Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια !! Ήθελα να ρωτήσω τι γνωμη έχετε για διαγνωστική  υστεροσκοπηση και μικρόβιομα μετά από δύο αποβολές ; 

Επίσης σε περίπτωση που βρεθεί κάποιο μικρόβιο στο μικροβιωμα τι γίνετε; Υπάρχει θεραπεία ;;;

Καλησπέρα κορίτσι μου ! 
      Εγω έχω κάνει υστεροσκοπηση με έλεγχο για μικροβιωμα και μάλιστα χωρίς μέθη. Διαγνωστική υστεροσκοπηση δλδ. Την έκανα στον Μαστ***. Δεν μπορώ να πω πως πόνεσα, νιώθεις μια πολύ έντονη ενόχληση, έχεις πάρει κ το παυσίπονο πριν. Νιώθεις πως κάτι είναι εκεί κ ενοχλεί, προφανώς δε μπορείς να είσαι χαλαρή κ άνεση. Μετά μου έβαλαν και παυσίπονο υπόθετο και με έβαλαν μισή ωριτσα ξάπλα στο ιατρείο σε ένα δωμάτιο και με παρακολουθούσαν. Μπορώ να πω πως μετά ένιωσα περισσότερη ενόχληση (σαν πολύ έντονες κράμπες περιόδου) όσο ήμουν στο ιατρείο κ περίμενα. Παρόλα αυτά όλα καλά, την επόμενη μέρα σκέψου πήγα εκδρομή. 
      Τελικά το αποτέλεσμα βγήκε πως είχα μικροβιωμα, πήρα 2 βδομάδες αντιβίωση. Αν τυχόν χρειαστεί κοιτα να πάρεις πολλά  προβιοτικά γιατί εμένα μου έκανε μύκητες. Ρώτησα το γιατρό αν είναι να κάνουμε επανάληψη να δούμε αν έφυγε μετά τη θεραπεία κ μου είπε πως δε χρειάζεται κ το θέμα θεωρείται λήξαν. 10 μερες μετά τη λήξη της αντιβίωσης έκανα την ετ η οποία δυστυχώς δεν στέφθηκε με επιτυχία αλλά αυτό είναι άσχετο με την υστεροσκοπηση. Μη φοβάσαι πάντως, αν σου έκανε επεμβατική υστεροσκοπηση τότε θα έκανε μέθη. 

Μανουλες Ιουνιου 2015

sangreluna

Recommended Posts

Καλημέρα κοριτσάκια μου!! Τι κάνετε;;

Εμείς το σκ είχαμε δουλειές...πλυναμε χαλιά σιδερωσα κτλ κτλ

Ή μικρή άρχισε να γελάει με φωνή και την ευχαριστηθηκαμε, επίσης άρχισε να γαργαλιεται, βγάζει φωνουλες και τσιριδες και θα σκασουμε από την χαρά μας!!!

Φθινόπωρο άσε αλλά όπως λέει και η Άννα όταν έχουμε χειμώνα θέλουμε καλοκαίρι και το ανάποδο!!! Αχαριστία;; Ίσως..

Εύη ξανακανετε υπέρηχο;; Εμείς έχουμε παιδίατρο την άλλη δεύτερα να κάνουμε εμβόλιο και να την ξαναδεί, άντε να δούμε τι θα μας πει για τα Ίσχια...

Σας είπα ότι ανεβαλλα την βάφτιση για μετά το Πάσχα;; Την ανεβαλλα για να μην τρεχούμε με ετοιμασίες μιας που δεν κάναμε τίποτα και είναι λίγο τελευταία στιγμή αλλά αλλάξανε κι όνομα!!!! Ναι ναι καλά ακουσατε!!! Το τελικό μας όνομα Μελίνα!! Πως σας φαίνεται;

Ή kirtiblue μάλλον έχει τρεχαματα με την μετακόμιση...καλό κουράγιο κοριτσάκι!!

Μαρία πως τα πάει ή μεγάλη μικρή σου;;

Καλή εβδομάδα σε όλες και πολλά πολλά γλυκά φιλάκια στα μωρακια σας!!

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Να μαι και παλι ;)

Ψιλοβαριεμαι σημερα και ανυπομονω να παω σπιτι στο μπεμπακι μου;).

Mama μου τωρα μαλιστα οι γνωστες αναρτησεις σου σεντονακι ;)

Το Μελινα τελειο ;)αλλα ποιοι ακριβως το αλλαξαν?και εμεις μετα το Πασχα την βαφτιση.πολλοι λενε θα εχει χρονισει και θα ειναι μεγαλη.αλλα και τι με αυτο?γερα να ειναι τα πουλακια μας.το πολυ πολυ να πανε περπατωντας στην βαφτιση;).εγω παντωσ επειδη τοτε οι παππουδες ειχαν θεμα με το ονομα βαφτιστηκα 2 σχεδον.πως με πηρε αγκαλια η νονα μου αυτη ξερει;).ασε που περπατουσα και ολας:).εμεις το ονοματακι μας Χρυσουλα ;),απο την αρχη.ειναι της πεθερας μου που δεν ειναι μαζι μας.βεβαια εγω δεν την γνωρισα.αλλα οταν ειχαμε σχεση ακομα και λεγαμε αν ποτε κανουμε οικογενεια να δωσουμε το ονομα της μαμας του ανδρα μου.και το ειχα δωσει υποσχεση.αλλα του ειπα το δευτερο με το καλο οτι και να ειναι ειναι δικο μο.αμαν ακομα και σημερα αυτο με τα ονοματα.

γερα να ειναι τα μπεμπακια μας.

αυριο εχουμε και εμεις παιδιατρο και εμβολιο.

τωρα αν δεν κανω λαθος κανουμε το engerix

Μπερδευτηκα γιατι τωρα θα τα παω και τα 3 εμβολια που χρωσταμε.

Πρωτα καναμε το pentavac Και μετα to prevenar που ειναι του πνευμονιοκοκου.πωπω κοριτσια αν καποιος δεν εχει ασφαλεια πανακριβα τα εμβολια.ειδα την τιμη πανω στο κουτι και καραφλιασα.που μας εχον καταντησει.ελεος αυτη η χωρα.

Αχ ασε πρεπει να κανουμε και χειμωνιατικα.θελω να πλυνω κ κουρτνες πριν στρωσω τα χαλια του αγιου Δημητριου συνηθως στρωνουμε τοτε ολοσ περιεργος βγαινει παντα το κρυο.ευτυχως της μικρης τα εκανα πριν μια βδομαδα.γιατι ηθελα να στεγνωσουν αμεσως .οποτε εμεις δεν πειραζει σιγα σιγα θα τα κανω.ευτυχως στο αλλο το δωματιο ειναι η ντουλαπα η πατρικη μου που την ειχα παρει πριν παντρευτουμε και μπηκαν εκει τα ρουχα της επομενης σαιζον.οποτε μονο θα τα μεταφερω και μερικα θα θελουν απλα ενα φρεσκαρισμα.

κοριτσακια σας επρηξα.καλο μεσημερι;)

0wZgp2.png?S6Z3sQqD

image.php?type=sigpic&userid=39504&dateline=1436784875

Άννα ο άντρας μου αν κάναμε αγόρι θα ήθελε να βάλει του πεθερού μου και δεν καίγεται για το όνομα της Μάμας του στην αρχή λέγαμε να βγάλουμε την δικιά μου μαμά αλλά μας αρεζε πιο πολύ το Μελίνα και έτσι αποφασίσαμε να βγάλουμε ασχτα ονόματα

Ωραίο το χρυσουλα αλλά όπως λες και εσύ πάνω από ολα να ναι γερά τα μπεμπακια μας!!!

Κι εγώ σκέφτηκα ότι θα την τυρανησω πολύ και ότι θα έπρεπε να την θηλάζω κάπως κατά την διάρκεια της βάφτισης επίσης μετά θα πρεπε να την κοινωνησω και είναι πολύ μικρή για κρασί....είμαι υπερβολική το ξέρω...

Όπως και να χει μια χαρά είναι και του χρόνου....

Εμείς θα κάνουμε τώρα το prevenar και μετά μας έγραψε το neisvac δεν ξέρω αν είναι ίδιο με το engerix και απλά αλλάζει ή εταιρεία...

Όσο για τα χαλιά έτσι δεν λένε;; Τα στρωνεις αγ Δημήτριου και τ μαζευεις Κωνσταντίνου και Ελένης...

yk1yp3.png

Mama Μου την καλυτερη δουλεια κανατε:).

Δυστυχως ακομα και σημερα δεν μπορεις να τους ευχαριστησεις με τιποτα τους γονεις.εμενα ο παραπονιαρης μπαμπακας μου λεει αν κανετε αγορι θα ηθελα να το πειτε στο ονομα μου:).

Τι καλα εξω που βαζουν οτι θελουν.και τωρα το ζευγαρι το αποφασιζει αλλα παντα υπαρχει αυτη η εσωτερικη διαμαχη :).

οσο για τον καιρο οπως τα λες ;ειναι:).

να σου πω την αληθεια αυτη η εποχη που φορας μισα κοντα και μισα μακρυμανικα δεν μου αρεσει και πολυ;).

καλο μεσημερι ;)

0wZgp2.png?S6Z3sQqD

Διαφημίσεις

Καλημερουδια κοριτσακια.

Μικραινει η μερα φθινοπωριαζει σιγα σιγα.

Περιμενω την μπουμπου να ξυπνησει.χθες καναμε την δευτερη δοση του pentavacτελικα.

Πηραμε 350grκαι 2 ποντους.6550 και 61 ποντους.γενικα ειμαστε τελεια ειπε ο παιδιατρος μας.του εκανε κατι γελακια πρωι πρωι το κοριτσακι μου.κοριτσια κανετε κλιση στοκαροτσι η οχι.χθες ρωτησα κ μου ειπε 40 .οιρμμοιρες.την σηκωσα κ την αρεσε γιατι μπορουσε να βλεπει τηλεοραση

Μεγαλη τηλεορασακιαε.αν βρει ευκαιρια γυριζει προς τα εκει.αυριο θα παω να βαψω μαλλακια.εχω να τα βαψω απο τοτε που σαραντησαμε.λουζομαι κ την επομενη ειναι σαν αλουστα.φριζαρει κ το σγουρο κ η μικρη βρισκει φυτρες για τραβηγμα.κ ενα κουρεματακι το χρειαζομαι.@

Καλη μερα να εχουμε.

Φιλια πολλα

0wZgp2.png?S6Z3sQqD

Καλημέρα!!!

Πρώτη μέρα φθινοπώρου σήμερα!!!

Το νιωσαμε άλλωστε με την θερμοκρασία!!!

3 φορές ξύπνησε σήμερα για φαι!!! Αυτό δεν τ έκανε ούτε στην αρχή....μάλλον είναι το άλμα....

15η εβδομάδα και βάλε....

Μπράβο Αννουλα για την ανάπτυξη σας!!! Το κορίτσι σας είναι σούπερ, κι εμεις την άλλη δεύτερα, για να δούμε ...

Άννα τι δικό μου καρότσι είχε μια κλίση από την αρχή όχι 40 μοίρες αλλά ειχε, έλεγε βέβαια ότι κάνει και για νεογέννητο αν και στην αρχή δεν το χτειαδτηκαμε πολύ!!!

Τι καλά θα κανείς να πας στο κομμωτήριο χρειάζεται μια ανανέωση κι εγώ έκλεισαν μανικιουρ πεντικιουρ την παρασκευή μια που δεν βαφω τα μαλλιά μου !!!

Καλή ημέρα να έχουμε όλες σήμερα!!! Φιλάκια στα μπεμπακια μας!!!

yk1yp3.png

Καλα προχωραμε mama μου.

Σταθερα και σουπερ.το καλο ειναι οτι γεννηθηκαν καλοκαιρι κ γλυτωσαμε απο αρρωστιες.αυτο λεγαμεε τον γιατρο.το κυριωτερο που δεν εχει αρρωστησει φτου φτου.και το χειμωνα μου ειπε βολτες κ οχι κλειστους χωρους.χθες που γυρισαμε ημασταν κλεισαμε μεσα μεχρι το απογευμα.λιγο που την εβγαλα στο μπαλκονι τρελαθηκε.

Βασικα οταν θα ειμαστε εξω θα το ανεβαζω για να βλεπει πιο καλα.εμεις το χρησιμοποιησαμε αρκετα γιατι εκει μεσα την κοιμιζα απο την αρχη.τωρα θα πρεπει να βρω τροπο να καθαριζω ροδες οταν θα στρωσουμε τα χειμωνιατικα χαλια.βασικα κ οταν κανω κατι εκει μεσα την αφηνω.τωρα αν μεγαλωσει κ καθεται μετα τον 6 δεν ξερω που θα την ακουμπαω .παρκοκρεβατο ισως.αν κ πολλοι μου ειπαν τζαμπα θα το παρουμε.

Πιστευω ειναι στο παιδι αν καθησει η οχι.θα δουμε.

Φιλακια κ καλη μερα να εχουμε.

0wZgp2.png?S6Z3sQqD

Καλημέρα κοριτσια τι κάνετε;;;

Εμεις γυρίσαμε τη. Κυριακή κ τρέχω κ Δε φτάνω!!

Εχτές κάναμε το δεύτερο εμβόλιο το prevanar για τον πνευμονιόκοκκο. Πολυ κλάμα ο μικρός μου..πόνεσε πολυ!! Σήμερα εχει δέκατα κ γκρίνια κ υπνηλία..δηλαδή όλα τα συμπτώματα...είμαστε 5180 κ 61 πόντους.μεγαλωσε το πουλάκι μου. Ο γιατρός εμένα Άννα μου ειπε να τον βάζω να κάθεται κιόλας , όχι μόνο την άσκηση που κάνουμε μπρούμυτα..κ το κ;Ρότσιλντ σχεδόν απο 2 μηνών το είχα να κάθεται στις 40 μοίρες...

Αναφορικά με το καρότσι κ εγω έχω cam combi family κ μου φαίνεται πολυ καλό ρε συ...μόνο λίγο βαρύ...κ έχεις δίκιο αυτο με τα κουμπιά...εχει πολλα αλλα να σου πω την αλήθεια δεν τα κουμπώνω όλα...γιατί έχω βάλει πάνω στο καρότσι ένα κάλυμμα που πήρα απο Tin prenatal για να μη λερώνει το καρότσι. Κ το βγάζω κ το πλένω.

Όσον αφορά τα εμβόλια κάθε μήνα τώρα μου ειπε ο παιδίατρος ότι θα κάνουμε τα ίδια απλά επαναλειπτικα...το πρώτο ηταν το infalix κάπως έτσι...κ ηταν για 6 ασθένειες .

Μαρία εγω τον πήρα μαζί μου κ έβαψα τα μαλλιά μου. ! Έκλεισα το πρώτο ραντεβού για να μην υπάρχουν κ άλλες με βαφές κλπ. Πήρα κ τον άντρα μου μαζί. Το κρατάω κ πάνε καφέ έξω κ μόλις πονούσε έβγαινα έξω κ τον ταιζα. Βαφή , ανταύγειες,κούρεμα, λούσιμο κ θηλασμός σύνολο 5 ώρες!!!!! Ο άντρας μου τα έπαιξε !!! Χαχαχαχα

Mama πολυ όμορφο όνομα! Κ όπως είπατε γερά να ναι!!

Εγω παλεύω με τις κούτες....ευτυχώς μου έφτιαξε η μαμά μου πράγματα όσο λοιπά. Μόνο που έχω κάνει βλάκα κ έχω κλεις αρκετά ρούχα φθινοπωρινά κ τώρα δ έχουμε ρούχα να βάλουμε...υπολόγιζα ότι θα φεύγαμε Σεπτέμβρη κ τώρα πάει τέλη Οκτωβρίου η ημερομηνία...κ τώρα πρέπει να ψάξω που τα έχω βάλει.

Κατα τα αλλα ψάχνουμε κ για ΙΧ...

Πολυ τρέξιμο αλλα όμορφο τρέξιμο!

Γεια σας κοριτσια! Ειμαι μελλουσα μανουλα Σεπτεμβριου και περιμενω τον μπεμπη μου ηδη πεντε μερες σημερα μετα την ΠΗΤ...Ο γιατρος μου ειπε θα με περιμενει μεχρι την επομενη Τριτη...Ηθελα να ρωτησω αν γεννησε καμια κοπελα απο εσας μετα την ΠΗΤ και αν κανενα μπεμπακι ειχε οπισθια θεση οπως το δικο μου.

Εν τω μεταξυ ειμαι πρωτοτοκος, ο τραχηλος μου ειναι ακομα κλειστος και αμνιακο και πλακουντας ειναι οκ.

Σας ευχαριστω προκαταβολικα και να σας ζησουν τα μωρακια σας!

Καλημέρα κορίτσι μου , ο μπέμπης μου είχε οπίσθια θέση κ γύρισε στο πλάι με περπάτημα κ βαθιά. Καθίσματα..μετα τον γύρισε ο γιατρός μου με το χέρι την ωρα της γεννάς. Γέννησα 1 εβδομάδα περίπου πριν την Πήτ κ νομίζω ότι με σώσανε τα βαθιά καθίσματα που έκανα. Κ εμένα ο τράχηλος μου ηταν σχετικά κλειστός... Βαθιά καθίσματα ! Πλιε!!! Α κ σεξ!

Με το καλο να έρθει το μωράκι σου!!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα kirtiblue και σε σένα!!!

Το κατάλαβα ότι έχεις τρεχαματα με την μετακόμιση... Καλό κουράγιο και ευχομαι όσο γίνεται να μετακόμισετε εύκολα κι ανώδυνα!!!

Πρώτη φορά σήμερα βγηκα με το καρότσι κι όχι με το σλιγκ, Κουράστηκα λίγο στο να τ ανεβασω και να το κατεβασω στο σπίτι αλλά το χειρότερο ήταν ότι καθυστερησα το γεύμα της μικρής κατά 10 λεπτά και σε συνδυασμό με την νυστα που είχε άρχισε να κλαίει χωρίς σταματημό!!! Και σκεφτείτε πήγαμε μέχρι το μίνι μάρκετ της γειτονιάς... Είδα κι επαθα να την ηρεμησω πρώτη φορά το κάνει κι αυτό....

yk1yp3.png

Kirtiblue μου με το καλο να τελειωσετε την μετακομιση σας;).

ηρωας ο ανδρας σου ;).εμενα αν τον πω θα κατσει αλλα μετα θα με βρισει ;)χαχαχαχαευτυχως αυριο που εκλεισα ραντεβου θα κρατησει την μπουμπου η μανουλα μου ;)αν δεν ηταν και αυτη .καλα περα απο την πλακα ο ανδρας μου με βοηθαει αρκετα δεν εχω παραπονο.αχ βρε κοριτσια αυτο ελεγα με την κουμπαρα μου πριν λιγο.θελω να σουλουπωθω να χασω με τον κιλο ολα τα κιλα μου και να επανελθω γιατι με κοιταω στον καθρεπτη και δεν με αναγνωριζω.επειδη ειναι μερες που με την μικρη δεν εχω καθολου ωρα για μενα.επειδη θελω να της αφιερωνω οσο πιο πολυ χρονο γινεται επειδη με την δουλεια την αφηνω καποιες ωρες.και σε καποιες φωτογραφιες που της στελνω επειδη μενει Χανια μου λεει που ειναι η παλια Αννα;)?χαχαχαχα

αλλα οταν κοιταω την μικρη μου λεω χαλαλι.

απλα αυτο να σουλουπωθω καπως.

Mama μου ελπιζω να μην ηταν πολλες οι σκαλες.και να ηρεμησε καπως το ζουζουνακι σου :).

καλο απογευμα μανουλες ;)

0wZgp2.png?S6Z3sQqD

Κορίτσια πως είστε ; Εγώ χάθηκα αυτές τις μέρες γιατί είχα παραμελήσει εντελώς το σπίτι κ με την ευκαιρία που περιμένω επισκέψεις αυτή την βδομάδα έκατσα αυτές τις μέρες και έκανα μια γενική . Έφτιαξα ντουλάπες κ όλα κ το μόνο που έμεινε είναι να πλύνω 2 κουβέρτες κ ένα πάπλωμα . 2 μέρες είχαμε κακοκαιρία αλλά σήμερα πάλι έφτιαξε ο καιρός . Εμείς βάφτιση θα κάνουμε μάλλον κατά τον Μάιο αν έχουμε βρει τον σωστό νονό για το μωρό γιατί όσοι μας το έχουν πει μέχρι τώρα δεν μας αρέσουν λόγω ότι δεν έχουμε πολλές σχέσεις μαζί τους . Το μωρό έχει φτιάξει πλέον το πρόγραμμα του κ προσπαθώ να μην ξεφεύγω από αυτό γιατί μετά είναι ανησυχώ . Γενικά είναι ζωηρό κ χαμογελαστό μωράκι κ τους ξετρελαίνει όλους . Την Κυριακή πήγαμε στον παιδίατρο γιατί η μεγάλη είχε μύξες κ έτρεχαν τα ματάκια της κ φοβήθηκα μην είχε κολλήσει τίποτα στο σχολείο κ κολλήσει κ το μωρό τελικά είχε κάτι σαν αλλεργία κ της έδωσα μια δόση αεριους σιροπακι κ την Δευτέρα που ξύπνησε ήταν μια χαρά αλλά δεν την έστειλα σχολείο . Τρέμω με τις ιώσεις ειδικά με αυτό τον καιρό που δεν ξέρεις πως να τα ντυσεις. Mama κ εγώ αν δεν το έβγαζα το μωρό Μαρινα- Μαρία θα την έβγαζα Μελίνα, είναι γλυκό σαν όνομα κ μου αρέσει πολύ .

Καλημερουδια κοριτσια.

Πως ειστε;

Απο οτι βλεπω οι περισσοτερες μετα το Πασχα τον Μαιο θα βαφτισουμε τα μωρακια μας.

Maria τι καλα αφου εκανες κ ντουλαπες.θελει να ξεκινησω κ εγω να κανω δωματιο δωματιο γενικη κουρτινες ολα πλυσιμο γιατι αυτα δεν γινονται σε μια μερα.ειδικα κουρτινες μην αρχισουν οι βροχες.οσο τα σκεφτομαι αλλα πρεπει δεν γινονται σε μια μερα.με την μικρη ειδικα μετα την δουλεια περναν οι ωρες κ χαμπαρι δεν παιρνω.ολα θα γινουν δεν θελει αγχος.

Καλη μερα να εχουμε.

0wZgp2.png?S6Z3sQqD

Καλημέρα κορίτσια!! Τι κάνετε;;;

Μαρία σ ευχαριστώ για το όνομα!!! Περαστικά αν και δεν φαίνεται να ήταν κάτι στο Κατερίνα κι σας!!! Μην αγχωνεσαι άλλωστε ακόμα δεν ξεκίνησαν τα κρύα

Εμείς χθες χαλιά νύχτα, πολύ ανυσηχη ή μικρή μου, σχεδόν ολοτο βράδυ κοιμηθηκαμε μαζί στο κρεβάτι, σηκωθηκα πιασμενη παντού και κουρασμένη....

Εγω είπα θα πλυνω κουρτίνες και θα κάνω ένα διάλειμμα αλλά με εβαλες στην πρίζα οπότε θα κάνω σιγά σιγά και τα ρούχα...ευτυχώς πέρσι κάναμε καινούργια μεγάλη ντουλάπα στο υπνοδωμάτιο και έτσι απλά τα έβαλα στην παλιά κι έτσι θα τα μεταφέρω από την μια ντουλάπα στην άλλη και θα ξεμπερδεψω γρήγορα!!!

Άννα τις απλωνεις να στεγνώσουν τις κουρτίνες και τις σιδερωνεις κιόλας;;;

Εγω έχω ειδικό πρόγραμμα για κουρτίνες στο πλυντήριο και τις απλωνω κατευθείαν αυτό όμως που βαριεμαι περισσότερο από όλες τις δουλειές είναι τα παραθυρα- μπαλκονόπορτες κτλ.....

Ναι όλες μάλλον για Μάιο πάμε, εγώ είπα να κάνω την διάφορα αλλά δεν μας βγήκε χαχα

Άντε σήμερα κι αύριο και μετά σκ!!!

Φιλάκια πολλα

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...