω άλλη!!

Αυτά τα νέα μας

Φιλάκια σε σας και τα μπεμπακια σας!!!

yk1yp3.png

Καλημερουδια μανουλες ;)

σαν να δροσιζει σιγα σιγα.λεω να μεταφερω απο την ντουλαπα του αλλου δωματιου τ αχεομωνιατικα για να μην τα εχω ολα μαζι με την γενικη.γιατι ειπα οταν καποιο απογευμα εχει καλο καιρο θα πλενω κουρτινα γενικη δωματιο και μετα σιδερωμα κουρτινα και τελος.ενα ενα δωματιο.αρκει να εχεςι καλο καιρο.

οποτε ας κανουμε πρωτα τ αρουχα.της μικρης ευτυχως τα ειχα κανει .γιατι ποτε πιανουν τα κρυα χαμπαρι δεν παιρνουμε.

Μama μου μπραβο για την ζουζουνα σου.ο θηλασμος καλα κρατει.

Κοριτσια την Κυριακη ηρθαν για πρωτη φορα για καφεδακι οι γειτονες απο απεναντι.με την κοπελα που ειχαν μετακομισει τον χειμωνα ολο λεγαμε οτι θα πιουμε καφε και τελικα απο το μπαλκονι τα λεγαμε.εκεινη εχει κοριτσακι 9 μηνων.ηταν να ερθουν στις 5 αλλα με το φαγητο της μικρης ηρθαν στις 7.πως ειναι οταν τρωνε στερεες;).εκει που θελω να καταληξω οτι γ δικη μας ειχε κατι μουτρρα και αρχισε να κλαιει με λυγμους.ο καφες κρατησε 45 περιπου λεπτα .καλα ειχε πολυ γελιο.οταν πρωτομπηκαν αρχισαν να κοιταζονται περιεργα.η δικη μου τουλαχιστον απο κοντα πρωτη φορα εβλεπε μωρακι.γιατι στην βολτα η θα κοιμαται η θα ειναι ξαπλωτη.λετε απο τωρα να καταλαβαινουν και να ζηλευουν?

σημειωτεον μολις εφυγαν ηρεμησε και εφαγε σε χρονο ντε τε το γαλατακι της.χααχαχα

τωρα αυτη την εβδομαδα περιμενουμε την ξαδερδγ μου η οποια εχει κοριτσακι 7 μηνων και ερχονται να μας δουνε γιατι οταν γεννησαμε ηταν μικρη και μετα αρρωστησαν.για να δουμε πως θα αντιδρασει.και μου κανει εντυπωση γιατι με τον κοσμο δεν εχει θεμα.πχ σημερα επειδη πριν την δουλεια ειχα ραντεβου για ζυγισμα και την πηρα μαζι μου μην κουβαλαω την μανουλα μου απο ξημερωματα και ηταν μεσα στην τρελη χαρα.δεν εβγαλε κιχ μονο κοιτουσε:)

καλη μερα να εχουμε

φιλια στα μπεμπακια σας:)

0wZgp2.png?S6Z3sQqD

Γειά σας κορίτσια . Εγώ σήμερα έχω 3 πλυντήρια για σιδέρωμα αλλά με έχει για τα καλα ο αυχενας μου κ δεν κάνω τίποτα. Εχθές το βράδυ πήγα να ανεβάσω πυρετό από τον πόνο αλλά πήρα ένα νουροφεν κ την γλίτωσα μέχρι τι 37 μισό έφτασε κ μετά έπεσε . Λίγο η κούραση ,λίγο ο καιρός με έπιασε πάλι . Άννα ίσως να ήταν τυχαίο εχθές που ήταν έτσι το μωρό σου,μπορεί να νυστάζε κ να ήθελε ηρεμία εκείνη την ώρα . Εγώ από την πείρα μου με την μεγάλη κ τώρα με το μωρό βλέπω ούτε τους αρέσει να βλέπουν αλλά παιδάκια . Όσο για τις τροφές δεν θες να σου πω τι θα γίνεται όταν ξεκινήσουν, από εκεί έχω κακή εμπειρία για ήταν κ είναι κακοφαγο παιδί κ εύχομαι τουλάχιστον η μικρή να τρώει κ να μην χρειαστεί να κάνουμε τους καραγκιοζηδες κ να κατεβάζουμε ότι έχουμε στο σπίτι για να φάει μια κουταλιτσα. Είχα ρίξει πολύ κλάμα για το φαγητό μέχρι που το πήρα απόφαση ότι τόσο τρώει .

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...