Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 9 ώρες πρίν, little miracle είπε:

2ββ ! και οι παλλινδρομες ηταν με εμβρυα 5 και 6 αα ή αβ . αλλα στη βιοψια τους δεν βρεθηκε χρωμοσωμιακη . απλα προφαμως δεν ηταν δυνατες:υγιεις. παντως ακομα κ ο προεμφυτευτικος ελεγχει κατα περιπτωση συγκεκριμενες ανωμαλιες. δηλαδη νομιζω και με προεμφυτευτικο κ παλι μπορει να τυχει και μη εμφυτευση και παλλινδρομη. 

Χωρίς να υποβόσκει κάτι άλλο; Γιατί όσα διάβαζα έως τώρα με το προεμφυτευτικό έμεναν . Εδώ έβαζαν ένα έμβρυο γιατί αυξανόταν η πιθανότητα να πιαστούν και τα 2 λόγω ελέγχου. Έχω 2 4ΒΒ , μου δίνεις ελπίδες. 

Μανουλες Ιουνιου 2015

sangreluna

Recommended Posts

καλημερα σε ολες...ελπιζω να εισαστε καλα με τα ζουζουνακια σας...

δεν ειδα ολες τις συζητησεις, αλλα ηθελα να ρωτησω...με τα εμβολια πως τα πατε? εμεις καναμε το πρωτο, κ χτες το δευτερο για την ηπατιτιδα,...το engerix..απο χτες εχει φοβερη γκρινια...ετυχε και σε εσας?

8LVMp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας και πάλι!!! Άννα κρίμα για το καρότσι!!! Εμείς όταν πήγαμε να αγοράσουμε μας φαινόντουσαν όλα ψεύτικα, ο σκελετός πολύ ψεύτικος και πολύ πλαστικότητα, το καρότσι που διαλέξαμε πέρα από ομορφιά δώσαμε βάση σε αυτό και τα δοκίμασαμε αν χωράνε στο πορτπαγκαζ του αυτοκινήτου, ο άντρας μου βέβαια λέει ότι δεν βολευει το άνοιξε κλείσε αλλά πιστεύω ότι είναι μέχρι να το συνηθίζουμε, επίσης τώρα με την μπαγαζιερα έχουμε μπόλικο χώρο

Ξέχασα να απαντήσω για την μπαγαζιερα ,εμείς την βαλαμε στην οροφή του αυτοκινήτου, και μαζί με την σχάρα που μπαίνει επάνω πληρωσαμε 230? φυσικά έχει και πιο ακριβά αλλά για το πιο καλό και οικονομικό οι τιμές κυμαινότανται εκεί

Επίσης Άννα σε καμία εποχή τα 500? δεν είναι λίγα, και ειδικά σε οικογένειες που δουλεύει μόνο ο ένας όπως είμαστε εμείς!!!

Όσο για το μωρακι πάλι δεν κατάλαβα αλλά δεν πειράζει χαχα

Did τι κάνετε;; Πως τα πάτε;;

Εμείς το πρώτο εμβόλιο κάναμε το πενταβακ και ευτυχώς δεν είχαμε παρενέργειες τώρα που θα πάμε για το δεύτερο θα κάνουμε το prevenar που είναι αν δεν κάνω λάθος για τον πνευμονιόκοκκου και ελπίζω ναην μας δημιουργήσει πρόβλημα, το engerix πάντως έχω ακούσει γενικά ότι πολύ συχνά έχει παρενέργειες μην ανυσηχεις αύριο θα ναι καλύτερα μιλά και με τον γιατρό σου μήπως να του δίνες νυεπον η κάτι να ηρεμήσει...

yk1yp3.png

Αννα κ εμεις με το καροτσι την είχαμε πατήσει στο πρωτο παιδι κ μας έμεινε κ στο δευτερο . Δεν ξέραμε κ πήραμε 3 σε 1 αλλα ειναι πολυ βαρύ με την καλαθουνα κ το τραβελερ που εχει επάνω του . Η καλαθουνα ειδικα μεγαλη βλακεία για μένα γιατι την πρωτη μου κόρη την έβαλα μεσα μεχρι 2 μηνων μιας κ ηταν χειμώνας κ την μπεμπα τωρα μονο 1 μηνα . Αν κανω τριτο παιδι σίγουρα θα πάρω άλλο καροτσι . Ευτυχώς εχω κ άλλο ενα μικρο της chicco αλλα εκει θα την βάλω αργότερα γιατι παρόλο που λέει οτι ειναι απο νεογεννητο εμενα μου φαίνεται σκληρό κ μεγάλο κ δεν μπορει να δεθει σωστά το μωρο . Είμασταν άσχετοι τότε που το πήραμε , δεν είχαμε κ κανενα να μας συμβουλεψει κ την πατήσαμε .

Καλησπερα κοριτσακια.μολις γυρισαμε απο την βολτιτσα με το καροτσι κ η μπεμπουλα κοιμηθηκε.

Mama μου ξερω πως ειναι γιατι κ σε εμας ενας δουλευει.οποτε ξερω πως ειναι.ειδικα τωρα που ειναι το πρωτο νινακι.γαλατα παμπερς σε καθε σαιζον τωρα αγορα ολη την γκαρνταρομπα της.ευτυχως στις καλοκαιρινες εκπτωσεις που βγαζουν χειμερινα το εκμεταλλευτηκαμε κ της πηραμε αρκετα.πιστευω οι περισσοτερες οικογενειες ειναι ετσι στην χειροτερη δεν δουλευει κανεις.καθε μετα λεω δοξα το θεο.

Μaria μου ετσι ειναι ολοι την παταμε στα πρωτα.αλλα τοτε τρεχαμε σαν τρελοι να τα παρουμε ολα κ λεω δεν πειραζει γεροι να ειμαστε.

Καλο βραδυ κοριτσακια.

0wZgp2.png?S6Z3sQqD

image.php?type=sigpic&userid=39504&dateline=1436784875

Αυτό με το καρότσι ειναι μεγάλο θέμα... Και εμείς το ψάξαμε αρκετά.. Πήραμε το trilogy και μας βγήκε πολυ καλό.. ΣΤο πορτ μπεμπέ κοιμόταν μεχρι δυο μηνών και τώρα τον βάζω λίγο όταν κάνω δουλειές.. Στο καθισματάκι ακόμα μια χαρα χωράει και τώρα έβαλα στην βάση το τρίτο μέρος και το εχει ευχαριστηθεί.. Ειναι πολυ εύκολο και στην οδήγηση.. Ειναι αρκετά βαρύ όμως..

Εμείς θα κάνουμε το επόμενο εμβόλιο την Τριτη.. Το prevenar Kai to rotarix..

Διαφημίσεις

Καλημέρα μανουλες! !!! Πως πάτε; ;;; Ή μικρή μου μας έχει τρελάνει με τα κόλπα της! Όλη μέρα μιλάει και γελάει σε όποιον της μιλήσει! Στον αδερφό της μεγάλη λατρεία! Εμείς είχαμε πάρει καρότσι στον γιο μου απλό δηλαδή όχι 3 σε 1 . Απλά έχει την επιλογή να γυρνάει το κάθισμα και προς εμένα να την βλέπω. Πολύ βολικό και σχετικά ελαφρύ. Τότε θεωρήσαμε τσάμπα λεφτά να πάρουμε 3σε1. Άσε που είναι θεοβαρα. Ρε κορίτσια πολύ φαγούρα στα ούλα αφού της δίνω γαλα και αντί να πίνει δαγκώνει την πιπίλα και μουγκριζει. ...Τι να θα περάσουν τα κακόμοιρα μέχρι να βγουν δοντάκια! Λέω σήμερα όσο είναι ήσυχη να κάνω καμιάδδουλειά και να φτιάξω γεμιστά. Φιλάκια στα μπουτάκι!!!

Καλημέρα κορίτσια !!! Εγω μονη σπίτι με το μωρο . Λείπει το κοριτσάκι μου κ μου φαίνεται άδειο . Τελικα εγω χρειάζομαι πιο πολυ την προσαρμογή του σχολείου παρα αυτη . Περιμένω να περάσει κανενα μισάωρο ακομα κ να πάω να την πάρω . Δεν εχω καμμια όρεξη για δουλειές παλι σημερα . Πιο μετα θα φτιάξω λίγη κεραλοιφη γιατι μου τελειωσε κ τίποτα άλλο . Το μωρο εχει αρχίσει να γελάει με ήχο κ οποτε το κανει αυτο σκαμε ολοι στα γέλια σαν πρωταρηδες. Με τα ουλα κ εμάς ολη μέρα τρώγεται κ δεν βρήκα ακομα την σοφη το μασητικο να της το πάρω αλλα της έβαλα στο ψυγείο κατι αλλα που εχω με νερο να παγώσουν λιγο μηπως κ αυτα κάνουν δουλεια . Εχω κ αλοιφη για τα ουλα αλλα μου είπε ο παιδιατρος οτι ειναι νωρίς να της βάλω ακομα . Θελω να πάω κομμωτηριο να κανω καμμια ανταυγια αλλα δεν ξερω αν βγάλω γαλα για το μωρο αν το πιει απο μπιμπερο κ έτσι ολο το αναβάλλω , με βλέπω να πηγαίνω οταν αρχίσει το μωρο τις τροφές δηλαδη κατα τον Δεκέμβριο.

Kαλημερα μανουλες;)

πως ειμαστε σημερα?

Stevi μου ειστε τυχεροι που πετυχατε σωστο καροτσι.κοιτα αν δεν ειχε αυτο το θεμα με τα κουμπωματα και το μεγεθος κατα τα αλλα το βαρος ειναι οκ.απλα εγω σπαστηκα απο εκει και τωρα ολα στραβα μου φαινονται;).

Eυη μου και εμεις ετσι με τα δοντακια αν και απο χθες λιγο καλυτερα ειναι.

Maria μου πιστευω οτι τα μωρ ευκολα προσαρμοζονται .εμεις εχουμε το θεμα.εγω βλεπω εμενα.ακομα και τωρα δεν θελω να την αφηνω.αυτο το τριωρο πριν απο την δουλεια προσπαθω να το απολαμβανω.αφου αν δεν ξυπνησει στις 6 παω και την αγκαλιαζω αν κουνηθει για να την ταισω;).

και αυτες οι 4 ωρες στην δουλεια μου φαινονται ατελειωτες.ενω εκεινη φαινεται να απολαμβανει αρκετα τις ωρες με την μανουλα μου.η οποια ειναι θεικη :).ειμαι πολυ τυχερη που μου προσεχει το νινακι μου.εχει μεγαλωσει αλλα 4 εγκονακια απο τα αδερφια μου και πραγματικα τα ανηψια μου μαθαιναν αρκετα οσο ηταν κοντα της.

καλη μερα να εχουμε.

φιλια σε ολες κοριτσια;)

0wZgp2.png?S6Z3sQqD

Αχ αυτές οι μανουλες μας , ο θεός να τις εχει καλα . Εμενα η δικια μου τωρα το καλοκαίρι δουλεύει ολη μέρα , το ίδιο κ η γιαγια μου κ η θεία μου αλλα το χειμώνα που δεν δουλεύουν με βοηθανε απίστευτα . Ολη μέρα είχαν την μικρη πέρσι που ημουν εγκυος κ περνούσε τέλεια μαζι τους . Τωρα περιμένουν πως κ πως παλι να τελειώσει η σεζόν να ευχαριστηθουν τα παιδάκια μου . Εντωμεταξύ εγω εχω κ τον μπαμπα μου που με βοηθαει απίστευτα με την μεγαλη . Καθε απόγευμα στις 6 ακριβώς ειναι στο σπίτι κ την παίρνει κ πανε για περιπέτειες όπως λέει το κορίτσι μου , μετα πανε κ μαγειρεύουν μαζι κ το βραδάκι που τελειώνει κ η μαμά μου πάμε στο σπίτι τους κ τρώμε ολοι μαζι .

Γεια σας κοριτσια! Ειμαι μελλουσα μανουλα Σεπτεμβριου και περιμενω τον μπεμπη μου ηδη πεντε μερες σημερα μετα την ΠΗΤ...Ο γιατρος μου ειπε θα με περιμενει μεχρι την επομενη Τριτη...Ηθελα να ρωτησω αν γεννησε καμια κοπελα απο εσας μετα την ΠΗΤ και αν κανενα μπεμπακι ειχε οπισθια θεση οπως το δικο μου.

Εν τω μεταξυ ειμαι πρωτοτοκος, ο τραχηλος μου ειναι ακομα κλειστος και αμνιακο και πλακουντας ειναι οκ.

Σας ευχαριστω προκαταβολικα και να σας ζησουν τα μωρακια σας!

hv6Vp2.png
bMrM.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια μου!!! Τι κάνετε;;; Εμείς είμαστε μια χαρά!!! Χθες πήγαμε βόλτα για πίτσα έτυχε να παίζει κι ο παοκ και έτσι η μικρή είδε τον πρώτο της αγώνα χαχα!!! Υπόψιν δεν ασχολούμαι καθόλου μ αθλητικά και ειδικά ποδόσφαιρο....

Εμείς έχουμε εμβόλιο στις 28 το prevenar θα μας πάρει και εκείνο το αίμα να το στείλουμε στο παίδων για τελευταία φορά δεν θα επιστρέψω άλλη...

Εσεις πως τα πάτε;;;

Φιλάκια σε όλες και τα πατουσακια τα γλυκά!!!

yk1yp3.png

Καλησπερσ κοριτσια.

Τι κανετε ολα καλα;

Σημερα αρρωστησε η μανουλα μου κ ετσι εμεινα ολη μερα σπιτι.ο ανδρας μου την πηγε βολτα το πρωι κ ετσι εκανα δουλειες ωστε να την απολαυσω ολη μερα μετα.

Ηταν τελεια.το απογευμα την εκανα κια τεραστια βολτα με το καροτσι αλλα μολις μπηκαμε σπιτι ξυπνησε.φαγαμε κ μετα με δυσκολια κοιμηθηκε.μαλλον ειναι απο την ζεστη.

Mama μια χαρα.θα γινει fanτων σπορ ☺.

Κοριτσια καλο σαββατοκυριακο να εχουμε.

Φιλια.

0wZgp2.png?S6Z3sQqD

Καλημερα μανουλες.

Ομορφη μερα να εχουμε.τι ζεστη αυτη χθες.η μπουμπουκα μου ξυπνησε μουσκεμα.φτανει η ζεστη.απο Δευτερα ειπαν θα δροσισει.

Η μικρη μου ξυπνησε κλασικα στις 6 φαγαμε αλλαξαμε πατοκορφα γιατι την δροσισα κ την εκανα μουσκεμα αναγκαστικα.τωρα κοιμηθηκε αφου παιξαμε στο γυμναστηριο.η μαμα τωρα διαβαζει κ η ζουζου νανι ;).

Αχ κοριτσια τρελαινεται εκει.

Τι ωραια περασαμε τις τρεις αυτες μερες.

Χθες βραδυ ηρθε κ ενα φιλικο ζευγαρι κ ριξαμε πολυ γελιο στο μπαλκονι.αν κ θελω να δροσισει αλλα θα μου λειψουν αυτα τα ομορφα βραδυα στο μπαλκονι.

Εχω παρατηρησει στο τελος του καλοκαιριου επιθυμουμε να ερθει γρηγορα ο χειμωνας κ στο τελος του χειμωνα το καλοκαιρι.ααν κ δεν θελω καθολου το κρυο πιστευω οτι ο χειμωνας ειναι αρκετα''ζεστη''εποχη.

Καλη Κυριακη.αντε να ξημερωσει επιτελους ενα καλυτερο αυριο.

Φιλιαααααα

0wZgp2.png?S6Z3sQqD

Καλημέρα! Τι κάνουν τα μαγουλάκια; ;;; Εμείς εδώ είμαστε πάντως! !!! Φθινόπωρο από σήμερα εεε;;;; Όντως κάτι έγινε και χάθηκαν όλες! Εμείς μεγαλώνουμε και ζωηρευουμε:D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...